Sevgilimle çok iyiydik 7 aydır beraberiz ama artık onun davranışları hareketleri beni sıkıyo. Mwesela ben dışarda sadece elimin tutulmasını isterim, insanların yanında dudaktan öpüşmeyi sevmem o öpmeye çalışıyo. Daha önce uyardım eee devam edince haliyle soğudum. Daha bir sürü neden var. Sıkıldım artık. Ayrılmak istedim ayrıldım da. Sıkıldım artık dedim. Soğudum dedim. Ama yalvardı sonra acıdım dayanamayıp geri döndüm. Nolur yardım edin ben nasıl ayrılabilirim bir akıl verin?
Cevabın nedir?
+1 yılacımak ne ya hem sevmiyorum hem acıyorum. kusura bakma ama sende günümüzde 'ego mastürbasyonu' adıyla bilinen hastalık var. o da sana yalvarmaktan sıkılıp gidecekti, madem acıyıp geri dönecektin niye böyle davrandın bu çocuğa?
yardım edilecek bir şey yok. telefona çıkma, mesaj atma bitti dedikten sonra ne yazarsa yazsın. vazgeçecek o öyle yıllarca unutamayan insanlar filmlerdeymiş. o yüzden kendi kendine triplere girme hiç.05 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi biri sana yalvarsa ağlasa hiç mi acımassın
- +1 yıl
ilerisini düşünmeden davranıyorsun, şimdi bir an için üzülecek ama sonra unutacak, sen bu şekilde gitgel yaparak iyice zarar veriyorsun ona
Soran+1 yılGaddar olamıyorum ki napıyım? Biri karşımda üzülünce dayanamıyorum
- +1 yıl
orada iradeni, gücünü göstereceksin işte, üzmemek istiyorsan yapmak zorundasın
Soran+1 yılDeniycem bakalım. Onun konuşmasına izin vermeden kalkıp gitcem artık
En İyi Cevaplar
+1 yılAynisini yasiyorum aynisiiiniiim. 3yildir bir iliskim vardi. Bana hareketleri tavirlari cook kabalasti. Ondam sogudum olamayacagini anlayinca ayrildm. Aylardir deli divane agliyoda yalvariyoda. Ama bir insan degismez ve soguduysann sakin kararini degistirme. Biz erkeklere gore sekil aliriz o sana nasil davranmis ki sen icinde bitirmissin oyleee dusun. Erkek o yaa erkek. Birak gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum işte. Anlayan biri çıktı şükür ya. Öpüştüm diye ayrılamıycamı düşünenler var ya. Soğudum hareketlerinden davranışlarından napıyım başka
Bence Karşındaki erkek cinsiyetinin hakkını vermiyor çünkü erkek dediğin sevdiğinin namusunu düşünür sokakta o kadar insanın yanında öpünce seni o insanlar bu kız ne biçim bir kız diyecekler sana söylemiyorum genel olarak o* derler.. bunları ona karşı aynen ilet adam olsun ya da siktirsin gitsin bu kadar basit ben sevdiğim kızın elini tutarken elim ayağım titriyor herifdeki rahatlığa bak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bende sen gibi düşünsün istiyorum
Soran+1 yılDeniycem
İnsanların yanında öpüşme git tenhada öpüş ya şöyle kızları görüyorum ya birde sıkılıp ayrılıyorlar falan ne kadar basit yaa.. İleride evlenecek anne olacak falan bir insan çocuklarının yüzüne nasıl bakar hangi erkekle olduğu belli değil, Allahım diyorum nolur böyle insanları çıkarma karşıma.
15 Yorumla
Soran+1 yılHe canım he. Tenhada s*k demiyorum ben. Sevgilim öpücek tabi. İnsanların ortasında mı öpsün?
- +1 yıl
Benimde sevdiğim oldu elbet fakat asla kendime yakıştırmadığım şeyler yapmadım. Öyle öpüşüp orasını burasını elleyip namuslu ayaklarına yatmadım asla... Evleneceğim insanlar ilkleri yaşamak isterim, namus sadece yatmakla gitmiyor canım iffet namus kavramları bunlardan ibaret değil. Yatmadık ya diyorsun da öpüşürken neler yaşadın onunla şimdi bakireyim diye gezme ortalıkta. Bir kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır.. Gerçekler acıdır hadi canım hadi ;)
Soran+1 yılYa aynen sen haklısın kral sensin tamam
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
48Cevap
Senin kisi Öpmeye Niyetin Yok Ama Yanagın Nerde Dıye Soruyorsun :D
Sende Demek Ki Zamanında Fazla Gevşek Davranmısın Ki O Bunları Yapmaya Calısıyor Neyse Ayrılmak mı İstiyorsun Başkasını Sevıyorum De Ailemn Kızıyor De Abim Ögrendi De Buradan Gidecem De Ne Biliyim De Bişe Sende Diyecek Cok Şey Var Ama Dikatli Ol Sonra Pişman Olma İyi Düşün Taşın?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak pisman olacana seyler yapma bende aynk senin gibiydm istemedigkm zamanlar opuyordu akli fikri sexteyfi bende hic dusnmeden ayrldm ve sonra 1 sene gecti aradan onu ozledigmi fak ettm takmafm onceleri sonra her firsatta kendimk onun face profilinden buluyordm instada hep bakiykrdm bakm sevgilisi var mı ykmu diye yani anlayacagn acele ise seytan karisir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çok soğudum ya bana dokunmasını bile istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılO zaman soyle ona guzel bir sekilde ayrilin kalbini kirmadan deki seni kirmak sitemem ama insa hep ayni kalmaz ve bende bu iliskini yurecegini sanmiyorum ve ayrlmak isitiyorum ya da deki bana biraz zaman ver birbirmizden biraz uzak kakalim bak bakalim ozleyecen mi oyle hemen kesip atma soyle 4,5 ay ara verin baktn hic ozlem yik sknra bitur
Soran+1 yılHaklısın dört beş ayda oda unutur heralde
Cevap sahibi+1 yılOyle tabi canim dunya hali hemen kestirip atma bak o 4,5ayda neler degisir hemde bakarsn ozlersn ozledigide zaten ararsn onu bu kadar bak bende senin gibiydm hemen ayrldm ondan ve simdi pismanm keske ayrlmasaydm adamn arladasinda bir suru kiz var ben ksfayi yiyecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgisini göstermekten çekinmiyordur.
Benim sevgilimde böyleydi önce rahatsız olmuş gibiydim sonra hiçbir öpücüğü ziyan etmemek gerektiğini anladım ve duygularımı çekinmeden gösterebiliyorum sayesinde :)
Öyle öpüşmeler değil minik bir buse sadece anlamlı oluyor01 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben insan içinde dudaktan küçükte olsa öpmeyi sevmiyorum. Başbaşayken yap ama insan içinde ne ya. Soğuttu artık :(
Ben seninle olmakistemiyorum artık diceksin bu kadar açıklamanı yap böyle böyle şeyler yaptın ben soğudum ne kadar yapmıcam dersen de bir kere soğudum mu eskisi gibi olmuyor daha da uzamadan ayrılalım bence de
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an konuşmayı planlıyorum dediklerinide dicem bakalım
Acıma böylesine, her kız kaldırmak zorunda değil öyle bi' hareketi istemediğini de defalarca söylemişsin, sevgiden çok kendini tatmin etmeye yönelik bir ilişki olmuş artık bu onun için, direk yüzüne söyle olsun bitsin bence.
Geçmiş olsun...01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bıktım valla bu durumdan
saol
+1 yılAyrılmak için bahaneler bulup onları söyleme, karşına alıp durumu anlatacaksın üzülüyo veya üzülmüyo yapacak birşey yok çünkü anlattığına göre sizin geleceğiniz yok sonradan daha çok üzüleceğine şimdi üzülsün.
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim işte ama çok dayanıksızım bu konuda
- +1 yıl
ee hala seviyo musun o zaman?
Soran+1 yılDeğer veriyorum sadece
+1 yılAcıdım ne ya? Sevmiyorsan 7 aydır aklın neredeydi? Kendini öptür bilmem ne sonra sıkıldım çocuk oyuncağına çevirdiniz aşkı meşki. Sevmediğin biriyle sırf acıdığın için sevgiliysen sende de sorun var derim
03 Yorumla
Soran+1 yılHe canım öyle. sen öpüştüğün hiç bir sevgilinden ayrılmadın galiba?
- +1 yıl
benim hiç 7 aylık bir ilişkim olmadı ki , öpüşecek kadar kimseyi çok sevmedim canım
Soran+1 yılAy evet herkes sütten çıkma ak kaşık zaten. burada böyle orda öyle. Sen haklısın tamam
Ondan ayrilmanin en kolay yolu bir daha onunla bulusmaya cikma telden ona bu sefer gercekten ayrildigini anlatan bir mesaj yaz bir daha cevap verme telefonunu acma kapiya gelince acma ailene de acmamalarini soyle olur biter :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle tanıştı da gelmez eve ama bu fikir çok iyi :)
+1 yılDaha önce başarmışsın ayrılmayı Şimdide yapabilirsin... Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
16 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Çok pis gaza geldim :)
- +1 yıl
hahayt başardım:))
Soran+1 yıl:):):)
- +1 yıl
ver coşkuyu:) Güzel haberlerini bekliyorum
Soran+1 yılAnlaştık :D
- +1 yıl
bu sene de bekar gezelim:)
+1 yıltamam sevgilindir elbette öpersin ne bileyim yiyişmek istersin
ama yiyişmeninde bir usulü yeri ve zamanı vardır
senin eleman anasını bellemiş ilişkinin...01 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya en tiksindiğim şeyi yapıyo
sorun bende değil sende sen ne kadar sıkıcı bir insansın l*n tittir git hayatımdan de direkt. net yani
04 Yorumla
Soran+1 yılKırılır be
Soran+1 yılDürüst oluyorum ama benden niye vazgeçemiyo anlamadım. yakışıklıda çocuk. Onu seven bir dolu kız var ama o mal gibi bena taktı
+1 yılaçık açık konuş ne aklı? ayrılmanın şeklimi olur. ya adam ol ya da kapı orda toplumda öpüşmek nedir kız istemiyorsa 1de?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemiyorum zaten ayrıldım bir kere ama o üzülünce acıdım haline keşke acımasaymışım
- +1 yıl
o daha kötü acıma 1 zahmet.
Soran+1 yılDeniycem
- +1 yıl
acırsan umutlanır acıma eğer umut yoksa.
Soran+1 yılAcımıycam
- +1 yıl
helal ossun
Sen yanindaki erkeğin opmesinden ateslenmiyorsan titremiyorsan 5 dak durma yanında hem ortalıkta herkesin gözü önünde öpmek seni değersiz olarak gördüğünü gosterir
...01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben bu konuda çok hassasım onun umrunda değil
+1 yılyorumları da okudum bu tarz bir şey söylemeni öneririm, "sevmediğimi bildiğin halde benimle olmak istiyorsun, sevmediğim biriyle olmak da beni mutsuz ediyor, sevdiğin insanı mutsuz etmek sana mutluluk mu veriyor?" o kendisi gider :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBak bu olur ya
mekana cagır
eleman gelmeden once mekana gıt garsonlardan bırıne senın yazdıgın ayrılık mektubunu ver
su su kısı geldıgınde mektubu ona verın dersın
eleman okuduktan sonra garson bır hışımla gelip eski olan sevgiline soğuk su uzatsın.05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel plan :D
Soran+1 yılCiddi misin ya :)
Soran+1 yılİmkansız değil ama " al buda sana kapak olsun " der gibi ya :)
Ya madem şikayetçisin ve sevmiyorsun ayrıl gitsin hiç acıma, çünkü o sana acımazdı...
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Ona şunları söylersen senden ayrılır."Hayatıma yeni birisini almak üzereyim, lütfen ayrıl benden."
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır bu ihanet olur
Dürüst bir şekilde söyle ve ayrıl ilk yaptığın gibi. Başka bir yolu yok maalesef.
08 Yorumla
Soran+1 yılOfff offf üzülüyorum :(
Soran+1 yılVallaha 2 aydır beklemedeyim :( ama ben elimi tutmasına bile katlanamıyorum artık
Soran+1 yılSevdiği için sanırım
Soran+1 yılAynen ya. Biz daha çok soğuyoruz bu durumda
Mantıklı düşünmek gerekiyorsa hiç ilgilenme mesajlarına çok geç cevap ver başka kısacası sklme kendiliğinden gider en iyi yöntem bu
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi iki aydır yapıyorum:( gitmiyooo :(
- +1 yıl
Nasıl bağlattın kendine bu kadar kısa zaman içinde çözemedim sende hiç cevap verme nerde görürsen kaç onun olduğu mekanlarda bulunma kız arkadaslarınla takıl gez aradan biraz zaman geçince başka birilerini bul yani başkada bişi demiyorum Çözüm arıyorsan bu işlerden anlıyan arkadaslarına danış derim
Soran+1 yılBende bilmiyom nasıl bağladım bu kadar :( bak çok soğuk davranıyorum çok nadir buluşuyorum. Msjlarına çok nadir cevap veriyom. Arıyo meşgule atıyorum. Arkadaşlarımla gezip tozup ona diyorum. O buluşalım diyince işim var diyorum. Kızıyo biliyorum ama ses etmiyo
Soran+1 yılHaklısın :) böyle devam ama yine ayrılmak istediğimi dicem
Soran+1 yılİçki hiç içmedim içmemde ya
Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın. bir piçin peşinde sürünürsün umarım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılUff he ya ben suçluyum demi burda. Oda hiç kendine çeki düzen vermedi, davranışları soğuttu ben napıyım
Bende bir ara oyleydim, sonradan sen pisman olucaksin ama :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sevmiyorum artık ne pişmanlığı :( ayrıldığımda iki hafta ayrı kaldık umrumda bile olmadı
+1 yılacıyıp geri dönmüşün daha nasıl yardım edelim sana.. yufka yüreklisin eccık gaddar olacaksın.. dsfff
03 Yorumla
Soran+1 yılOfff gaddar olmayı beceremiyorum yaa :( napcam bilemiyorum şimdi de
- +1 yıl
zmnla olursun merak etme.. ^_^ hayat senide gaddar edecek pembelimmmmm
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılsenden ayrılıyorum dersin olur biter nedir seni kasan?
08 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmesine dayanamıyorum
- +1 yıl
hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz. birini seçeceksin
Soran+1 yılNasıl ayrılabilirim sence. bir kız sana ne dese kesin vazgeçersin?
- +1 yıl
istemediğini söylemesi yeterli
Soran+1 yılSöyledim yetmedi
- +1 yıl
o zaman yeni bir tane sevgili bul
Soran+1 yılOlmaz bu ihanet olur
- +1 yıl
ohooo
+1 yılDumduz anlat hissettikleri olmazsa salla gitsin kendi bilecegi is gercekten seviyorsa kendine sahip cikar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen soğudum ama artık ya istemiyorum düzelse bile
+1 yılDürüstçe anlat sevmiyorum artık soğudum de yalanla falan haklıyken haksz olursun en azından şimdi sevgin bitmiş yapcak bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
KUSURA BAKMA AMA SENINKİ SENİ KAŞAR OLARAK GÖRÜYO GALİBA !!!
08 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan sevgilini sevsen sokakta el alem ne düşünür diye takmadan öpermisin
Soran+1 yılHaklısın bende senin gibi düşünüyorum ve kesin bitcek artık
Soran+1 yılYani bitirmek şart soğudum resmen ya bu hareketleri yüzünden elini tutasım bile gelmiyo
Soran+1 yılYani
sevmiyorum artık seni kendine iyi bak falan. Ne yoruyosun kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim aptallığım hep gaddar olamıyom
Soran+1 yılÇok haklısın
Açıkca ayrılmak istediğini duygularının değiştigini söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılTekrar deniycem işte
Açık ve dürüst ol ona karşı burada yazdığın gibi git söyle yüzüne yapmacık olmaya gerek yok zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Yalvardı dön diye
Soran+1 yılTamam
+1 yılsenle bişey konuşcam diye terasa çıkar sonra arkasından ittir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGûzelll :)
+1 yılİlgi gösterme ve onun mutlu olacağı duygular ve davranışlar sergileme, tamamdır..
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok soğuk davranıyorum. Aşkım bile temiyorum. Seni seviyorum diyince tamam diyorum sadece ama yinede vazgeçmiyo
- +1 yıl
Geçer merak etme hemen öyle 1 gün içinde vazgeçilmez. Geçiyorsa hiç hiç sevmemiştir.
Soran+1 yıl2 ay oldu vazgeçsin diye bekliyorum hala tık yok offf yaaa
- +1 yıl
Benimle bir fotoğraf çekil, koy facebooka tamamdır :)
Soran+1 yılYok ya o zaman oros** gözüyle bakar
- +1 yıl
Kaybolup gitsin
Soran+1 yılOfffff
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan sevgilisinden sıkılır mı sen neyin kafasindasin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yerimde olsan sende sıkılırsın
Sorun sende değil bende parçalarımda hata var fabrika geri çağırıyor de
05 Yorumla
Soran+1 yılİymiş bu :)
Soran+1 yılSoy isimden ayrılınır mı ya :) o bahane bulamamış
Soran+1 yıl:):):)
+1 yılsende ona sevmeyecegi şekilde davran kırmadan o da soğur
07 Yorumla
Soran+1 yılDavranıyorum çok soğuk davranıyorum. Sevdiğimi söylemiyorum gûzel söz söylemiyorum ama yinede vazgeçmiyo benden
- +1 yıl
aynı benim durum ama benim akrşımdaki beni seviyo ayrılamıyo yinede soguk ve nedenini anlatmıyo, durum bu hale gelmiş senin anlaşılan tek çaren karşına alıp üzmeden herşeyi anlatmak
Soran+1 yılDeniycem bunu :( böyle ama üzülüyo dayanamıyorum konuşurken
- +1 yıl
ilerde daha çok üzülür biliyorum bu dediğim çok klışe oldu ama dogru vala
Soran+1 yılUnutur eninde sonunda napıyım ya
- +1 yıl
cok seven bir insan kendisinden sogutmazsan asla seni birakamaz kendimden biliyorum
Soran+1 yılDeniyorum soğutmayı
Gizli Üye(36-45)+1 yılLayynn ayrıl git ozaman be,,, triviri yapma acıyormuş ta ediyormussunda git baskasi çıksında daha beterini yapsın
06 Yorumla
Soran+1 yılSana ne laaann hayat benim sana noluyo. Soğudum diyom ayrılabilsem sormam bunu. Benim yerimde olsam sende soğurdun
Cevap sahibi+1 yılEt iki uc küfür gururunu incilt ayrilirrrrr oldu mu girdi mı?
Soran+1 yılAna avrat kayıyım mı
Cevap sahibi+1 yıldayak yersen karismam
Soran+1 yılSanmam bana vuramaz bile
Cevap sahibi+1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini ondan sogutmak en iyi cozumlerden biri ama 7 aylik bir iliskiniz var elbette opmek isteyecektir
03 Yorumla
Soran+1 yılÖpsün ama sokakta değil. Çok rahatsız oluyorum böyle şeylerden. Ayıp denen bişey var
Cevap sahibi+1 yılHe dikkat etmemisim ona sokakta olmaz tabi
Soran+1 yılYani :(
Yalvarsa bile donmemen lazim. Ona da kötülük ediyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama üzüldüm napıyım
Soran+1 yılÖyle yapcam yeniden hadi bakalım
Olmuyorsa zorlamanın anlamıyok, konuşarak saygılı birmek en dogrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
yüzyüze git söyle soğudum falan diye yalvarırsa kabul etme bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılAcıma duygusu olmasa
+1 yılAynen buraya yazdigin gibi onada yazacaksin.. Hepsi bu ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılYazdım sıkıldım senden dedim yaptıkların soğuttu dedim. Ama yalvardı sonra dayanamadım haline
- +1 yıl
Dayanamamak senin sorunun.. Yaw bikerede acik acik yazin su sorulari arkadas.. Afffedildikten sonra devammi ayni hareketler
Soran+1 yılbir iki hafta hayır. Ama sonra tekrar başladı
- +1 yıl
Ozman sallican haci.. Vakti gelmiss
Soran+1 yılİşte onu deniyorum
- +1 yıl
Aslinda yapilacak cok guzel bisi varda yazamam buraya ;d
Soran+1 yılNeyse ben anladım gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende ayrılacağım zaman vicdan yapıyorum hep mazeret arıyorum. mazeret bulana kadar da zorla beraber olmuş oluyoruz. kötü bir durum. şeytan diyor direk söyle bas tekmeyi ama yapamıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende ya. Ben söyledim sonra içim acıdı :(
Cevap sahibi+1 yılaynen vicdan yapmayanlar yaranıyor zaten. artık yapmayalım biz de.
Soran+1 yılDeniycem
acıdım diyen küçük insan acınacak haldesin !!
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol sende öylesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvi falan yok mu evinde yiyisip bosalsaniz böyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyorum de. Olay biter.
13 Yorumla
Soran+1 yılDidim oda biliyo. Aynen şunu dedi " sevme ama yanımda ol "
- +1 yıl
Bunu en iyi arkadaşım yaşamıştı... Hemde kim biliyor musun? 8 yıldır sevdiğim arkadaşım.
İkna etim en sonunda... Bırak üzülsün dedim.. Sen istemiyorsan niye umurunda ki dedim.
Neymiş umut vermişmiş. Başlarım umuduna dedim ona. Bayaa bir tartıştık. Sonra ayrıldı. Şimdi çocuk peşinden koşuyor hala. Çocuk ta saf değil. Saf olsa ben karışmazdım. Aydıktan sonra başka biriyle tanıştı. Sevgili oldular. ve şu an mutlu.
Soran+1 yılİymiş
+1 yılYalnızlığa ihtiyacım var de kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı kanka
eski sevgilimin eski sevgilisiyle yaşadığı durum.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrılmış peki?
Soran+1 yılHımmmmm
Soran+1 yılSen niye ayrıldın
Soran+1 yılKıyamam ya öyleleri çok berbat
Hata sende bidaha barışmışsin
06 Yorumla
Soran+1 yılKıyamadım üzüldüm haline
Soran+1 yılNapabilirim peki ne desem kesin vazgeçer direk soğur benden?
Soran+1 yılMantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılacımayacan verecen odunu verecen odunu
03 Yorumla
Soran+1 yılAcıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamada seven s*kilir s*ken sevilir doğanın kanunu bu eğer böyle yumuşak kalpli olursan erkekler seni kullanmaya çalışır (bkz:erkek arkadaşın insan sevdiğini kıskanır milettin içinde götürmeye kalkmaz)
Soran+1 yılBende aynı şeyi düşünüyorum. Ayrılacam ya iyi gaza geldim
+1 yılböyle devam edersen bitiririm de
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim iki hafta dikiş tuttu sonra yine aynı
öpeceği zaman vur kafasına
03 Yorumla
Soran+1 yılTokat atıyorum valla
Soran+1 yılHahahaha
+1 yılPist bu konu basligini aynen sms olarak ona at :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYardım edinide mi?
- +1 yıl
Yardim edinide mi Derken? :)
Soran+1 yılBaşlıkta yardım edin de var :D
- +1 yıl
Heheheh yok onu Yazma ya da yazacaSan dersin Ki internet sitelerine bunu yaziyorum senden kurtulmak icin :))
Soran+1 yılHahaha tamamdır :)
- +1 yıl
;))
+1 yılsoğudum la senden de ayrıl bu akdar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu denedim :( acıdım geri döndüm :(
+1 yıldürüst olun kıçınızı atmayın oraya buraya.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
diyorum ki bacım açık açık söyle ayrılmak istiyorum de sıkıldım de aklımda biri var de. ne bileyim açık ve net ol..
Soran+1 yılDedim sevmiyorum dedim defalarca ama yok tınlamıyo sevme ama gitme diyo
+1 yılSeni seveni bulmuşsun daha ne istiyosun
07 Yorumla
Soran+1 yılAma soğudum istemediğim davranışları uzaklaştırdı kendinden :(
- +1 yıl
Biraz daha soğuk davranırsan ister istemez o da senden soğuyacaktır zaten
Soran+1 yıl2 aydır soğuk davranıyorum
- +1 yıl
Valla o bildiğin aşık o zaman sana
Soran+1 yılBen soğudum o nolcak
- +1 yıl
Ya ayrılacaksın üzülmesini kabullencen ya da devam edeceksin yani başka bir çaresi yok bunun
Soran+1 yılDayanamadığımı biliyo ya o yüzden üzülme ayana yatıyo
+1 yılKendine çeki düzen versin bide evcilik oyunu degil
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim sevmediğim şeyleri yapıyo. Ama ben soğudum artık istemiyorum yanımda olmasını
- +1 yıl
Görücü usulumu ewlendin tanimadanmi
Soran+1 yılSevgilim ya ne evlenmesi
- +1 yıl
Haaa pardon salla gitsin ozaman neyine çözüm ariyon
Soran+1 yılAcımadan nasıl ayrılcam ona
- +1 yıl
Sogudum diyosun
kendinden sogut yapma dediklerini yap fayda eder.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapma dediklerini yapıyorum iki Dakka kızıyo umursamıyomuş gibi davranıyorum o özür diliyo.
Soran+1 yılAcıdım haline. Dedim ilerlemiyo diye şimdi nasıl kendimden vazgeçirsem diye düşünüyorum
Koptugu yerde birak artik hic birsey degismez
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın değişmiyo zaten
Soran+1 yılHaklısın
Istemedegn seyleri yapmasa tekrar isinamazmisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle
Soran+1 yılIsınacağımı sanmam
sivil savunmaya haber ver
02 Yorumla
Soran+1 yılİymiş :)
+1 yılmecbur isticek ihanetmı etsın..
04 Yorumla
Soran+1 yılBak ben diyorum ki sokakta öpmesin
- +1 yıl
ayıp ama ölede olmazkı askınıza saygısı yok demekkı defet gitsın bune laubalılık edepsız ev yok mu naparsan yap dimi:D
Soran+1 yılDef edebilsem şu acıma duygum olmasa
- +1 yıl
öel uzun sure sevişince öyle oluyu:D
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden soğudum artık sevmiyorum onu sıkıldım ondan. nasıl ayrılıcam yardım ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler