Sözlüm yüzüğü attı barışır mı benimle?

Ailelerimizin haberi var nişan yapmayı bile düşünüyorduk yazın ama yürümedi yüzüğü attı dün akşam. Akşam bizdeydi film izliyorduk işte. Film esnasında kız arkadaşından mesaj geldi ödeviyle ilgili ödevi yaptın mı diye. Yaptım diye mesaj attı. Tartışma da buradan başladı çok gereksiz bir sebepten. Konu filmin bölünmesiyle alakalı değil ödeviyle ilgili bir şey anlatmaya başladı bende onun sevdiğinin zıt görüşüyüm. Sonrası malum tartıştık bana hayatta yapmayacağım şeyi söyledi çok gücüme gitti sırf onun görüşüne tersim diye bana böyle bir laf söylemesini yediremedim bende o an aşırı sinirlendim kızın geçmişiyle ilgili şeyleri söyledim. Ağlamaya başladı ş*r*fsiz diyip yüzüğü fırlattı kapıyı vurarak çıktı çok sinirliydi. Evden çıkıp peşinden gittim yol mahallede küfür etmeye başladı bana kaldım öyle. Gece arıyorum arıyorum meşgule atıyor mesajlarıma dönmüyor. Bugün sadece sabah günaydın mesajı attım özürde diledim. Buna da cevap vermedi başka hiç mesaj atmadım aramadım da siniri geçmesini bekliyorum ama ilk kez bu kadar büyük kavga yaptık 3 yıl boyunca ilk kez bu kadar sinirli görüyorum yüzüğü de fırlattı bana sizce barışır mı benimle özür diliyorum ama bir türlü affetmiyor cevap bile vermiyor kız :(
Sözlüm yüzüğü attı barışır mı benimle?