İngiltere'de yapılan bir araştırmada, direkt nokta atışı "1.50 boylarında" kadınların daha çekici olduğu söylenmiş.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar açık yazacağım iyi okuyun avantajlarını, bunların hepsini de düşünerek kısa boylu kız tercih ediyoruz:
1. Sevimli olması.
2. Erkeğine kendini güçlü hissettirmesi, 1.70 kızın yanında çok iri durmak zordur, spor vs gerektirir.
3. Uzun boylu kızlar her ortama girdiğinde çok fazla yer kaplaması sebebiyle dikkat çeker, erkek bunu istemez.
4. Seks esnasında rahatlıkla hakimiyet kurulabilir, evirip çevirip halledilebilir.(Dalga geçmiyorum, bu da avantajlar arasında)
5. Çok yüksek ego sahibi olmamaları, diğer hemcinslerinden azıcık bile uzun olan kızda bir anda özgüven ve ego patlaması oluyor, çok itici buluyorum. Nefret ediyorum hatta.
Tüm sebepler bunlar, sorusu olana cevaplarım.395 Yorumla- +1 yıl
tamamen haklı 185 boyundayım 160dan uzun kız istemem
- 1 yıl
bu yazıyı kim yazmış bilmiyorum ama senin o gözünün yağını yiyim ben tam böyle nokta atışı yapmışsın fazlası var eksiği yok çok doğru söylüyorsun bu yazıyı yazarken klavyeye dokunduğun o ellerinden öpüyorum gerçekten sonunna kadar senin bu yazına hak veriyorum ve sonun kadar destekliyorum. ben mesela 1.65 boyum var eşim 1.80 boyu o kadar beni rahatsız ediyor ki o kadar rahatsız ediyor ki kendimi o kadar ezik hissediyorum ki ama yıllardır içimde çok büyük bir yara oluştu kimseye söyleyemiyorum hep içimde bir yara böyle yolda boyu 1.50 olanları görüyorum varya böyle içim eriyo hatta bir defasında otobüs durağında bekliyorum bii bayan geldi adres soracaktı arkamı dönüp baktım boyu benim tam omuz hizama geliyo ben tam gideceği adresi söyliycemtim böyle yerimde olduğu gibi bayıldım ama ne bayılmaydı aklım gönlüm kalbim fikrim hep onda kaldı sonra gözümü açtım baktım hastanenin acilindeyim o günü asla ve asla unutamam kesinlikle
- 1 yıl
bu yazıyı kim yazmış bilmiyorum ama senin o gözünün yağını yiyim ben tam böyle nokta atışı yapmışsın fazlası var eksiği yok çok doğru söylüyorsun bu yazıyı yazarken klavyeye dokunduğun o ellerinden öpüyorum gerçekten sonunna kadar senin bu yazına hak veriyorum ve sonun kadar destekliyorum. ben mesela 1.65 boyum var eşim 1.80 boyu o kadar beni rahatsız ediyor ki o kadar rahatsız ediyor ki kendimi o kadar ezik hissediyorum ki ama yıllardır içimde çok büyük bir yara oluştu kimseye söyleyemiyorum hep içimde bir yara
imkanım olsa 5 bilezik olan mehrini ona vermek evi ve arabayı ona vermek hiç arkama asla ve asla bakmadan gitmeyi öyle çok istiyorum ki öyle çok istiyorum ki ahh ahh
böyle yolda boyu 1.50 olanları görüyorum varya böyle içim eriyo hatta bir defasında otobüs durağında bekliyorum bii bayan geldi adres soracaktı arkamı dönüp baktım boyu benim tam omuz hizama geliyo ben tam gideceği adresi söyliycemtim böyle yerimde olduğu gibi bayıldım ama ne bayılmaydı aklım gönlüm kalbim fikrim hep onda kaldı sonra gözümü açtım baktım hastanenin acilindeyim o günü asla ve asla unutamam kesinlikle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk kizlardan nasil hoslaniyorlar anlamiyorum 😄 Evet bazilari cidden cok tatli oluyorlar ama cekicilik ve guzellik dedigin zmana cok farkli kavramlar bunlar uzun boylu ve hatlari cok duzgun olmali bir kizin cekici veya guzel sayilabilmesi icin digerleri tatli olur en fazla seversin cocugun gibi 😊
160 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler çoğu şeyi çekici buluyor, bu minyon kadınlara özel değil.
Örneğin sitedeki erkeklerin neredeyse yarısı "yemekte kimyon, kızda minyon" ve "yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı" demiş. Bu kişiler aynı zamanda sıfır beden, 180 boyundaki Rus kadınlarınında hayranı. Yokluk mu yoksa başka bir şey mi anlayamadım ama erkeklerin kafası sahiden karışık bu kesin.
"Erkek güçlü, yapılı olur; kadın ise narin olur durumundan kaynaklı mıdır?" diye bir şey söylemişsiniz bir de. Lütfen bir kadın olarak bırakın şu cinsiyetçi kelimeleri, lütfen.180 Yorumla
150 minyon değil aşırı kısa minyon 160-165 arası olur tabi bide olduğu kiloya da bağlı 165 ten sonrası zaten Türk kadınına göre uzun sayılıyor ayrıca 160-165 boylarında ki kadınların da fizikleri gayet belli oluyor üstelik birazda boy olduğu için çok daha hoş duruyor kısa boylu insanların uydurduğu bişey bence bende çok uzun değilim ama yok öyle bişey
52 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
144
Cevap
263Cevap
+1 yılBeğenmemin nedeni 1. si yaşları 40 da olsa 50 de olsa genç gibi duruyorlar. 2. si topuklu ayakkabı kadının dişiliğini ön plana atan bir olay yakıştırıyorum bende 3. sü dağ adamı denen tabir bende var evlenince hatunu omuzlayıp götürücem :D son olarak 1.45 1.63 arası taliplerimi bekliyorum. Not: Boyum 1.84
74 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
biz sana madem bı tane şişme kadın hedıye edelım ıstedıgın gıbı sırtlarsın
- +1 yıl
@noooonameee sen bana ananı gönder şişme kadın istemem ben :)
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılUcundan yaklaşmışsın... Doğası gereği erkek sahiplenme , koruma iç güdülerine kadınlar ise sahiplenilme , korunma içgüdlerine sahiptir... Bundan dolayı erkekler daha zayıf , kısa , zarif , güçsüz görünen kadınları daha çekici bulurken kadınlar uzun , kaslı , kalın vucutlu erkeleri daha çekici bulur... Ama bu oran yüzde yüz değildir tabiki...
130 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Sevgilim 1.91
Ben 1.56 yım. Ona neden ben dediğim zaman "sarıldığımda kulağın tam kalbime denk geliyor böylece kalp atışlarımı duyabiliyorsun. " demişti. Haklı da, dünyanın en güzel sesini 1.56 olduğum için net bir şekilde duyabiliyorum. Muazzam değil de nedir?205 Yorumla- +1 yıl
sizdede hiç akıl yokmus :) 155 kadın mı olur ya 5 cm daha olmasa cüce pasaportu alacaksın birde utanmadan 191 sırıkla gezıyon :)
- +1 yıl
özür dilerım şaka yapmak ıstedım kırıcı olmusum afet
- +1 yıl
@noooonameee cüce kadın 125 den kısa olanlar erkekler de 135 den uydurma
+1 yıltamamiyle o kadar degilsede
165 ile 175 arası hanımları ben cekici buluyorum:)110 YorumlaYok öyle bir dünya. Kısa isteyen erkeğin kendide kısadır başka açıklaması yok. Böyle bir araştırma olduğuna da inanmıyorum. Sorsalar uzun bacak diye atlar hepsi. 1.50 mi isteyecekler? Böyle yermek istemiyorum ama kendimiz kaşınıyorsunuz. 1.70im minyonum benden mutlusu yok.
90 YorumlaBoyum 162 hep sorun yapiyordum sevgilimin yaninda kucucuk kaliyorum diye 190 kendisi. bikere beni kucaklayip askim düşünsene uzun olsaydin seni boyle kucaklayip opemiyecektim demisti 😄 o gunden sonra bende ki ozguven patlamasini hayal et.. kucugum ben kucugum 😄😄
61 Yorumla- +1 yıl
ben 1.90 olsam 1.62 lik kıza bakmazdım. ama 1.60 - 1.65 arası kızlar bana göre uygun.
Valla kimse kusura bakmasın kısa boylu kızların çekici olduğu felan yok bir kere bacak boyu önemli kızda kısa boylu kızların bacaklari bana çok itici geliyo arti yani o saydiginiz kadinalr güzel yani uzun da olsa çok güzel kadınlar kısa da olsa boyum 170 maşallah 😂😂
823 Yorumla- +1 yıl
Knk senin boyun bok gibi yalnız en ideali 160 162 daha uzunu çok kötü duruyo kısasıda ben bu arada 155im ne benim boyum ne senin en iyisi 160
+1 yıl1.70 boyun bu araştırmayı bilemem ama suna eminim hep 1.70 boylu erkekler buldu beni. Benden uzun olupta hoşlanan çok nadir. Benim buradan çıkardığı m 1.80 1.90 falan olnlr 1.60 1.50 istiyor. 1.70 civarı erkeklerde hep yanında uzun kadın görmek istiyor.
70 Yorumla
+1 yılErkekler yaninda daha kisa birini ister neden çünkü daha erkeksi daha uzun daha ozguvenli hissetmek istedikleri için yukarıda sayilan isimlerin birde güzellikleri var tabi bu yüzden her turlu çekici ama bence uzun boylu kadin fiziğinde yerindeyse hepsine tas cikartir mankenlerin coğuda uzun zaten
33 Yorumla- +1 yıl
aslında tam tersi. kadınlar uzun boylu erkek ister. hangi kıza sorsan böyle der. dolayısıyla erkekler de pek düşünmez uzun kadını.
- +1 yıl
@hello_world zaten uzun boylu olmasını isteriz erkeklerde yaninda kisa birini ister diyorum sadece yukarıda saydigim gerekçelerden
- +1 yıl
erkekler özellikle kısa birini istemez; kızlar uzun boylu istediğinden erkeklerin de kendilerinden kısa kız istediklerini düşünüyorlar.
yoksa erkek için çok da fark etmez.
Şimdi 1.50 var 1.50 var abi kim kardashian victoria bechamdan bahsediyosunuz bunlar estetigin gücü yani bide bizim ülkedeki 1.50 ve çok zayıf olan veya orantısız 1.50 ler var bunu dalga geçmek amaçlı söylemiyorum sonuçta boy genetik bişey çekince uzatamiyosunuz kendinizi benim boyum 1.72 ve ben normal olduğumu düşünüyorum.
20 YorumlaÇünkü onlar daha sevilesi o yüzden kavak gibi kızı Napalım ki ama minyonlar kısalar candır yaaa kız dediğin narin zarif olacak erkek gibi değil
112 Yorumlabir kere bu arastırma hangi yılda ve kim tarafından yapılmış. retrospektif ise geçmişi baz alarak şuana dair bir yargı söylenmesi abes
Nedensel ise zaten nedeni de sorulmustur araştırmada
Makale nerede?
Sadece bulmaca oynuyoruz. Arastırma ne demek bilmeyen bireylerle..
Komik20 Yorumla
+1 yılBoyum 1.57 ve hep takma isimlere maruz kaldım dyshdkdhxjs 35'lik rakı somun ekmek topuzklu ayakkabi gibi 😂 espriler yapiliyor yataktan paraşütlemi iniyosun falan diye 😂 kar yaginca bogulma tehlikemin oldugunu soyleyen arkadaşlarim var 😄barışığım kendimle ama bence cekici falan bulmuyorlar
68 Yorumla- +1 yıl
bence sorun boyunla alakalı değil tavrın tarzın gibi şeylerle alakalıdır yoksa minyon hatun candır can..
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 böyle düşünen nadir insanlardansin bence
- +1 yıl
bence yanılıyorsun bence giyim tarzında olsun tavırlarında olsun bir sorun vardır. çekici olmayı kadın gibi olmayı bilmiyorsundur kesin.
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 ne alakasi var? Konudaki düşüncemi söyledim burdan tavirlarimda bir sorun oldugunu nasil cikardin acaba
- +1 yıl
çok alakası var sen olayı kompleks haline getirmişsin çekiciliği seksiliği sadece boya endekslemişsin halbuki bir kadın için alternatif çok şey var yapılabilecek.
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 kardeş nerden cikariyosun bunlari. Benim hakkimda fikir yürütme rica ediyorum
- +1 yıl
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum yargılamıyorum ama. sen bana kardeş diyerek neden yanlız olduğunun ip ucunu da vermiş oldun
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 yardima ihtiyacim yok yanlizlik benim tercihimdir istesem. şu an sona erdiririm. Özele girecek ama madem. bana yardim. etme zahmetinde bulundun beni seven bir insan zaten var istesem konuşabilecegim çok erkek var güzel bulan ya da özelliklerimi seven cok insan var. Ben sadece GENEL OLARAK minyonluğu cekici bulmadiklarini dusundugumu soyledim burdan bunlari nasil cikardin anlayamadim.
Türkiye'de nedense kısa boylu kadınlar sevilmiyor. Amerika'ya, Rusya'ya, Azerbaycan'a gidersen orada boyu 1.75'ten fazla olan kadınlara sırık, at denir. Ben bizzat böyle bir durumla karşılaştım, tanıdığım 1.78 boylu kız boyu 1.85 falan olan erkeğe aşık olmuş, o da onun arkasından onun hakkında mutant diyor (Türkiye değil). Burada da tam tersine, kısa boylu kızlara cüce diyorlar... Türk erkekleri bir tuhaf.
51 YorumlaKısa boylu kadınları çekici bulmuyorum çünkü göremiyorum :D tamam taşlamayın tamam...
917 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha 😂 güldürdün 😅
- +1 yıl
Ahahahha 😂😂 Dikkatli ol 😇
- +1 yıl
Aynen öyle ortamlara girme bile 😂😂😅👏
- +1 yıl
Kenardan kenerdan, yere baka baka 👏😂
- +1 yıl
Böyle devam 😅👍
- +1 yıl
Ne demek, iyi geceler 😅🖐
- +1 yıl
Boy kaç190 heralde basketçi filansin
- +1 yıl
Basketbolcu musun? Anneni de göremezsin sen
- +1 yıl
Arkadaşım da senin gibi 190 annesi 165 filan o da basketbolcu
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Kısalık narinlik demek değildir, çevremdeki kızlardan daha uzunum ve daha inceyim etrafımda herkes kibar, narin tanımlamasını bana yapar. ayrıca adriana limaya, barbara palvine tapan erkekler ne ara 150 der oldu, yok öyle bişey.
40 Yorumla
+1 yılAçık açık söyleyim. Sebebi ilişki esnasında kolay evirip çevirmek vs. Onun haricinde evleneceğim kadının uzun olmasını isterim..
90 Yorumla
+1 yılUzun kısa ayrımı yapmamak gerek güzel çirkin ici guzel ya da çirkin boyle ayrımlar yapılmalı bana gore bunlar daha önemli
not : güzellikler görecelidir ;)60 Yorumla
+1 yılBazı erkekler at gibi kadın seviyor en az 1.70 mesela. Ya da en az 1.75 olsun diyen var. Genelde kısa seven erkeklerin kendisi de kısadır. Boyu 1.80-90 arası olan erkek 1.70 altına zor bakar. İstisnai durumlar vardır elbet ama durum böyle 😂😂😂
79 Yorumla- +1 yıl
@KirmiiziOjemm burdaymış kardeşçan ım ayyyy 💃💃💃💃😂😂😂😂😂💃💃💃💃
- +1 yıl
@Pembiiişçikkk ahahahahahahahha Allahım. Yaaa yine mi sen ajajsjj😂😂😂
- +1 yıl
İtiraf et kardeşçan yaşama sebebinim dimi @KirmiiziOjemm kardeşçan ayyyy 💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂💃💃💃💃😂😂😂
- +1 yıl
@Pembiiişçikkk ayyy aynen 😂😂
- +1 yıl
@cicikız63 😌😌😌😂😂😂
- +1 yıl
Ayyyy kıııızz güzellik abidesisin 😂😂😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂🙌🙌🙌👏👏👏👏👏👏👍👍👍💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂 @KirmiiziOjemm
- +1 yıl
@Pembiiişçikkk teşekkürler kardeşcan 😂😂😂
- +1 yıl
Ayyyy kardeşçan 💃💃💃💃😂😂😂💃💃💃💃💃💃 çok tatlısın ama şekerim var puhhashaaa. @KirmiiziOjemm
+1 yılminyon kizlar daha çok ilgimi geçiyor sebebini bilemem :) ben 1.81 boyundayım kiz geliyor 1.79 kiz derken cekiniyorum kızar da dovermi diye. oyle kızları sevgilimi yapacaz takima kalecimi alıcaz zor is :)
30 Yorumla
+1 yılNasıl ingiltere de böyle bir kanıya varılmış harbiden çok merak ediyorum çünkü genelde ingiliz hatunların sadece bacakları neredeyse 1.50
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTR erkek ortalaması 1.72. kadın ortalaması 1.58 flndı. yeni nesil daha uzun gerçi.
Aslında kızlar uzun boylu erkek istiyor o nedenle erkekler de kısalara bakıyor. Mesela 1.70 olan bir kız uzun boylu erkek istediğine göre 1.85 altı erkekler bu kızı kaale almaz. ama 1.70 - 1.80 arası erkekler 1.55 - 1.65 arası kızlara bakar. 1.55 altı da çok kısa oluyor.00 Yorumla
+1 yılKadın dedigin uzun olur arkadaş 1.80 1.90 arası biraz balıketli bakınca gözün gönlün açılsın
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılyorumları okudum da : ))
erkeklerın cogunlugu mınyon kısa kız ıyıdır cevabı verırken,
kızların cogunlugu, yok oyle bısey ınanmayın dıyor : ))
cıddı anlamda bır ılıskı olunca boyun onemı kalmıyor dusuncesındeyım.33 Yorumla- +1 yıl
@cetin2861 olabılır. ama tr dakı erkeklerın hepsıde 180-90 degıl : ))
+1 yılingiltere nasıl seviyorsa öyle yapsın orası bizi bağlamaz, bayanın boyuda normal olarak 1.60'dan aşağı olmamalı bence.
51 Yorumla
+1 yıl150 boyla sexy ya da çekici olamaz olsa olsa tatlı olur minnoş olur benim güzellik ve sexylik anlayışım +165 düzgün ve uzun bacaklar şart
61 Yorumla- +1 yıl
malesef. kısa boylu kızlar bir de balık etli olunca kıvrımları tam mükemmel oluyor. uzun boylu bir kızın büyük göğüsleri genelde olmuyor olursa da sarkık duruyor. o nedenle. kısa derken 1.55 - 1.65 arası.
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş onu?
Kötü genelleme. Belki pigme erkekler ile alakalıdır. Yoksa güzelim Elf varken kim hobbit ister40 Yorumla
+1 yılinsan olmasi onemli herseyden once belki kalip bir dusunce ama gotu yere yakindan korkcaksin derdi ananem fjfhcjf
60 Yorumla
+1 yılkim demiş onu yok öyle br şey palavra tamamen he belki şöyle olabilir kadınsı seksi bulabilir çünkü kısa etine dolgun hatlara sahip falan ama güzel çekici falan değil sadece seks için yani
30 Yorumla
+1 yılUzun boyluyum. Hiçde öyle değil uzun boylu kadın yokluğundandır. Ama ben yoklukda olsa davul benim için dengi deginedir. Çünkü karşımda sitres yapan bir kız görmek istemem.
30 Yorumla1.50 boyunda kadınmı olur olsa olsa hobit olur o :D
104 Yorumlakadınların hemcinsleri için bu kadar sert konuşmalarını anlayamıyorum neyi ön planda tuttuklarını düşünmek lazım uzunu kısasıyla dalga geçer, kısayı uzunuyla erkeklerin ne düşündüğüne odaklanamıyorum cidden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük bayanlara bayılıyorum kadın dediğin narin minik olur. Sevdiğim (nışanlım) da 1.60 falan bende 184 90 kilolaronda 6 yıllık sporcuyum ben ona çok aşığım boyuna bacaklarına ellerine o benim olsun gerisi hiç önemli değil aşk işte
71 Yorumla- +1 yıl
bravo👌
Yok be 1.50 ne cüce gibi. 1.65 den kısaysa bakmam zaten baksamda göremem 😂 Ama en idealı 1.70 -1.80 arası bence
71 Yorumla
+1 yılvallah kadin dedigin 1.65-1.70 olur giyidugi yakisr gösterisli olur ingiltere falan bizi baglamaz
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yıl170im simdiye kadar citi piti olma hayalim oldu zayiflik bakimindan ama asla 150 olmak istemedim feci kompleksli oluyorlar sanki sozum meclisten disari ama 😂😂 erkekler kisa diye sanirim 150 begeniyor
10 Yorumla
+1 yılAti mi tercih edersin yoksa kucuk bir tavsani mi? Ben tavsani secerdim cunku masum ve tatli. O yuzden uzun boylu kizlar iticidir.
79 Yorumla- +1 yıl
Aaa sen korkarsın kız tercih eder misin? :)))))
- +1 yıl
@Minikpatiler ay ben baska insanlarin dusuncesi acisindan yazdim. Yoksa ben korkarim kadinlardan :o
- +1 yıl
Ayyy evet bende öyle düşünmüştüm zaten 😅
- +1 yıl
@Minikpatiler aklimi mi alacaksin? :o
- +1 yıl
Olabilir profil fotondaki kadar zekiysen ihtiyacım olabilir 😅
- +1 yıl
@Minikpatiler https://www.youtube.com/watch?v=vGjcI4vcbOQ
Sence bende o zeka var midir? - +1 yıl
Ahaha Est zekisindir... zeki olan biri çok zeki olduğunu iddia etmez zaten bak bu bile göstergesi ;)
- +1 yıl
ay ben korkarim iltifatlardan😱
- +1 yıl
Tamam by :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl150 boya giydikleri kıyafetler yakısmazki yaa bir elbise giyiyosun 15 cm topuklu sart olur uzun boy iyidir bence uzun dedigimde 170 yeter
40 Yorumla
+1 yılMinyon kızlar genel de daha yuvarlak hatlara sahip oluyor erkekler de bunu çekici buluyor sebebinin bu olduğunu düşünüyorum :)
42 Yorumlabiz o zaman ölelim yani 1.72 yim ne olacak smdi😒😃 1.50 nedir hem. Vitoria secret mankenleri o zmn hic cekici degil desenize..
44 Yorumla- +1 yıl
@pamukaar ne o kadar var mısın sen ya
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılingilterede yaşıyorum sebebini açıklıyım çünkü ingilterede erkekler kısa yani kısa erkekler kısa kızlar istiyor topuklu giydiklerinde kötü görünmemek için
20 Yorumla Vücut hatları çoğunlukla daha belirgin olduğu için. Yoksa daha erkeksi falan hissettirmiyor. Uzun boylu olup da vücut hatları belirgin olan kadınlar da aynı derecede çekicidir.
40 Yorumla
+1 yılbence; kisa boylu kadinlarin vucut hatlari daha oturmus gozukuyor.. uzun boylularda ya bacaklar uzun, ya da bel bolgesi... bu da vucudu orantisiz ve sevimsiz yapiyor...
10 YorumlaKısa boyluların uydurduğu bir şey bence. Araştırmayı yapan da kesin kısa boyludur.
Kesinlikle uydurmasyon. Bir kız 160'ın altına düşmemeli. 160 bile kısa...21 YorumlaBence bu kaynak ingiltereden falan gelmiyor direkt olarak KISAGİLLER'den geliyor 😃
60 Yorumla
+1 yılBen 1.56 yım boyumdan şikayetim yok. tabanı düz ayakkabılar tercihim. kocam 1.78, boy farkımız 22sm. pantolonun ayağını yarı yarıya kestiririm hep:):) boy uzun mu kısa mı farkı yok. kalp yakışsın.
10 Yorumla
+1 yılkısa boylu kızların sempatik ve sevimli olması. İkincisi erkeklerin kendinden küçük biriyle olmak istemesi kendini fiziki olarak güçlü olduğunu göstermek amaçlı olabilir.
10 Yorumla
+1 yıl1.50 ne öyle 1.5 iskender gibi. Hoş ben de 160 ım ama olsun one öyle. 😂
60 Yorumla
+1 yılkısa boylu kadın bir kere tatlıdır güzeldir zyıfsa bir de aşırı seksidir ufak tefek olması her pozisyona girmesi demek sana kısaca şöyle söyliyim her erkeğin unutmaadığı kısa bir kız vardır =P
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 metreyim napıcam 1.50 boyundaki kızı? Bana seks ten başka bir yerde yaramaz o kadın, yanımda dursa noktayla virgül gibi olur ancak.
12 yaşındaki çocuk boyunun ortalaması bu dediğin, bildiğin malzemeden çalmış ya ailesi
www.hanimlar.com/.../cocugunuzun-yasina-uygun-boy-ve-kilo-oelcueleri30 Yorumla
+1 yılkim çıkarıyor bunları
bunlar hep kısa kız safsatası50 YorumlaCok sacma 150 olan bir kizin cekici oldugunu hic gormedim. En iyi ihtimalle sevimli olabilir bazilari
31 Yorumla''Yemekte kimyon, kızda minyon '' diye bir söz vardır, boşuna söylememişler -,-
412 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKisa boylu hatunlar benim icinde favrorilerim arasinda. Sebebine gelince narinler ve daha cocuksu olup cokta iyimser ve guzel oluyorlar:)
21 Yorumla
+1 yılTürk erkeğin ortalama boyu 1.75tir. Bu yüzden sevgilisinden daha uzun durayım diye 1.50-1.60 arar bazıları benim gibi 😂😂
20 YorumlaKısa boylu kadınlar daha erkeksi mi hissettiriyor sizi? Ya da erkek güçlü, yapılı olur; kadın ise narin olur durumundan kaynaklı mıdır? kesinlikle katılıyorum ve aşırı tatlı oluyolar :D
10 YorumlaYa abi sinifimda bir kiz var 1.50 falan ya cok tatli be dusunsenize sarilinca gogsunuze geliyo kafasi konusuncada yukari bakarak konusuyo sizle 😍
20 Yorumla
+1 yılYaaa arkadaşlar bir gidin 190 boyundq erkek150 kız istemez kimse kısayı begenmex öyle olsaydı İsveçte insanlar gençliğini büyüme hormonu ve spor yaparak geçirmezdi 150 boy ezikliktir estetik değil estetik ameliyat olmalı
45 YorumlaBen çoğunu daha tatlı sempatik şirin narin bulduğum için kısa boylu kızları o yüzden kısa boylu kızlara karşı zaafım var güzellik yerine tatlılığı seçiyorum yani
00 Yorumla
+1 yılKadın dedıgın kısa olmaz boylu poslu olur gosterıslı olur
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen senin gibi
- +1 yıl
@kalbi-selim sende uzun musun
- Devamını Gör (347)
Devamını Gör(392)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi