Karda yürümek, karda kahve içmek, karda poşetle kaymak... Herkesin karla imtihanı, romantizm anlayışı farklı; saygı duyarız. Ama o buzz gibi karın atletten içeri girmesi yok mu! Şakalaşmak için kartopunu iyice sıkıştırıp size fırlattığını düşünün. O da monttan içeri girmeyi başarıp hop atletten içeri kaçıyor. Bir anda refleks olarak ne tepki verirsiniz?
Hoşlandığınız kişinin attığı kartopu atletten içeri girse tepkiniz ne olur?
atılan kartopu kendiliğinden atletten içeri kaçtıysa yapacak bişey yok haliyle o an biraz garip hareketler sergilerim soğuk yani kolay değil ama bilerek yakadan çekip içeri attıysa ilk şoktan sonra şöyle durur hareketsiz dik bir şekilde sinirli sinirli ona bakarım bir sonra sakince o karı çıkarıp iade-i dahli atlet yaparım (ne demek oldu bende tam bilmiyorum) :D işte öyle eğleniriz
Yaaa manyak mısın uyuz bende aynısını sana yapcam derim sonra yok yok şaka yaptım sarıl affedeyim derim sarilinca elimde gizledigim kartopunu ensesinden aşağı bırakırım kaçarim soğuk soğuk aşağı kadar kayar intikam soğuk yenen bir yemektir dedikleri bu olur ışte..
Ne yapayım bişey yapmam neticede düşmanım değil ve beraber eğlenirken koynuma kar kaçtı diye kalbini kıracak halim yok. kar topu oynamaya devam ederim.
Kazara bir durum için istenmeyen bir parlama olabilir ama madem sevdigimiz biri oda bu parlamamızı hoş görebilir. Fakat kasıtlı bişeyse mutluluk için eşşek şakalarına dur diyelim :)
soğuk olduğundan elbette bir an önce içimden onu atmayı sonrasında onu kar topu ile iyice bezdirirdim 😊 aynı şekilde atletine kartopu atmak doğru olmaz sonuçta bir bayan.
Kar topu oynamayı sevmiyorum zaten üşüyorum 😒 birde dur diyince de anlamıyorlar ben sinir krizi geçirirm ve gerçekten aşırı üşüyorum sinirden ağlayabilirm. Eğlenmiyorum yani.
fantaziye bak giren kardan nasıl zevk alcaz :) tamam girdi diye karşımızdakinin hoşuna gidebilir güzel olabilir girmesi ve çikması bir olur anında soyunurum :D o zaman ki fantazi daha ayrı olur bence :D
En İyi Cevaplar