Boyum 1.70 diye bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan red yedim. Hepsininde sevgilileri şuanda 1.80 üzeri. İşin ilginci benim boylarımda ne kadar erkek görüyorsam Hepsi yalnız geziyor. Galiba benim gibi 1.80 den kısa erkeklerin yalnızlığa alışması gerekiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYa arkadas su genellemelerden bikmadiniz mi? Senin sorunun boyunda degil belki baska durumdandir, karakterin, davranislarindandir belki.
Senin yaptigin su genelleme dogru olsa turk erkeklerinin cogu evlenemez, sevgilisi olmaz. Turk erkeklerin boy ortalamasi 173 çünkü. 180 den uzun olan erkek az zaten. Turk kadini uzun erkek istese de, bunun sevdalisi da olsa bulabiliyor mu sanki. Eldekiyle idare ediliyor işte.
Senin red yemen boyundan degildir. Sen guzel diye gidiyorsan, o kizda sana boydur paradır ayni sekilde gelir. Karsiligini aliyorsundur yani. Kiza nasil gidiyorsan onu goruyorsundur. Etki tepki meselesi.
Bu olmasa bile kizlar acisindan sende rahatsiz olduklari bir sey elbet vardir. Kimse durduk yere birine cephe almaz.
Turk kadinlarina kisa boylu erkek dusme olasiligi cok yuksek zaten. Yoksa turk kizlarinin cogu evde kalir, sevgili yapamaz, evlenemez. Turk erkeklerininde cogunun evlenmemesi vs lazimdi senin bu genellemene gore. Yeni evli, genc erkekler bile kel, kisa boylu falan. Yine de tercih ediliyorlar.
04 Yorumla- 1 yıl
Yeni nesildeki erkeklerin çoğunun sevgilisi yok zaten ayrıca 173 ortalama 2007 lerin ortalaması günümüzde artmıştır o artmasa bile yeni nesilde sadece 1.80 üstüyle sevgili olunuyor 1.80 üstü erkek bulamayan kız kısa erkekle olmak yerine yalnız kalmayı seçiyor
Soran1 yılOrtalama 1.77 ayrıca yaşlı kuşak dahil. Yaşlı kuşağı çıkarırsan 1.80 olur. Ayrıca evet red yememin tek sebebi boyum. Senin bile en kısa sevgilin 1.80 olmuştur.
- 1 yıl
Yaşlı kuşakla zaten işim yok. Ne işim olur genç bir kızım. 25 yaş altı erkekler hem uzun hemde kibar oluyor. 25 35 yaş arası kısa oluyor ayrıca yaşlandıkça çirkeflik huysuzluk başlıyor kaba davranıyor erkekler. Sinir öfke genelde kısa erkeklerde oluyor siniri vücuduna sığmıyor. Uzun erkeklerse rahat kibar beyefendi oluyor.
Soran1 yıl@_Breeze_ uzun boylu erkek sınırlı olsa kısa boylu erkek sakın olsa bile uzun boylu erkeği tercih edersiniz.
En İyi Cevaplar
boyun uzun değilse spora git bakımlı ol kombinine dikkat et güzel kok Türkiye'nin boy ortalamasına bak çoğu evli çiftin yanındaki kocası 175 dolaylarında ha bu arada benimle konuşmak isteyen 187 bir çocuk vardı benim hoşlandığım çocuk 174 falandı sadece olumsuz tarafa yüklenme 168 boyu olan ve fiziği süper olan bissuru bodyci var ve boyun uzun olduğu zaman bir o kadar kas kütlesi yapman zorlaşıyor. Evet uzun boylu olmak isterdin hangimiz istemeyiz ki ama bunun senin tüm hayatını etkilemesine izin verme sosyal medyada boyla ilgili meemler çok dönüyor bu dediklerimi uygula ve sosyal medyada değil realde sevgili ya da flört yapmaya çalış bence
011 Yorumla- 1 yıl
Yeni nesilde sevgilisi olan erkeklerin boy ortalaması 1.80 falan
- 1 yıl
Ayrıca kısa boylu bodcycilerin sevgilisi de olmuyor onlarla dalga geçiliyor
- 1 yıl
20 yaşındayım? 20 yaş da z kuşağına giriyor
- 1 yıl
@Karakamyon kankaa bir özelliğini sevmiyorsan başka özelliklerine odaklann tek bir noktaya takılma ki benim yaşım 22 hiç sevgilim olmadı sevgilin olması çokta matah bir durum değil en doğru kişiyi bulunca zaten bı şekil ilerlersiniz çok kafaya takmanı önermem çünkü yapılabilecek bir şey yok tek şey boy uzatma ameliyatı çok pahalı ve zor bir süreç
- 1 yıl
Boyumu sevmiyorum diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum ama kısa adam boyunu sevse de kızlar sevmiyor ve bu da başka bir şeyle kapanmıyor kısa erkek ne yaparsa yapsın eksik geliyor kızlara
- 1 yıl
Buna ben değil kızlar takılıyor yalnız
Soran1 yıl@Vhcghjjd
Muhtemelen 1.87 olanı kabul edecektin ama 1.74 ü maddi durumu iyi olduğu için tercih ettin. Ayrıca o 1.75 erkeklerin çoğu ya zengindirler ya da yanlarındaki kızlar 1.80 üzeri erkek bulamadığı için onlarla olmuşlardır.
Soran1 yıl@Vhcghjjd
Demek ki 1.87 erkeğin sevgilisi vardı. Sende onun için 1.74 le sevgili oldun. Sonrasında boyu 1.80 den kısa olduğu için terk ettin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılOnlar seçici oluyorsa sende seçici ol gidipte otomatik kapı sensörünün görmediği boydakilere takılma kısa boylu kızlar biraz daha ilgi gördüklerini bildiği için daha çok nazlanırlar tip para pul bir yere kadar bazı kadınlar kızlar kendilerini güldüren erkekleri severler. Yürüdüğün kişinin hayatında kimse yoksa olumsuz cevap verdi hemen umutsuzluğa kapilma
01 Yorumla
Soran1 yıl@Korıdorlar
Kısa kız uzun kız farketmez, yazdığımız tüm kızlar direkt reddediyorlar. Bizim seçme gibi bir durumumuz yok seçen kızlar.
1 yılHocam selamlar 174 birisiyim ve aşırı farkımız yok sayılır BOY olarak lakin talip çıktı ama amaç ihtiyaç giderme veya neyse işte yol verdim sadece ufaktan beslenme düzelt ve spor yap hocam kuyruk sallayanları da takma illa doğru kişi gelecek karşımıza
01 Yorumla
Soran1 yıl@GereksizBilgi80
Hepsini yaptım ama sonuç olarak her defasında red yiyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya, bu boy konusu bazen cidden moral bozucu olabiliyor 🙈 Ama unutma ki aşk ve mutluluk sadece birkaç santime bağlı değil! Herkesin tercihleri farklı olabilir, ama eminim seni olduğun gibi beğenecek biriyle karşılaşacaksın. Boy, karakter veya kişilik kadar önemli değil. İlişkilerde güler yüz, mizah anlayışı ve iyi bir kalp çok daha kıymetli. Kafana takma, sen kendin gibi harika biri olmaya devam et. Senin için doğru kişi, mutlaka bir yerlerde seni bekliyor 👌💕 Unutma, aşk her şeyden önce içten gelen bir şeydir!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Problemin boyunda olduğuna emin misin? Gayette sevgili buluyorlar hatta evleniyorlar.
21 Yorumla
Soran1 yıl@_ΛqresiF_
Aynen problemim boyda. Ayrıca en fazla kanka yapabiliyorlar. Evlerinde zenginse ancak evlenebiliyor onda da kız onu değil parasını seviyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılboya baktıkları için.
01 Yorumla
Soran1 yılKendilerine güven verdiği için ve koruyacakları için , sözde erkekler muhtaç değiller, yersen
1 yılŞu yaş, boy, kilo, medeni cinsel durum, maddiyat, toplumsal sınıf, inanç, mezhep vb. konuları vesaire üzerinden açılan, hiçbir yardım amacı ve iyi niyet taşımayan, toplumu ayrıştıran, bir kesimi hedef gösteren, ötekileştiren ya da zorbalama anlamına gelecek soruları her 3 günde 1 açmanızdan bıktık artık yeter daaa.
51 Yorumla
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı
Ben kimseyi ayrıştırmıyorum keza kızlar tarafından red yediğimiz için biz kısa erkekler ayrıştırılıyoruz. Ayrıca 1.80 den kısa olsan sende devamlı açarsın.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benim boyumda 177 ama sevgililerimde oldu. Bence sende sorun farklı, boya bağlama. Totosu yere yakın olanlar daha bu konuda daha akıllı olup yalnız kalmıyor. Sen sorununu kendine itiraf et.
27 Yorumla- 1 yıl
Abi 177 kısayı bırak uzun zaten
- 1 yıl
dayı 170 ile 177 denk mi
Soran1 yıl@Saddov
Sen ayakkabı ile 1.80 olursun. Ayrıca kısa boylu erkekler öyle birde yalnız kalıyor ki, yalnız kalma sebebimizde boyumuz.- 1 yıl
Ayakkabıyı herkes giyo knk 177 yiz sayılır
Soran1 yıl@Kullanıcı12re gizli tabanlık ile 1.80 oluyorsundur.
- 1 yıl
Ben sahtelik yapmam neysem oyum uzarsam kemik uzasın
Soran1 yıl@Kullanıcı12re demek ki zayıfsın ve bacak boyun uzun. O yüzden minyon kızlar seni 1.80 üzeri zannedip sevgili oluyorlar
1 yılNe alaka ben çok erkek gördüm 180 bile değiller ama sevgilileri var hatta evlenebildiler eğer elin ayağın düzgünse aklın fikrim yerindeyse adamsan bir ilişki yürütebiliyor durumdaysan mutlaka bir sevgili ya da eş bulursun zaten ama bir şey yapmayıp sadece köşede oturup insanlara yan yan bakıp ancak ez 3 k psikolojisine girersen tabi yalnız kalırsın bunun boy ile ne alakası var bunu artık bir kafanıza yer edin adam olun daha doğrusu bıktık bu tür sorulardan ya
15 Yorumla- 1 yıl
1.80 bile değiller bunu demenden belli zaten kısa erkekleri ne şekilde gördüğün o 1.80 bile olmayıp evlenen erkeklerin de yaşı min 35
- 1 yıl
@paptya0077
boş konuşan sensin hem 1.80 altı erkekleri aşağı görüyorsun hem de boş avuntu veriyorsun - 1 yıl
@Karakamyon Erkekleri aşağı gördüğüm falan yok gerçekleri söylüyorum sen öyle düşünüyorsan hissediyorsan demek senin ruhun bozuk geçmiş olsun
- 1 yıl
Bunu diyorsun ama sorsak senin de sevgilin 1.80 üstüdür
Soran1 yıl@paptya0077
Ama 1.80 den kısa erkekleri reddetmekten bıkmadınız. Ayrıca o ilişki yürütüyor dediğin erkeklerle en fazla kanka oluyordur kızlar ama asla sevgili olmuyorlardır. Evleniyorlarsada zengin olduğu için evleniyorlardır.
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye bu kadar tepkilisin anlamadım. Herkese yardirmişsin seni istememişler diye mi bu hırçınlık. Herkesin kriteri vardır yahu kime ne. Ama bu konuda aşırı şeyim 1.50 boyunda hobit erkek dediğin 1.90 olur demesine aşırı aşırı uyuzum hayır sanki kendisi manken anasını ya. Sonra doğacak çocukların boylarını etkiliyor
29 Yorumla
Soran1 yılOnu demeyen kız var mı bu bir. İkincisi kız tercih ederse kriter erkek tercih ederse öyle olmayan kızların kalbi yok mu?
Soran1 yılSende 1.50 olsan en az 1.90 erkek isteyecektin.
Cevap sahibi1 yılBen 1.72 yım knk ben derim de onların o hakları yok 😁
- 1 yıl
Sen mi veriyorsun onlara hakkı :d biraz dışarı çık 1.50 kızların sevgililerine bak bakalım hakları varmıymış yokmuymuş kendin gör
Soran1 yıl1.50 de olsan en az 190 diyecektin
Cevap sahibi1 yıl@Karakamyon knka çoğu özgüvensiz erkek profili çokta şey etmemek lazım
- 1 yıl
Dışarıdaki 1.50 kız 1.80+ erkek çiftleri de mi özgüvensiz erkek profili :d
Cevap sahibi1 yıl@Karakamyon herhalde eril enerjisi yüksek kendini daha çok erkek hisseden ve kendine güvenen erkeklerin yanında manken gibi kadınlar vardır. Boyu belirtmiyorum. Öz güvenin boyla alakası yok
Soran1 yılGeçmişte gayet özgüvenli bir erkektim. Buna rağmen yazdığım tüm kızlardan direkt red yiyordum. Ve beni reddeden kızların hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer.
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilim 169 ben 155 ne alakası var yahu uzun boylu sevgilim de oldu hatta bir tanesi 193 boyundaydı özellikle onu secmemistim mesela hiçbir zaman bir erkeğin boyuna göre seçim yapmadım şekilci insanlardan uzak dur zaten onların sana verecekleri şey yüzeysel olur ki bu da mutlu etmez
15 Yorumla
Soran1 yılBoya bakmayan kız var mı? Muhtemelen 1.93 erkekle sevdiğin için sevgili oldun. Ama 1.69 erkekle zengin olduğu için kanka oldun. Ayrıca normalde 1.55 kızların 1.90 dan kısa sevgilileri yok.
Cevap sahibi1 yılYoo zengin değil elinde mesleği var sadece zavallinin başka da bir şeyi yok zaten ama onu çok seviyorum değil 190 2 metresi gelse değişmem onu kimseye
Soran1 yılAynen zavallı demenden ne kadar sevdiğin belli. Demek ki en fazla kankasın ya da 1.69 diyip beni avutuyorsun.
Cevap sahibi1 yılYoo gerçekten 169 dünyanın en tatlı ve çekici erkeği bana göre beni de çok mutlu ediyor ben de onu tabii
Soran1 yılDemek ki 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili oldun. 1.80 bulsan terk edersin muhtemelen. Ayrıca ona zavallı demenden ne kadar sevdiğinde belli oluyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece boyla ilgilenen, kısa olduğun için seni reddeden kızları boş versene. Hepsi sa-lağın önde gideni. Benim konuştuğum adam 1.75 boyunda, aynı boylardayız. Kimseyi boyuna göre muamele yapmadık. Vakti zamanında benden kısa biriyle bile görüşmüştüm. 1.70 boyundasın diye dünyanın sonu değil, bunu başka özelliklerinle kırabilirsin öz güvenini düşürme o kadar. Ablan olarak söylüyorum.
16 Yorumla
Soran1 yılO kendinden kısa erkeği reddettin ama değil mi. Eğer 1.80 üzeri olsa kabul edecektin. şu an ki 1.75 erkeklede en fazla kanka olursun ama asla sevgili olmazsın. Ayrıca erkeğin boyuna bakmayan kız yoktur. Her kız en az 1.80 erkek ister kısasını reddeder.
Cevap sahibi1 yılYahu, ben ne diyorum sana? Kendince bir şeyler zırvalayıp durmuşsun. İnsanların ilişkileri bazen yürümeyebilir, hayatın akışı içerisinde bir sürü şey yaşanıyor. Beni tanımadan ön yargılı olma istersen. Kimseyi boyundan dolayı reddetmedim. Sendeki boy travması maalesef sağlıklı düşünmeni de engeller hâle gelmiş. Sen önce öz güvenini yüksetmeye çalış, hiç kimse kadın-erkek kısa boylu da olsa karalar bağlayıp oturmuyor hayatta bir hedefleri var. Her şey boy bostan ibaret değil ki, farkındalığını yükseltecek ne yapıyorsun bu hayatta? Boyun 1.80 üzeri olsaydı, tüm kadınlar seni fark edecekti haklısın. Tüm mesele bu, bomboş kafayla nereye varacaksın merak ediyorum.
Soran1 yılHer şey boy pos ve dış görünüş. Tabi erkek için. Keza en çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor. Ayrıca geçmişte gayet özgüvenli bir insandım. Buna rağmen yazdığım tüm kızlardan direkt olarak red yiyordum. Ayrıca bugüne kadar kimseyi boyundan dolayı reddetmemiş olman sana yazan tüm erkeklerin 1.80 den uzun olmasıdır. Keza 1.80 den kısa erkek yazsa direkt reddedecektin. Ayrıca uzun boylu erkeklerle nasıl olursa olsun öyle birde ilişkinizi yürütüyorsunuz ki.
Cevap sahibi1 yıl🤦🏻♀️.
Cevap sahibi1 yılKafayı sıyırmışsın.
Soran1 yılYooo kafayı sıyırmadım. Gerçekleri söylüyorum.
Gizli Üye(30-35)1 yıl1.70 ortalamanın altı demek. Kimse kolay kolay ortalamanın altını istemez. Bu sadece boy ile alakalıda değil.
Ortalamanın altında geliri olan, ortalamadan daha az yakışıklı olan, ortalamadan daha az zeki olan, ortalamadan daha az eğitim görmüş... şeklinde uzayıp gider bu liste.01 Yorumla
Soran1 yılBoy 1.80 üzeri ise diğerlerini kabul eder kızlar
Gizli Üye(25-29)1 yılBro bende senin gibiyim maalesef bizim bu hayatta yasama yalniz. kalmama gibi bir sansimiz yok ölmek daha iyi ya da ulkeden gidiceksin baska bir yerde yasayacaksin ancak oylr bi ihtimal sansin var yoksa bizim gibiler dunya nufusunu arttirmaktan bska bir ske yaramiyoruz.
05 Yorumla
Soran1 yılDünyanın her yerinde böyle. Hiçbir kız kısa boylu erkekleri sevmez. Sevgili olursalarda sevdiklerinden değil parası için veya bir çıkarı oldukları için sevgili olurlar.
Cevap sahibi1 yılO zaman tek care inthar etmek eski donemlerde yasasaydik belki sansimiz vardi ama bu devirde sansimiz yok bizler mutlu olamayiz bize yer yok bu sistemde bosuna aci ceimeye mutsuz yasamaya gerek yok ölmek dshs iyi bizim icin
Soran1 yılBoy uzatma ameliyatı tek çaremiz.
Cevap sahibi1 yılOda sikinti care degil ben kararimi verdim zaten sende nir gun benim verdigim karari vericeksin
Soran1 yılİntihar etmem ama ameliyat düşünüyorum.
1.80’den kısa erkeklerle evlenirler bile hshshsh dış görünüş olarak uzun erkekler daha heybetli durduğu için yanında kendini daha güvende hissedersin tabi aşırı sıska değilse ama kısa erkeklerle olmaz diye bir şey de yok boy insanın kendi elinde olan bir durum değil sonuçta
011 Yorumla
Soran1 yıl@aslygl
Onun için mi kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye mangalda kül bırakmıyorsunuz. Ama ilişkiye gelince erkek dediğin uzun boylu olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek diyorsunuz. Feminizm kocayı buluncaya kadardır diye boşuna dememişler. Ayrıca evet kısa boylu erkeklerin asla sevgilisi olmaz.
Soran1 yıl@aslygl
Ben buna değinmesem direk feministmisin diye sorsam muhtemelen feminizmi hararetle savunacaktın.
Soran1 yıl@aslygl
Aynen red yiye yiye yıprandım. Ayrıca geçmişte hiç önyargılı değildim ama sonuç olarak hep red yedim.- 1 yıl
Feminizmle alakası yok. Biraz beyninizi çalıştırın erkekler genetik olarak kadınlardan 15 cm civarı uzundur. 160 boyundaki bir kadınla 160 boyundaki bir erkek eşit mı? Kadın ortalama dururken erkek aşırı kısa durur
Soran1 yıl@berilmutsuzolanhanii gayet alakalı. Kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir diyen Feministler niyeyse evlenirken uzun boylu ve zengin erkek arıyorlar. Sebep olarak ta uzun boylu erkek kadını korur güven verir diyorlar. Erkek hesabı ödeyecek diyorlar. Hani kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Kendileri kendilerini koruyamıyor mu, kendilerini geçindiremiyorlarmı? Ayrıca 1.75 erkek 1.60 kıza yazsa bile yine red yer. Keza 1.60 kızlarda 1.80 den kısa erkekleri reddederler.
- 1 yıl
Uzun boyla feminizmin alakası yok. Genetik olarak zaten erkekler uzun olur. Kadının parası varsa da hesabı ödemiyor bu muhtaç olmasıyla alakalı değil. Bence kadınlar seni böyle düşündüğün için sevmiyor. Ayrıca 160ım ve sevgilim 175
- 1 yıl
Sosyal becerilerini geliştirmen lazım boyuna atma bütün suçu
Soran1 yıl@berilmutsuzolanhanii
Boyum uzun olsa içime kapanık ve beceriksiz olsaydım bile kızlar kendileri yazardı. Ayrıca uzun boyla feminizmin alakası demedim.
Feministler kadın erkek eşittir, kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye mangalda kül bırakmıyorken ilişkiye gelince feminizmi terk edip bir anda ataerkil kesiliyorlar. Erkek dediğin uzun boylu olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek diyorlar.
Soran1 yıl@berilmutsuzolanhanii kankam 1.75 demek istedin herhalde.
Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. 
Daha bugün ölçtüm, ucuz kurtarıyorum valla :D
01 Yorumla
Soran1 yıl@T1mur
Şükür et.
1 yılAğzın laf yapacak, bilgili biri olacaksın, kendini gelistireceksin, 180 190 adam olsan da sıkıcıysan kızı eglendiremiyorsan bir anlamı kalmıyor.
03 Yorumla
Soran1 yıl@justdoit34
1.80 1.90 hiçbir erkekten kızlar sıkılmaz ama 1.80 den kısa her erkekten sıkılırlar.- 1 yıl
Ne desem olmaz diyorsun. Böyle düşünürsen zaten baştan kaybedersin
Soran1 yıl@justdoit34
Geçmişte böyle düşünmüyorken devamlı red yiyordum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBu hiç doğru değil. 170, hatta 170 altındaki erkekler de sevgili bulabiliyor. Bulamıyor olsalardı onların babaları da evlenemezdi, di mi? Yanlış bir inanç olmuş bu sendeki..
05 Yorumla- 1 yıl
Çünkü onların babalarının zamanında kadınların eş seçme şansı yoktu
- 1 yıl
@Karakamyon hala kısa boylu erkekler evlenebiliyorlar. Benim çevremde çok var. Hem de güzel ve kendinden uzun bir kadınla da evlenebiliyor.
Soran1 yıl@scorpiongirl429
Anne babaları eski kuşak. Ayrıca 1.80 den kısa erkekleri günümüzde hiçbir kız kabul etmez.- 1 yıl
Senin anne baba yeni kuşak mi ahahha bahsettiğim insanlar 20'li yaşların sonlarında. Anne baba yaşının ya da kuşağının etkili olduğunu sanmıyorum. Çok yanlış bir önerme bu söylediğin. Hiç bir kız kabul etmez diye bir şey yok
Soran1 yıl@scorpiongirl429
Evet eski kuşaklar. Ayrıca annem bile babamı sevmemiş ki babam 1.72 idi. Ayriyeten gayet doğru bir önerme keza hiç bir kız 1.80 den kısa erkeği kabul etmez. Ediyorsa da ya erkek zengindir ya da kız uzun erkek bulamadığı için kabul eder.
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Benim boy 1.70 ama herkes 1.75 sanıyor ve 1.80 erkekle aynı boy da oluyorum yanyana. Çünkü bacak boyu da var bu durum da
11 Yorumla
Soran1 yıl@Olgarss
Demek ki en az 1.90 erkek istiyorsun. Ayrıca 1.60 olsanda en az 1.90 erkek isteyecektin
1 yılZengin ve kisa olsan pesinde kole olurlardi kanka ama fakirken mecbur tipe bakiyo bu türler hdhdhf
128 Yorumla- 1 yıl
@Karakamyon merak ediyorum boyle seyler yazarken annenizi kardesinizi falan hic mi dusunmuyosunuz
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 birinizi engelliyorum digeriniz cikiyo aw yeter artik. En tipsiz erkek bile guzel seksi bi kadin ariyo yok memesi şoyle olsun yok poposu boyle olsun sarisin olsun beyaz tenli olsun falan falan hayalleriniz var. Gelmis kendiniz cirkin olunca kadinlara camur atiyosunuz. Ee secme hakki sadece size mi verildi? Biz de yanimiza yakisan yakisikli bi erkek isteyemez miyiz hayirdir?
- 1 yıl
- 1 yıl
Ben hangi kadına çamur atmışım insanlar demişim kız erkek ayrımı yapmış mıyım neden bu kadar laf yedim ayrıca sanmıyorum tipsizlerin öyle kadın aradığını öyle olsa bir kıza bir sürü erkek yazmazdı. Çoğu insan dış görünüşüne göre davranır sana yazdığımda bir hata varsa tartışalım
- 1 yıl
Ben sadece dış görünüş için sevileceğime diyen kişiye cevap verdim istediğinizi seçin ben napayım "Biz de yanimiza yakisan yakisikli bi erkek isteyemez miyiz hayirdir?" Bende bunu diyorum normal bunu istemen. Dış görünüş önemli değil diyene cevap verdim
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 ben dış görünüş hiç önemli değil demedim. Ama dünyanın sonu da değil, herkesin senden nefret falan da etmesini sağlamıyor
- 1 yıl
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 haklısın yalnızca demeği unutmuşum
- 1 yıl
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 kardes reelist olalim mi? Kimse dışıni begenmedigi kilolu sivilceli pis bi insana (kiz ya da erkek) yaklasip da senden cok etkilendim ya zekan falan cok hosums gitti tanisalim demez. O anca filmlerde falan olur. Bu kadar özgüvensiz insan neden kendine ceki duzen verip spora baslayip diyet yapip estetik oluyo saniyosunuz? Çünkü dunyanin kanunu bu. İnsanoglu kendine bakmadan karsisinda guzel bi insan gormek ister. Ama tabi keske herkes hakettigini bilse ve ona gore istese. Kilolu erkekler taniyorum ya gobegini kasiyarak ince belli sarisin renkli gozlu hatun seviyorum tarzim o diyen hsvdjsbd
- 1 yıl
Biliyorum bende 150 kızlar tanıyorum 180 isteyen ( hatta çoğunluk) 😅 bende bunu söyledim zaten.
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 1.80 olsan boyle demezdin iste. 1.80ler kabartti onlarin egosunu
- 1 yıl
Haklısın zaten ben diyom bizimkiler mal diye önüne gelene cinsellik için yazarlarsa bu olur.
- 1 yıl
Soran1 yıl@Qassanovaa
O zamanda param için benle sevgili olacaklardı.
Soran1 yıl@Zehra378 dış görünüşe bakmayan kız var mı ki? Ayrıca uzun boylu erkekler karaktersiz olsa bile katlanırsınız.
Soran1 yıl@Zehra378 öyle birde katlanırsınız ki. Ama 1.80 den kısa erkekleri karakterli bile olsa direkt reddedersiniz.
Soran1 yıl@Zehra378
Böyle düşünmüyorken neden hep böyle kızlar çıkıyordu o zaman?
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılHiç 180 veya üzeri biriyle sevgili olmadım. Sevgililerim daha kısa boyluydu ve kadınların çoğunda neden boy takıntısı var anlamış değilim
13 Yorumla
Soran1 yıl@GeceninKralicesiii
Muhtemelen peşinden koştuğun 1.80 üzeri erkeklerin hepsinin sevgilisi vardı. Sende o yüzden 1.80 den kısa erkeklerle sevgili oldun.- 1 yıl
Ya bu kadar da aşağılık kompleksi olmaz. Hayatım hakkında ne biliyorsun da böyle hadsizce konuşuyorsun? Zaten sağlıklı düşünce ve ruh halinde olmadığın belliydi ama bu kadar kötü durumda olduğunu bilmiyordum. Tedavi olmanı öneririm. Kendi hakkındaki yargıların yetmezmiş gibi birde başkaları hakkında sağlıksız bir şekilde yargıya varıyorsun.
Soran1 yıl@GeceninKralicesiii
Sanki tedavi olsam sonrasında kızlardan red yemeyecem.
Gizli Üye(36-45)1 yılBoya önem vermeyen kadınların çoğu 30 yaş üstünde çünkü anca dank ediyor kafalarına. Bence yanlış nesilde doğmuşsun z kuşağı takıntılı ve aşağılık kompleksli bir nesil her anlamda. İşine gücüne odaklan boş ver kadınları.
01 Yorumla
Soran1 yılTok açın halinden anlamazmış. Benim gibi yalnız olsan görürdük. İllaki insan hayatında birisini istiyor. Ayrıca yaş arttıkça kriterler daha da artıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Yaw ne alakası var. Fit bir vücut biraz entellektüel seviye biraz da kendine güvenle olur o iş çok takma boyu posu
01 Yorumla
Soran1 yıl@ergn0638
Senin benim entelektüelliğimden ve genel kültür bilginden haberin yok galiba. Ayrıca ne yaparsak yapalım 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar reddediyorlar.
Yeter artık incellerin ya da kadın düşmanlarının soru açıp açıp bunu sorması sıktı. Madem bu kadar şikayetçisin git boy ameliyatı ol
05 Yorumla- 1 yıl
Madem incellerin bu soruları sormasından şikayetçisin ver o zaman onlara da sormasınlar
Soran1 yıl@GırıkAyna
Son çare
Öyle bir şey yok sen kendine birleyler katnalısın
Boyla bunun alakası yok sadece bunu bil
011 Yorumla- 1 yıl
O zaman niye hepinizin sevgilisi 180+
Soran1 yıl@Birisi_22
Öyle birde var ki olmasaydı yazdığımız tüm kızlardan red yemezdik. Ayrıca 1.90+ erkekten gerçekten hoşlanmışsındır ama 1.80 den kısa erkeklerle en fazla kanka olmuşsundur.
Soran1 yıl@Sisifoss_ kanka olduğun 1.80 den kısa aşık olduğun 1.90 dı değil mi?
Soran1 yıl@birisi_22
-1.95+ ya gerçekten aşık olmuşsundur
-1.68-1.70 falan olanla o esnada 1.80 üzeri bulamayınca sevgili olmuşsundur
-Zengin olduğu için hoşlandığın 1.65
-Seninle kanka iken kankalığını bitiren 1.63
Soran1 yıl@Birisi_22
İtiraf ettin sonunda demek ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıl186 boyundayım yüz kişi de istese seni olmayınca olmuyor o işler kısmet işleri, hiç belli olmuyor
01 Yorumla
Soran1 yıl@verwindung
1.86 erkeği yüz değil binlerce kız ister ama 1.80 den kısa erkeği hiçbir kız istemez.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimle aynı boyda biriyle oldum. O da fos çıktı, kriter iyidir. Her türlü boş çıkıyorsanız bari dötümün keyfine göre olsun:))
01 Yorumla
Soran1 yıl@Lotus____
Fos çıkma sebebini sormama gerek yok. Aldattı diyeceksin. Açana geçmişte kısa boylu erkeklerle sevgili olan tüm kızların ayrılma sebepleri aldatılmış olmaları mi yoksa gerçekten 1.80 den kısa erkeklerle sevgili oldunuz mu?
1 yılGüzel kardeşim sen bakma kızları kısa diye... Onların bir denyer altında var ondan eşitlemeye çalışıyorlar :)))
01 Yorumla
Soran1 yıl@MetinOzgur
İster bakayım ister bakmayalım yine 1.80 den kısa olduğum için red yiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılKral alakası yok ya bilmiyim benimde boyum kısa ama bulunur bir şekilde kızlar da kendini bir şey sanıyor kendileri 160
03 Yorumla
Soran1 yıl@Dominictoretto27
1.80 den kısa erkek bulamaz.- 1 yıl
Bulur lo
Soran1 yıl@Dominictoretto27
Bulamaz. Anca zenginse bulur onda da parası için sevgili olur kızlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılBen 1.85 tim benim hiç olmadı. Boyla alakası yok.
01 Yorumla
Soran1 yıl@Gülümserken
Demek ki kızların en az 1.80 değil 1.90 kriteri varmış.
1 yılProblem asla boyda değil emin ol. Bence kendine bakmalısın hata sende
02 Yorumla- 1 yıl
Hata boyunda gayet
Soran1 yıl@doveolivia
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. Gayette problem boyda.
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Ya ben 1.60 olup sevgilisi olan ćok erkek tanıdım
03 Yorumla- 1 yıl
Çeneleri oluyor abi genelde ben çok özgüvensizim kızlar umurumda değil şu an ama iletişim bile kuramıyorum insanlarla
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 iyide abiciğim bir yerden eksiğini kapatman lazım. Yoksa hiçbir şey değişmeyecek
Soran1 yıl@Egeerkan
Kanka olan çok erkek gördüm demek istedin herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlla ki olur olmaz diye bir şey yok bence inanmak gerekir
06 Yorumla
Soran1 yıl@FiqHtShoT
Olursa da sevdikleri için değil erkek zengin olduğu için veya kız 1.80 üzeri erkek bulamadığı için sevgili olurlar.
Soran1 yıl@FiqHtShoT
Kız sevdiği için değil parası için veya uzun erkek bulamadığı için sevgili oluyordur.- 1 yıl
Bu hayatta her zaman öyle yatayım keyfine göre diye geçmeyecek herhalde iş meslek edinmek gerekir, bende yürüme engelliyim evet zamanında çok reddedildim ama şimdi kızlar bana karşı biraz daha dürüst ve ilgili oluyor şimdi üniversite okuyacağım 4 yıl ondan sonra da meslek edinip alın terim ile çalışıp kendime ev alıp sonra da evlilik yoluna düşeceğim, sende öyle yap yan gelip yatma para kazanmak zor değil bir de aklını kullan zengin olabilmek için
Soran1 yıl@FiqHtShoT
Nasıl kolay zengin olunuyor. E ticaret falan mı düşünüyorsun?
1 yılçünkü cinsel ilişkiyi olumsuz etkiler ve doğacak çocuk orta boylu olur , sakat doğar
02 Yorumla
Soran1 yıl@Alikonakaıp
Yooo erkek çocukları bot genini anne tarafındaki erkeklerden alırlar.- 1 yıl
onu biz de biliyoruz
1 yılTopuklu giysem 172 oluyorum zaten o yüzden kısa erkekle olmaz
04 Yorumla
Soran1 yıl@kırmızırujlukızzzz
Erkekte tabanlık giyer o zaman. Topuklu bahane. 1.50 de olsan en az 1.80 erkek isteyecektin.- 1 yıl
Kkk tabiki hayır götü yere yakın kızdan hayır gelmez zaten
Soran1 yıl@kırmızırujlukızzzz
Öyle bir de isterdin ki yine 1.50 de olsan.
Sabahları aç karnına 1 yemek kaşığına harnup pekmez tüketin.
03 Yorumla
Soran1 yıl@Kauren
Yaş 26
Oluruz ya neden olmayalım. Senin yazdıklarının senle olası yokmuştur ondan.
06 Yorumla
Soran1 yıl@lavinya08
Oluruz derken en fazla kanka oluruz ama asla sevgili olmayız demek istedin herhalde
Soran1 yıl@lavinya08
1.68 zengindi.- 1 yıl
@lavinya08 1.68i bırakıp 1.93 e gittin değil mi
Soran1 yıl@lavinya08
Tabii canım geçmişte önyargılı değilken yazdığımız tüm kızlardan red yiyorduk.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim 1.74 valla boy vs hikaye brn buluyorm jdjd
01 Yorumla
Soran1 yıl@Sosono1
Kanka oluyorum demek istedin herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1.80 üstüyüm gene değişen bir şey yok olay boyda değil gardaş.
02 Yorumla
Soran1 yıl@Psigareşh
Demek ki kızlar artık en az 1.85 üzeri erkek istiyorlar.
1 yılUzun boylu kızlar arama senden daha kısa olmaları lazim
02 Yorumla- 1 yıl
Bunu biz de biliyoruz zaten ama 1.50 kızlar 1.80 altına bakmıyor sokağa çık da 1.50 kızların sevgili olduğu erkeklere bak şu uzun kızların kısa kızlara gidin hezeyanı da sıktı
Soran1 yıl@aytenliikadin
1.50 kız bile en az 1.80 erkek istiyor.
1 yılDoğru benimde 177 kimse sevmiyo boş ver knk değmez sen para yap
01 Yorumla
Soran1 yıl@Kullanıcı12re
Tabi canım. Bu dünyaya bir kez geliyoruz onda da bu mutluluğu yaşamak hakkımız değil mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşından önce sevgili olmazlar ama 30'dan sonra iyi para kazanıyorsan evlenebilirler
06 Yorumla- 1 yıl
30 dan sonra gelecek karıyı napak
- 1 yıl
@Karakamyon 30 yaşından önce karı seni napsın
- 1 yıl
30 üstündekine kadın denmez
- 1 yıl
@Karakamyon sen bu kafayla 30dan sonra da karı bulamazsın
- 1 yıl
😂😂😂😂
Soran1 yıl@kurumeyvecanavarı
Param için benle sevgili olcak kızı ne yapayım. Beni değil paramı sevecek. Afedersin Malum yere gitmekten tek farkı arada nikah olması.
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBu tür takıntıya sahip olanların aklı yok
hiç bulaşma öyle ahmaklara.011 Yorumla
Soran1 yıl@Hasan-ARSLAN
Takıntı değil kriter. Keza 1.80 den kısa erkekle sevgili olan kız yoktur.- 1 yıl
Geri kafalılıktan başka bişey değil zannediyor ki çocukları da uzun olacak hayır aslında yanılıyor soya göre gelişir çocuk aptallar yaa
Soran1 yıl@Hasan-ARSLAN
Erkek çocuğu boy genini anneden alır zaten. Anne tarafındaki dededen ve dayılardan.- 1 yıl
Evet doğru tespit ama gelde anlat o gerdeğe 🤷🏼
- 1 yıl
*gerzeğe
- 1 yıl
- 1 yıl
@Hasan-ARSLAN Şuna cevap vermeyin. Her 3 günde 1 aynı soruyu açıyor.
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı Çok haklısın kanka 👍🏼
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı 1.80 den kısa olsan sende açarsın.
1 yılbence uzun erkeklerin yanında kızların çoğu çocuğuymuş gibi durmayı sevdiği için öyle seviyorlae diğerleri sanki onlara kardeşiymiş gibi geliyor ben kendi açımdan konuşacak olursam her türlü çıkardım boy önemli bi faktör değil bu bi bahane
121 Yorumla
Soran1 yıl@kurabiyelilimon
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. Ayrıca güven verdiği için uzun boylu erkek istiyorsunuz.- 1 yıl
benim şuanki sevgilim 1.70 ben zannetmiyorum sevgi işinin dış görünüşle bir alakası olduğunu
Demek ki sevgilin zengin- 1 yıl
hayır sevgilim mobilyacı orta standartlarda ben onu sevdiğim için birlikteyim zaten bir insanı seversen ya da karşıdaki insan seni severse fedakar olur kusurlarını görmez sen ona o sana bir şeyler katar maddi manevi boymuş dış görünüşmüş bunlar gelip geçici kendimizi kandırmayalım evet bu zamanlarda zor birini sevmek ama imkansız değil
- 1 yıl
ben 1.70 olmasını kusur olarak görmüyorum genel olarak insanlar kusur olarak gördüğü için söyledim zaten benim için her türlü uzun ben çok mu uzunumda onu yargılayacağım ki
- 1 yıl
evet ben onu o olduğu için seviyorum o benim için aynı düşünür mü bilmiyorum ama benim açımdan böyle
Mobilyacılar dünyanın parasını kazanıyorlar kendi işleriyse. Acaba asgari ücretli olsa sevgili olacakmıydın?- 1 yıl
zaten neredeyse asgari ücrete yakın belki daha az bir şey alıyor nereden çıktı bu bütün mobilyacılar dünyanın parasını kazanmıyor
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur.- 1 yıl
sizde bu boy kompleksi ne kadar çok yerleşmiş 1.70 birisiyle olduğum için linç yiyorum şu an benim boyum zaten 1.52 bi de 1.80le olup napacam gayet uzun işte boy ilişki için faktör mü sizin için cidden
- 1 yıl
zaten 170 kısa değil ki sen bunlara bakma abla sevince fark etmediğini anlamaları zor
- 1 yıl
@kurabiyelilimon Bence şuna cevap vermeyin. Her 3 günde 1 aynı soruyu açıyor ve millete ağlıyor. Ben artık bunun trol olduğunu düşünüyorum.
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı birtek ben soru açmıyorum. Ayrıca 1.80 den kısa olsan sende açarsın.
Soran1 yılaçardın.
- 1 yıl
163 üm ben açıyom mu her gün
Soran1 yıl@Adinisenkoy43 nerden bilelim açmadığını? Keza gizli profille soruları açıyoruz.
1 yılsevgili oluyorlar da senin kişiliğinden dolayıdır belki. İnsanların özgüvensiz olması kızlar tarafından hoş karşılanmaz. Bana birazcık özgüvensiz geldin. Başka erkeklerin boylarını düşünmektense farklı alanlara yönelmeni tavsiye ederim.
07 Yorumla
Soran1 yıl@-ayse-sila-
Dedi ve 1.70 boyunda özgüvenli erkeği reddetti. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur. Ayrıca kızlar özgüvensiz 1.80 üzeri erkeklere kendileri yazarlar ama 1.80 kısa özgüvenli erkekleri reddettiler gibi reddederken bu boyla bu özgüven ne derler.- 1 yıl
Reddettiğim bütün erkeklerin hepsi kekoydu. Hiç kimseyi boyu için yargılamadım ve yargılayanı da duymadım. Ayrıca özgüvensiz olduğundan şüpheliydim ama artık %100 eminim :D Ayrıca dürüst olmak gerekirse 170 boy sadece uzun kızlara kısa gelir o da çok normal.
Soran1 yıl@-ayse-sila-
1.50 kız bile en az 1.80 erkek istiyor sen ne diyorsun. Ayrıca özgüven hikayedir, kadınlar sadece erkeklerin dış görünüşüne bakar.
- 1 yıl
ok haklısın. 180 değil de 170 olduğun için kimse seni sevmeyecek
Soran1 yıl@-ayse-sila-
Gerçekleri itiraf ettin sonunda.- 1 yıl
artık mutlu mesut yaşayabilirsin :)
Soran1 yıl@-ayse-sila-
Bekar olarak nasıl mutlu yaşayacağım?
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim öyle bir kriterim yok işin tuhaf yanı banada yazan erkek yok jxhd
Çirkin de değilim sadece biraz kilom yüksek (83 kadar)03 Yorumla- 1 yıl
Sende soru aç niye 80 kilo üstü kızlara bakılmıyor diye abla 😅
Soran1 yıl1.80 üzeri erkek bulsan kendin yazarsın ana 1.80 den kısa erkek yazaa direkt reddedersin.
Soran1 yıl@Adinisenkoy43 öyle bir de bakılıyor ki ama 1.80 den kısa erkekler her defasında red yiyorlar.
Gizli Üye(18-24)1 yılDogru degil bence benim sevgilim 174 gayet mutluyum zaten boyuna bakarak degil sevdigim icin sevgili oldum
07 Yorumla
Soran1 yılEn fazla kanka olmuşsundur ya da kendisi zengindi veya uzun boylu 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur. 1.80 üzeri bulunca da terk etmişsindir.
Cevap sahibi1 yılNe zengin ne de ondan uzun birini bulamadigim icin onunla oldum. Onu sevdigim icin onunlayim. Bu dusunce tarzini birakirsan mutlu olursun. Onunla oldugum icin reddettigim 1.80 lerde oldu boyla alakasi yok anlayacagin
Soran1 yılDemek ki reddettiğin tüm 1.80 erkeklerin sevgilisi vardı. Doğal olarak 1.80 den uzun erkek bulamadığın 1.74 erkekle sevgili oldun. Keza hiçbir kız 1.80 den kısa erkek sevmez. Ayrıca geçmişte bu düşünce tarzında değilken yazdığım tüm kızlardan red yiyordum.
Cevap sahibi1 yılCok sacma dusunuyorsun, boya onem vermeyene denk gelmemissin demek ki. Ayrica boyum 158 yani 174 gayet boyuma uygun.
Soran1 yılÇok saçma düşündüğüm için mi bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan red yedim.
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılO böyle düşünmüyorken neden red yiyordum.
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo benim üniversite arkadaşım 1.68 boyundaydı gayet özgüvenli bir çocuktu bir sürü de sevgilisi oldu
010 Yorumla- 1 yıl
kızlar max kanka olmuştur onla
Cevap sahibi1 yıl@Karakamyon Çocuk hala instagramım da ekli sevgilisi var gayette güzel kız mutlular çocuk özgüvenli biri ses tonu felan çok güzeldi
Soran1 yılBir sürü kankası olmuştu demek istedin herhalde ya da zengindi.
Soran1 yılKeza kısa boylu erkek özgüvenli olunca bu boyla bu özgüven ne oluyor diyorsunuz.
Cevap sahibi1 yılBir erkek 1.85 olsa özgüvensiz işi gücü olmasa diğer erkekte 1.70 ama özgüvenli komik başarılı olsa hiç bir kız 1. erkeği tercih etmez en azından ben etmezdim iş sende bitiyor öyle boyum kısa kızlar bakmıyor diye bir şey yok.
Cevap sahibi1 yılÖzgüven dediğim şey kızları etkilemek için olmayacak kendinle barışık olacaksın laf söyleyenlere kulak asmayacaksın
Soran1 yılÖyle birde 1. erkeği tercih ederdin ki. Özgüven hikayedir. Kızlar erkeğin kendisine güven vermesini ister, özgüvenini değil.
Cevap sahibi1 yılO zaman siz kendinizi küçük görmeye devam edin 3-5 kızın dediklerine göre kendinizi yargılayın ne diyim...
Soran1 yıl3-5 değil yazdığımız tüm kızlar.
Cevap sahibi1 yılOlaya böyle bakmak yerine şu şekilde bak içini ne kadar ferah tutarsan ve Allah'a güvenirsen her şekilde sana ait olan insan gelir ama sen kendini karamsarlığa alıştırırsan debelenir durursun.
Akıllı ve güzel kızlar boyla kılla onla bunla uğraşmaz. Uğraşan kızlar IQ olarak da zaten geride.
Bu yüzden biz güzel ve alımlı, zeki kızlara takılıyoruz.
11 Yorumla
Soran1 yıl@Fakuli
Güzel alımlı kızlar 1.90 dan kısa erkeği reddederler.
1.80 den kısaysan bide üstüne çirkinsen yalnızlığı kabullen
03 Yorumla
Soran1 yıl@Enes343
Tek çarem boy uzatma ameliyatı
Soran1 yıl@Enes343
Demek ki en az 1.85 erkek istiyorlar
Gizli Üye(18-24)1 yıl150 boyum olsa 170 boyunda birini sorun etmem ama benim boyum 169
08 Yorumla- 1 yıl
150 olsan da 180 altına bakmayacaktın dur sana 150 olan kızın yorumunu copy paste yapayım
Ben yerden bitmeyim hani şu 1.50 olan. Uzun boylu kalıplı erkek çok seksi ve güven hissi veriyor. Seni kucaklayışı, sarıp sarmaladığında o kollarında kaybolma hissi, kucağına oturduğunda verdiği o hissiyat eşsiz. Amma ve lakin umutsuz olma karşına biri çıkacaktır. Her kız uzun boylu seviyor değil ya
oku bakalım bunu
Cevap sahibi1 yılHer kız aynı düşünmüyor
- 1 yıl
Gayet de aynı düşünüyorlar 150 kız da 170 birini istemiyor 170 kız da
Cevap sahibi1 yılKendinden kısa erkeklerle sevgili olan kızlar var
- 1 yıl
Hadi var diyelim o zaman 1.50 kız argümanı boşa düşmüş oluyor
Cevap sahibi1 yılKalbin kimi seveceği belli olmaz
Soran1 yıl1.50 olsan en az 1.90 isterdin.
Soran1 yılKızların kalbi sadece uzun boylu erkekleri sever.
Gizli Üye(25-29)1 yılBazıları da uzun boylu sevmiyor kızları anlamak zor dostum
01 Yorumla
Soran1 yıl2 m üzeri sevmiyordur onlar ama 1.80 den kısa erkeği hiçbir kız sevmez.
Gizli Üye(30-35)1 yılKompleksli, boş kızların takıntısı bu.. Uzun boy marifet değil.. Ve zaten 1.70 de kısa değil.
012 Yorumla
Soran1 yılKızların gözünde 1.80 altı erkek kısadır. Ayrıca takıntı değil kriter. Tüm kızlar en az 1.80 erkek ister.
Cevap sahibi1 yılHayır.. Ben dahil birçok kızın öyle bir takıntısı yok. Takıntı diyorum çünkü gereksiz bir kriter.
Soran1 yılDedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
Cevap sahibi1 yıl1.70 erkeği kısa diye reddetmedim hiç.
Soran1 yılDemek ki hiç 1.70 erkek sana yazmamış keza yazsa direkt reddederdin.
Cevap sahibi1 yılReddetmem. Ben uzun boylu değilim zaten
Soran1 yılZenginse ancak reddetmezsin. O da sevdiğin için değil erkek zengin olduğu için.
Cevap sahibi1 yılNe kadar ön yargılısın ya. Zenginliğe bakmam ben.
Soran1 yılO zaman 1.80 den uzun erkek bulamayınca 1.80 den kısa erkekleri kabul edersin. Ayrıca geçmişte önyargılı değilken neden yazdığım tüm kızlardan red yiyordum.
Cevap sahibi1 yılSenin yazdığın kızlarda sorun olabilir mi? 1.80 diye yakışıklı olmuyor bir erkek.. Boyla olmuyor yakışıklılık...
Soran1 yılKadınlar için yakışıklı erkek sadece uzun boylu erkeklerdir. Ayrıca tüm çeşit kızlara yazdım. Sonuç red.
Cevap sahibi1 yılSen öylelerine denk gelmişsin demek ki boyundan dolayı reddettilerse. Her kadın aynı düşünmüyor. Bu şekilde takıp da kafana kendini üzme boşuna. Elbet çıkar kaderindeki kimse karşına. Boyunda hiçbir sorun yok
Gizli Üye(25-29)1 yılYakışıklıysa ben olurum. Boya değil yüze bakıyorum.
07 Yorumla
Soran1 yılTabi 1.80 den kısa olmadıkça sevgili olursun değil mi?
Cevap sahibi1 yılHayır 170 boyunda birine aşıktım. Boyu önemsizdi
Soran1 yıl1.80 üzeri bulamayınca ama 1.80 üzeri bulunca ona aşık olup 1.70 i unuttun değil mi?
Cevap sahibi1 yılSenin aklından zorun mu var? Benim 190 sevgilim de oldu. Boya önem vermiyorum diyorum hakareti haketme.
Soran1 yıl1.90 a gerçekten aşık olmuşsundur. Ama 1.70 erkek sırf zengindi diye tercih etmişsindir.
Cevap sahibi1 yılSen harbi ge*ri*zekalısın boyun bahane sende zeka yok 🧠 terk.
Soran1 yılEeeee onun için mi geçmişte bu düşüncede değilken yazdığım tüm kızlardan red yiyordum. Ve işin ilginç yanı bu kızların hepsi şu an 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer.
1 yılAyni soruyuda ben size soruyim erkekler neden 40 dan sonr agenc guzel kiz isterler hatta ergen kizlara ilgi duyarlar
01 Yorumla
Soran1 yıl@Sankiskizzzz299
Normal bir erkek sadece 18 yaş üzeri kızlara ilgi duyar. Ayrıca en çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazar ama 1.80 den kısa erkekleri bütün kızlar reddeder.
1 yılBen yerden bitmeyim hani şu 1.50 olan. Uzun boylu kalıplı erkek çok seksi ve güven hissi veriyor. Seni kucaklayışı, sarıp sarmaladığında o kollarında kaybolma hissi, kucağına oturduğunda verdiği o hissiyat eşsiz. Amma ve lakin umutsuz olma karşına biri çıkacaktır. Her kız uzun boylu seviyor değil ya
02 Yorumla- 1 yıl
1.50 olan sen bile uzun erkek istiyorsa 1.70 adam nasıl sevgili bulacak boş avuntu veriyorsun her kız uzun boylu seviyor değil ya diye de bir şey yok her kız seviyor ve yeni nesildeki her kızın sevgilisi 1.80+
Soran1 yıl@Sutlucaramell
Her kız uzun boylu erkek istiyor. Ayrıca lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1 yılGenelleme bence sen denk gelmemis olabilirsin ama 170 le sevgili olan çok kız var yani kısa erkekler boşta değil merak etme
02 Yorumla- 1 yıl
Gayet de boştalar
Soran1 yıl@RabiaBirinci
Öyle bir de boştalarki. Kızlar en fazla kanka olurlar 1.80 den kısa erkeklerlerle.
1 yılHayır yanlış bu ben 1.75 den az olanlarla sevgili olmam yani bence erkek dediğin boyu 1.75 den fazla olsa ya da 1.75 olsa iyi
04 Yorumla- 1 yıl
Hayıır o 180 diyo minumum ama ben 1.75 diyorum
Soran1 yıl@gulnara_____
Sende en az 1.80 erkek istiyorsundur.
1 yılOlayın boyda olmadığını anlarsın elbet bir gün. Benim boyum da 1.85, ama hiç sevenim olmadı mesela.
01 Yorumla
Soran1 yıl@Lonewolf96
Olay öyle birde boyda ki. Demek ki artık kızlar 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlarmış.
1 yılBen 170 im 178 ile falan sevgili olurum ama 75 olmaz sanırım 8 9 cm uzun iyi yine
05 Yorumla
Soran1 yıl@Poisonedd1x
1.78 erkek ayakkabı ile 1.80 olur. Ayrıca 1.60 olsaydın da en az 1.80 erkek isteyecektin.- 1 yıl
Yok 160 olsam 175 yeter derdim
Soran1 yıl@Poisonedd1x
Tabu canım ne demezsin. Bırak 1.75 i kabul etmeyi 1.80 i bile reddederdin. En az 1.80 olacak derdin.- 1 yıl
Kısa kızlarda daha fazla boy takıntısı var
Soran1 yıl@Poisonedd1x
Uzun kızlardada var. Demek ki biz 1.80 den kısa erkekler hep yalnız kalacağız muhtemelen.
Gizli Üye(18-24)1 yıl160da kısa olmadigi surece sorun yok (ben 160im😅) ne o oyle deve ike cuce gibi hic guzel degil bem konussan ses yukari gitmeyecek qdam duymayacak beni
08 Yorumla
Soran1 yılDedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur. Keza 1.60 kızlar bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorlar.
Cevap sahibi1 yılSevgilim bile olmadı iyi uydurdun
Cevap sahibi1 yılKimseyi de reddettigim yok cunku teklif eden olmadi
Soran1 yıl1.80 den kısa erkekler teklif etse direkt reddederdin. 1.80 üzeri erkekler teklif etse direkt kabul ederdin.
Cevap sahibi1 yılNah ederdim
Cevap sahibi1 yılYabinda cuce gibi kalmak hos degil boa bos milleti belli kaliba sokmaya calisma
Soran1 yılTabi canım. 1.80 den uzun erkek görsen kendin yazardın. Ayrıca 1.80 den kısa erkek yazsa reddedersin.
Cevap sahibi1 yılBeni tanimadan on yargılı bos bos konusma iftiralarımi kendine sakla her kiz 180 ve ustu istemiyor her kiz sebgikisinin yaninda cuce kalmayi cok boy farkının olmasini istemiyor belli ki seni cok reddetmisler biyun kisa oldugu icin ki sen de attik bunalmissin her kizi ayni kefeye koyuyorsun.
Gizli Üye(18-24)1 yıl170 erkekler kaba, kompleksli, aldatiyorlar. Biri yüzüne bakınca diğer kızlarıda tavlarim diye havaya girip boynuzluyorlar bu yüzden kısa erkek❌
19 Yorumla
Soran1 yılTabi canım zaten geçmişte kısa boylu erkekle sevgili oldum diyen her kıza ayrılma sebebini sorduğumda koro halinde aldatıldık diyorlar. Bir taneside anlaşamadık v. b şey demiyor, hepsi koro halinde aldatıldık diyorlar. Acaba hepinizin kısa erkekler tarafından aldatılmanız tesadüf mü yoksa gerçekten de geçmişte kısa boylu erkeklerle sevgili oldunuz mu?
Cevap sahibi1 yılKısa erkekler merhametsiz olur acımaz bu yüzden aldatır
Soran1 yılTabi canım. Acaba kısa boylu erkekler sevgili yapabiliyormu ki aldatsınlar. Ayriyeten 1.80 erkeğin 2. 3. 4. 5. 6. sevgilisi bile olmaya razısınız.
Cevap sahibi1 yılYo onlar merhametli oluyor kisalar gibi acımasız değil
Soran1 yılTabi canım. Uzun boylu erkek aldatsa bile terk etmezsiniz ama kısa boylu erkek en çirkin kıza bile yazsa direkt red yer bu yüzden bırak aldatmayı asla sevgili yapamaz.
Cevap sahibi1 yılSenle ayrı şeylerden bahsediyoruz. Kısa erkekler merhametsizdir Türkçe yazıyorum. Ve acımaz aldatır. Uzunlarda merhamet var ok.
Soran1 yılTabi canım merhametsiz olduğumuz için en çirkin kıza bile yazıyoruz ama sonuç olarak hep red yiyoruz. Ayrıca sevgili yapabiliyormuyuz ki aldatalım.
Cevap sahibi1 yılSevgili yapanlarıniz var sende yapsan aldatırsin bu bana baktı digerleride bakar diye düşünüp hayatınızdaki kızın duygularını düşünmeden aldatiyorsunuz. İşte bu yüzden merhamet yok sizde. Fenasiniz.
Soran1 yılKısa boylu erkek sevgili yapamıyor ki aldatsın
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler 1.85 boyunuz yoksa şansınız yok 😀😀1.85 boy altı erkeklere hayır hahahhahamxkapwpdoxmamkskdkdk 1.85 olmayan erkekler kapatılsın hahahaha
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılknk benim boy 1.55 karşı tarafın 1.85 olması lazım ki durumu eşitleyelim
- 1 yıl
Saçmalık benim ablam 1.76 eşi 1.75 saçma kriterlerinizi kendinize saklayın cüceler
- 1 yıl
O boyla erkek çocuğu yapma sakın o da kısa olur
Soran1 yılLafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1 yıl*m*n* köyüm öyle kızların skmyormuşmu boyu 170cm olanlar
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026