Spor salonunda hareketi yanlış yapan insana müdahale eder misiniz?

Spor salonunda hareketi yanlış yapan insana müdahale eder misiniz?

hareketin yapımında ciddi bir hata yoksa karışmam
ama eli ayağına dolanıyor spor aletini nasıl kullanacağını bilmiyorsa hafiften müdahale eder yardımcı olurum
Hayır etmem, zaten herkes kendi dünyasını bulmaya gelmiş..(rahatsızlık ve özgüven sorunu olmaması adına uyarmam). zaten hoca müdahale ediyor bu durumlarda.
Cevap
18Cevap
Bro o hareketi yanlış yapıyorsun diyenlerden değilim.
hayir etmem sadece bir kere mudahale ettim kadina soylerken br anda kocasi geldi ve karima dayiyorsun bilmrm ne drdi kavga ettik orada kadin bile beni hakli cikardi ve sahibu kamera goruntusune bakti ve hakli oldugumu anladi kocasida ozur diledi dayaginida yedi ve ikiside kovuldu ama ben dedim onlar kalsin ben gidecem ve gitmedim artik
Aslinda dogru olan odur bizene ne yaparsa yapsin tanimadigimiz kadin boş ver
sakat kalmasin diye o sordu
Madem illaki birine yardim edeceksen onun yalniz birisi oldugundan emin olmadan yardim etme bu sekile iyi olur
Kesinlikle emin ol yani
dimi insaniz biz insan
Turkiyede boyle iste ona gore davranmaliyiz
ne yapalim
Sakatlanma riski yaratacak bir hareket ise yanlış yaptığı konusunda uyarırım tabi kaslı bir erkekse değilsesalonun görevlisine söylerim git doğrusunu anlat derim.. 😂
Tavrım bu olur ;
Kesinlikle müdahale eder ve doğrusunu gösteririm. Kişiye göre konuyla ilgili ilgi gösteririm.
🌹
hayır, hoca değiliz sonuç olarak ve gereksiz tepki alabiliriz.. ama sordukları zaman seve seve yardım ediyorum.
Eğer yaptığı hareket riskliyse ederim ama değilse etmem
İşim olmaz ya ben sporuma devam ediyorum zaten görmem kimin ne yaptığını
Ben karışmam, eğitmenlerimiz eder. Eğitmen dışında karışana da sıcak bakmam zaten.
Bunu bazı yvşk erkekler sürekli yaptığı için iyi niyetinden de kimse yapmıyor artık bence
benim gittigim salonda müdahale eden erkekler var amaçları farklı olunca hosuma gitse de baskasi icin rahatsız edicidir kisiden kisiye degisir sanirim
Senin gibi kizlardan oyle utaniyorum ki hosuna gidiyormus birde senden evlenilecek kiz olmaz
Senden olsa olsa eglenmelik kiz olur
Huyunu degistir dogru degil
Karşısına geçer kahkaha atarım :D
Kötüsün 🥲
Hayır komik yahu :D
Sana gülmek yasak cezalısın 😒
Ceza kabul etmiyor bünye
Pis fenerli 😒
Salatasaraylı 😅
😤😤😤 orta parmak djdjd
Duble orta parmak :D
Yok valla dokunmam 😂 napıyosa yapsın