- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKiminle yemek yediğine göre değişir kız arkadaşı ile yiyorsa yanlarına giderim tatlı söylerdim. ama karşı cins ise belki de patronu veya iş arkadaşı olabilir ya da bir iş görüşmesi olabilir ilk önce aklıma bu gelirdi. ama eğer böyle bir durum yok ise zaten eşim ya da sevgilim bana bunu söyler önceden haber verir haber vermediyse de ilk olarak sakin bir şekilde yanlarına gider bu kim diye sorardım. eğer karşı cins arkadaşı ise kavga ederdik.
12 Yorumla- +1 yıl
İş vs ise hayatındaki insana bir sorumluluğu olduğu için bunu ona önceden bildirmesi gerekirdi.👍
- +1 yıl
Kesinlikle abla..
En İyi Cevaplar
+1 yılPolisi arayarak bpmba ihbarı var yaparım hevesleri kursaklarında kalır.
13 Yorumla- +1 yıl
JSBSBWNBD cok iyi
- +1 yıl
Çok fenasin 😅
- +1 yıl
🤣🤣👍
+1 yılPolisi ararım hemen shshs. Benim sağım solum belli değil pek. O anda ne hissettiğime göre değişir. Ama genelde sakin kalmaya dikkat ederim, büyük olay çıkarmak benlik değil üşenirim bir kere. Yanlarına gidip otururum büyük ihtimalle. Durum değerlendirmesi yapıp sonra faturasını keserim😌
11 Yorumla- +1 yıl
😊.
+1 yılsen ölmeyi bayılmak sanmışsın yiğidim derim 😒
14 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣Ay ya çok gülüyorum senin bu yorumlarına.
- +1 yıl
kıskanmadığım zaman gayet aklı başındayım aslında 😌😬
- +1 yıl
Ondan şüphem yok 😊👍
- +1 yıl
yaa 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılO masayı başına geçirirdim. Beni son görüşü olurdu.
13 Yorumla- +1 yıl
🤣. Farkındayım yapardın 😊 👍
- +1 yıl
Evet çünkü hiç bir bahane bunu açıklayamaz “baş başa” görmek bile yeter. Haberli olur, öncesinde bunu bana söylemiştir, ok. Ama ben tesadüfen onu baş başa biriyle görürsem nevrim döner
- +1 yıl
Haklısın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenden habersiz kimseyle baş başa yemek lüksüne sahip değildir.. O an konuşulacak bir şey kalmamıştır..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOnu arayıp çaktırmadan nerede olduğunu sorardım.
Durumu izah eden bir açıklama yaparsa sorun kalmazdı.
İş için vs. Olabilir sonuçta yaş tahtaya basmak istemem.
Ama açıklaması yalan yanlış şeyler olursa
O masaya gider onu zor durumda bırakır sonra kıçına tekmeyi basardım.37 Yorumla- +1 yıl
Garantici olmak en güzeli 👍
- +1 yıl
Hayatım iş arkadaşlarınla yemekteyim 😀
- +1 yıl
Hmm öyle mi hayatim sonrun yok o zaman akşam evde görüşürüz 😂😂😂
@İstanbul_bey - +1 yıl
Tabiki sorun yok hayatım sorun niye olsun yok öyle bişey 😂
- +1 yıl
@İstanbul_bey bence bizi bu yorumlardan sonra sevgili falan sanacaklar
- +1 yıl
Küçük bir senaryo canlandırdık bişey yapmadık 🙄
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılGiderim yanlarına oturur adamla muhabbet ederdim. Sevgilimle alakam yok zaten o saatten sonra o yokmuş gibi masalarına otururdum tanımak isterdim adamı. Adama acaba karşısındaki kişinin sevgilisi olup olmadığını biliyor mu bilmiyor mu diye sorardım. He şayet biliyorsa olduğu yere mezarını kazarım bilmiyorsa tüm suç sevgilimdedir. Onu sözlerimle ağlatıp olduğu yerde perişan ederim sonra. Adam da artık midesizse devam eder değilse kalkar çeker gider.
12 Yorumla- +1 yıl
Bayağı soğukkanlı bir hareket..
- +1 yıl
Ben de üzülürüm tabi ki ama o iş orada bittiği için çok da kalbim çarpmazdı herhalde
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDrone ile masayı kayda alırdım. Kadını mimlerdim yine. Sevgilime yansıtmazdım. Diğer seçenekler de uymadı bana. Bi kafede vişneli çiskek ve kahve keyfi yapar pilatese giderim.
34 Yorumla- +1 yıl
😅 ay ya.. çok güldüm
- +1 yıl
Komik bi şey yok bence ben gayet sinirliyim 😏👌
- +1 yıl
😊 pilates ayrıntısı güzeldi 👍
- +1 yıl
😎👍
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayırlı olsun derim inan hiç kavga etmem en fazla 2 gün alkol içerim geçer yani evlenince aldatsaydı daha kötü şeyler ortaya çıkardı biraz sarsılırım belki ama yıkılmam ya benim göz yaşlarım kurudu kimse için üzülecek vaktimde yok göz yaşımda yok.
10 Yorumla
+1 yılHadi bakalım doğmamıs cocuga don biçelim... Muhtemelen ben o anda gozukmem onlara.. ıcım ıcımı yesede sevgılımle aksam bulusma ayarlar bana kendı ıtıraf etmesını beklerım... gozlerının ıcıne bakar bana söylemesi gereken bırşey olup olmadıgını sorarım.. saklıyorsa zaten aldatıyordur.
10 YorumlaOnu arar yanındakinin kim oldugunu sorardim, esime güveniyorum, ama onun bir kadinla bas basa yemek yiyecegini sanmiyorum, yiyecrkse de bu bir is yemegi olur ve yanlarinda baska arkadaslari da olur. Esimi taniyorum. Boylr biridir o :)
12 Yorumla- +1 yıl
Mutluluğunuz daim olsun.. ne mutlu böylesine birbirine sadakatle bağlı.. güvenen insanlar görmek 👍
+1 yılElim yanlış seçeneğe dokundu yine😅
Hiçbir şey yokmuş gibi arar nerdesin napıyorsun derdim. Yalan söylüyorsa onu gördüğünü belli eder çeker giderdim11 Yorumla- +1 yıl
😊.
+1 yılArkadaşıyla bile olsa bana bunu söylemesi gerekirdi. Biriyle buluştuğu için değil bana güvenmediğini düşündüğüm için ilişkiye son verirdim
10 Yorumla
+1 yılSevgilimse zaten güven vardır, o yemekten haberim vardır olaki tesadüf karşılaştı gel şurda bişeyler yiyelim içelim oldu zaten karşısındaki adamdan ona zarar gelmeyeceğini ve o adamı tanıyorumdur
15 Yorumla- +1 yıl
Senaryo bu şekilde olmasaydı.. tanımadığın biriyle yemekte.. ve senin bundan haberin yok.. hani olur ya tesadüfen gördün.. ne düşünürdün
- +1 yıl
Telefonda arar nerde olduğunu sorarım zaten beni tanıdığı için onu mutlaka ya görenler olup resmini çekip bana atmıştır, ya da buralardır diye düşüneceğinden yalan söyleyemez yalnızmısın dediğimde yine doğruyu söyler söyle ona 1 dakika içinde karşından kalksın 48 saat içinde şehri terketsin derim
- +1 yıl
😅 iyiydi bu..
- +1 yıl
Yapacağımı söylüyorum hatta dahada ileri gidebilirim kredi kartlarını kapattırmak, altındaki arabayı satıp korumalarla biryere gitmesini engellemeden sağlamak , hapsetmeden gözümün önünde ne halt yediğini bilmek gibi
- +1 yıl
Adamın şehri terketmesini sağlandıktan sonra ne olur ne olmaz diye yolda karşısına kamyon çıkarmak gibi ya da bi tinerci Şarap parası vermedi diye kalbine ekmek bıçağını sokup tamamen yok olmasını sağlamak gibi
+1 yılÖncelikle sevdiğim adamı arar ve nerede olduğunu sorardım. Dürüst davranıp davranmadigini da "kiminlesin" sorusundan anlardım. Direkt olarak olay çıkarmak falan benlik değil.
11 Yorumla- +1 yıl
En mantıklısı 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanına gidip sevgilim ben geldim derim sonra öperim onu sonra derim ki kim bu arkadaşın mı?
Soğuk kanlı olmaya özen gösteririm
11 Yorumla- +1 yıl
Nadir insanlardansin soğukkanlılıkta 👍
+1 yılHaberim yoksa… giderim masalarına afiyet olsun derim ilk önce… bir arzunuz isteğiniz var mı derim 😬
12 Yorumla- +1 yıl
Yani.. olay çıkartirsin 😅
- +1 yıl
Eee herhalde kim ln bu adam derim
Önce ararım, belki kuzeni vs olabilir bilemeyiz, yalan söylerse masaya gider hayırdır derim, sonrası muamma
14 Yorumla- +1 yıl
Sonrasını.. hatırlamıyorum denir genelde 😊
- +1 yıl
😊.
Katil olmak için güzel bir gün
21 Yorumla- +1 yıl
O kadarda değil ya 😅
4. Polisi arayarak.. şüpheli iki kişi olduğunu söyler. konum bilgilerini verip. ordan uzaklaşirdim 😈😈😈
11 Yorumla- +1 yıl
😅 .
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇaktırmadan fotoğraflarını çeker onu gördüğüm de bu kimdir diye sorardım..
111 Yorumla- +1 yıl
O kadar sabreder mıydın
- +1 yıl
Olmazsa mesaj atar sorarım.
- +1 yıl
Yanlarına gidersem ayıp olur
- +1 yıl
Oradaki senin sevgilin.. ayıbı mi var bunun 😊
- +1 yıl
Olsun..
- +1 yıl
Bu kadar da medeni olmayın yahu 😊 git yanlarına bir selam ver bari..
- +1 yıl
Kimseyi rahatsız etmeyi sevmem.
Bende ordan yemek yemeye gittiysem belki selam veririm hem belki yanlarına oturup sohbet te ederim ama ordan gecersem yani dışarıdan görürsem bisey yapmam - +1 yıl
Ordaki kimse değil ama.. senin hayatındaki kız.. en azından ben burdayım demen gerekir gidip yanlarına..
- +1 yıl
Yani Haklısınız yine de ama ben yine bildiğimi yaparım.
- +1 yıl
Hayatına aldığın kıza bu kadar geride durursan.. hayatın gerisinde kalırsın.. tepkilerini o anki duygularına göre zamanında vermeyi öğrenmen gerekiyor..
- +1 yıl
Sizinle mesaj kısmında konuşsak olur mu? Size mesaj attım..
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. İyiki yol yakınken görmüşüm derdim iletişimi keserdim.
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir şey de olmasın ama gördüğümüz şey 😅
Sevgilim demişsem gerisi boş zaten haberim vardır ve iş ya da arkadaşçadır.
13 Yorumla- +1 yıl
Haberin yoksa peki
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılŞiddet uygulayabılırım ama oncesınde bunu nasıl fark etmedım dıye de soylenırım
14 Yorumla- +1 yıl
🙄 artık şaşırmıyorum
- +1 yıl
Neden oyle dedın sımdı
- +1 yıl
Senin cevaplarına.. şaşırmıyorum artık
- +1 yıl
Şimdı ben sasırdım
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eve gidip Murat Göğebakan dinlerdim ama öncesinde, gider yanlarına oturur bende yemek sipariş ederdim. Çünkü mutlaka bir açıklaması vardır. Çünkü bende yamuk olur onda olmaz.🙂
10 Yorumla
+1 yılArayıp nerde oldugunu sorardım yalan söylüyorsa yanlarına gidip orayı başına yıkardım. Dogruyu söylüyorsa ben de oralardaym der yanlarına giderdim yalnz bırakmazdm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlarına gidip afiyet olsun derdim, sonra da onlara tatlı ısmarlardım🙂
11 Yorumla- +1 yıl
😅 fırtına öncesi gibisin..
+1 yılÜçüncü seçeneği uygular yalan söylediğini hissettiğim an yanlarına giderek ayrıldığımızı haber veririm.
10 YorumlaAradıktan sonra yalnızım derse resim çeker gönderirdim. Yalan söylediği için de bir tokat çarpardım suratına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç birisi değil elbett!!! o iş yerine faturayı hesabıma gönderilmesini isterdim ve bir gün sorna arayıp kendisine hayatta başarılar dilerdim
10 Yorumla O yemeğin içine kafasını sokardım
32 Yorumla- +1 yıl
😅.
+1 yılArayıp yanındakini sormaz idim. Nasıl nerden ne yapıyorsun derdim. Eğer yalan söylüyor ise telefonda işler karışır idi
10 YorumlaArardım gelecek cevaba göre yanlarına gider masaya otururdum, iyi bir durum serinlemezsem orayı karıştırırdım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendimden bi çirkeflik beklerim bu durumda shshshsjsjsndnd
11 Yorumla- +1 yıl
😅.
çok alcakça ve duygusuzca bir şey aldatmak kimseye yaşatmasın giderdim yanlarına oturur kimsiniz die sorardım kadına cevabına göre hal ve hareket ederdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnyargılı davranmaz.. sakınca sevgilimi arar yanındakinin kim olduğunu sorardım.
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olsaydı ona olan güvenim oldukça fazla olacağından sorun olmazdı.🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenden habersiz birileriyle görüşecek.. bak bak bak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılArardım bakalım nerede kiminle olduğunu doğru söyleyecek mi diye.
10 Yorumla
+1 yıl3. önyargili davranmaz.. sakince sevgilimi arar yanindakinin kim olduğunu sorardımm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargili olmazdim bence yanina giderdim sorardim sonra da hislerime bakardim ne dicek diye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılArayıp nerede ne yaptığını sorardım. Vereceği cevaba göre hareket ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Onun için bir şey yapmaya değmez. Gözünün içine baka baka yanından geçer giderim...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zaten benim haberim olmadan böyle bişey yapıyorsa direk mutluluklar dileyip ayrilirdim
10 Yorumla
+1 yılBen oturdum yemek yerdik sonra eve giderdik 3 muz seks yapardık iki erkek bir bayana sonra senden ayrılıyorum derdim çıkar gidrdim
04 Yorumla- +1 yıl
Bu çok vahşice.. benim oraya yazdığım seçenekleri fazla ciddiye almayın
- +1 yıl
Onun yaptığı vahşice degilmi
- +1 yıl
O hareket.. böyle bir aksiyonu gerektirmez
- +1 yıl
Valla kusura bakma ama senin başına gelse sen ne yardın öyle bir aksiyonu gerektirir
Birincisinde sarılırdım diye okuyup onu seçtim😶
14 Yorumla- +1 yıl
Kız.. neden sarılıyosun adam baska bi kızla baş başa 😅
- +1 yıl
Kız 😅 Olmaz öyle sarılma filan ..😊 şüphe bizi ayakta da hayatta da tutan şeydir..
+1 yılmutlaka bunu yapardım ha sonrasının durumuna göre durumu ayarlardım benim sevgilim hesap vermek zorunda.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Baş başa bırakırım
16 Yorumla- +1 yıl
İçin içini yemez miydi. rahat eder miydin ki ordan uzaklaşınca?
- +1 yıl
Anladım.. peki. yani belkide doğrusu bu
- +1 yıl
Herkes senin gibi soğukkanlı hareket edemez ki.. Duygularımız aklımızı dumura uğratır kimi zaman..
+1 yılZaten beklediğim biriyse görmezden gelir ayrılırdım.. ama beklemediğim biriyse işkencelerden işkence begensin😅😅
00 Yorumlabunu diyorum ama duruma bağlı kadına bakarım cilveli ise hayırdır derim yani.
10 Yorumla
+1 yılbenim eşim veya sevgilim böyle bir şey yapmayacağı için film senaryosu çizmeye gerek yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma olur mu.. sorum seni tatmin etmediği için
en doğrusu ve emin olduğum sevgilimin beni aldattığını asla düşünmem ve yanlarına gidip oturabilir miyim diye izin almakta hem kibarlık ve zarifliktir en doğru cevabın bu olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir durum varsa zaten artım sevgilim değildir
10 Yorumla Önce telefonla arayıp nerde olduğunu sorardım yalan söylemesi halinde masaya gidip ben de oturabilir miyim der ve gidişata göre şekillendirirdim ne yapacağımı
11 Yorumla- +1 yıl
Oha en kötüsü bu
çok önemli bir toplantı da ise sakince arar sorardım eğer eveleyip gevelerse fotoğrafını çeeker eve gelmesini beklerdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl4 numara çok cazip geldi😂😂😂😊
11 Yorumla- +1 yıl
🤣.
Öyle oksa muhtemelen haberim olurdu.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama haberin yok.. sa ne yaparsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesin gider saldırırdım
11 Yorumla- +1 yıl
😅.
+1 yılHiç sevgilim olmamıştır ve bu davranışı yapan sevgilimde olamaz. Masaya gider kendimi tanıtır ve sessizce oradan tek başıma uzaklaşırım.
10 Yorumla
+1 yılartık sevgilim olmazdı, yabancı
11 Yorumla- +1 yıl
Tepkisiz mi kalırdın
Yemeği burnuna sokardım
11 Yorumla- +1 yıl
😅.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSecenekler harika çok olumlu bakıyorsun hayata😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
🤣 her zaman..
- +1 yıl
Cevabını ver.. kaçma 😊
- +1 yıl
Yarın öğle namazına cenazemiz var gel😂😂😂
- +1 yıl
🤣.
bir kere oldu patronu çıktı kadın o yüzden sakin olmakta fayda var hatta patronu çağırdı.
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat