Nişan yüzüğünü geri verdim?

4 yıllık ilişkimiz sonunda nişanlanmıştık. Ama son aylarda inanın çok değişti fazla sevildiğimi hissetmiyorum bir boş verme umursamama başladı onda. Kavga ettiğimizde haklı bensem ne gönlümü alıyor ne özür dilerim diyor konu orada tartışmadan kapanıyor ertesi gün aynı hareketlere devam ediliyor dün gece telefonda ters düştüğümüz bir konu oldu oldu daha doğrusu olamadı daha A dedim offff tamam hadi yatalım uğraşamıcam senle demeye başladı yüzüme kapadı telefonu tekrar aradım 3-4 kere her defasında meşgule attı açmadı ayrılalım dediğimde bile tamam olur diyor o bana ayrılalım dese ne oldu istemeden bir şey mi yaptım ben seni seviyorum bitmesini istemiyorum derim ama onda hiçbir şey yok sanki benim dememi bekliyor 😢 inanın tek başıma mücadele vermekten çok yoruldum önceleri hiç ama hiç böyle değildi çok seviyordu beni kendine alıştırdı bağladı sonra da bunları yaptı ben aramadan aramaz mesela dün yaptıklarından dolayı çok kırıldım yüzüğü eline verdim aileme de uygun bir dille anlatacağım henüz haberleri yok

Nişan yüzüğünü geri verdim?