'IQ'su ayak nosundan ufaklar giremez' 😂😂😂
Sevgilinizle karşı karşıya oturuyorken karşı masadaki karşı cinsiniz sizi kesse naparsınız?
'IQ'su ayak nosundan ufaklar giremez' 😂😂😂
Sevgilinizle karşı karşıya oturuyorsunuz bir mekanda ve karşı masadaki karşı cinsiniz sizi kesiyor naparsınız?
Ne kadar çok karşı kullandım😳 Iııı şey bu arada kesmek şeyle, göz ile bıçak satır testereyle felan değil 😂😂
sevgilime derim ki yer değiştirelim mi ben oraya oturayım
Neden? derse senin baktığın her yer memleketim bakim bir de ordan o taraflara bakayım derim 😂😂😂😂😂
yani kısaca sevgilime belli etmem anlamasın diye ama ben rahatsız olup yerimi değiştiririm
Oooo güzelmiş 😂😂 not alayım bunu ben 😂
kopya çekme 😂😂
Pufff yakalandım 😂😂
Gözlerimi dünyalar güzeli biricik sevgilimden ayırmayacağım için farkına varamam ki biri beni kesiyor mu diye 😔
Oldu da fark ettim. Lavaboya diye gider peçeteye yazdığım "adli işlemler başlatıldı" yazısını masasına bırakırım 😂
Offf kızların hayallerindeki erkeğim resmen 😎😎😂😂
Bu kadar mütevazı olma be nunu😂😂
Erkoların çoğu "farketmem" dedi🤔 Umarım öyledir😂
Etmeyiz doğrudur. Gençken arkadaşlar derdi arada "falanca kız sana bakıyor hep" diye ama ben farkında olmazdım. Şimdi kimse bakmaz zaten 😂 fakir olduğum belli oluyor. Gören kafasını diğer yana çevirir 😂
Ahh be nunu🥺😪
Gören kafasını çevirir ama ışığın göz aldığı için çevirir🤩😎
Hangi çılgın nunuma bakmayacakmış şaşarım!🤨
😂😂😂
Zengin olan çılgınlar bakmıyor nunu 🥺😂😂
😂😂 çok çılgınlarsa demek
Onlar kaybeder be nunu 😂 avunalım boş ver 😂
Kandıralım kendimizi böyle 😂
He ben testere sanmıştım😄😄😄 sakanbir yana bu olaylar oluyor hatta nedense yanımızda bir kız varsa daha fazla oluyor bunu da kızlara sormak isterim neden 😄😄 yanitim bellidir sevgilim varsa ben bakmam o tarafa net istedigi kadar baksin
Cins mühim değil bence çünkü iki cins bir aradayken nedense ilginç bir şekilde daha çok bakıyorlar 🤔 iki tarafta bakıyor 🤔
Aslında ne kadar alçakça karaktersizce bir durum.. bence irdelenmeli bu durum.. 😄
İrdeleyecek bir şey var mı ki? Karakter noksanlığı🤔 Karakteri olan omurgalı bir insan evladı yapmaz bunu 🤔
Yani haklısın ya. Keşke böyle bı kamera olsa da herkes yanındakinin ne yaptığını gorebilse 😄😄
İğrenç bir dönemden geçiyoruz 😏 insanlar her geçen gün mide bulandırıyor
Maalesef iyi ve akıllı insanların sayısı git gide azalıyor... İlişkiler her şey belli bir noktanın etrafında dönüyor.. düzelir diyesim var ama onu bile aldılar içimden umudum yok yani neşem yok bitti 😕
Düzelmez hatta daha beter olucak o garanti 😂 üzülsekte olacak üzülmesekte ben üzülmüyorum bunlar üzülmeyi bile haketmiyor 🤔 Kendi küçük kaliteli çevreni oluşturduktan sonra gerisi umrunda olmasın
Büyük resmi kurtarmak önemliydi aslında mesaj oydu ama artık çok geç neyse ya gece gece efkar bastı 😄😄
Süper kahraman değilsen boş ver,
Müslüm baba dinleyip ılık şekerli süt iç 😂
bazen üzülüyor insan be oluyir oyle o zamanda süt yerine başka şeyler içiyor 😄😄Bizim tek superkahramanimiz var 😇
https://www.hizliresim.com/8irtqna
Gece güzelleşti şu an😇
İyikide var🥺
Hep olacak daima olacak 😇 muhabbet için teşekkürler vaktini almayım😇
🙏🙏
Teşekkür ederim 😇
Bıçak, satır ile seni kesse sen onu kesemezsin zaten :) soruya gelirsek illa ki dikkatini çekecek derece de keserse senin de dikkatini çeker ama gözün asıl sevdiğini bırakıp kesinlikle ona gitmemeli...
aynen aynen ondan
😂😂
Cevap
15Cevap
Herifi yok sayarım. Daha haddini aşmaya kalkışmasın burnuna yumruk atarım bulaşık eldivenimi giyip 😎
ahahahaha harikasın😂
😅😎😅😎❣️
Kurabiye var simit var ne bakıyorsun?
ahahaha bu ben 😂😂
😅😅😅
😂😂tamam normal kesim değil korktum bi an ahhahd yok ya ilgilenmem ben olay çıkmasın diye bakmam yer değiştiririm ya da devam ediyorsa kesim kalkalım derim
Bir tek saçlarımı kestirirm oda ucundan 😂
Aaa buda ben çok değil ama azıcık hayatım 💞😂😂😂
😍❤️ 😂
🥰💞
Karşıdan karşıdan onu güzel ellerimle karşılarım tortiiimm..😂😂
Kendini yalnız hissetme diye bende çok kullandım..😂
İzmirin gül'ü o
Tortisini düşünür o
acaba kim kim 😂😍😍
Beeeennnn tabiii kiiiiiii..🥳😅♥️
Seen tabiiisiii 💘😍🤗🫶
♥️💫🫠
Ah o itimsi, uruspumsu kişilikler.. Gönül ister üzerine uçasın ama mantıklı olan sevgiliye olan biteni sezdirmeden arkanı dönmek, o da olmadı mekan değişikliği.
Bebeğim sen yanıma gelir misin şöyle 😂 ben o tarafa geçiyim
Umursamam ama fazla rahatsız olursam laf atarım dayanamam ben.
Kalkar giderim ya da bir problem mi var neden baktınız derim kibarca
Bende kızı kesmeye başlarım. Bakım hala sevgilimi kesiyor yer değiştiririz.
Yerimi değiştiririm...
Yapılacak iki şey vardır biri rahmani biri şeytani.
Onunla göz temasını engelleyeceksin bu kadar?
Oldu da zsten sevgilimle ilgilendim daha çok. Oraya bakmadım
Yüz vermem işim olmaz
Bende onu keserim çaktırmadan.😅
Swarmdan yer bildirimi yapmış mı ona bakarım
Manitayla yer değiştiririm
Görmezden gelirim
Sevgilimle yer değiştiririm
Yerimi değiştiririm sevgilimle.
Doğrarım
😂😂😂
Benden delisi varmış oh rahatladım 😂
😂
Fark etmem ki
Kusura bakma ama aşırı kolpa bi yorum😂 baksın umrumda olmaz ama farketmem ki demeniz aşırı kolpa 😂
Tamam dur 🤣 sevgilimi eve gönderirim bahane ile kavga çıkarıp kızı eve davet ederim
🤣🤣🤣 vur dedim öldürdün
Bende orta yok 🤣 zirvelerdeyim
maşallah 😂
Sağol 🤣 nazar etme öyle maşallah de
Biz terbiyeli insanlarız başımızı önünüze egeriz
Hiçbir şey yapmam. İlgilenmem
Bilememki
karsılık vermem
sevgilime söylerim ve onunla yer değiştiririm
hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?