Kız arkadaşım artık benden soğuduğunu ve sevemediğini söylüyor. Ne yapmalıyım barışmak için?

Sevgilim ve ben aynı zamanda kuzeniz şöyleki babası annemin dayısı olur. Ben sevgilimle ilgili herşeyi biliyordum ama yinede istanbula yanına gittiğimde telefonunu bana vermemişti bende sonra aklıma geldi ve ona dedimki niye telefonunu vermedin ben kimseye telefonu vermiorum sevmiorum kurcalanmasını dedi, bende başkasımı var dedim beni aldatıyormusun eski şeyleri yüzüne vurdum daha önce başkasıyla kaçmıştın sonra eski erkek erkek arkadaşının telefonunu kabul ettin tabi kesin hiçbişey olmamıştır sana güvenmiorum dedim ve bana senden bunu söylemeni hiç beklemezdim sen kuzenimsin öyle bişey olsa senle görüşmezdim dedi. Ben sonra özür diledim kendisine kalp kutu içinde hediye yolladım ama bana kutuya bakmadan attığını söyledi bana hala sinirliymiş annemde konuştu ama 1 hafta oldu mesaj atmadı bana. Sizce neyapmalıyım barışmak için?
Güncellemeler
+1 yıl
Bende artık ona karşı artık soğumaya başladım napıcağımı bilemiyorum
Kız arkadaşım artık benden soğuduğunu ve sevemediğini söylüyor. Ne yapmalıyım barışmak için?