Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet doğal bir durum olabilir. Önce kız arkadaşının bu durumdan rahatsız olmayacağından emin olmalısın. Eğer problem yartmayacaksa neden itiraf etmek için daha beklemektesin. Aşkın dili dini ve ırkı hatta cinsiyeti olmaz. Bunu kabullenemeyen insanlar eğitim seviyesi düşük ve din işe takıntılı kişilerdir
118 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim anlayışlı yorumunuz için. Biraz düşünüp hislerimi söyliycem muhtemelen.
Cevap sahibi+1 yılÜlkemizde maalesef insanlar herşeyi yapıyor. Fakat başkasına gelince öyle şey olmaz ya da doğru değil diyorlar. Cesaretini topla gerçekten istediğin hayatı yaşa. Unutma dünyaya bir kere geldin. Hislerinide gençliğinide doya doya yaşa! Diğerlerinin görüş ve fikrine göre yaşayıp mutlu olamamak yerine mutlunolacqğın hayata neden daha geç adım atmak durumunda kalasın ki.
Soran+1 yılÇok iyisiniz çok haklısınız çok teşekkür ederim keşke herkes böyle düşünse
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının düşüncesini onu ilgilendirir. Başkalarına zarar vermediğimiz sürece insanlar bize karışamaz. İstediğini yapmakta hislerini yaşamakta özgürsün. Heyecanlısın hatta alacağın karar hayatının dönüm noktası olabilir. Denemeden bilemezsin. Düşük ihtimalde olsa arkadaşını kaybedersin. Fakat hislerini engellememiş olursun. Herkes herşeyi bildiğini idda ediyor. Diğerlerine göre hareket ettiğinde sen değil diğerleri mutlu olacaksa istediğin hayatı yaşamaya beden en kısa sürede başlamıyorsun. Hollanda ve amerikada bu durum yasallaştı. O ülkeleri takmayanlar şu an onların teknolojilerini kullanıyorlar. Kısaca görüşüm bu! Hislerinde ve ilişkinde mutluluklar!
Soran+1 yılsiz harika bir insansınız çok teşekkür ederim, söylediğiniz her şey çok doğru. kendimden emin olduğumda şansımı denemek istiyorum. içimi rahatlattınız gerçekten. çok çok sağolun.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlığını sonlandırmakla iyi mi yaptın bilemiyorum. Sevdiğin kız arkadaşının biseksüellik olmaması kötü bir durum. Buna rağmen iyi bir dostunu kaybetmeye değer mi? Gerçekten aşkın arkadaşlığından üstün gelecekse onu gördüğünde sarılma öpme isteği duyacaksan evet ayrılmakla doğru yapmışsın. Acı çektiğinin hatta haykırmak istediğinin farkındayım. Bence bir kadını severek en doğru seçimi yapmışsınız. Kadınlar birbirlerini anlama konusunda daha hassaslar.
Soran+1 yılEvet onunla zaman geçirmek bana acıdan başka bir şey getirmeyecekti artık ne kadar arkadaşlığımızı sevsem de. En iyisi böyleymiş, başkaları çıkar belki karşıma benim gibi hisseden. Bilemiyorum şu an pek bir şey de hissedemiyorum söylediğim için ufak bir huzur var sadece ve biraz da üzgünüm..
Cevap sahibi+1 yılDuygularını çevrendekilere açamamak zor olmalı. Sevdiğin hoşlandığını itşraf ettiğinde halde önyargılı insana denk gelmek terslenme yetmiyormuş gibi cinsel tercihkerşnden duygularından dolayı seni yargılama ihtimali.
Boşver düşünme bunları. Hayatta iyi insanlarda var. Birbirini seven arkadaşlarım vardı. İtiraf etmek cesaret işi olsada bu kızın dar görüşlü biri olma endişesi zor olmalı.
Soran+1 yılHaklısınız, bir süre üzerine düşünmemeye karar verdim. bir şeyler olacaksa olur artık ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılBiseksüel ya da lezbiyen olabilirsin. Bunu problem etmene gerek yok. Erkek ya da kadın ayrım yapmadan hepsine dikkatli davranmalısın. At gözlüğü takmış ya da lezbiyen olduğu halde bunu kabullenemeyen pek çok kadın var. Cesaretini topla! Karşına iyi kalpli gğzel ve eğlenceli bşr kız arkadaş mutlaka çıkacaktır. Kendini boşlukta kaybolmuş ya da midende ağrı varmış gibi hissetme. Sen bir kadınsın güçlü olmak zorundasın. Kimseye kendinş esdirmemelş ya da acınacak duruma düşmemelisin. Lütfen somurtmayı bırak. Küvetin iöine sıcak su doldur şampuanla duş jeli ile bolca köpürt ve içinde dinlen. Sıcak su kaslarının gevşemsine yardımcı olacak seni rahatlatacaktır. Keşke hayal ettiğin gibi olsaydı.
Cevap sahibi+1 yılSen şanslısın. İtiraf edemeyen duygularını içinde yaşayan ne kadar çok insan var. Sen ilk adımı attın olmadı pes etme hayalinin duygularının peşinden ilerle. Canını sıkmaya değmez. Sevdiğim kadına gözlerinin içine bakarak onu bende yarattığı hissi uyandırdığı heyecanı özgüveni tam duruş segileyerek söylememe rağmen kabul etmedi. Bazı şeyleri zorlamamak en iyisi. Kız arkadaşlarınla mutluluklar
Soran+1 yılO kadar iyisiniz ki gülümsememe sebep oldu yorumunuz. Kendimce kabullenmeyi bir başlangıç olarak görmeye çalışıyorum ben de. Daha önce erkek arkadaşlarım da olmuştu belki bundan sonra da olur, belki de olmaz bilemiyorum. Dediklerinizi yapmaya çalışıcam, küvet fikri harika 😊 sizin durumunuza da üzüldüm, sonra tekrar sevdiniz mi birisini?
Cevap sahibi+1 yılToplamda bir kaç ilişkim oldu. Kendimden 7 yaş büyük kız arkadaşımda vardı. Zeki olanda.
Gözlemledim. Sabrettim ilişkiler için çaba sarfettim kimisi olmadı kimisinide ben istemedim. İnsanlar ilişkinin iki kişilik olduğunu unutuyorlar. Tanımadığı sırf güzel ve yakışıklı bulduğu için birlikte olmak isteyen insanlarla dolu etraf.
O kız ile olmadı. Sonrasında ilişkim oldu fakat şu an için kadınlardan uzak durma kararı aldım. Hayat tecrübesi ve yaşam koşullarının getirisi ile kadınları genel özellikleri ile çözdüm.
Ne zaman duygusallaştığını, neden kıskandıklarını ya d aslında onların neyin mutlu ettiğini öğrendim. Kişiden kişiye değişsede hemen hemen hepsi genel bir kalıp içierisinde olduğunu keşfettim. Konuşmalarına ya da yazmalarına gerek olmadan hissettiği duyguları anlamaya başladığımda açıkçası çok şaşırdım. Kadınların daima mutlu olmadığını arzuladığı hayatı yaşamalarına rağmen hep bir fazlasını istediklerini gördüm.
Cevap sahibi+1 yılİnsanlarla uğraşmaktan sorumluluk almaktan yoruldum. Hayallerim var ve hayallerim doğrultusunda ilerlemeye devam ediyorum. Erkeklerin kadınlara saygı duymadıkları anlamadıkları söylenir. Genelleme doğrudur. KAdına değer verir anlar ruhuna hitap edersen asla seni bırakmayacaktır diye düşünülür. Her kadın erkeği ulaşana kadar sever ve arzular. Ulaştıktan bir süre sonra daha fazlasını talep eder. Bu durumun kadınlarda farkında değildir. İlişki monotonlaştı diyerek iki tarafta ayrılır. Doğruyu söylemek gerekirse bir lezbiyenler daha anlayışlı olurlar. Bek eğer bir gün gay ile tanışma muhabbet etme şansın olursa olaya cinsel dürtülerle yaklaşmazlar.
Cevap sahibi+1 yılBu sebeple olaya ya da konuya ön yargılargı ile yaklaşmazlar. Erkeklerde gerçekten adam yerine koyacak insan sayısı sınırlıdır. Kimse hatalarını görmek onlardan ders çıkartmak istemez. Hollanda, isveç ve bunun gibi eğitim seviyesinin yüksek olduğu ülkelerde bir insana siz çarptığınızda dahi sizden özür dilerler. Dükkana girdiğinizde merhaba demenizi birşey istiyorsanız lütfen diye rica etmenizi beklerler. Sokakta öpüşen çifte mini etek giymiş bir kadına kimse karışmaz çünkü medeniyet budur.
Soran+1 yılinsanların ilişkilerin iki taraflı olduğunu unutması düşüncenize katılıyorum. kimse de demiyo ki ben bu insanla anlaşabilir miyim, kafalarımız bir mi. erkekler hakkında yaptığını genellemelerin de doğru olduğunu düşünüyorum şu ana kadarki gözemlerime dayanarak en azında, ama siz istisnasınız belli :) kadınlrı da gerçekten anlayabildiğinizi konnuşmamızın en başından fark etmiştim, süpersiniz. :) bir süre kadınlardan uzak durma kararı aldım demişsiniz, çok mantıkı ben de öyle gibi duruyo ahah :D
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi gerçekten pes etmeden yani problem yaşamadan insanlardan uzak durmamalısın. İlişkiye başlamak için birini arama. Çok fazla insan tanı sohbet et sosyal ol ki özgüvenin daha da gelişsin daha da artsın. Hatta insanlarla sohbet etmen cümle kurman dah da ileri gidip düşünme şeklini bile değiştireceklerdir. Hayata farklı açıdan bakmanı saplayacak pek çok insan mevcut. Belki bir gün çok sevdiğin bir kız arkadaşın olur. Bu ülkede maalesef ele gezemesinde aşkınızı mutlu mutlu yaşayabilirsiniz.
En İyi Cevaplar
+1 yılo da senin gibiyse neden olmasın. değil ise kaybetme yakın arkadaşını yaşasın LGBT (gay degilim)
110 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim ki bunu
- +1 yıl
Hoşlandığı bir erkek olup olmadığını sorabilir, geçmişteki sevgilileri hakkında konu açabilirsin.
Hoşlandığım birisi yok, hiç sevgilim olmadı vb derse cinsel tercihinden çekindiği için doğruları söylemiyor, söyleyemiyor olabilir.
Soran+1 yılHoşlandığı çocuklar oldu ki biliyorum zaten yakın arkadaşım
- +1 yıl
cinsel tercihi seninle uyuşmuyor o halde yakın arkadaş olarak kalmalı veya bu durum uzun süredir sana hüzün veriyorsa biraz uzaklaşıp mesafeyi korumalısın. Ayrıca bu hoşlantı semptomları yeni ortaya çıkıyorsa yani hormonel değil ise bir psikiyatrist e çekinmeden gitmende fayda var.
Soran+1 yılBöyle anlayışlı cevaplar verip insan gibi dinlediğin için teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam çok sağol.
- +1 yıl
siz sağ olun efenim.. bol şans, teşekkürler
- +1 yıl
Söylediklerimi yapmış gibi olmusşun fakat keşke bu kadar açık açık sormasaydın. Zamanla geçecektir o boşluk hissi fakat bu konuda ilk deneyimin olduğunu varsayarak unutamayacağın da bir gerçek.
Soran+1 yılSaçma sapan bir hal almak üzereydi iyice zor olmadan söylemek istedim ve herhangi bir şey teklif etmedim, hissettiklerimi söyledim sadece. Beni kıracak bir şey söylemedi ama üzüldüm haliyle. Yapacak bir şey yok, çok olumlu beklentilerim yoktu zaten...
- +1 yıl
Hayırlısı olmuştur belkide diyelim
Soran+1 yılÖyle malesef
onun nasi hissi yoksa, bunu biliyorsan birak arkadas olarak kal. yoksa onuda kaybedersin
10 Yorumla
😒 en korkunçlular takık lezbiyenlermiş ben öyle duydum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTakık değilim yeni kabullenebildim hislerimi zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Dinine bağlanmanı ve bir psikiyatristten yardım almanı öneririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılDinime bağlıyım zaten ben de şoka girdim böyle olunca
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. sana erkek denggelmemis bırakın böyle seykeri her yakınlık kuranin kucagina atliycaksiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakın erkek arkadaşlarım da var ama erkeklere karşı bir şey hissetmiyorum
Soran+1 yılHayır yakınız gayet
Soran+1 yılBilmiyorum anlasam zaten
Soran+1 yılBilmiyorum ya düşünmem gerek
Soran+1 yılHaklısınız teşekkürler
oo haaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de yeni kabullenebildim ben de oha oldum canım 😢
guzel bisey konusmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım denicem
+1 yılcok zaman geçmeden açıl yoksa yalan olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ya
- +1 yıl
beklersen iyice kanka ayagi olur ama oteki turlu sansini denersin reddedilsen bile en kotu arkadas kalirsin
Soran+1 yılHaklısın aslında
- +1 yıl
ben oyle yap derim yine de sen bilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikrin için
seviyosan git konus 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılkonuşcam sanırım
Soran+1 yılteşekkür ederim
Acildin onaylasa nolucal ucu yok bunun
01 Yorumla
Soran+1 yılya haklısın bilmiyorum
emin ol ve alacağın cevabı netleştir önce
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNe yaptın sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirden yapış dudaklarına
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlığımız alt üst olsun sonra
- +1 yıl
Neden hoşlandım öptüm de
Oy oy oy yanlış sular onlar
020 Yorumla
Soran+1 yılYa kafam çok dolu atamıyorum onu bir türlü
Soran+1 yılbir kız bir erkekten nasıl hoşlanırsa aynı şekilde hoşlanıyorum gülüşünden yüzünden konuşmasından fikirlerinden
Soran+1 yılhoşlanıyordum erkek arkadaşlarım da oldu fiziksel bir şeyler de yaşasım sıkıntı yoktu. ama şu aralar hiç ilgilenemiyorum erkeklere karşı bir şey hissetmiyorum
Soran+1 yılbu hissi nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum
Soran+1 yıldilek benim adım
Soran+1 yılkonuşmak istiyorum ama
Soran+1 yılerkeklere de ilgi duyuyordum zaten sadece şu aralar yok o his gitti. arkadaşımdan hoşlanıyorum
Soran+1 yılatamıyorum çünkü hislerm bu şekilde kendimi kandırsam daha mı iyi
Soran+1 yılhayır kandırmak istemiyorum
Soran+1 yılyok
Haydaaa
022 Yorumla
Soran+1 yılYa güldürme dbdkdjdd
Soran+1 yılHayır fiziksel hayaller
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDaha önce oldu, ama şu an yok gibi hissediyorum
Soran+1 yılofffffff kafam çok karışık
Soran+1 yılmantık devre dışı böyle hissediyorum sadece ve geçmiyor
Soran+1 yılhayır ya erkek arkadaşlarım olmuştu onlarla az çok bir şeyler yaşadım zaten. şu aralar erkeklere karşı ilgi duymuyorum. kızlardan hoşlanıyorum, hatta tek bir kızdan işte. öyle fark ettim zaten
Soran+1 yılneden öyle düşünüyordun peki?
- +1 yıl
bana acıkca söylüyordu sankı ama şakasına söylüyor gibi böyle en yakın arkadaşlarına şaka yapuyordu böyle bız lezızzı hahah falan böyle dalgaya alır gibi ama benim aklımda hep bir şüphe oldu böyle duş alırdı bu kızın yanında giyinirdi tamamen cıplakken falan aynı duşa girmişler hatta nasıl sınırlenmıstım böyle şeyler oldugunu gorunce bı sıkıntı oldugunu anladım ama benden sonra gene bı erkekle cıktı.
Soran+1 yılbence bir gün o da farkına varıcak gibi duruyo. duş mevzusunu abartmış sanki biraz
Soran+1 yılhım anladım. sinirlenmekte baya haklısın. seninle birlikte iken böyle yapması yanlış
Soran+1 yılpeki..
+1 yılGercekleştir bakalim ne kadar zev alairsin
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
- +1 yıl
Neden korkuyorsun canım
Soran+1 yılTers teperse diye
- +1 yıl
Hic bir şey olmaz rahat ok
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Nölüyo nölüyo
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞 😞 😞 😞
+1 yılyapma
01 Yorumla
Soran+1 yılEngel olamıyorum hislerime
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit ona söyle ve sevişşin
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun da benim gibi hissettiğini bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılsarhoş et faydalan kukusunu yala
Şakacı seni
00 YorumlaTedavi olmalisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ama sen de kizsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte 😞
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapma
01 Yorumla
Soran+1 yılAma hissediyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılonla bulusuyomusunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılher gün görüşüyoruz
Cevap sahibi+1 yılnasil bir kiz mesela
Cevap sahibi+1 yılnasil biri
Soran+1 yılartık önemi kalmadı
Cevap sahibi+1 yılNiye
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle ona
01 Yorumla
Soran+1 yılDenicem
+1 yılsöyle ona
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
- +1 yıl
ecele faydası yok
kukusuna ellee
018 Yorumla
Soran+1 yılAhahshshshd direk olaya girmek diyosun
Soran+1 yılYa shsjshsjs stres içinde güldürdün beni teşekkür ederim
Soran+1 yılDüşüneyim dhdkdjd
Soran+1 yılÇok yakınız değiştiriyo tabi ki
Soran+1 yılBöyle olmaz ki sonsuza kadar arkadaşlığımız bitebilie
Soran+1 yılamacım sadece fiziksel bir şeyler yaşamak değil ki duygusal aynı zamanda
Soran+1 yılbilmiyorum ilişkimiz başlıcaksa böyle başlasın istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılYapıştır gec
00 Yorumla
+1 yılaçıl
04 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum açılmayı
- +1 yıl
hayaller gerçeğe döner
Soran+1 yılumarım öyle olur
- +1 yıl
ısrar et yapacaklarını anlat biraz yap olur senin iş
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!