Peki sen nasıl bir tepki veriyorsun Gamer?

Öyle yazan arada bir oluyor geçen gün biri yazdı ki sen boşuna oynuyorsun bu oyunu 😄 neden diye sordum cevabı şu boş yere bunny yapıyorsun ölüyorsun ölme oranla öldürme oranına bak falan dedi, dedim ki bu deathmacht hem ölürsün hem kalırsın ben takımım için kaç defa öldüm kuleyi aldılar çatıdan sniple alıyorlar vs. Heryere bir tek ben uçuyorum aramızda yeniler de olabilir ama bu oyunun kuralı bu ne yapayım sizin gibi görünmezlik vs. Alıp adamları mı alayım hiç eğlencesi olmaz param birikince bir tek marketten aldığım şey 25 saniyelik god mode bu boşuna oynamak değildir
Takımın için oynayıp 0,60 kd'ye sahip olsan bile takımına iş yaptırıyor olman seni başarılı kılar. Kd çok önemli değil.
Cevap
10Cevap
Kendimi açıklama gereği duymuyorum
Daha da oynayasım geliyor gaza getiriyorlar :d eskiden baya başıma gelirdi oyunlara sandığım zamanlar.
Hiç uğraşasım gelmiyor ama boşu boşuna raporlanmamak için hile olmadığımı anlatmaya çalışıyorum.
hiç böyle bir övgü almadım çünkü online oyun hiç oynamadım :D
tepki göstermiyorum all mute candır <3
İşi biliyor ya, adam adam.
IGL olunca ülke yönetmekten ziyade kurtarma peşinde oluyoruz. Milli değerlerimize sövenleri tokatlıyoruz sonuçta :D
In Game Leader yani oyun içi lider :)
Bunun gibi yani :D
https://www.youtube.com/watch?v=lDRlZygYEIU
gibi :D
ama kahkaha attım bu nedir ya :D
sizi gidi kolsuzlar diyip çıkıyorum lsşkajdhfjksdahf
Ya teşekkür ediyorum ya gülüp geçiyorum
Söverim tabi.
Yap asabiliğini tabi :D
Sövmez isem içimde kalır valla.
Tercih meselesi tabi ama içinde kalmasın. Sonra başka birine gereksiz yere patlarsın.
Gurur duyarım😂
E bi zahmet :D
Tabi😂
Ben senin görüşlere niye hep gülüyorum ya :D
Bilmem niye😂
Herşeye gülüyosun ondan galiba :D
çalış seninde olur diyorum :)
Hiç öyle dusunulmedim
Gülüp geçiyorum.
Gülüp geçiyorum 😌😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?