AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ayni seyleri ben de yasadim bir oglanla sevgiliyle arkadaslik arasinda bir seydi insan bir sure sonra sıkılıyo beklemekten sonunuz bizim gibi olmaz insallah net olun yerinizi bilin
İnşallah teşekkürler yorum için
Sadece ilgin kızın hoşuna gidiyor farkındaysan git gel yaparak ilgini canlı tutmaya hala sevgili olma umudunu taze tutmaya çalışıyor ki ilgin hala onunla olsun.
Klasik ilgi manyağı kız oyunları. Uzak dur.
Git gel yapan benim aslında, o da arkadaş yüzünden işte
Bence hiç bunları düşünme al karşına konuş, böyle devam etmesi sana acı verecek, akacak kan damarda durmaz kangren olduysa kes gitsin. Ya olumlu olcak ya olumsuz bu kadar arada bırakma kendini
Açılıcam zaten ama kızı merak ediyorum :)
Merak edip kendini yoruyosun bana kalırsa seni cepte tutuyor gibi geliyor ama seviyorsan git konuş gibi bir klişe suncam en azından net çözüm belki ben yanılıyorumdur yani inşallah😊
Aynen öyle görecez
valla helal olsun ne diyim ama kız korkuyor bence ya da kafası karışık sen soğuk yapma sonra kız bu sefer soğur erkeksin sonuçta kız olsan derim güzel güzel konuş sonra çek kendini diye ama erkek olduğun için kız milleti hep ilgi ister sen mesaj at güldür çek kendine bir şekil kızı sonra açıl böyleyken böyle anlat işte duygularını ama uzun bir yazı yaz ve güzel bir şekilde açıl cesaretin varsa yüz yüze konuş daha etkili olur
Cepte görmesin diye ciddi davranıyorum ama ben, zaten 1 ay olmadan da memleketine gidip açılıcan
öyle yapma işte kız milleti abi bu fikir hemen değişir sen işini garantiye al git bir an önce de açıl senin gibi bir çocukta bana aynı şekil duygular hissediyodu salak gibi gitti arkadaşının ağzından açıldı kabul etmedim sen git açıl her şey gönlünce olur inşallah
Ben açılıcam zaten ama şu an sırası değil sınav yaklaşıyor, ben memleketine gidicem kızın ötesi mi var
zamanını sen bilirsin ama kiza soğuk yapma ozamana kadar sen işini sağlama al ne yaparsan yap eğer bir kiz sogursa geri donus olmaz
İnşallah soğumaz ya sonuçta her türlü bekletiyoruz
inşallah kardeşim gönlünce olsun
Amin sağol zaman ayırdığın için :)
ne demek ben sevenlerin yanındayım 😃
Arkadaş da seviyor onu napıcaz :P
arkadaş tan önce davranıp kızı sen kapican sonuçta olanla ölene çare yok😉
Valla öyle, onun yapacağı birşey yok belli ki
aynen öyle bu şekil devam
Sağol tekrar :D
rica ederim ama ben şimdi merak ederim ya😃
Takip atıyım istersen 😃
olur ama acilinca soyle😃
:D ara ara konuşuruz diye dedim atıyorum
Kıza birsey bulamadim da sen baya seviyorsun belli bir kac gün de mesajlasirken sevdigini belli edercesine konus bence ondan sonraki tepkisine gore de soyle derim baktin ters yapiyo soylemezsjn
Yok ben her türlü açılıcam, sadece kızın düşüncesini merak ediyorum
Senin ilgili anlamis seninle oynuyo gibi cani sıkıldıkça
Kizlar zaten fark eder biri onu seviyorsa ya da ilgiliyse
Ben sürekli geri çektiğimden emin olduğunu sanmıyorum
Anlattigina gore zaten flortlesiyorsunuz ama
Flörtleşiyor muyuz oynuyor mu :D
Flortlesiyorsunuz
Srn surekli gel git yaparsan kizi kaybedersin
Açılıcam ama zaten 1 aya, ondan ciddiydim
Neden daha 1 ay bekliyorsun
Çünkü zamanı değil sınav geliyor
Ahh bu sinavlar bak hatirlattin yine kahroldum yani haftaya da benimki basliyor dogru diyorsun sinav bitsin ondan sonra soyle sinav zamani allak bulak olmayin
Aynen şimdi zamanı değil işte :) Allah sana da kolaylık versin
Amin cümlemize büte kalmadan
İnşallah :D sağol zaman ayırdığın için
Onemli degil yardim edebildiysem ne mutlu bana umarim sonuc istedigin gibi olur üzülmezsin gorusuruz ☺☺☺
Umarım :D görüşürüz tekrar sağol
Kızlar kesin erkekleri sever. Ona acilman lazimm yoksa emin olamaz. Adim atamaz. Adim atmaktan korkmayin ablacim ya. Erkek adamsiniz. Reddetse ne olur? Yigitliğe birşey mi olur? Korkmayin acik acik soyleyin. Bence kizdabhoslaniyor cok belli ama dedigim gibi biz kizlar ilginin kesildigini gorunce hemen senarryo üretiriz kafamizda baska kiz var bos kaldikca bana geliyor falan gibi. Muhtemelen oda oyle dusunmustur. Hoslanmasa zaten fiti falan atmaz. O kadar samimiyet kurmaz
Ben de aynen böyle düşündüm, açılıcam zaten de yorumlar şaşırttı beni baya. Aklıma girdiler
Bence kiz senden çok hoslaniyor mesaji kesmeden sonra kizmis biseyide değilsin biseyde diyemiyor karisamiyor bazen bir adim atmaya calisiyor senin duygularından emin olmadigi için çekiliyor
Açılalım o zaman artık
acilirsan olur bu is. Senin ilk adimi atmani bekliyor yoksa hersey ortada belli kabak gibi. Inan bana o kiz senin duygularini da icini de disinida daha seninle tanismadan bile cözmüstür ;)
O derece diyorsun 😄 ben vazgeçtim ama kızdan
sevmiyorsan ne ugrasiyorsun ozaman uzak dur ümit verme
Seviyordum seviyordum da fazla rahat geldi
nasil yani anlamadim? buldum bunadim hesabi mi?
Yok be, daha sevgili olmamıştık. İçmiş arkadaşın omzuna yaslanmış fazla rahat geldi bana
hım anladım o anlamda.. kendi bileceğin iş..
kafa dolu pek basmadı benim anlamadıgım yerler var da kızı anlamadım tanımıyorum yani kız hakkında pek bişi diyemicem git konus açıl maçıl yap bişiler 😄
Tamamdır :D sağol
rica ederm 😄
Valla bence bu kız senden hoslanmıyor eger hoslansaydı emın ol daha cok sey yapardı senın onunla konusman onunla ılgılenmen onu mutlu edıyodur senınle kendını ıyı hıssedıyodur sadece bu kadar bıde farkındasındır belkı ama sureklı cabalayan sensın ıstıyosan onunla konusabılırsın duyguların hakkında ama fazla umutlu olma derım olur da kız kabul ederse yıne bu sana kor kutuk asık oldugu ıcın degıldır emın ol buna kısaca kendını bosuna mutsuz etme baska lımanlara yonel derım
Aslına bakarsan sürekli çabalayan ben değilim, ben çekilince o koşturuyor. Kazak yakışıyor, tarzını değiştirmişsin vs gibi konuşuyor. Nasıl oldum diye soruyor. Ama ben de dediğin gibi ilgiden olabilir diyorum. Siz hoşlanmadığınız biri bile olsa ilgisini istiyor musunuz
Kendıme gore cevap vermem konuyu bıraz karıstırır ılgıye ıhtıyac duymam ben ama bu kız sen onunla konusurken gayet mutlu sen onunla konusmayı kesınce pesınden kosturmaya baslıyorsa gercekten senın ılgıne ıhtıyacı var demekkı sende onu daha cok kosusturarak kendını asık edebılırsın zaten sureklı ılgı gostermek onu sımartmak emın ol senı onun gozunde basıtlestırır hıc cabalamama gerek yok zaten bana asık vs gıbı dusunur
Anladım demek istediğini teşekkürler :)
Ne demek rıca ederm :D
kardeşim bu ne ego ya sevmekte gurur olmaz vur yumruğu masaya benimle cilveleşiyorsun sevgilim olarak yap de siz erkekseniz ilk adım sizden olur yeter da
Olur bu iş diyorsun?
Ayy okudum usenmedum okudum ama evlatcim bunlar Faso fiso boş işler kafanı simdiden böyle şeylere yorma
Yok mu yorum 😄
bu kızdan vazgeçmişsin sanırım ama başkaları yüzünden ilişkilerini erteleme kızlarında kafasını karıştırma :D
Başkası dediğimiz yakın arkadaş :D napıyım
yarın hayirlatsana gecenin bu saatinde kızın psikolojisini betimleyemem şimdi 😂 cook uzun sürebilir ajsak
:D hatırlarsın hatırlarsın
😀 yarın sen bı harf bırak şuraya ben anında gelirim zaten Ss
:D kop gel
Cok bulasma arkadasin falan varsaa arada bu kizlar boylee bir dali tam tumaiyorsak digerinide birakmiyoruzz
Tamamdır teşekkürler :)
ya kız senden hoşlanıyor olabilir sende ondan hoşlanıyorsun ama en yakın arkadaşın senden önce mi sonra mi hoşlanıyordu
Önce
peki hala hoşlanıyor mu
Valla inatla seviyor, bir de iki sene daha severim sonra okul biter diyor
sen bilirsin bence ama sen en iyisi o kızdan vazgeç ama vazgecemiyorum diyosan ve buna degecegini düşünüyorsan git açıl ama kız sana biraz kırılmış sanırım
:) keşke demek istemiyorum işte, çünkü ne benim ne onun olur böyle
kıza açıl derim. ama bence kız da ne istediğini bilmiyor ilgiyi seviyor olmayınca değişiyor. ilginç. konuşmalısınız.
Belki o da benim dengesizliklere anlam verememiştir
evet aklı karışmış bu yüzden kendi duygularına da netlik kazandıramamıştır. Şu an arada gibi duruyor
Ulan şu arkadaş olmasa işte
o kötü işte
İkisine de açılıcam ama nolursa olsun
içinde kalacağına söyle gitsin keşke dememek i için bir dene. olmuyosa da olmaz sen dene de
Haklısın, ben de o kafadayım zaten. Keşke demiyim yeter
sen o arkadasa da söyle de sonra durumun akıbeti belli olur
Ne diyeceğinin önemi yok ki
ozaman içinden ne geliyorsa onu yap kardeşim
Açılıcaz işte napalım
Senin ilginden havalanmış ego kasıyor. Biraz ilgiyi kes derim. Bana göre arkadaş olarak görüyor seni. Hani yüzüme bakmasın ama bırakmasın.
Olabilir, görücez :D
ha şu mesele... çok karışık durumlar.. ben böyle karışık şeyler hakkında yorum yapamam.. netlik lazım.. sen netleştir bence.. uzaması tuhaf
Arkadaş yüzünden işte :)
haa.. kızdan emiin olursan birini seçiceksin yani.. ama bilmiyorum.. kız hayatında biri olmadığı için de rahat davranıyor olabilir
Yok emin değilim ama açılıcam artık
anladım. hayırlısı
Kardeş çok uzun be beynim yandım kıza hoşlandığını daha net belli et tepkisine göre karar ver böyle kaçak oynama
Hep arkadaş yüzündendi işte, arada bırakıyordu hep beni
Sen beni nasıl davet ettin anlamadı ki :D neyse gelmişken yorum belirteyim. Arada sende soğuk davrandığın için oyun oynadığını sanıyor muhtemelen
Ederim ben :D teşekkürler
Cok tip kızlar var aslinda. 1. Secenek kız senden hoslanıyor olabilir 2. Secenek ise kız fena herkesle cilvelesiyor. Bilemiyorum hangi tur bir kız
2. Tip bir kız değil. Sıcakkanlı ama flörtleşmez
Ozaman seni seviyor buyuk ihtimal git söyle. Ne kaybetceksin ki
Arkadaşım işte deli ediyor beni. bugün de konuştuk rahatsız hissediyorum artık. Bişey yapmıyıcak mısın diyorum yok kanka zaten paso beraberiz, bunun bir ötesi sevgililik zaten.2 sene dah böyle sürdürürüm diyor. Kızın bildiğin kankası salak kendini kandırıyor, bana da vicdan yaptırıyor
O arakadasını ya da sevdigin kızı. Ikisinden birini secmen gerek. Hangisini sececegine karar ver ona göre hareket et
Zor bir seçim işte
Bence senden adım bekliyor sende ne yapmışsın bir öyle bir böyle dalga geçer gibi oda hoşlanıyor ama emin olamıyor senden bişeyler bekliyor bence
:D ben de böyle düşünüyordum da birton olumsuz yorum geldi aklıma girdiler
Bence içinden geldiği gibi davran hicbirseyi erteleme bu senin hayatın biz ne desek boş sen kendi bildiğini yap :) başarılar
Teşekkürler zaman ayırdığın için
Rica ederim
Açıl ama ben ümitli değilim sanki sen yakın davranıyorsun diye öyle davranıyor bırakınca umrunda olmuyo
Bırakınca umrunda olmuyorsa neden ne bu ciddiyet diyor 😅
Konuşunca da yakınlığı iyi geliyor demekki
İlgin hoşuna gidiyor olabilir diyorsun
Kesinlikle kız olarak biliyorum benim de hoşuma giderdi yani daha doğrusu kimin gitmez ki
Yani hoşlandığım birinin ilgisi hoşuma giderdi, ama hoşlanmadığım biri rahatsız ederdi
Nasıl bir ilgi olduğuna da bağlı ama açıkçası ben de arkadaşımla devamlı snapleşirdik şimdi yazsa gene aynı oluruz ama bişi de hissetmiyorum
:) arkadaşın sana benim yaptığım gibi B kalp z dese, belini incelt diye takılsa. Sen arkadaşlarım böyle kabul etsin deyince arkadaşların edebilir de ben edebilir miyim bilmiyorum dese mesela
Ben sadece düşüncemi söyledim sakin sen açıl onun da sevdiğine güveniyorsan
Sakinim canım ilgiye bağlı dedin diye ilginin seviyesini söyledim :D sinirli değilim yani seviye bu
O zaman sen bilirsin ama sonuçları da paylaş merak ediyoruz 😊
Yok ben soru sordum sana yanlış anladın, seviye bu olsa rahatsız olur muydun demek istedi
Bu çocuk bana yürüyo derdim ama başka biri daha olmadığı sürece rahatsız olmazdım ama başkasından hoşlanıyo olsam rahatsız olurdum
İlginç :D
Bu kiz seni me kbetmek istiyo nede tam baglaniyo kesin ikinci bir kisi daha var ve bu sekilde gittigi kadar diyo
Ortak yakın arkadaşımız olabilir mi
Ondan bahsederken kacamak mi konusuyo yoksa bir tanidiktan bahseder gibi mi
Yok o anlamda değil, onu kırmamak için demek istedim
Valla kirilan kirildi yerde kalsin salla
ikinizinde kafası karışık ama arkadaşlıktan ileri gitmez o ilişki neden diceksin karakter yapilarinizdan dolayı anlaşmaniz zor
Hayda nasılmış karakterler 😄
ikinizde aynisiniz basit şeylere fazla tepki veriyosunuz
Tam tersi aslında, ikimiz de umursamazız da burda arkadaş da olunca işin içinde iyice karıştı. Sence ne düşünüyor o
onu boşver asıl problem sensin eğer kızla yakınlaşmak istiyosan diğer arkadaşınla konuş bu sonra kıza açıl
Arkadaşla konuşmadan açılıcam zaten nolursa olsun, sıkıldım artık. Ama kızı merak ediyorum işte
cesur ol olursa olur solmazda tek kız o değil sonuçta
Arkadaş tamam onu yapıcam zaten fikrini soruyorum sadece :D
Hoslaniyo bence de ama oda senin gibi kendini geri çekiyormuş gibi gözüküyor. İkinizde dengesizmişsiniz be arkadasim :) git acik acik hoslaniyorum de böyle uğraşma
İşte ben de onu istiyorum da arkadaş sıkıyor canımı. Arkasından vuruyor gibi hissediyorum bugün de konuştuk
Bence sen cesaretini topla bugün şöyle. Boyle birbirinize trip yapa yapa yürümez bu is. En fazla hayir der senin kafanda netlesmis olur :)
Ya zaten kızla ilgili her şeyi göze aldım ben. Sorun şu bugün de konuştuk aynı kızı sevdiğimiz arkadaşla rahatsız hissediyorum artık. Bişey yapmıyıcak mısın diyorum yok kanka zaten paso beraberiz, bunun bir ötesi sevgililik zaten.2 sene dah böyle sürdürürüm diyor. Kızın bildiğin kankası salak kendini kandırıyor, bana da vicdan yaptırıyor
2sene böyle kanka gbimi surdurcekmis ozamn onun amaci sevgi degil sadece birlikte tskilalim o yani. Bence sen soyle ama yok yok yakin arkadasim yapamam diyosan sen blirsin. Once arkadasna şöyle bence ben boyle hissediyorum soylicem diye.
Haklısın öyle yapıcam teşekkürler :)
Önemli değil :)
Bence arkadaşının hoşlandığı birine beğenmek bana pek etik gelmiyo ama beğendiysen seviyosan git konuş😊uzatmayın ölümlü dünya😊😊
Bence de değil ama oldu işte zaten vazgeçtim sağol
Önemli değil 😊
Bence ondan hoşlanıyorsan direk söyle burda kimse sana yardım edemez cevap omda bizde değil benim gibi azıcık cesaret
Vazgeçtim zaten 😄
O zaman aynı soruyu sorma başım şişti 😊😂
Asıl kız seninle dalga geçiyor. Bunu neden eklemedin seçeneklere..
Zamanında o da olduğu için neyin muhtemel neyin olmadığını biliyorum
bune be kızdan ben bir halt anlamadım bnmkinden beter bu beynim yandı yorum yok
Teşekkürler 😄
arkadaşı olarak görüyor biraz da istemem yan cebime yapıyor boşver bu hatunu sen
you re welcome honey
Bence kafası karışık. Belli etmemeye çalışan tipler var ya. Ondan olabilir
Mantıklı :) teşekkürler
Rica ederim 😊
Bu kızın kafası karışık ve egosunun okşanması hoşuna gidiyor fazla takılma kaçan kovalanır.
Teşekkürler :)
valla okudum ama bişey anlamadım sanki bildiğin gibi devam et ☺☺
rica ederim ☺
Sen de kızı şaşırtmışsın yani bir öylesin bir böyle
Sorma ya :) sence o ne düşünüyor
Yani kızı tanımak lazım ama sıkılmış olabilir bu bir öyle bir böyle durumundan sen onu gerçekten seviyor musun
Bana fazla rahat sevsem de farketmiyecek, ama çözmek de istiyorum yine de
Fazla rahat?
Geçen içmişler, arkadaşının dizinde uyumuş mesela
Ay boşver o zaman o kız biraz arkadaşlıkla sevgililiği ayırt edemiyor demekki
Aynen öyle teşekkürler
daha kız ne istediğini bilmiyor ben senin yerinde olsam yüz vermem ayrıca arada arkadaşın var
vallhi hepsini 2 kez okudum allah yardimcin olsun arap sacina dönmüş bu is yılan hikayesi olmuş :O
Sağol zaman ayırdığın için 😄😄
rca edrim ama yerinde olsam acilirdim en azindan icinde kakmaz kafan rahatlar
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum :)
hayirlisi :)
Valla arkadaşım yazını okudum ama acikcasi hiçbirşey anlamadım
Sağol zaman ayırdığın için
direk şöyle abi olursa olur olmazsa da bisey kaybetmessin laf cambazlığı yapıp oraya buraya kivirma deki bn seni seviyorum niyetini bana belli et 😀😀
:) tamamdır zaten öyle yapıcam, arkadaşı düşündüğümden arada kalmıştım
👍.
Mübarek ben okurken üşendim sen yazarken üşenmedin mi 😂😂😱
Yok valla :D
Yani bende uzun mesajlar yazmayi severim. Amma velakin böyle degil edebiyat türü 😃
Yok mu yorum :D
Hepsink okumadımkii 😂
kızın kafasını karıştırmışsın senden hoşlanırken biranda ötelemişsin kızı kalbi kırılmış
Açılıcam 1 aya kadar önce arkadaşla konuşup, o zamana kadar biraz daha ciddi takılıcam
senden soğumuş onu hesaba kat
Napıyım başka, memleketine gidicem orada açılıcam
bilmem ben kız tarafıyım pek ilgilenmiyorum böyle şeylerle yani öküzüm ben odunum anlamam😂😉😊
:D iyi bakalım teşekürler
Hoşlanıyor ama karşılıksız kalmasından korkuyor bence?
Soru işareti yanlış oldu
Açılalım o zaman artık
Bide bu kadar kişiyi nasıl davet ettin soruya benim de önemli bir sorum var da
Ve açıl bence de
Bana hoşlanıyor gibi geldi ama sen bilirsin yine kötü olmasını istemem
Tek tek :D sağol başkan
Ne demek önemli değil😄
hoslaniyodur ama belli etse senden umdugunu bulamamaktan korkup kendini korumak icin geri duruyodur
Napıcam bu arkadaşla ben ya, hep ondan böyleyim
eğer göze aliyorsan her seyi son zamanlarda bir acayip olduk ben hoşlanıyorum o yüzden boyle davraniyorum dersin. ya o da hoslaniyordur ya da ters yapar. ama adim gibi eminim bugun terslense yarin kendi gelir bende hoslaniyordum ama iste hemen evet demek istemedim yok ışte senden emin olamadim falan der
Alıyorum alıyorum da işte bugün de konuştuk rahatsız hissediyorum artık. Bişey yapmıyıcak mısın diyorum yok kanka zaten paso beraberiz, bunun bir ötesi sevgililik zaten.2 sene dah böyle sürdürürüm diyor. Kızın bildiğin kankası salak kendini kandırıyor, bana da vicdan yaptırıyor
ya zaten kankani onemsemdim bile ben. aşk >kankalik bence. satabilirsin gonul rahatligiyla
Valla dayaklık ya sağol
yani hayatinin kazigina karşılık hayatinin askini yaşayabilir ya da her ikisinide kaybedip yeni sulara yelken acabilirsin. incelediği yerden kopsun daa.
Haklısın valla sağol :)
Cok mu uzunn.)) Fazla mi uzun.)) Bayaa mi uzunn.)) .)))))
:D öyle yalan yok
Konuya cok adapte olamadim,, ams neyi kaybetcen soyle gitsinn.))))
Arkadaşımı işte, hain gibi olucam
Senin dier arkadslarin sana yatmadan resim mi atio.)) Acill.))
Nasıl yani
Uyumadan yuzunu gormek istiosun oda resim atio falan onu diorum.))
O değil erkek arkadaşımdan bahsediyorum. O da bunu seviyor. bugün de konuştuk rahatsız hissediyorum artık. Bişey yapmıyıcak mısın diyorum yok kanka zaten paso beraberiz, bunun bir ötesi sevgililik zaten.2 sene dah böyle sürdürürüm diyor. Kızın bildiğin kankası salak kendini kandırıyor, bana da vicdan yaptırıyor
Himm cok uzun olunca ben bir salak oldum simdi.)) Bilemedim arkadsliga nasil baktginla alakalii hangisi daha onemli falan bilemedim ben yazmamisim gibi seyyapalm bizz hala cok uzun yazin.)))))
Tamam :D
Bu nedir bir öyle bir böyle 😅 açıl işte kız da sana boş değildir 😊
İnşallah da işte arkadaşla konuştum bugün sıkıldı yine canım, arkasından vuruyorum gibi
okudumda kız hem gelgitli hemde hoşlanıyor bak seni önemsemese sormaz yani niye böylesin diye.
Bugün de arkadaşla konuştum yine sıkıldı canım, ihanet ediyorum gibi hissettiriyor
arkadaşın seviyormu bu kızı?
Zamanında yardım bile ettim açılsın diye
olm ozaman uzak dur ya. sonra senin adın haine çıkar yanar döner olur iki yüzlü derler.
Sorma ya, en iyisi kıza açılıyım ama teklif etmiyim. Dürüst olmak istedim sadece içimde tutmaktan sıkıldım diyim
aynen ama teklif etmiyorum bil istedim de.
yani bir kaç kez soğuk yapmışsın kızın öyle düşünmesi normal bence
Haklısın açılalım artık
açıl açıl arkdşın seviyor madem açılsaymış
Valla o da bambaşka bir olay ya, kanka dedikçe bana koyuyor
sen açıl açıl birazdaha geç kalırsan pişman olursun kızmı açılsın sana erkeksin sen
Açılcam zaten artık şu sınavı atlatalım da
İkinizde değişiksiniz 😄 Sen kızı boşver önce kendini çöz
:) arkadaş da seviyor onu kaçırdın galiba
Net davran. ya gel ya git. ondan dedim. sen bir adım atmışın aklına arkadaşın gelmiş geri vites yapmışsın. kimse net olmayan biriyle yapmak istemez
Açılıcam zaten ama kızı merak ediyorum işte :)
Sen dengesiz.. kiz sendende dengesiz. Sen kiza bir sicak bir soguksun. Kizdanda ne bekliyosun ki
Ama arkadaşım yüzünden böyleyim ben
tamam sen acil. Erkek olan sensin kaybetcek neyin var ya
Açılıcam zaten sıkıldım artık böyle beklemekten
İkinizde birbirinizi seviyorsunuz bence git açıl artk ilk adımı sen at ne olacak ki 😉
Öyle yapıcam zaten hem arkadaşla konuşucam hem onunla, yeter bu kadar net olıyım
İyi her zmn net ol.. hem sevdiğini kaybetme eğer çok seviyorsan onun için biraz mücadele et..
Hele bir açılıyım de sonrasını da düşünürüm :D belki de tamamen silerim artık
kardeş yeter ulan deyip al karşina konus anlat kurtul ne onda soru kalsin ne sende samimiyet onemli
Öyle yapıcam zaten :) sadece kızı çözmeye çalışıyorum
kizlar kucuk ask oyunlarini sever
Sence olumlu yani
olumlu olmasa bile kaybedicek neyin var
Ya ben her türlü açılıcam fikrini sordum
olumlu
Teşekkür ederim zamanını ayırdığın için :)
rica ederim
bu bana tanıdık geldi. kızın egosunu kaldrmıcaksın.
Bu şıklarda yok ama 😄 sorduğum o değildi aslında
soruyu anlamamışım bidaha okuyum öyleyse.
Tamamdır :)
sen ama çok uzatıyosun anlat kndini oda sende ne olduğunuzu bilsin tanıyorum seni.
Açılıcam zaten az kaldı :) zamanını ayırdığın için sağol
fazlada uzatma bnce.
Yok yok zaten arkadaş olmasa çoktan halletmiştim. Tatilde memleketine gidip açılıcam
memleketi sana uzak değil mi. neyse açılda nasl açılıyorsan açıl
2 saatlik yol :D benim için kısa bile sayılır
gerçi doğru.
Sağol tekrar iyi davran kendine :)
sende mutlu ol :)
Sağol :)
Ay bir tanimlayamadim ben bu durumu. Baya karisikmis kolay gelsin😅
:D zaman ayırman yeterli sağol
Sansini dene uzerine git :)
Öyle yapıcaz zaten :)
Neden bu kadar uzattın ki direk açılıp sor yani, bak bana da o kadar okuma zahmeti verdin:dd
😂 meraktan, vazgeçtim kızdan artıl
Bide vazgeçmiş niye vazgeçiyorsun:d
Fazla rahat geldi, içip arkadaşın omzuna yaslanmış falan
Hmm bilemedim.
DUR BİR UFAK AÇAYIM ŞU SORUNUN YANINA DA ÖYLE OKUYAYIM
Hadi bakalım 😄
otur ciddi ciddi düşün bu kizla ne olmak istiyosun sonra git kiza açil ya da meseleyi kapat
Okurken uykum geldi valla kusura bakma sonra devam ederim
Tamamdır :)
Açık açık anlat herşeyi hiç sevmem böyle iş cevirilmesini
Öyle yapıcam zaten
kardeşim çok uzun yorumlardan baktım bu kız sana yaramaz :D
:D başkan yorumlara ne bakıyorsun ya
Evet neden baska yorumlara bakıyosunuz beyfendı azcık usenmeyıp okusaydınız da ıkı hayır ısleseydınız
@Hemsirelık34 maalesef madam o kadar uzun yazıları yalnızca kitap okumak istersem okurum :D
usengec cocuk :D cevap yetıstırmeye usenmıyosun ama
@Hemsirelık34 ismimi oku yeter :)
benım sesımı kesemessın kucuk bey :D
@Hemsirelık34 Tamam Tosunum öyle olsun :D
allahım ya hashasha
@Hemsirelık34 :D :D
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!