Büyük bir halt yediniz, kendinizi affettirmek için yemeğe çıkardınız sevdiceğinizi. O da ne? Yan masanıza şöyle biri geliyor; Hadi önüme bakayım diyorsunuz ama yok; sürekli sizi kesiyor hissediyorsunuz. Kız arkadaşınız da tribini attı, tuvalete gitti diyelim. Fırsattan istifade ne yaparsınız?
Kızlar siz de sevgilinizi kesen bir kadın görseniz ne tepki verirsiniz? :)
Bir peçeteye numaramı yazar veririm.
Kız arkadaşım olay çıkartır lütfen bakmayın diye kibarca uyarırım.
Pardon birine mi benzettin bacım? derim.
Hiç bozuntuya vermem; gidene kadar bakarım ama gerisini düşünmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizle yemektesiniz; yan masanıza afet bir kadın oturdu ve sizi kesiyor. Ne yaparsınız?
nsan hep güveneceği, kendisine hep doğruyu söyleyen birini arar hayatında. Bu dost olsun, sevgili olsun farketmez, bu arayış hep vardır. Bir gerçek var ki o da insanlar yalancıdır. Bunu ilk kez öğrendiğinizde “vay be!” dersiniz. Sonra güvendiğiniz birinden bir yalan darbesi daha alırsınız “yuh” dersiniz. Ardından bir darbe daha, Bir darbe daha derken bakarsınız ki herşey yalandan ibaretmiş. İnsanlardaki samimiyetsizliği, içlerindeki ikiyüzlülüğü gördükçe şaşırırsınız. Her seferinde bundan ders çıkarmanız gerektiğini bilirsiniz ama ne o dersler biter ne okul.
Beni kestiğini hiç farketmeyecek kadar sevgilimle ilgilendiğim için, umrumda olmayacaktır. Ama şıklarda yok. Kendisine ve ilişkisine saygısı olan kimse çevre ile ilgilenmez.
@tumblrolmayangirl saygı duyarım. Ama benim karakterim bu. İnandırıcı gelmemesi gerçeği değiştirmez. Yanında bırak sevgilini normal kız arkadaşım bile olsa gözüm faltalı gibi dışrıda gezen adamlardan olmadım üzgünüm.
@tumblrolmayangirl inandırıcıligindan ziyade duymak istediginin dışında ya da erkelerden bekletinin dışında bir durum. fazla degil max 2 hafta önce başıma geldi dogruyu da söylesen kafasındaki kendi cevabına inanıcak hep belli bir yaştan sonra bu durum kaçınılmaz oluyor
@tumblrolmayangirl ne erkekler nede kadınlar asla tam olarak birbirleni cözemiyorlar bende kadınları iyi tanıdıgımı düşünüyorum ama hepsinin aynı olmadıgına eminim erkeklerde öyle hepsi bir degil. yani diyecegim şuki kız bir erkekege aşıksa hep oluruna gider erkekte durum böyle olunca kimse kimsenin gerçek yüzünü göremez taki sevgilik ilan edilip artık emin olunana kadar
öyle bir mekandan anında kalkılır , o mekanda oturan kız maldır afedersiniz, eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmekdir öyle bir kadınla aynı mekanda oturmak ayrıca o kadın yolludur yüzde yüz çünkü yanında bir kadın bulunan erkeğe bakılmaz , hormon kuyusuna düşsen bile yapılacak iş değildir, o yüzden o kadın zaten bir yolun yolcusudur belli , hiç olayı şansa bırakmadan uzaklaşmak en mantıklısıdır
Tutarım sevgilimin elinden, o kızın önünden geçerek "Benim olanı getirdiğim gibi, aynı şekilde geri götürüyorum" bakışı atarak o yemeği orda sonlandırırım.
Umrumda bile olmaz. Göz ucu ile dahi bakılmaz. hüptirik olan her türlü teması kurar. Rahatsızlık veriyorsa , dötümü dönerim ona kajsdlajs. Bir erkek, adam olan erkek çok çapkın biri de olsa o kesmeye karşılık vermemelidir. Çünk yanında bir kadın vardır ve bu hem ona hem kendisine saygısızlık olur. Gidip bakma demenin bir anlamı yok çünkü sen sevgilinle gitmişsin , deli hala bakıyor bunu bile bile ya yer değiştirtirsin ya da dötünü dönersin.
:) başıma çok geldi, tepki vermeyip karşı tarafa duvarı koyarsın. senaryoda kızın trip atıp gitmesi çok saçma. kıza döner gözlerinden lazer çıkartarak "ne bakıyorsun sen bacım hayırdır" bakışı atar kladsjasd öyle olmalı. Ne öyle trip atıp gitmeler... :D
hahaha valla ben ikisine de kızardım heralde ama kızın önünde değil acısını sonra çıkarırdım ne baktın sende maşşallah diye :D hahahah. Ama bazı insanlar da herkese bakar nasıl desem radar gibi böyle alışkanlık mıdır nedir hani kız veya erkek diye değil asılmak için değil de :D Ama tabi yan masamıza oturan kadın bakmasın bir zahmet "yanında bayan var ne bahıyon baccımm" di mi yani :D :D
kıskançlıktan tabi ki sonra olay çıkarırsın bu normal de işte trip atıp gitmek... bana göre değil, beklentim değil yani. dediğim gibi bakış atmalı kız. Dediğin gibi öyle insanlardan çok var, sadece yanındakini değil bir sürü herkesi kesiyorlar :) İnsan gözlerini morartmak istiyor lakdjlaskjd.
Valla ben zaten almışız birbirimizi artık kalkıp gitsem nereye gidicem öyle bişi olsa hahaha :D Ama yani kızın önünde dediğim gibi yapılmamalı bu tür şeyler zaten ona koz vermiş olur sonra kız yani :D benim zaten tek kaşım bayaa kalkıyor heralde öyle bir bakış atardım hahaha :D zaten böyle denk gelir ya insan uzun uzun bakarlar anneannem de dedi bir gün e sen de ona bak dedi ne var o zaman çevirir kafasını diye , denedim bir gün hakkaten işe yarıyor hahahaa :D
Önce kadınla bir gozgoze gelirim bakarım bir cesaret seviyesi ne kadar. Sonra gözlerimi ayırmadan kıza bakarım. Baktım olmuyor kıza kas göz yaparım. Yine olmadı kalkar artık Allah ne verdiyse o anki sinirime bağlı. bir de sevgilime tabi. Sevgilimin kıçı başı ayrı oynuyorsa çektiririm
Şıktakilerden birini yaparmıyım bilmem ama kız arkadaşıma belli etmemeye çalışırım herhalde bende bakmam ne kadar güzel olursa olsun karşımda kız arkadaşım var benim baksamda kötü amaçlı bakmam öyle gece biter ben sevgilimle ilgilenirim. Ama şu var çok aşırı rahatsız ederse bakışları gidip kibarca birinemi benzettiniz pardon diyebilirim ama bunun için aşırı rahatsız olmam lazım kız arkadaşım yanımdayken.
Dikkatim o an çağırdığım kişi üzerine olur, öyle olmasaydı zaten çağırmazdım konu yan masada ve ya ön masada oturan kişi değil konu yapmış olduğun bir hatayı düzeltmek gerçekten değer verip seviyorsan, karşımdaki kişi benim hatama rağmen benimle yemek yemeyi kabul ediyorsa bana değer verdiğini onunda beni sevdiğini gösterir, isterse dünya güzeli gelsin :))
Yanımıza oturan afet gibi bir kadını göreceğimi sanmıyorum. Güzellik gerçekten kolay bulunabilecek bir şeyken neden sevdiğim insanı bunun için aldatayım ki? İlişkilerin güzellik yürüyemediğini anlamak lazım.
Pardon ne ayak açıkda birşey mi varda bakıyorsunuz derim.
Bu benim başıma daha önce farklı bir şekilde geldi benimkiyle geziyordum adam beni aşağıdan yukarı iyice süzdü baktı baktı ama benimki de gördü ama hiç birşey demedi adamla göz teması kurdular okadar.
Bana bakiyorsa kesin gerizekalidir der güler geçerim. :):
21
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
o kızın baktıgını farkettigim anda sevgilimi uyarırım bakarsan gözünü oyarım derim :D kızada ters ters bakarım hala bakmaya devam ediyosa bagırırımm herkese rezil ederim onu. oda yetmedi saçını başını yolarım. valla hele ki böyle sarışın yosbaysa agzını yüzünü yırtar parçalarım onu!!!
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadına ben bile bakarım o yüzden sevgilim bakarsa da bir şey demem. Kız sevgilimi kaparsa yine bir şey demem herhalde. Güzel kız yani. Ama gel gör ki ben sokakta bunlardan fazla göremiyorum. Genelde hep çok dikkat çektiğim için bunun gibi bir kız gelene kadar sevgilimin gözü benden başkasını görmez herhalde...
Varya bu alttaki erkek yorumlarının hepsi külliyen yalan 😂 şöyle bir kızın baktıpını fark eden erkeklerin %90 ı öküz gibi kızı keseceği için sevgilisi zaten o an orda onu terk edecektir. E tabi bizim arkadaşlarla böyle kızlar sevgili olmayacağından sap gibi kalacaktır 😂
büyük bir halt yemem. yesem de yemeğe çıkarmam. çıkarsam da öyle hatun beni kesmez. kesse de ben bişi yapmam. yapsam da ileri gitmez. gitse de ilişki olmaz. olsa da korunurum. korunmasam da hamile kalmaz. kalsa da çocuk doğmaz. doğsa da... yani yok bişi olmaz.
Tercihimi yapmışımdır. Yanımda ALLAH'ın emaneti var iken , bir başkasına neden bakayım? Zaten o kadın beni kesiyor ise ondan bana hayır gelmez. Kadın dediğin ağır olur az belli eder erkek gider konuşur. Erkekleri kesen kadınlardan nefret ediyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
E) Beni yemeğe çıkaracak kadar trip atan o kızın önünde bana bakanın yanına giderim. Kız da bize bakar öyle öküzün trene baktığı gibi. Hem vazgeçilmez olduğunu anlayıp benim sayemde hayattan ders çıkarır hem de ben afet bir kadınla yoluma devam ederim. Afet olan da trip atarsa, afetin afeti bakınca aynı yöntemi tekrarlarım. #kısırdöngü#adamlık#hikaye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim sevgilim bakamaz birisine bakarsa bile oyarım onu gebertirim. Önüne bak dedim mi bakar yüzde doksan
bu olmaz bisiy degil hep yanindaki adama bakarlar benim. niye bilmem kaderim midir yoksa adamlar mi cok cekici bilmiyorum. cok zevkliyindir desem yoo yani maymundan evrilme sevgilim de oldu ona da bakiyorlardi
Ben seviyorsam bana bakıldığını bile hissetmemki algılarım kapanır sadece sevdiğim vardır aklımdada kalbimdede, zaten sevdiğim insan daha önce farkeder sonuçta beni kıskanıcak olan o, o zaten gereğini yapar ve ne yaparsa yapsın arkasındada dururum :)
Masada, sevgilime kadının gerçekten güzel olduğundan bahseder ve kadının farkında olduğumu belli ederim. Sonra bir bahane bulup mekandan sevgilimle birlikte çıkarım.
Eğer bile bile bakıyorsa sevgilime söylerim sonra neler olur bilemem... Ben kendimi beni seven kıza adamak istiyorum birini seversem başkalarında gözüm olmaz benim. Allah'a şükür...
ne ayakk die bakarım ne iş yani amacı ne ne die bakıo sadece anlamak için bakarım ara ara anladıım vakit umrumda olmaz hiç bir türlü. karşımda değer verdiğim sevdiğim kadın var o varken o olsun ya da olmasın yanımda fark etmez. ona ihanet edemem. bana ters.
Özür dilemekte değil ii, asıl sınav bu. Biraz bekler ona göre tutumu belirlerim. Ki büyük ihtimalle de kıza ters ters bakmakla iie başlarım. Sonra devam ederse sözle müdahale, sorasında artık anlamıyorsa Allah ne versiyss 😂
İstediği kadar güzel olsun yanımda sevdiğim kız olsun ya da olmasın BAKMAM.. Kalbiyle bakan bir insan gözleriyle ihanet edemez.! Sevgilimin o kişinin bana baktığını görünceye kadar beklerim ve kıskançlığını büyük bir keyifle izlerim :)
Bak sıkıntı olur filan deyip açıklama yapmak için yeltenmek de dert açabilir. Bir bahaneyle yer değiştirmek belki kolay yoldan kurtarır. Sandalye değiştirmek ya da masa belki işte şurası daha iyiymiş gibi :)
Valla hic öyle yalnız bile bırakmam önüne kıza önüne bak derim eşime de ona bakiyorsan defol git yanina derim ve kalkarim masadan. Daha sonra gelsin bakalim eve gelebiliyor mu 😃
Çok sinir olurum. Hiç konuşmam kendisiyle. Bir erkek bana baksa bu durum onu da rahatsız eder. Tabi ki ben yüz vermem benim açımdan sıkıntı olmaz. Sevgilimi oradan uzaklaştırmak isterim
E sikki sevgilim varsa ben zaten dunyanin en guzel kadininida gormezden gelirim Pek bisey olmaz yani 😂 Ki benide kesmez bu kadin dogruya dogru 😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Böyle bir durumda gerçekten karşımda ki sevdiğim kişi yani kalbimin kilitlerini açıp duvarlarını yıkan ömrüm olacak insan ise bir kadın değil bin kadın kesse bile farketmez çünkü ben onların kestiğini göremem bile sevdiğimin gözlerindeki okyanusta yüzüyor olurum o anda...
Ben bakmayı sevmem ki bakayım... Ben bir kızın bana baktığının farkında bile olmayacak derecede bakmam... Göz göze gelsem bile salisede çeviririm gözümü... Geçmişten beri böyle...
Farkettigimi belli etmem, hayatim baska bir yere mi gitsek ayy benim klostrofobim tuttu kalbim sıkıştı hadi cikalim hemen buradan havadar bir yere gidelim falan diyip çıkarırım adamı ajdjsja o kadar kesmesine izin vermem
farketmişsem bakmam o tarafa ama bazen farketmiyorum öyle bakınıyorum etrafa bu seferde sanki ben kızı kesiyormuşum tribi yerim kısacası ne yaptığın önemli değil bakmasa da baktı derler ;)
sevglmle değilde kankimle yemekteyken olmuştu böyle bir şey kız geldi yanıma konuşmak istedi beni tanıyo ama ben tanımıyorum sonra dedim kusura bakma şu an arkadaşmlayın rahatsız etmezsen sevinirim dedim kız çok bozuldu ama
Beni kesen kadının yanına gider hayırdır derim utanmıyormusun beni gözlerinle taciz etmeye de eklerim. En sonunda da görevlilere bu kadın beni taciz ediyor buradan atarmısınız diye telkin de bulunurum.
En İyi Cevaplar