Her şeyiyle anlattım, bu kızı çözebilecek var mı 🤔 ?

Şimdiden zamanını ayıranlara teşekkürler, farkındayım baya uzun 😄. Bir kız var okulda, aynı grupta takıldığımızdan sürekli beraberdik ve zamanla baya samimi olduk. Ama ortak yakın arkadaşımız onu sevdiğinden benim gitgellerim oldu. Onunla olan ilişkimiz flört mü arkadaşlık mı çözememiştim zaten. Bazen uyumadan yüzünü göriyim derdim, seni mi kırıcam der fotoğraf atardı. Tipe bak gelip sevecem derdim, terslemezdi 'deme öyle ya çok yoruldum' falan derdi. Yazın böyle sürekli snapleşirken ben yine arkadaşımı düşünüp kestim snap atmayı, soğuk yaptım.1 hafta sonra dayanamayıp tekrar yazdım, soğuk yaptı ben de şakayla karışık üstüne gittim. Mesela tatlıcı fotoğrafı atıp neredesin kızım bulamıyorum dedim, ardından bir zamanlar B❤Z (ismi B ile başlıyor benim M) diye bir yazı görmüştük takılmıştım Z kim diye onu hatırlatıp, çok da uzak değilmiş ters çevirip çizgi çekince M oluyor dedim. O da yanlış yerde aradığından olmasın, baya uğraşmış olmalısın gibi tepkiler verdi. En sonunda bugün de seni iyi sinir ettim dedi. İltifat ediyordum çok fenasın diyordu. Sonra ben snap atmadım yine, o da bireysel atmayı kesti, sadece toplu snap atmaya başladı. Bir gün şakalaşırken bana 'trip atasım geldi, kime atıcam sana atıcam tabi' deyince açılıyım ben de artık dedim. Bir gün arayla iki kere mesajlaştık. Son gün biraz ego kastım konuşurken 😄 ardından da dün mesaj atmadın deyince hayırdır bu tripler dedi. Şok oldum ben, bilmiyorum belki de keyfi yoktu. Ondan sonra snapi kapattım, yazarsa whatsapptan bireysel yazsın dedim. O yazmadı, ben de artık ona ciddi durmaya başladım. Bir süre sonra ne bu ciddiyet, bişey varsa söyle bilelim dedi. Var var deyip geçiştirdim. Ardından arkadaşlarlakayken tribi bana falan demeye başladı.
Sonuçları görmeye geldim :D
Oyun oynadığını düşünüyor, açıl kıza
Arkadaşı olarak görüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bir süre sonra yine arkadaşlarlayken yanında oturduğu çocuktan rahatsız olduğunu söyledi. Ben de bir iki gün sonrasında mesaj atıp bir süre konuştum , sonra da yarın sabah yanıma gel sen dedim. Ben yerimden memnunum deyince sen bilirsin deyip uzatmadım. O da kendi oturacağım yeri seçebilirim dedi. Teklifti benimkisi, tercih senin dedim. Direk gel dememe takılmıştı herhalde. Sonraki sabah bir ara ikimiz yanyana kaldık, sabah da derse gelmedin deyip elini oho dercesine salladı.
Güncellemeler
+1 yıl
Şaşırdım, çünkü ben zaten sabahları derse girmiyordum o da farkındaydı. Napıyor bu kız, onunla oyun oynadığımı mı düşünüyor, arkadaş olarak mı görüyor, hoşlanıyor mu nedir?
Her şeyiyle anlattım, bu kızı çözebilecek var mı 🤔 ?