Spor Spor salonunda hareketi yanlış yapan insana müdahale eder misiniz? SaknuzulmetmmmiFenomen Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hareketi yanlış yapan insanı uyarır mısınız? Yoksa görmezden gelip sporunuza devam mı edersiniz? Spor salonunda hareketi yanlış yapan insana müdahale eder misiniz? Cevapla 36 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Spor konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayr ne yaparsa yapsn ya 0 0 Yorumla
MuscleKing_TFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince sakatlanmak kötü bir durum çünkü 1 0 Yorumla
aysemm15 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Genelde erkekler uyarıyor. Ben uyaran kadına hiç rastlamadım 1 2 Yorumla Saknuzulmetmmmi 1 yıl Ben rastladım. Yorumla aysemm15 1 yıl Beğenmiş iş atmış demekki Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% 1 yıl Uyarmam, çünkü doğrusunu ben de bilmiyorum 🤭 genelde uyarıyorlar ama sağ olsunlar 1 2 Yorumla Saknuzulmetmmmi 1 yıl Milletçe çok yardım severiz, şanslıyız. :) Yorumla pieta5 1 yıl Çokk😅 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Ben salona ilk başladığımda yanlış yapıyormuşum hoca geldi uyardı doğrusunu gösterdi. Yoksa sakatlanabilirdim Allah korusun ama ben profesyonel olmadığım için müdahale etmem. 1 0 Yorumla
aykut1510 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Kimseye yardım etmem kulaklığı takar keyfime bakarım. 1 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl yok ne etcem fldşkgşd pt değilim sonuçta en fazla sette ağırlığına yardım ederim :) 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl hiç beni ilgilendirmez isteyen istediği gibi yapsın 1 0 Yorumla
isimsiz_007 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl Müdahale ederim, onu uyarırım. Dinlemezse kendi bilir 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi ki. Doğrusunu yapmazsa sakatlanacak aksi takdirde.. Bu gün olmasa yarın bir gün mutlaka.. Uyarmazsanız hak geçebilir de... 1 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Başkasının hareketi beni ilgilendirmez zaman kaybetmeye niyet almam uyarmakla 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 34 , eic 65% 1 yıl Fark ettiysem ve sakatlık riski varsa görevliyse söylerim uyarsın diye. 1 0 Yorumla
Gingergirl Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Yanlış hareket sakatlamaya kadar götürebilir müdahale edilmeli, ama önemli olan o sırada kullandığın konuşma biçimi ve kırıcı olmamak 1 1 Yorumla Saknuzulmetmmmi 1 yıl Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Müdahale edilmesini sevmediğim için gitmiyorum salona 0 0 Yorumla
Fatihdemirtas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl O kadar tecrübeli olsam yardımcı olurdum ama benim yardıma ihtiyacım var :) 0 0 Yorumla
Trb11 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Sakatlanmaya yakınsa uyarırım ama diğer türlü müdahale etmem 1 0 Yorumla
s _ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 33% 1 yıl Spor konusunda 637 cevap paylaştı. Doğrusunu bende bilmiyorumdur, karışmam.😃 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 799 cevap paylaştı. Etmem , beni ilgilendirmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayr ne yaparsa yapsn ya
Yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince sakatlanmak kötü bir durum çünkü
Genelde erkekler uyarıyor. Ben uyaran kadına hiç rastlamadım
Ben rastladım.
Beğenmiş iş atmış demekki
Uyarmam, çünkü doğrusunu ben de bilmiyorum 🤭 genelde uyarıyorlar ama sağ olsunlar
Milletçe çok yardım severiz, şanslıyız. :)
Çokk😅
Ben salona ilk başladığımda yanlış yapıyormuşum hoca geldi uyardı doğrusunu gösterdi. Yoksa sakatlanabilirdim Allah korusun ama ben profesyonel olmadığım için müdahale etmem.
Kimseye yardım etmem kulaklığı takar keyfime bakarım.
yok ne etcem fldşkgşd pt değilim sonuçta en fazla sette ağırlığına yardım ederim :)
hiç beni ilgilendirmez isteyen istediği gibi yapsın
Müdahale ederim, onu uyarırım. Dinlemezse kendi bilir
Tabi ki. Doğrusunu yapmazsa sakatlanacak aksi takdirde.. Bu gün olmasa yarın bir gün mutlaka.. Uyarmazsanız hak geçebilir de...
Başkasının hareketi beni ilgilendirmez zaman kaybetmeye niyet almam uyarmakla
Fark ettiysem ve sakatlık riski varsa görevliyse söylerim uyarsın diye.
Yanlış hareket sakatlamaya kadar götürebilir müdahale edilmeli, ama önemli olan o sırada kullandığın konuşma biçimi ve kırıcı olmamak
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.
Müdahale edilmesini sevmediğim için gitmiyorum salona
O kadar tecrübeli olsam yardımcı olurdum ama benim yardıma ihtiyacım var :)
Bilgi vermek ayri mudahale etmek ayridir teskkurler
Sakatlanmaya yakınsa uyarırım ama diğer türlü müdahale etmem
Doğrusunu bende bilmiyorumdur, karışmam.😃
Etmem , beni ilgilendirmez
Uyarmam, banane. Hocalar uyarsın