Gittikçe gururumu yitiriyorum, sizce ne yapmalıyım?

Isin icinden cikamiyorum buraya geldim. Neredeyse 1 bucuk yillik bir ikiskim var. Lakin yaz basladigindan beri korkunc bir donemden geciyoruz. Surekli kavga. Bir dargin bir barisigiz. Ben 29 o ise 33 yasinda artik evlenmekten bahseden bir cifttik. Su an is degistiriyor ve onemli bir gorusmesi olacak 3 gun sonra. Beni tamamen kendinden uzaklastirdi. Bizle ilgili aklinda soru isaretleri oldugunu da ima etti ancak bunu belirtmeden 2 gun once beni ne cok sevdiginden bahsediyordu. Iki gun sonraysa bu. O kadar kirildim ki gururum o kadar incindi ki. Kafasi karisik demek beni sevdiginden emin degil demek bana gore. Bu olaydan sonra korkunc bir durumla yuzlestim. Birkac zamandir saglik sorunlari yasiyordum ve meger cene kemigimde bir kist varmis ve 3 disime yayilmis. Tedaviye baslandi ancak yayilmasi durmazsa tehlikeliymis tumore cevirebilirmis. Korkuyorum ve inanilmaz uzgunum. Ailem cok tedirgin. Annem uyuyamiyor ama bana iyi gorunuyorlar. Ptesi tekrar kontrolum var. Ona en ihtiyac duydugum anda yanimda degildi. Doktora gidecegimi bildigi halde aramadi yalnizca bir problem yok degil mi diye sordu ben de yok iyiyim dedim. Bana emin degilim bizden diyene nasil anlatacaktim? Ama ona ihtiyacim da var. Bu yuzden normal konusmak icin aradim acmadi. Su an isim var sonra dedi ama ne aradi ne mesaj atti. Su onemli gorusmesine kadar sorun cikmasin diye benden kactigini dusunuyorum. Cunku sorun istemiyor sonrasindaysa benden ayrilacak sanirim. Ben bu kadar gurursuz degildim ama su an oyle hissediyorum. Ve bunu su an kaldiramayacak kadar hassasim.
Gittikçe gururumu yitiriyorum, sizce ne yapmalıyım?