Bazen oyunlarda pusarak eli alan kişilere denk geliyorum. Ortaya çıkacak yüreği olmamasına rağmen pusarak kazanıyorlar. Sen onlar hakkında ne düşünüyorsun?Her el pusan kişiler
Ben bu tarz hareketlere aşırı sinir olurum. Pusmak, rakipten korktuğunun bir kanıtıdır bana göre. Ama korkmasına rağmen pusarak onları avlayabiliyorlar. Oyunu kazanan bile olabiliyor. Ben valoda derecelide bunu yapanlara denk geldim. Ve pusarak kazandılar maçı ☾
Yoo niye sinirleneyim ki er ya da geç ölecek zaten herkes bana yakalanmamak için arkasına bakıp bakıp gidiyor 😄 adamlara o kadar korku salıyorum ki boş yere küfür edip gag veya ban yiyen bile var bazı puan adamlar beni vuramıyor nedense önünde dursam bile nasıl vuramadıklarını da anlayamıyorum 🤷♂️
Çünkü ne kadar bize korkak tarzı gelse de aslında o da bir strateji bunu unutmamak gerekiyor bunda başarılı iseler böyle oynamak da onların seçeneği evet sinir oluyorum bazen saygı gösteriyorum bir şey dediğim yok ama bazen aşırı abartıyorlar :D
Oyundan oyuna değişir tabi. World of Tanks'ta Tank destroyeri ya da obüs alınca bir yere pusup av yapardım. Bu oyunun kendisinde olan bir şey zaten. Yaparken çok keyif alıyordum 😃