1 yıldan fazladır birlikte olduğum f*ck budyy'me aşık oldum kaybetmekten çok korkuyorum bu histen nasıl kurtulabilirim?

İlk birlikteliğim, ilk elini tuttuğum adam çok daha fazlası benim için benden 7 yaş büyük yakışıklı, zengin çok iyi bir mesleği var aşırı olgun onun gibi bir adama ait olmak bana mutluluk veriyo ama iş ilişkimize gelince aşırı kıskanç, beni çok kısıtlıyo 1 yıldır ondan izinsiz hiçbi şey yapamıyorum önceleri bağlılıktan dolayı bırakamıyodum bitsin dediğimde beni rahatsız ediyodu başkasıyla olamazsın diyodu 1 ay ayrı kalsak özledim diye geri geliyodu her seferinde kabul ettim başta bağlanmam demiştim şimdi bağlandım öyle bir konuma geldim ki bir zamanlar benim peşimden ayrılmayan adamı ben bırakamıyorum konu ciddiyete gelince bana bağlanma diyo devamlı kıskandırmaya çalışıyo başkalarıyla birlikte oluyo bunu gözüme sokuyo kıskanıncada mutlu oluyo onu sevmemi istiyo aşık ol bana diyo bir süre sonra yine bağlanma diyo devamlı beni aldatıyosun diyo ben anlamıyorum nasıl bir olayın içindeyim ciddi bir ilişki yok ama ilişkide tek sadık olmak zorunda olan benim 27 yaşında yakında evleneceğini söylüyo onu kaybettiğim için pişman olmalıymışım bir iyi bir kötü davranıyo seni üzmekten zevk alıyorum diyo ben bunca saçmalığa rağmen deli gibi seviyorum ama acilen soğumam lazım...
1 yıldan fazladır birlikte olduğum f*ck budyy'me aşık oldum kaybetmekten çok korkuyorum bu histen nasıl kurtulabilirim?