Nişan yüzüğü attım?

NE OLUR BAKIN VE CEVAP YAZIN ÖNEMLİ BENİM İÇİN

ben Temmuz ayında bi kız tanıdım sosyal medyadan ilk o yazdı bana neyse 2.5 aylık bi sevgililik süremiz oldu bu süreçte ben babasıyla annesiyle tanıştım ve onu abimin düğününe götürdüm nişana götürdüm ailecek pikniğe gittik tabi kız çok güzel ama geçmişi çok temiz değil neyse yüzükler alındı nişan elbisesini aldık annem ben ablam her şey hazır çikolatamı bile aldım söz için her şey hazır ben ağrılıyım kız tarafıda ağrılı ve sözden 2 gün önce oturuldu tabi bundan öncede aileler oturdu tanıştı ama son kez oturuldu kızın ailesi 1 KG ALTIN İSTEDİ!!! neyse durumumuz yerinde kayserinin en bilindik ailelerinden bir bireyiyim fakat ya orada annem ve babam dediki ben dedi Muhammed’in evini almışım dedi arabasıda hazır dedi dükkanıda var dedi (telefoncu dükkanım var) neyse 21 yaşındaki bir insana göre gelirim gayet yerinde kız 18 yaşında fakat ben aşırı duygusal bi insanım ve kız sigara içiyor ben asla içmiyorum alkolüm bile yok sadece işim evim karım düşüncesinde olan bi insanım ve kızın babası babama balkona gel abi bi sigara içelim dedi babam gil sigara içerken içerde dediği kelime ya benim amcamla abim gelecek ne derse tamam deyin altın para pul olarak ama ben bişey istemiyorum demiş neyse babası ve babam içeri geldi ve anneme doğru dönerek dediki abla dedi ben dedi abimle konuştum (babamla yani) benim amcamla abim gelecek abimde herşeye tamam diyecek ama ben altın para pul istemiyorum dedi bu bunu dedi ya ben şey diyorum lan nasıl iyi adam ama durunn hikaye yeni başlıyor!!! Annesi lafa atladı ve bizim yanımızda kocasına sus dedi yalan!!! söyleme dedi sende kızına altın istiyorsun bende istiyorum dedi ben dedi kızıma 1 kg altın istiyorum dedi takılmayana kadar bu kız bu evden çıkamaz dedi tabi ben asla böyle bişeyi beklemiyorum şok oldum tabi biz kızla o kadar eminizki Herşeyden çünkü söze 2 gün var neyse kızın annesi dediki ya dedi ben dedi kızıma kıyamadım bugüne kadar dedi bir çay kaşığını alıpta şurdan şuraya koydurmadım dedi annemde dediki ya dedi Muhammed o kadar çalışıyor dedi bir eve ekmek götürmek için kızın dedi bir yemekte yapmasın Muhammed ayseli vitrine koyup izlesinmi dedi annesi he walla izlesin dedi neyse evlerinden çıkıyoruz kızın babası babamın omzuna elini (20 yaş var aralarında) koyarak abi kızımın koluna altın takmazsan altındaki arabayı alır satar kızımın koluna takarım dedi ve o gün her şey bitti kızla devam ettik 2-3 gün ve 3 gün sonunda kıza ayrılık mesajı attım ve her şey bitti sonrasında beni aradı ve küfür ederek hayatımız kaydırdınız lan benim dedi ve yüzüme kapattı bu arada Kayseri’den 1.30 uzaklıktaki bi yurda gitti kız okul okumak için ben tam 4 haftada 20 kere gittim ve kızla barıştım devam ettik ve benden geri o ayrıldı bu sefer her şey bitti ama üzülüyorum çok

Nişan yüzüğü attım?