Arkadaşlar sizce aşık mı oldum bu duygudan nasıl kurtulurum?

Arkadaşlar biri var o kişiyi gördüğüm an istemsizce gülümsüyorum utanıyorum telefona bakmış gibi yapıyorum elim ayağım titriyor sesi flnda çok güzel geliyor dinledikçe dinleyesim geliyor ben hiç kimseye böyle hissetmedim ama onu kıskanamıyorum sevgilsi vb olsa üzülemem gibi geliyor arkadaşlar size ergence gelebilir ama ona sarılırsam tüm sıkıntılarım bitecek rahatliyacağim gibi geliyor ona sımsıkı sarılmak istiyorum gerçekten hayatımda o olsa onunla evlensem başka birsey istemem gibi geliyor kendimi şu an enayi gibi hissediyorum hiç böyle hissetmedim ve çocuk geçen sene tipsizdi bu sene fiziği güzel geldi cocuk orta kilolu ama yüzü dolgun yanaklari falan 180 boyunda baby face yüzü var çenesinde gamze var buğday tenli bakışları biraz sert ama çok tatlı geliyor yaaa arkadaşlara göre tipsiz

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bu çocuktan olmaz çünkü çocuk aşırı kaba egoist ve sapık müstehcen şakalar yapıyor böyle biri ciddi düşünmez eğlencesine takılır arkadaşlar cocuk önümü kesip bana seni doverim ve g1b1r falan diyr yani asla olmaz
Arkadaşlar sizce aşık mı oldum bu duygudan nasıl kurtulurum?