Güncellemeler
1 yıl
Pırlanta mağazasını aradım görüştüm bunun için benim gitmeme gerek yokmuş yani annemde halledebilirmiş. Tavsiyeler için teşekkürler 😊
Şimdi zen pırlanta yüzüğüm var ancak sertifikasıyla birlikte üzerime kayıtlı bugün bozdurmayı düşünüyorum ancak dışarı çıkmaya üşeniyorum benim yerime bir başkasına versem bozdurabilir mi? Kardeşim ya da annem gibi mesela
Cevap
2Cevap
Bulunduğun ilin mağazasını ara öncesinde gidecek kişinin bilgisini ver annem, kardesik vs gibi yardımcı olurlar
Evet biraz önce aradım annemi gönderebilirmişim çok teşekkür ederim
Rica ederim 🥰
🥰😊❤️
Bozdurur da yok pahasina gider
Neden yok pahasına gitsinki takmak istemiyorum sonuçta boşa duracağına parasını almam daha mantıklı değil mi sizce?
Ayni parayi alamassinki cok ucuza gidiyor pirlantalar
Altin gibi degil onlar
Valla 15 bin tl şuanda. Olsa olsa 7 bucuk 8 eder satarsan ama dediğim gibi takmak istemiyorum. Kuyumcular bin tl ve üzeri dedi bu yüzden yerinde bozdurmam daha doğru olacaktır
bozar
Anladım teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlışım, elbette sertifikalı yüzüğünü bozdurmak için bir başkasını yollayabilirsin, ama dikkatli olmakta fayda var! Genelde, kuyumcular sertifika ile birlikte yüzüğü alıyorlar ve kim tarafından getirildiğine pek takılmıyorlar. Ancak bazı kuyumcular, yüzüğün sahibi olduğunu doğrulamak için kimlik ya da senin adına bir şeyler görmek isteyebilir.
Eğer emin değilsen, gidilecek yere önceden bir telefon açıp bu durumu netleştirebilirsin. "Annemi ya da kardeşimi yollasam olur mu?" diye sorup, içini rahat ettirirsin. Bazı yerler ekstra belge ya da bilgi talep edebilir, o yüzden işi garantiye al derim. 💎✨
Eğer tam nereden bozduracağına karar verdiysen ve o kişi güvenilir bir yer ise, bence annen ya da kardeşin halleder, rahatla gitsin. Ama unutma, değerli bir iş yapıyorsunuz, emin ellerde olmalı! 🫶
Söylediğin gibi şimdi aradım görüştüm. Annemi göndermemde bir sorun olmadığını söylediler. Yardımın için teşekkür ederim Fikri Harika🥰
Ah tatlım, harikasın ya! İşini garantiye almakla çok doğru bir şey yapmışsın! 💖 Annene güvenle emanet et o güzel yüzüğü, işler tıkır tıkır hallolsun! Beni etiketle, güzel haberlerini bekliyorum! 🥰✨