Of kardeşim sürekli yazmaktan bıktım. Siz nasıl kendi gözünüze güzel gelen kadınları beğeniyorsanız, kadınlar da kendi gözlerine güzel gelen adamları beğeniyor. Kadınlar her uzun erkekten hoşlanmıyor. Boy bunun için bir engel değil. Anlayın artık.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Asla kısa boylu erkeğe aşık olmaz misin?
- Soran+1 yıl
Bu nasıl bir kıyaslama küçük düşürme?
Neden böyle şeylerle yargılıyorsunki kısa boylu erkekler sana ne yapti? - +1 yıl
@miusmiu boyum 1.96 nasıl?
- +1 yıl
Bu arada bir insanın uzun boylu olması onu ayrıcalıklı kılmaz. Sadece uzun boy seven insanların ilgisini çekebilir. Sen kısa boylu değilsin. Ortalama bir boya sahipsin. Eğer ergenlik çağındaysan hala uzayabilirsin. Ben şahsen boyum uzun olduğu için, benden uzun olan erkekler ilgimi çekiyor doğal olarak. İnsan kendinde olmayana ilgi gösterir. Fakat bu degildir ki bir insan uzun boylu diye ondan hoşlanacağım. Yani şu düşünceden çık bence. Spora başlarsan boyunu sorun bile etmezsin. Birbirleriyle aynı boyda olan tanıdığım birçok çift var. Tek derdiniz boyunuz olsun gercekten ya.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
insanı sadece fizikten ibaret sanan estetik kaygıları olann empati yoksunu gerçek sevgi nedir bilmeyenn insanların cinsiyet ayırmaksızın bir kılıfıdır buuu bahanesidirr tamam herkesin beğendiği bir fizik olabilir buna saygı duyarım daa kısa boylu diye bir insana önyargı ile yaklaşmak aptallıktırr benim erkek arkadaşım benden 3 cm kısaa umrumuzda bile değill böyle takıntıları olanlarr hayatın tadını kaçırıyorr bencee
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
O zaman o çoğu kızın dışında kalan kızlarla konuş en temizi.
00 Yorumla - +1 yıl
Değişik bir bakış açısı kızlar neden böyle bakıyır
10 Yorumla - +1 yıl
Boya takıntılı olanlar itici bulur
10 Yorumla 1.50 boylarıyla 1.90lık erkek istiyorlar :ddd
00 Yorumla- +1 yıl
saçma sapan şeyler işte
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. İtici bulan iticidir bence boyla yürümüyor her şey
00 YorumlaTek kriterim boy🤦🏻♀️
15 Yorumla- Soran+1 yıl
@merkur5 bende 1.65 üstü kızla asla birlikte olmam
- Soran+1 yıl
Seninkide uzun boylu kız sorunsalı ☹️
- Soran+1 yıl
Boyun kaçki?
- +1 yıl
@merkur5 boyum 1.96 bende 1.70 üstü kız seviyorum sadece 😂uzun boylu erkek sorunsalı 😂
İtici değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Yoo ben bulmuyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi