Gururumla oynadı hayata küstüm resmen ne yapabilirim?

merhaba arkadaşlar, çalıştığım yerden biri bana teklif etmişti reddetmştm sonra arkadaş kaldk içten içe sevdim onu zamanla. buluştuk arkadaşça din konusunda fikir ayrılıkları vardı ve bu sefer o istemedi beni. Bir yıl görüşmedik. Bir yıl sonra tekrar karşıma çıktı. Arkadaşları gaza getirmiş heralde aramızı yapmak için. Birden sevgili gibi sahiplendi her sabah Günaydın, ii geceler mesajları iş çıkışı yanıma gel demeler. bigün buluştuk yine o gün açılacktı bana arkadaşım dedi ama açılmadı ve yine dini konuları tartıştık. Sinirlendim eve geldim ortak arkadaşıma günü anlattım. O da gitmiş ona yetiştrmş. İnancını yargıladığımı sandı yanlış anladı ve bir daha yüzüme bakmadı. Ağladım günlerce. Hasta oldum. Depresyona girdim. Msjlar attım konuşmak istemedi. Bizaman sonra yumuşadı biraz engelimi kaldırdı bende ona hediye gönderdim yeni işi için bir hafta konuştuk ve aniden kesti konuşmayı. Bigün içimi döktüm ona beni yanlış anladın dedim. Cvp vermedi ve aynı akşam bir arkadaşı yazdı aramızı düzeltmek için ondan habersiz. Günlerce onunla konuştum içimi döktüm buluştuk arkadaşça ama bu sefer arkadaşı göz koydu bana. Ve ona anlattım haberin varmıydı bütün bunlardan dedim inkar etti sorarım ona ben seni rahatsız etmicek dedi. Hayır sorma gerek yok dedim ama konuştu. Arkadaşı engelledi beni muhabbeti kesti. Ama geçen gün bir baktm hala görüşüolar. Sizce anlaşmalımıydı onlar gururum kırıldı yine depresyona girdim yemeden içmeden kesildim ağlıyorum hergün :-(
Gururumla oynadı hayata küstüm resmen ne yapabilirim?