AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
160 165 arası kısa zaten 160 ın altında bir boy cüceliğe giriyo
Niye öyle dedin ki 159 la cüce miyim?
üf bir sie
Lafa bak ya llah akıl fikir versin 165 kısamı ruh hastası nerde görüyorsunuz kendinizi anlamıyorum ki 165 bir kadın için nır tık fazla uzundur bile kalkmış kısa diyor
Vay be insanlığı çekiciliğe bağlayıp yok eden tek millet olucaz kısayım ama bu tür yaklaşımlardan haz almıyorum çünkü boydan önce herkes ilk kalbine bakar ben öyle düşünüyorum
150 lik kızın pek çekici olduğunu düşünmüyorum aramızda 35 cm fark olmasını da istemem.
Bunu diyen ne kadar uzun adam tanidiysam 150 160 arasiyla evlendi. Buyuk konusmamak lazim :)
Ya 160 tamam da 150 baya bir kısa kalıyor ama dediğin şey doğru gönül işi bu boya falan bakmaz 😏
Aynen fazla sırıtır. Dogru giyim ile disarda pek belli olmaz ama. Yine de uzun adamlarin ilerleyen yaslarda kamburlamasini buna bagliyorum minyon hatunun zararları gibi 😂
Ben eğilmem o zıplasın banane 😂
20-30 cm olmalı bence kadınla erkek arasında
30 çok fazla ama absürt durur biraz
Fazla değil. Kuzey Güney izlediyseniz orada Cemre (Öykü) ile Kuzey (Kıvanç) arasında 30 cm var
max 1.60 boy ve 55 kilo kadınlardan çok etkileniyorum :)
minyon oldukları için şirin gozuktukleri düşünülüyor heralde
Kısa boylu kızlara sarılmak daha hoş sarıldığında başını gögüsüne koysun bak ozamn kısaboylu kızların avantajları belli olur
İstedikleri kadar çekici bulsunlar Allah'ım iyi ki 1.50 değilim. Cidden hoş değil bence
Doğa kanunu, çok uzunsa kısa boylu arar , kısaysa uzun boylu, böylece sonraki nesillerin normal boylarda olması ihtimali yükselir, aynı zananda mimyon kızlarla yaramazlık daha zevklidir bence.
Bence bu İngilizlerin kafasında bir sorum var çünki dünyanın diğer yerlerinde ki erkekler kısa boylu kadınlardan hoşlanmaz
Ne alaka bizde kısa severiz ;)
@karizmakafasi34 Sadece sevişecek sen tamam ama ilişki yaşayacaksan zor
Atalarımız boşuna götü yere yakın olandan kork dememişler. Bu tür kadınları çekmek dünyanın en zor işi
İlişki de uzun biylu sıkıntı aslında oyle degil mi yanlış mı düşünüyorum
@karizmakafasi34 hayır uzun boylu kadınlar çok daha uysal ve erkeklerine bağlı küçük boylu kadınlar kompleksli ve erkeklerinE zülüm ederler
Merak ettim. senin boy kac 😂😂😂
BEN KISA SEVIYORUMMM
Uydurma bunlar kisa boylu erkeklwr icin cazip olabilir belki ama uzun boylu kizlar daha gosterisli olur giydigi daha cok yakisir
herkes icin gecerli degil benim arkadasim vardi kendide boyundan mennun degildi asiri yapiliydi yakistirmiyodu kendine
@sarang91 tabi bazen tercih meselesi olabiliyor
En sonda soyledigin cumleyle aciklamissin aslinda. Toplumun genelinde erkek iri yapili kadin ise minyon olur gorusu var ben de dahil.
Boy önemli degil. Erkekden 10 cm kısa olsa uyumludur. uzun boylular zayıf oldugu için yüzündeki olgunluk zayıf kalır ve tatlılık kaybolmuş olur. Kısa boylu kızlar dolgun olur ve tatlılık dolgunlukda olur.
Narin olur. Kısa boylu hep daha genç gösterir de derler bı de.
1.75 boyum var. Hangi ortama girsem ilgi odagi oluyorum. Simdi kendime mi inanayim habere mi? 😃
Sexy bir kızsın demekki 😊
Daha kötü işte ego vardır erkek istemez kızın peşinden çok erkek koşmasını dikkat çekmeyen daha ilgi çekici
Valla benim boyumda 1.60 hangi ortama girsem direk gözler üstümde garsonlar bile sipariş alırken iltifat ediyor neredeyse. Bu boya bakmıyor tatlım tamamen güzellikle alakalı 😉
@AzeriAsigi Hem kavak gibiyim hem guzel o zaman. Tesekkurler tatlim 😄
Çirkin olabilme ihtimalinde var belki itici geldiğin içinde bakıyor olabilirler 😁😂
@AzeriAsigi itici geldigim icin gozlerini uzerimden alamiyor ya da cikma teklifi ediyorlar sanirim. O zaman yasasin iticilik 😄
Erkekler nefes alan her seye teklif ediyorlar bu kadar kasmayın kendinizi
Sana iyi cıkma teklifi etmişler bana tanımadığım kişi evlenme teklifi bile etti cafede 😂 gerçi şaşırmıyorum alıştım artık ajans falan ne ararsan var
@clldlflflfl Valla kusura bakma da erkek var erkek var. 😃
Aynen asilcadı sen yakışıklı kaslı erkeklerle çok yiyişmisindir buna %100 eminim
@clldlflflfl O olmayan beyninle tanimadigin insanlar hakkinda yorumda bulunmaya calisma istersen. Ayrica yiyisirsem yiyisirim 26 yasinda guzel bekar ozgur maddi durumu iyi her bakimdan ayricalikli bir insanim. Hayat benim hayatim ve istedigim gibi yasarim. Hadi simdi s. tir git 😃
Ben su yuzden buluyorum , sarildigimda yok oluyor minnacik , kendimden bir parca gibi hissediyorum
Ulan sevdikten sonra boyda neymiş uzun kısa fark etmez 😉
Bence alakasi yok boy tamamen goreceli birsey 160 kizla 175 erkek olabilir ama 160 kizla 190 erkek olmaz guzel durmaz
Bal gibi olur
@Alvedim nasilki kizlar kendinden kisa erkek istemiyosa erkeklerde kendinden cok kiss bir kiz istemiyolar
işin garibi elin avrupalıları zebellak gibi nerden bulmuşlar ki bilmem 1.50 bilmem ne istatistiğini
Valla kardeşim benim boyum 160 uzun erkekler bence daha iyi sarıldığımızda o kafam gögsüne yatcak kollarının arasında kaybolcam
benim boyum 170 benim tercihim bu tarz kızlar😃 topuklu giyince beni geçecek kız istemiyorum 😂 ayrıca o hatunlar normal kızlara göre dsha garip bir sempatisi oluo özellikle esmer olanlarının😂
Uzun boylu kızların eşleriyle aynı boyda veya daha uzun olma ihtimali var, oda pek hoş bir görüntü değil
kısa olmak isterdim 1.87 boyum var maalesef kısa olmanın avantajları daha fazla normal ne çok kısa ne çok kısa.. kısayım diye üzülmesinler bence.
vaybe 1 87 demek helal olsun iyi uzamışsın
valla ya keşke kısa olsaydım yani ama maalesef uzunum iste
uzun boylu kız her zamn iyidir öyle düşünme ben çok severim
ulan ben 1.73 boyundayım.. Aman Rabbim dağlara taşlara kuru kuru kayalara
şu an doktor altında zayıflama asamasındayımm herkes. manken gibi olucaksın fiziğin harika olucak vb şeyler diyorlar. evet ama yani
ama normal olsaydım keşke enasından
gel yer değiştirem
ah keşke öyle bişey olsa da yani
şimdi şöyle bişey var o boyla kilo alsanda göstermez fazla bu konuda şanslısın ayrıca o boyla vicut geliştirmeye gitsen varya mankenlere taş çıkartırsın
evet fazla göstermiyorum kilomu göstermiyorum şu an zaten zayıflamaya çalışıyorum. hem sağlık için hemde. zayıf olmak için ama fitnes falan yaptım az çok ama tam. üstünde durmadım ama genelde dans ediyorum
seni alan yaşadı valla :) iyisin iyi dans ne üzerine
kendi cabımda aslında bu ara zumbaya gittim sonra bıraktm ama müzik açıp ona göre hareketler yapabiliyorum. ama eğitim almak isterdim. roman falan da oynarım oryantal hepsi elimden geliyor sevdiğim için dansı
hadi ya sende de yok yok yani helal olsun int den eğitim videolarını izle yararı dokunacaktır bide tek bir dans üzerinde yoğunlaş bence sonra diğerlerine geç belliki beceriklisin
evet becerikliyim yeteneğim var yani her konuda var yani. yemek yapmayı bile seviyorum.
yaaa peki tatlılarla aran nasıl?
iyi yaparım. bilmediğim tatlı olsun mesela tarife bakarak yaparım. deneye deneye daha iyi yapmaya çalışırım hamur işlerin De iyiyim yaparım
seni begendim :) herşey iyi hoşta temizlikle aran nasıl peki
onlada iyiyim tek yapıcam o zaman güzel yaparım ya da sevdiğim insanla yaparım. ilerde de evlenirsem eşimle yaparım daha zevkli olur o yüzden içimden geldiği zaman yaparım yani :)
oyyy oyyy seni kaçırlar dikkat et süpersin :)
yani eğlenmeyi severim sıra gelir. saçmaladım sıra gelir. ciddi olurum. eglenirim kafa dengi olursa herşey gezmeyi severim mesela. sevdiğim insan olsun karşım da hobileri neyse birlikte yapmayı paylaşmayı severim herşey fotoğraf vb şeyler vb şeyler yani :)
ya uçaktan atlama hobisi varsa :) kalpten gidersin valla dikkat et aynı ben ya valla ama benim en sevdigim şey ne biliyomusun saçını yapİcam diye elime alıp içine etmek çok zevkli oluyo be 😅
basketçi ol sen ☺️👍
ya şakalaşmak. güzel. bisey bence. ya hani herşey sevgiliykende güzel evlendiğin de daha güzel anıların olması en güzeli işte kafa dengi olması :)
yok daha çok uzar boyum :)
iyisin hoşsun da yani az çok kafa dengim gibisin ama boyuna göre birisini zor bulursun ya kafa dengin olmaz ya da boyu kurtarmaz😅
sıkma canını uzun boylu birini bul sende 😁😁
yalnıızım dostlarım yalnızım yanlız 😀🤓
ya kafa dengi oda olursa tam olur :)
Orhan Gencebay mıydı o şarkıyı söyleyen
sıkma be canını senin gibi ponçik {sevimli} bir kız yanlız kalamaz :) neysem yarın iş vr hadi iyi geceler sevdim seni
resimde kısa görüntü su var sanki 155/160 gibi görünüyor
iyi geceler kolay gelsin :)
bilmem
öyle
şu an zayıflamaya uğraşıyorum
kilo 77 mı
cekindigiim için söylemiyorum
boy kaç tm
1.87
kilo boy endeksine göre sen 80 varsın dır. ayıp değil zayiflarsin olur biter
aynen bende uğraşıyorum
çok kolay
Bu kadar görüş okudum, ne kadarda cinsellik tutkusu tavan yapmış türk erkeği var herşeyi cinselliğe bağlıyorlar bana kalırsa da çok kısa olmasın ideal olcak her zaman tabi bu partnerinin boyuna da bağlı: D
minyonlar sevildiği için
günün sorusuna bak ya sisteme ilkokul çocukları mı bakıyor
Yaw ALLAH vergisi ne yapalim simdi 1.62 boyum 😒 ben isterdim biraz daha uzun olim
o İngiltere nin düşüncesi Turkiyedekiler uzun boylulara hasret 😜
bende arkadaşlarımda hep uzun boylu kızlardan etkileniyoz, bizde mi sıkıntı var :D
Ne kadar mankenler uzun olsada minyon kadınlar şarap gibidir yaşlandıkça güzelleşir
Bazı modeller kısa bu kız 168 mesela
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...5d82741b74.jpg
@Uznkizsevnkisaerke doğrudur
uzun kadınIarın uzuvIarıda uzun oIuyor eI ve ayak vb sahsen ben citir cerez mini mini citi piti minnak kızIarı tercih ederim
Sevdiğin kadının gözlerine yukarıdan bakmak bu hayatın en güzel anlarından birisi...
banada kısa boylular cok güzel geliyor nedense zevkler ve renkler tarsısılmazda
Kısa kadınlar çekiyor beni bilmiyorum. Vücut istiyor yani benlik bişey değil
daha çekici ve alımlı görünüyor kısa boylu kızlar kalçalar ve göğüsler de biraz dolgun olursa😍😍😍😍😍
Bende kısa boyluyum ve cidden kısa boylu kız görünce bende daha sevimli buluyorum
uzun boylulara buna benim gücüm yetmez diyip fıdıllara odaklanma olay bu :D
Burası ingiltere değil bacım Turkiye welcome the ticaret meslek :D lan nerden geldi aklıma şimdi :D
Bence bu bir yalan kisa boyu daha cekici bulmuyorlar , sadece sevdikleri icin kisa olmasini umursamiyorlar.
dimi yani
bilmiyorum ama kısa boylu kızlar banada daha tatlı geliyor
Kadın dediğin küçük olcak kafasındalar 1.62 boyum var mutluyum 70 E kadar yolu var
Buna katılmıyorum :) uzun boylu kadınlar daha çekicidir bence..
kısa boylu kadınlar daha kadınsı hatlara sahip oluyorlar..
ayrıca normalden daha fazla kurnaz ve zekiler.
erkeği elinde tutmasını biliyorlar...
bana göre...
Uzun geldide biz mi yok dedik? Hep anahtarlık boyundaki kızlarla beraber oldum😩
hahahah güldürdün
Bazıları çok tatlı ve hoş oluyo ama 1.70 ustu fizigi yerinde kadinlar daha iyidir
Ben cekici bulmuyorum boyun fıtığı olmak istemiyorum :D
Bende kısa boyluyum tamam ama her zaman uzun boylu çekicidir tercih kısa boyludur
kadın narin yapılı olur
minnak olur
tatlı ve minyon olur
150 ne ya koltuktan ayak mı sallandırıyorlar😂dalga geçmiyorum tabi sevimliler
Klozette ayakları yere değmiyor :D
minyon bence de daha tatli uzun boylu kadin iri görünuor bu itici
Önemli olan boyu değil işlevi. Bunlar saçma şeyler.
Tamam kısa iyi de 150 berbat abi iyi ki o boyda degilim
zevk meselesi diyelim, herkesin kafasında tasarladığı şeyler var.
Dizi ve filmlerin empoze ettiği bir şey. Kadının her şeyi erkekten minnaktır.
Ben kısa boylu bir bayan olarak daha sevecen göründüğümüzü düşünüyorum :)
O araştırmayı yapan bilim adamı dünya capindami yapmış almış karşısına 200 kişiyi aa bak böyle renkler ve zevkler tartisilamaz
Ben kıza boylu kızların çekici olduğunu düşünmüyorum aksine olması gerektiğinden cazgir çoğu sokak kızı gibiler..
Bu göreceli olaydır ne uzun boylu kızlar çok ii nede kısa boylu kızlar çok kötü duruma göre deiğişir
@Alifizik1935 öf çok yaşlsın
Nerden anladın yaşlı oldiğumu nikola teslayla felan fotomu mu gördün?
sevişirken istediğim gibi evirip çevirebilirim. benim görüşüm bu 😊
ya ne biliyim küçük tatli bişeye sarilmak var sirik gibi bişeye sarilmak var
onların çekici olmalarının sebebi kesinlikle sadece boyları değil ınan bana
1.50 de değil artık kısa boylu kadınlar daha minicikler sanki koruma altına alıyomus gibi
ee sarılması kolay oluyor sonra kaldırması kolay oluyor falan