Bu yaşadığım ilişkiler 7-8 ay sürdü.
O üç kişi işe girdikten 1 ay sonra terketti.
O üç kişi terketmeden 1 -2 hafta önce saç stilini değiştirdi.
ayrılıktan hemen sonra ise doğru derim. ancak üzerinden uzun bir süre geçmişse neden sizi kullansın ki.
1-2 ay içinde yeni bir ilişkiye başlamak hem bana hem önceki kişiye haksızlık değil mi
1-2 ay bence bir ömür için uzun bir süre. eğer ki barışma olasılığı yoksa.
Kısmen doğru. ama yara bandı olan taraf o yaraya melhem olursa. şifa verirse. vazgeçmez hasta ondan.
Size merhem olan ya da sizin merhem olduğunuz oldu mu ya da çevrenizde var mı buna şahit olduğunuz...
Ben kocamın ikinci eşiyim ve yüzünü güldürdüm. hep mutlu etdim. unutdu mu onu. unutmadı mı orasını bilmem. kalbi bilir.
Şanslıymış eşiniz. Mutluluğunuz daimi olur inşallah. Ben nerde hata yaptım bilmiyorum.
Teşekkür ederim. sağolun. Karşınıza çıkanı iyice tanıyamadınız ya da çabuk aşık olan birisiniz. Sizi siz oldugunuz için sevene rastlarsınız birgün aceleye gerek yok:)
İlk defa aşık olmuştum. Maddi manevi yönden çok sıkıntı çektiğim dönemde biraz ilgisiz kaldığım için terketti. Ama bence başka sebep var. Yoksa affederdi. inşallah dediğiniz gibi beni ben olduğum için seven birisi çıkar.
Çok üzülme onların ayıbı hatası
Ne yalan söyleyim çok üzüldüm. Son ayrıldığım kıza ilk defa aşık olmuştum. İlk defa gözyaşı döktüm.
Daha çok vardır unutacağın kız. Alış bu duruma bence
İnşallah dediğiniz gibi olur. 2 ay oldu bir dk olsun aklımdan çıkmadı. Önceki ayrılıklarımı 1-2 hafta içinde atlatmıştım çünkü aşık olmamıştım ve sev memiştim.
unutamazsın ama alışırsın. Seni senin sevdiğin kadar sevmeyecek insan için üzme kendini hiç.
Çok haklısın benim en zor zamanımda beni bırakıp gitmesi onun gerçek yüzünü gösterdi mantığım iyi oldu diyor ama kalbime söz geçiremiyorum bir türlü.
düşünmemeye çalış. Seni sevse yanında olurdu.
Sanırım sürekli düşünmem bir anda kopup gitmesi engellemesi karşısına çıkınca konuşamam. İçimi dökemem. Haksızlığını yüzüne vuramam içime oturdu sanırım.
boşver öyle biriymiş deyip geç. İnsanları anlayamazsın her zaman.
Cevap
2Cevap
beni de hep onlar buluyor niyeyse... güvenmiyorum kimseye o yüzden
Kaçkez geldi başınıza
ben aşık olmadım kimseye o yüzden uzak durdum ama 40 rahat vardır aklı başkasında olup görüşmek isteyen... bence en adice şey bu... adam görücüye gelmiş ama daha bir hafta önce bir kızdan ayrılıp gelmiş.. bu nasıl insanlık diyorum, başkasına bu kadar kendi vebalini taşıtmaya çalışır mı insanlar... erkeklere zerre kadar inancım yok
Nasıl bir dünyasya böyle... Benim kadınlara güvenim yok sizin erkeklere güveniniz yok.. Aslına bakarsanız genelleme yapmak yanlış. Benimde karşıma iyi bir bayan çıkmadı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
öyle allah iyi insanlarla karşılaşırsın, ancak insanın kalbi taşlaşıyor bir zaman sonra öyle olmasından korkuyorum
Evet insanın kalbi taşlaşıyor. İlla aşık olmak evlenmek gerekiyor mu? Yalnızlık mı insanı bir ilişkiye itiyor bilemiyorum.
insan sevilmek ve sevmek için doğuyor bence amacımız sevgi olduğu için çekiyoruz bu tuhaf hisleri onu arıyoruz... bunca savaşın bunca ölümün sebebi de daha fazla sevilmek değil mi?
Doğru söylüyorsunuz. Sevmek sevilmek insanın su ekmek gibi hayatta tutan birşey. Ben şunu farkettim insan kötü olursa seviliyor nedeni nedir bilmiyorum
neden kullanmak olsun. bu kz aci cekiyo diye omur boyu yalnız mı kalacak hani insanları kullaniyo olmamak için. ne büyük sacmalik bu
O üç kişi tanıştığımda işsizdi.
O üç kişi işe girdikten 1 ay sonra terketti.
O üç kişi terketmeden 1 -2 hafta önce saç stilini değiştirdi.
O zaman seni seviyorum demeyekcek!
Sana aşığım demeyecek!
Beni çok sev demeyek!
Bana çok aşık ol demeyecek!
Beni hiç bırakma demeyecek!
İyiki hayatımdasın demeyecek!
Umut vermeyecek hayallerimi alıp gitmeyecek!!!
8 ay ilişki yaşadım nerden çıktı bir ay.
Bence sen oku...
Şifa yerine yarabandi olmayı seçenler kendinde arasın suçu bence ;-)
Yani suçlu hasta eden değil, hasta değil? İlaç diyorsunuz?
Hayır hasta edeni böyle devamlı burnuna burnuna sokan şifacıyım cılarda suç.
Valla tam anlayamadım cevabınızı ama ben suçsuzum.
Anlamanı beklemedim zaten :-)
Şimdi neden öyle dediğiniz. Kafam iyice karıştı. :)
Arkadaşım eski sevgilisini konuşuyosa birisi seni aramıyodur öyle konuştugu zaman ilk başta rahatsız oldugunu belirtceksin
Eski sevgilisini hiç konuşmadı. Sadece bir ara eski yaşamış pişmanlıklarını anlattı beni bırakma dedi.
Neye pişmanlıklarına mı inanmamalıyım
Bende biriyle aşk acısı çekerken karşılaştım. Ve hayatım boyunca en çok onu sevdim seneler boyu unutamadım. İlac gibiydi simdi o zehirledi. O yüzden böyle bir genelleme yok bence
Evet geldi vazgeçmedim ama o dönemi atlatınca o da bana aşık oldu 💪🏻
Kimsenin yara bandı olamam.. İnşallah aynı hataya bir daha düşmezsin..
Adam haklı beyler dağılın
Sana ders olsun bir daha yapma
herkesn unutamadgi vardr
Şükür ki öyle birinin yara bandı olmadım
artık çok geç:(((
Sizinde mi başınıza geldi.
evey😒
Nasıl atlattınız bu durumu
valla 2 3 yıl atlatamadım o süre içinde başka biri oldu hayatımda yine aklımda eskisi vardı.. sonra bir baktım aklıma hiç gelmiyor ve sonradan iyiki bitmiş dedim çünkü şu an berbat durumda.. oh olmuş
dogru
Kesinlikle.
Çocuk hakli
Doğru diyorsun
aynen dogru
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar