Boyum 1.76 malesef çoğu kız itici buluyor.
Acil Not : saldırgan, kaba ve alakasız görüş içerikli yorumlar şikayet edilecek ve ya silinecek.
Acil Not : saldırgan, kaba ve alakasız görüş içerikli yorumlar şikayet edilecek ve ya silinecek.
Senin boy da neredeyse benimle aynı, bence itici değil be kardo, zaten Türk kızları genelde 1.60-1.70 arasında bakma sen uzun boylu erkek isteyenlere o tür kızların amacı sevgi değil çoğunun başka şeyler, neyse işte gerçekten sevecek insan zaten boy takıntısı yapmaz ki ortalama bir boyun var kısa değilsin, sana kısa diyen kız net kezbandır, her neyse bunu psikolojik olarak falan takayım deme senin boyun bu kadarsa bu senin sorunun değil ya 1.60 olan erkekler de var, yat kalk şükret bence haline, çok uzun olup arşa mı değeeceksin sanki di mi ama zaten ideal erkek boyu 1.75-1.85 arası sen de idealsin bana göre.
Bu işler boy işi değil ki kardeşim. 177 boyundayım. 173 175 boylarında kızların ilgi duyduğu da oldu bazı 155lilerin eminim kısa olduğumu düşündükleri de. Zaten boy gibi saçma bir şey yüzünden (ki boyun gayet iyi) seni itici bulacak kapasitede birini ne yapasin ki. Bırak kendi kapasitesinde zeka seviyesinde birini bulsun
Cevap
6Cevap
Özellikle 1.50lik kızlar 1.80 üstü erkek istiyor, sokakta görüyorum 1.50likleri çocuğum gibi duruyolar yanımda.
Egolarını tatmin edicekler ya o yüzden, 1.80 üstü erkek istiyorlar.
Bence tüm kızlar aynı hepsi boya takmış.
Para seven insanı sevmem
Bunlar aşağılık varlık olduklari için itici bulurlar aşağılık varlıklarla işin zaten olmasın seni öyle sevecek aşağılık bir kızı tercih et diğerlerini umursama
Olmayan olacak orası
1.76 aşırı kısa da değil 1.60-1.70 aralığında olsa bende itici bulurum çünkü benden çok kısa durur 😂
Erkeğin yaoısı gereği boyu uzun olmalı. Yanında çelimsiz, kısa boylu bir erkekle gezmeyi hiçbir kız istemez.
176 kısa değil, tr ortalamasına göre uzun bile 180 sin neredeyse
176 ne zaman kısa boy oldu
1.64 üm ama 1.76 diyorum
Bilmem 1.76 kısa diyince millet daha deliriyor daha bir soruya cevap veriyor
Kapa çeneni
Birşey farketmez
çok kısa değilsin yaa üzülme
1.64 çok kisa ama 1.76 orta boy😉
Kısa boylu kadınlar çok çekicidir.
Bunun cevabıni bende merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?