Şu eloyu bir anlayamadım gitti.. Bazen yücelikler 3-5 vururken, bazen 20-25 vuruyor. Geçen 27 vurduğum maçı kaybettim :D

Şu eloyu bir anlayamadım gitti.. Bazen yücelikler 3-5 vururken, bazen 20-25 vuruyor. Geçen 27 vurduğum maçı kaybettim :D
Smurf olayını saçma buluyorum. Bir hesabın olur kasarsın en yüksek ligede çıksan onla oynarsın yani.
Smurf kasmak güçlülerin arasına geldiğinde çok iş yapamadığı için güçsüzlere karşı yeni hesapla oynayıp, ezip kendi egosunu tatmin etmek gibi geliyor bana.
En yüksek ligde oyun bilenlerle kapışmak varken ne diye alt lig oyunu iyi bilmeyenlerle uğraşayım
Genelde rakibe geliyo o canimlar hajslsşsldlsl mental falan kalmıyo o değil de kaybetmek değil en cok feedleyip flame atmaları sinir bozuyo hadi karsındaki adam bariz iyi oynuyo geride dur gidip takıma sövüyolar ölüp ölüp junglea küfrediyolar junglein görevi gang atmak değildir abi yerinizde durun sövmeyin smurfe hesaplar flame atanlar kadar kanserlemiyo beni sahsen hatta taktik öğreniyorum iyi oluyo benim acımdan bi nevi
ReemBey hayranıyım, o çocuktan çok şey öğrendim gerçekten :) Bu oyun evet böyle bana çok kez oldu öyle çok vurup kaybettiğim. Takımı oyunu olduğu için böyle ama sen 27 vuruyorsun takımın kötü oynuyor, rakip takım eşit şekilde 10 vurunca otomatik olarak sayı üzerinde ve skor üzerinde geri düşüyorsun, ama oyun oldukça eğlenceli eşi benzeri yok. :)
Evet takımın kötü olduğu maçlar o kadar terlediğim anlar oldu ki kısmen bir çoğunu kaybetsem de kazandığım çok maç olmuştu valla :) 1260 saatim var şu an bilgisayarım da bir sorun oluştu parça değişikliği nedeniyle saldım ama düzeltince devam etmek istiyorum. Özellikle plat elo tam bir kanser :D
Daha tryhard oynuyorum genelde. Yendiğim de oluyor. Bulunduğum ligler zaten ciddi oynamadığım için asıl liglerim değil ben de smurf gibi takılıyorum :D
Cevap
9Cevap
Nasıl oynadığına bağlı güzelse sorun yok
Nasıl oynadığına bağlı gerçekten iyi oynayan smurf denk gelince beğenirm aksi takdirde berbat oynuyorsa şikayet ederim.🎮
Smurf oyuncular güzel oynuyorsa kendilerini beğenirim, belki takip ederim. Onun dışında kötü oynayan smurfu şikayet ederim
LoL'de karşıma geliyorlardı, sövüyordum içimden :D
Evet bu elolar da tek başına taşımak zor en az 2 3 kişinin iyi olması lazım yoksa olmuyor
Az smurf harcamadık bu yolda reis 🤣
Takımıma gelince seviniyorum, ama karşıya gelince zor bir maç oluyor. Çünkü ben de smurfüm 😅
Jax taşımış. Smurf olarak gittiğim için pek laf edemiyorum ❤
Ben ayrımcılık yapmıyorum kötü oynasa da iyi oynasa da ben sorun etmem
Oynadığım oyunlarda çoğu kişi smurf.. O yüzden garipsemiyorum..
Güzel oynuyorsa benim için sorun yok tam tersi olursa şikayet ediyorum
Hile yapıyor çoğu
Gelen oyuncuya bağlı bence.
Dejavu oldum🙄 Aynı sorudan 2 tane🤔 Oyun oynamıyorum
O nasıl oluyor Canercim
Hile çok var oyunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?