+1 yılİtici bulmazlar sadece yanlarına yakıştırmazlar erkekler büyük kalçalı dolgun göğüslü kadın ararken kadınlarda aynı şekilde uzun erkek tercih edebiliyor ancak boy erkekler için çok seçebilecekleri bir şey değil o yüzden kadınların bu konuda daha anlayışlı olmaları şart ülkemizin boy ortalaması ortada ve uzun boylu erkeklerin ortalama erkeklerden daha fazla kızla çıktığı gözler önünde yani kendinizi kullandırmayın kızlar sadece doğru insanı mı arıyorsunuz yoksa gönlünüzü mü eğlendirmek istiyorsunuz bir seçim yapın ve gayenize göre hareket edin. Kimsenin duygularıyla oynamayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk kızları çok yalnızmış gibi gözüküp efendi erkekleri redderler kendilerine iyi davranan iyi kalpli dürüst sadık erkekleri sevmezler.185+boyunda yakışıklı esmer dövmeli zengin tipleri severler. Kızlara göre 195 boy=aşk partneri 180=hmm belki 175=ilgi yalakası 164=evcil hayvanı maymunu
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Birinden hoşlandığınızda genellemeye tabii tutamazsınız.
Normal bir erkek çekici gelmediği gibi itici de gelmiyor.
Ortalamanın altında olmak bir kusur değildir.00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan karakteridir vs gibi yalanlar uyduramam kendinizi kandırmayın hanımlar evet genelde itici oluyor
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır şahsen ben bulmam. Benim için önemli olan boy veya başka bir şey değil ya. Benim için en önemli olan şey kalbinin güzel olması. Yani benden az biraz uzun olsun isterim onun dışında illa boyu şu kadar falan olsun demem ben ya. Az biraz uzun olsun benden yeterde artar bile o.
52 Yorumla- +1 yıl
Az biraz diyor ya bişey olmaz 1 cm den dimi?
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet onları itici bulurlar uzun boy istedikleri için
00 Yorumla
+1 yılŞu boy konusu çok uzatılıyor. Bu tamamen ilkel bilinçaltı ile ilgili
Uzun boylu erkekler birçok kadının ilişkide istediği güvenlik duygusunu veriyor ve bu tamamen fiziksel olarka kendini güvende hissetmekle alakalı. Daha kısa bir kadın, daha uzun bir erkekle birlikte olduğunda, kendi güvenliği veya koruması konusunda endişelenmesine gerek olmadığını hissediyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher zaman sorun olmaz falan diyordum, biriyle tanistim. kanim cok isinmisti. benden 10cm falan uzun oldugunu söylemisti. bulusmaya bi gittim baktim benden kisaa.. sans verdim cünkü hoslanmistim düzgün biri sandim. serefsiz iblis cikti. cinsellige tapmis resmen. akli fikri bel altiydi. neyine güveniyorsa laf sokup elestiriyordu, bir kere olsun rencide etmedim görünüsünden dolayi. simdi de köpek gibi takildi pesimde... umrumda degil 😃
00 Yorumla
+1 yılKadın olsun erkek olsun kalıplaştırarak ayırmak zevke göre iyi gelebilir ama kişiye piskolojik sorunlar doğurur kim neyse nasılsa kendini öyle sevsin
06 Yorumla- +1 yıl
Detaya girme yeterli
- +1 yıl
Zoruma giden sizin sorunuz değil sizden önce denk geldiğim soru
- +1 yıl
Size yansıtı isem kusura bakmayın
+1 yılİtici değilse bile çekici bulmuyorlar. Kendileri 155 boylarına bakmadan 1.85 olmazsa noo diye bağırıp duruyorlar bense bu tip kızları bozmaktan max keyif alıyorum
10 Yorumla
+1 yılBeyler Türkiye ortalaması 1.70 boy
Erkek te
Kısa boy takıntısı olan kızdan erkek den Uzak durun
Tip takıntısı olandanda
Önemli olan karakter dir10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenim boyum 1.88 1.57 olan birisine sevgim oluştu konuştum kriterlerim arasında 1.90 aşağısı yok boşuna benden sevgi bekleme dedi 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
16 Yorumla- +1 yıl
Red edilme nedenine bakar mısın 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
daha başka şeylerde söyledi de ben utandım bunları dediğine iyi ki olmamış diyip kendimi avutuyorum 😂🤣😂🤣 - +1 yıl
🤣😂 benim sevdiğim kişilik her zaman bu sekikdeydi kisa boylu kısa saçlı olmasi her zaman sempati duyduğum kişilerdi hala da öyle 😂🤣😂 ama o bana 1.90alti erkekler kendini adam yerine koymasın bi zahmet sende adam misin ki karşıma çıkıyorsun demişti 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😊
- +1 yıl
😂🤣😂🤣😂 2 ay boyunca arkadaşlara bulunca bunun şakasını yaptılar 😂🤣😂
- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çogu ne istedigini bilmiyor ben hiç bir kadının kısa erkekle olduğunu görmedim genelde iyi erkek derler nerde maço şeref yoksunu var onların yanındalar o yüzden cevabım nettir.
01 Yorumla
+1 yılArtık boya posa bakmıyorlar para oldumu gerisi yalan yani aşk eşittir para olmuş çoğunda işte bu yüzdendir o laf aşk karın doyurmuyor derler
02 Yorumla- +1 yıl
Neye dayanarak söyledin bunu
+1 yılKadın kısa olur da, erkek nedir arkadaş cüce kısa mı olur, erkek 1.80 .1.85 tam ideal boy olmalıdır hele cüce şişkolar var sorma ya, en nefret ettiğim tipikler
00 YorumlaHer kadın diyemeyiz ama geneli uzun bir erkekle olmayı tercih eder. Bunun altında toplumun dayattığı güzellik standartlarının yanı sıra ilkel bir dürtü olan güçlü erkek ile soyunu devam ettirme dürtüsü yatabilir. Uzun ve yapılı bir erkek doğada kadına her zaman daha çekici gelecektir.
00 YorumlaBen 162 , sevgilim 169. Ben hiçbir sorun görmüyorum herhangi bir uyumsuzluğumuz da yok yan yana gelince çok uyumlu gözüküyoruz benden kısa olsaydı bile yine de çok severdim <3
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunlar gerçekten küçük ayrıntılar. Biz ne kızlar gördük boyu uzun ama gönlü herkese yetiyor. O yüzden benim olsun, bir bana baksın boyu, yaşı zerre önemli değil.
00 Yorumla kısaboylu bir adam yakışıklı bile olsa ben direkt odağımı başka bir yere çeviriyorum. Ama bir şekilde sevmişsem üzerinde durmam boy konusunun.
10 Yorumla
+1 yılherkes için kısa farklıdır benim için benden kısa olmayan benle aynı boyda veya daha uzun olan kısa değildir baikası için bu da kısadır
10 Yorumlaevet bence itici. erkek gibi görmüyorum. erkek dediğin 175’in üzerinde olmalı.
25 YorumlaYooo sohbetleri sarıyo abi gibiler hatta 💅🏿bende kısayım nolmuş yanı önemli olan karakteri
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef öyle boyumuz 1.50 de olsa kısa erkekleri beğenmiyoruz
24 Yorumla- +1 yıl
Sanane beeee benim koca aradığımı sana söyledi
- +1 yıl
Anlamanda sorun var sanırım
Aha bence boy kilo şu bu farkı çok saçma herkes sever bi şekilde sevdiğini yani ayrım yapmaya gerek yok
00 YorumlaUzun olunca noluyor öpmek için tabureye çıkacak 😄anlasabildikten sonra kısa da olabilir ama orta boy ideal 1.60 1.70 gibi
00 YorumlaVaybe bizim Türk kızları işte bu yüzden kaybediyor baksana binde birinin ağzından bal akıyor 🤣 diğer kızlar inşallah evde kalıp kurursunuz 😃
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim boyum küçük değil akülü sandalye de oturuyorum diye öyle görüyorlar ama yine de beğenmiyorlar ön yargılı hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa olanlarını değil de uzun olanlarını itici buluyor, hele şu son zamanlarda. Nereden çıktıysa birinden birine bu boy muhabbeti gitti ve uzun boyu olunca karşıdakinin hemen terkediyorlar, kızların kafa yapısını anlamak mümkün değil. 😑
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKlavye farklı telden çalmış biraz yazmayı bilmiyormuş bütün harfleri kullanmış çocuk gibi yazmışım kusura bakmayın 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bu konuda çok Haklılar Çünkü Pek uzun kadın bulamadığımız için kısa boylu erkek de olmasın bari
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yıl1.55 cm kadın 1.85 cm erkek istemesin. Az uyumlu olun. 1.70 cm boyundaki erkekler ölsün mü? Erkeğin boyu kadından 10-15 cm uzun olsa yeter.
00 Yorumla Bence evet. Zaten bir çoğu uzun boylu hafiften kaslı birilerine bakıyor 1.70 altı sınıfta kalıyor çoğu zaman
00 Yorumla
+1 yıl1.50 boyunda kızın da uzun boylu sevgili istemesi çok abdest 🧐
10 Yorumla
+1 yılUzun severim ama kısa biriyle olmam gibi takıntım da yok vallası
10 Yorumla
+1 yılEğer ben ona yukardan bakıyorsam itici tabi. Benden kısası tıp dilinde cüce zaten
10 Yorumlaİtici değil ama çekici de değil. 1.75-1.85 arası ideal 👍🏻
10 YorumlaBen kızların ağzından duydum çocuk gibi o ne diyorlar 🙄
10 Yorumla
+1 yılSözde hepsi uzun seviyor ama 10 evli arkadaşımdan ancak 2sinin eşi 1.80dir. 😄
10 YorumlaYani aynı boyda olmayalım yeterli olabılır boy takıntım yok
10 YorumlaTüm kadınlar kendilerinden uzun erkek ister. Nettir bu.
12 Yorumlaİtici bir parametredir evet. Öte yandan tüm kadınlar aynı parametrelere aynı değeri biçmez.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten varsa öyle bir şey çok kötü ya ya da kendi boyunuz yakın Br erkekle olması kötüyse
00 Yorumla Dış görünüş önemli fakat... Biliyorsun fakattan sonrayı
00 YorumlaBenim boy 190 sevgilim 176. Topuklu giyor rahat ediyoruz
00 Yorumla
+1 yılİtice olmaz ya. Ama mesela boyu 175, 188 falan olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlum para oldumu sıraya geçiyonuz hepiniz yatmak icin lan
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir ama bence iticilik daha çok karakter üzerinden değerlendirilmeli.
00 YorumlaHiç öyle takıntılarım olmadı. Ben de kısayım, kendimi de takıntı etmedim hiç.
00 Yorumla
+1 yılİtici Değil Sevimli Kısa Erkeklerle her şey Olunur Ama Bazen de Kaçınıp korkulmalı😅
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHazır olun 150-160 arası kızlar 170 lik erkekleri linçleyecek şimdi 🤣
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bence herkesin kendine göre bir güzelliği vardır bu güzellik zamanla anlaşılır
00 Yorumlaerkek dediğin uzun olmalı. erkeğe yakışıyor gerçekten
00 Yorumla
+1 yılYani ben de minyon biriyim ama erkeklerin kısa olanı daha farklı duruyor bunu bi kabul edelim.1.70 boyunda ki kadın at gibi dururken 1.70 boyunda ki adam Köksal abi gibi duruyor
30 YorumlaHayir itici bulmaz ama genel olarak uzun boylu erkekleri daha cekici buluyoruz cunku bizi 'kadin' gibi hissettiriyor. Sanki sizi koruyacak sahiplenecek biriymis gibi. Bu nedenle kadinlarin cogu boya dikkst ediyo
10 YorumlaKendi boylarına bakmadan kendilerinden uzun erkek istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBoyla alakası yok bu ilişki olaylarının.
Sosyal medya da herkes gerçekçi davranmıyor.. kadınlar cesaretli öz güvenli adamları sever..
Kadınları tanıyorsan zaten her kadının boya bakmadığını da bilirsin şahsen ben biliyorum..00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok, daha iyisini bulurum umuduyla b. k atarlar, sonra mecbur sevgili olurlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun boy kriterim yok ama benden kısa da olmamalı. 175 diyorum o yüzden
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Kadınların kendileri bile neyi itici bulup bulmadığını bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılYan yana geldiğinde erkeğin uzun olmasi görünüş açısından daha iyidir. Yani kimse kusura bakmasın yanlış olan 150 kızın 190 birini araması. Özellikle boy kriterini uygulaması
00 Yorumla
+1 yılBoyum 167. Açıkçası pek memnun değilim hep 180'e ulaşmak istemişimdir ama bu saatten sonra pek imkanı yok gibi bu yüzden artık takmıyorum bence sevecek kadın boya bakmamalı kalpten sevmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa erkek çoxuk gibü oluyor güvensiz gibiler erkekte uzun boy şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 1,55 esim 1,62 ve iyi ki evliyim cok mutluyuz
07 Yorumla- +1 yıl
Evlilikte mutlu olmanızı sağlayan şey nedir?
- +1 yıl
Ne yani en büyük mutluluk boy mu?
- +1 yıl
Benim 1.55 boyunda normal erkek arkadaşım var gayyetde iyi biri sevgili odlugu kızlarda 1.60 boyunda yani kısaca tek etken boy değil
- +1 yıl
Ben o anlamda sormadım.
Cevap sahibi+1 yıl@Aristokles22 bu aralar cok hastayim ve bana ayni bir bebek gibi bakiyor herzaman tatli dilli cana yakin anlayisli hic üzülmemi istemez
Cevap sahibi+1 yıl@yasmin29293 hayir tabiki benim söylemek istediğim boy ile alakasi yok mutluyuz 🥰
- +1 yıl
Teşekkür ederim, mutluluklar..
Eşim benden kısa, önceden itici buluyordum ama alıştım çokta seviyorum eşimi. Akıl olmadıktan sonra boy olsa neye yarar. Tabi herkesin kendi tercihi
11 Yorumla
+1 yılEvet çok itici Hiç bir şekilde ciddiye alınmıyorlar Düşünsene KOVBOY olduklarını ATIN üzerinde görünmezler JAPON ŞEMSİYESİ gibi 😂😂😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne