+1 yılbence senden biraz daha ilgi bekliyor gibi ama sen soguk yapinca o da kovalayan taraf olmamak icin geri cekiyor o da soguk yapiyor falan . benim kendi yerimi secerim falan demesi de emri vaki gel deyince gel git deyince denecek kiz degilimin bir degisik versiyonu olabilir.
butun bunlarin disinda belki istemem yan cebime koy yapiyordur, senle tamamen iliskiyi kesmiyor gosterdigin ilgi hosuna gidiyordur, ama biz sahsi tanimadigimiz icin bu konuda net bir sey diyemeyiz. sen taniyorsun bu tarz dusunebilecek birisi mi sen karar vereceksin.
en kotu senaryoyu dusun, acil ya evet diyecek ya hayir. en azindan durumun ne oldugunu anlarsin evetse guzel olur, hayirsa yoluna bakarsin. arkadasina gelince, ona anlatabilirsin tabi boyle boyle diye, senin ona deger verdigin kadar o da sana deger veriyorsa saygi duyacaktir. yok vermiyorsa bencildir zaten. salla gitsin. ama arkadasinin arkasindan is ceviriyor gibi olma, sonra duzeltmek icin cok gec olabilir. iyi bir dost ise eger kaybetmemek lazim dostlari.
eger sevdigin kiza acilmaya karar verirsen de bunu guzelce yap yani atarli giderli yapma o zaman ters teper, evet diyecegi varsa da demez.23 Yorumla- +1 yıl
ya kiz ya arkadasin, iyi dusun secimi yap. ya da sen yine de arkadasina soyle, senden gunah gitsin. icin rahat olsun. haydi hayirlisi diyelim. Allah gonlune gore hayirlisini nasip etsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılSana karşı kesinlikle boş değil. Senin ona olan hislerinin o da farkinda hatta ikinizde birbirinize olan duygularinizin farkindasiniz ama hem böyle devam etmesi hosunuza gidiyor hem de arkadasini es gecemiyorsunuz onun haberi var diye varsayiyorum. Ona ve kendine biraz zaman tani ama cok fazla bir zaman olmasin kizlar beklemekten cabuk sıkılır erkegin net olmasini isterler. Bence bakislarinin derinligini arttir. Biraz gözce konuş :) hatta çokça. . Onun reddedemeyecegi aktivitelere davet et ya da dahaa once yapmadigi ama hoslanacagi seyler. Yay kullanmak ata binmek sıradan olma arada bir mesajlarda vur kac yap lakin asla fazlaya kacma o kiz unutma trip bizim ata sporumuz sizin degil bayim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ozaman bizi de haberdar et, hadi hayirlisi :).
+1 yılKardesim sirf bu yuzden kaybediyorsunuz , hani merak edilen bir soru vardir , bu tas gibi hatunun bu cocukla isi ne diye? İste benim tip desen o kadar iyi degil ama hep net olmusumdur , duygularimi her zaman cok iyi ifade etmisimdir , seviyor muyum? Seviyorsam beklemem soylerim , hoslaniyor muyum? Hemen soylerim , ya bu muhabbet kurup tavlama isleri falan cok cocukca geliyor , insan sevdigini soylemeli , kiz elden kacicak haberin yok , ilk firsatta ciddi sekilde kiza acil , seviyorum seni de
11 Yorumla
Herşeyi okudum ergenler gibi şey yapmayın seviyosan git konuş ne olacaksa olsun bu cevapların sırrı sadece onda sende 1 adım atmanı bekliyor olay bu yarın gidiyosun çekiyosun kızı karsına böleyken böyle ben senden hoslanıyorum uzun zamandır soleyemedim ters yaparsın felan de bu ilişki yürür gider emin ol..
26 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yaaaaaa en sıkılmadan okuduğum uzun soruydu <3 Şimdi şöyle arkadaşım valla bir kız olarak nacizane yorumum biz çok fenayız fjfjfjfj hani bir erkeğin bize olan ilgisini aninda farkederiz. Siz ne kadar saklamaya calissanizda ki sen saklamamışsın biz anlarız yani. Kız biliyor her şeyin farkında ama sana karsi bir şey hissetmiyor maalesef. Sadece senin ilgin hoşuna gidiyor ve bunu kullanıyor. Kendimden biliyorum evet çok kötüyüm ama yapıyorum. Canım isteyince mesajlasıyorum tatlı tatlı iltifatlar hoşuma gidiyor bazen de tiksinti geliyor bayıyor çok kötü davraniyorum. Bir gün diyor ki benden rahatsız oluyorsan yanina yaklaşman düşün çocuğa bunu söyletiyorum ama ertesi gün dünyanın en tatlı kızı oluyorum ne biliyim iste hoşuma gidiyor jfjfjfj ama sonuç olarak bir şey hissetmiyordum. Umarım anlatabilmisimdir :/
22 Yorumla
+1 yılKendimden biliyorum kızın kafasını karıştıran bişeylerin olduğunu düşünüyorum. Gerçekten seven hoşlanan adım atılmasını isteyen bir kız bu kadar gel git davranışlı olmaz sanki.. Adım atsan ayrı dert atmasan ayrı dert biraz çekil ve sen yokken neler yaptığını sana gerçekten ulaşıp ulaşmak istemediğine bak. Zaten sensiz yapamıyorsa sen yokken seni arıyorsa gözleri sürekli sendeyse bil ki onda da bişeyler vardır. Gözlemlemek ve yapacaklarını yoluna koymak için geç kalma derim. Böyle durumlarla maalesef geç kalan kaybeder. Ama başta dediğim gibi kızın aklını çelen kurcalayan konu varsa önce onu bulman lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Gitgelleri senden yana olsa böyle davranmazdı bence arada olan o kişi olabilir. Eğer sen olsaydın asla sen ona yazmadan yazmazdı trip meselesinde sana atması sonra bunları diyen kendi değilmiş gibi farklı davranması falan seni yakınında istiyor ama bir o kadarda uzak durmak zorunda gibi bir durum
+1 yılbu kız tarzı bana cok yakın :) cok basit. sana bir öyle bir böyle yapıosa yedekte tutuyor seni.. yani baskalarıyla eğlenip onlarla sevgili olup onlarla uzulecek ama derdini dinleyen tribini ceken sen olduğun için sana acılacak. üzgunum ama kadınlar duygusaldır. seni gercekten sevseydi böyle araya bosluk gunler karıstırarak özlem vermezdi sana. direk yazardı. seni merak ederdi. sonradan konusmaya ara verince neden sana yazdı biliomusun.. cunku ona değer veren sadece sen oldugunu bildiğin için. sen ona ego veriyosun baska bişey değil.
16 Yorumla- +1 yıl
bilemicem :) okuduğumda direk aklıma bu geldi
- +1 yıl
madem böyle dusunuosun neden soru soruyosun :)
- +1 yıl
hmmm :)
Bana göre (uzun olmuş anladığım kadarıyla biraz kafam karıştı çünkü yanlış yönlendirmekten korkarım :/ :)) kızın verdiği cevaplar karşı tarafın duygusal hislerinde karışıklık yaşamasına sebep olacak türden ki zaten sevdiğin için açılma konusunda arada kalmışsın ama arkadaşın kıza açılmadıysa eğer sen açılabilirdin onu beklemene gerek yok ayıp olur düşüncesi içerisine girdin anladığım kadarıyla ama kim ilk adımı atarsa o kazanır ki kız seni değil onu seviyor olsa zaten teklifini kabul etmez. Bence arkadaş olarak görüyor. Seninkine uzun derken bende yolda ilerlemişim neyse artık :D
12 YorumlaHep başkalarını düşündüğümüz için kaybediyoruz etrafımızdaki herkes bencil ama biz hep başkalarını düşünüyoruz kendi mutluluğumuzu umursamıyoruz bile belki o arkadaşınla yaşasaydı o kız bunları arkadaşın umursamiycaktı seni dicekti boşver kız beni seçti unutma herkes bencil en yakınlarımız bile o yüzden önce kıza açıl boşver bir kere de sen mutlu ol
33 Yorumla
+1 yılBence seni arkadaşı olarak görüyo. Samimi olduğu Zaman'lar da sıkıldığı içindir. Çünkü bir kız hoşlanıyorsa bunu belli eder uzatmaz ve karşı taraftan beklemez misal ben dobrayım direk söylerim ya da yanındayken bariz bir şekilde belli ederim ki senin ondan hoşlandığını biliyor bence bunu kullanıyor üzgünüm. Nasıl dersen boş ve sıkıldığı Zaman'larda sen bir eğlencesin
21 YorumlaSana karşı bazı hisleri olduğunu ama henuz kendisinin de bu hislerden emin olmadığını düşünüyorum ben. Senin ilginden hoşlanıyor ama bir yandan da sana 'dur' sinyalini veriyor çünkü ilişkiye başlamayı isteyip istemediğinden emin değil. Bence ona biraz zaman tanımalısın, bu esnada flört etmeye devam et ama her zaman ona giden sen olma. Bazen de hiç arayıp sorma ki onun da böyle durumlarda davranışlarını gözlemleyebilesin.
23 Yorumla
+1 yılÖncelikle ilişkilerin her durumda sanalda bku çıkıyor. iki tavsiye (
1-çıkarım yapma, yani açık açık sor ne olacak , daha yüzyüze konuşamıyorken nasıl bir ilişki bekliyorsun ki?
2-ciddi ol yani ilişkide ciddiyet önemli birde arkadaş konusunu kafandan sil yani çnce arkadaşına söyle ben bu kızdan hoşlanıyotum de geteksiz karışıklıklar yaşatma ikinizede güzelce anlaş11 Yorumla
+1 yılAraya soğukluk girmesine izin vermemelisin daha fazla. Bu gibi durumlarda hızlı ve mantıklı davranmak önemli. Bu kızın senden hoşlandığına dair elimizde bir kanıt var mı? Senin diğer arkadaşlarından farklı gördüğünü gösteren şeyler? Bu bir kenarda dursun. Sen ne istiyorsun? Bu kızla nasıl bir ilişkin olmasını arzuluyorsun? Önce bunları bir masaya yatıralım.
11 Yorumla
+1 yılCiddiyetine inanmıyor. Açılma artık isteseydi savaşırdı. 2. onu gercekten çok sevseydin arkadasın umrumda olmazdı. Nasıl vicdanın varmış bir gelip bir gidiyor. Aşk ruhsal denge hali o olmadan acı çekersin kim ister acı çekmek aşkı çekerdin. Dinle kafanı bir hafta alakayı kes unutmuş gibi olduysan zaten konuşma
12 Yorumla- +1 yıl
Ben ne dedim sanki
+1 yılkardeş bu kız Şu an sana karşı bişey hissetmiyo ama sana flörtöz de davraniyosa biraz ugrassan olur gibi tabi sıkmadan etmeden gizemli sürprizler şeklinde bir kız en çok arkadaşıyla sevgili olmak ister zaten bisey hissederse tabi o yüzden bence şansını dene ama olmazsa da üzülme
11 Yorumlaya arkadaşım sen niye böyle dertlere giriyosun git açık açık sor boyle boyle de senin hallerin kafami karistiriyo de sevmiyosa ikinizin aranizda orda kalsin is ha seviyosa o yakın arkadasina gerekli uzaklığı mesafeyi versin ki kızın onu sevmedigini gorsun arkadasin
111 YorumlaArada arkadaşım var diyosun, büyük ihtimal kız herşeyin farkındadır, ama bile bile sana açılıp da arkadaşını düşünüp red yemek istemez, erkeğin herşeyi göze alıp açılmasını bekler, sende ego kasıp soğuk davranma girişmlerinde bulununca kızı bocalatmışsın, hevesi kaçmış.. benim fikrim
11 Yorumla
+1 yıliçinde tartman gerekiyo gittin kıza açıldın o da seni seviyo diyelim çıkıyosunuz şimdi bu durumda en çok arkadaşını üzdüğün için mi pişman olursun yoksa kıza hiç bir şey demedin arkadaşınla onu her gördüğünde en çok pişmanlığı o zaman mı duyarsın buna karar ver ve biran önce kararsızlığından kurtul
112 Yorumla- +1 yıl
arkadaşının kızı sevmediği her halinden belli ama senin amacın ne diyosun ki arkadaşımla onu görmek beni üzmüyor ama arkadaşının kızla ilgilenmemesinden de rahatsızsın anladığım kadarıyla hani ben seni çözemedim kararsızsın sanırsam
- +1 yıl
sana bir şey söyliyim mi git açıl kıza hiç bir şeyi de düşünme
- +1 yıl
bak sen var ya galiba ilk arkadaşınla sevgili oldukları için bunu kendi içinde kabullenmişsin arkadaşını da seviyosun bu ayrı ama başka birinden de kızı kıskandığın belli arkadaşında belli neden olmasın böyle beklemekle bir şey elde edemezsin git konuş tabi
- +1 yıl
ha şöyle doğru yoldasın hadi bakalım
- +1 yıl
Senin işler karışık be kardeş sana bir sey söyliyim mi güven yoksa sevgi saygı hikaye kalır nasıl biliyosan öyle yap
- +1 yıl
ben seni anlamıyorum
coook uzatmissin benimde buna benzer bir olayim olmuştu 2 senede arpa boyu yol katedemedik. sen ayni hatayi yapma, al karsina konuş o çocuktan dolayı kendini geri çektiğini ama aslinda ondan en basindan beri çok hoslandigini söyle. senin ne istediğini anlasin ona gore ne istediğine karar versin kiz.
18 Yorumla
+1 yılya açık ol git açıl anlat kızda senden hoşlanıyo belliki ama kızın kafasını bulandirmissin zaman kaybetme kaptirirsin kızı benden söylemesi ha bir de Biz kızlar cesur adamları severiz akışına bırakıp kenarda bekleyen değil gidişatı değiştiren yön veren adamları severiz genelde. 😎
15 Yorumla- +1 yıl
bırak arkadaşı Allah aşkına kızı gerçekten seviyosan git konuş biseycik olmaz kızda senden hoşlanıyo belliki hiç gitgeller yaşama için ferah olsun açık ve net ol kıza
- +1 yıl
ahahha kabul etmezse önündeki maçlara bakcan ama eder bence meyili var belli 😃😀
+1 yılTüm yazıyı okudum bak net kızın kafası karışık ya hayatında biri var ya da birinden hoşlanıyor ama seni de bırakmak istemiyor o yüzden alakasız zamanlarda alakasız şeyler söylemiş sana yani işte yanında tutmaya çalışıyor ama yakın olamıyor olmak istese de bir şey onu durduruyor işte o bir şey başka bir erkek olabilir
15 Yorumla- +1 yıl
umarım yoktur. Ortak arkadaşınızın onu sevdiğinden haberi var mı
- +1 yıl
kızlar böyle şeyleri anlayabilir belkide haberi vardır yani kafasını karıştıran onu engelleyen bir şey var ama yakın olmak istiyor sana benim anladığım
+1 yılKadınlar sevildiklerini bilmek ister. Bunun için sanal alemde takılmak yerine, ona sevgini belli etmek için hoş sürprizler yapabilirsin ya da beraber vakit geçirebilirsiniz. Bir de her ilişkide olan şu ego, trip meselesinde dikkatli olmanı öneririm. Sonuçta bir ilişkiyi güzel yapan etmenleri ortadan kaldırır bu davranışlar. İkinizin de hakkınızda hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum, beni de görüş paylaşmaya davet ettiğin için teşekkür ediyorum.
11 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama İkiniz de biraz dengesiz davranmissiniz ama sen daha dengesiz davrandığın için kızın kafası karışmış bence oluru varmış ama bir şekilde yanlış anlamalar olmuş tekrar kızla açık bir şekilde konuş alaya almadan ve konuyu saptırmayarak , kız bence hoşlanıyor ama senden emin olamamış arkadaşına gelince valla orası biraz karışık ama arkadaşınla aranı bozma derim
15 Yorumla- +1 yıl
Şimdi şöyle ki arkadaşın önceden kızı sevdiğini sana söyledi mi yani arkadaşının kızı sevdiğini bildikten sonra mı sevdin yoksa ikinizde habersiz sevdiniz ama o kanka şu kızı seviyorum ben diye önce mi davrandı
- +1 yıl
Orası da çok karışık ben üniversite 1de beğendim bu kızı, hatta arkadaşa yengene sahip çık diyordum şakayla karışık. Sonra onun da benim de başka sevgililerimiz oldu, zaten daha tanışmıyorduk. Gözümde sadece hoş kızdı. Ardından arkadaş tanıştırdı bizi, bir süre sonra hoşlandığını söyledi. Ben de yardımcı oldum ona hep, buluşma ayarlattım destek oldum. Sonra tanıdıkça hoş kızdan öte neşeli pozitif olduğunu gördüm. Sonra da sevdim işte
- +1 yıl
Ya şimdi valla bilemedim, kıza açılsan oldu bu iş kabul eder çıkarsınız ama "kankalık kuralları" diye bir şey de var arkadaşına ayıp olur Allah kimseyi bu duruma düşürmesin kardeş :/ kusura bakma pek yardımcı olamadım ama iki ucu b*klu değnek :D
+1 yılciddi ciddi çek karşına bişeyler hissediyorsan söyle konuş de eğer tepkisiz kalırsa peki kusura bakma ben seninde bana bişeyler hissetini düşünmüştüm yanlış anlamışım dee ve kendini bianda geri çek takipden cık whatsapta son görünümünü kapat eğer ki sana karşı bişey hissediyorsa eksikliğini hisseded ve peşinden gelir 🤗
13 Yorumla- +1 yıl
istiyor gibi
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Net bir şekilde arkadaşınızın hatrı engel oluyor galiba açılmanıza. Sözlüklerde ne deniyordu " abi seviyorsan git konuş " .
Net bir duruşunuz yok iki ileri bir geri ben de olsam dikkate almazdım seven belli eder ama bir öyle bir böyle ilişkilerde sonuç olumsuz.
Siz de çok yoğun his beslemiyorsanız akışına bırakmalı belki.13 Yorumla
+1 yılCok karisikmis.. neyse eyer hisslerin varsa acil ama acilmadan önce bu arkadsina hisslerinden basset de yani insan hislerini kontrol edemiyor fiye sonra acil kiz hoslanio gibi ama bence eyer sizin aranizda biseyler baslarsa arkadasina kabulenmek düser sonucta sevdigi kiz seninle mutlu olucaksa onun mutlu olmasina sevinmeli
14 Yorumla- +1 yıl
Söyle gitsin konus zaten kiz onu seviosa sana evet demez
- +1 yıl
Rica ederim bol sans😊
+1 yılYani bence kız sana soguk davransana haklı sanki dalga geçer gibi bir ileri bir geri yapmışsın kızda belliki senden hoşlanmış ki hala senle konuşuyor cvp veriyor bence bu kızı kaybetmek istemiyorsan konuş anlat yoksa kaçtı balik dersin üzülürsün bence
11 Yorumla
+1 yılBu tam benim durumum kız seni seviyor senden adım bekliyor bizde benimkiyle 8 ay böyle ilerledik sonra ben bı kaç kez sen banami asiliyon dedim yok dedi sonra başkası bana açılınca gelip söyledi sonra biz başladık iki yıl sonra ailesi yüzünde bitti 10 gün oldu inşallah sizin çok güzel olur kıza onu sevdiğini söyle seni bekliyor o
14 Yorumla- +1 yıl
Sende sağol 😉çok mutlu olun🙏
- +1 yıl
Amin insallah🙏sagolasin🤗
+1 yılarkdadaşı olarak görüyodur. çünkü bende aynı samimiyeti ve soğukluğu yaşadım ve benim hoşlandığımdan haberi vardı. sonunda arkadaş olduk çünkü beni diğer kızlar gibi arkadaşı olarak görüyordu. açılmanı önermem. rengini belli etmiyorsa uzak dur. bir yakın bir uzak olmasın. en deli olduğum insan tipi
116 Yorumla- +1 yıl
aynen. iltifatı geç konuşmalarımızı duysan sevgili sanarsın. romantiklik yapıyorduk birbirimize
- +1 yıl
ne alaka la sende erkeksin çözme kızı boşver o zaman allah allah -_-
- +1 yıl
bide yazdıklarını anlasam :D koptu :D :D
- +1 yıl
niye git gel yapıyon olum kıza bak deli oldum
- +1 yıl
kız kimi severse çocuk değilsiniz abi bu ne arkadaşım seviyo falan
- +1 yıl
sen 24 yaşındamısın gerçek yaşın mı bu
- +1 yıl
ikinizde boşverin abi
- +1 yıl
:D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaptığını biri bana da yapmıştı zamanında, çok kalbim kırıldı ve inan aynı şeyleri yaşadık bizde , eminim onunda kalbi çok kırıldı çünkü davranışın insana kendini çok değersiz hissettiyor ve çok gururu kırılıyor, eğer gerçekten bir şeyler hissediyorsan geç olmadan konuş çünkü eğer bir kız gururunu her şeyin önüne koyarsa seni gururunun arkasında bırakır ve sen hep orada kalırsın.
25 Yorumla- +1 yıl
Aynısı işte her şey mükemmel konuşuyoruz biz olmaya çalışıyoruz pat 1 hafta ses yok mesaj yok, soğukluk var arada hep sonra mesaj atıyor şebeklik yapıyor, normale dönüyoruz derken yine aynı soğukluk mesaj yazmama bir kaç hafta yazmadı. En son mesaj attı işte " Dün Starbucks'ta bir kız gördüm sana benziyordu senmiydin?"dedi hiçbir şey olmamış gibi. Bende verdim veriştirdim. "İlk konuşmaya başladığımız zamanlarda senin çok güzel bir yüzün vardı, şimdi nasıl oluyorda bu kadar yüzsüzleşebiliyorsun."dedim. Cevap veremedi. Sonra bende onu gururumun arkasına bıraktım ve bende ki o bitti.
- +1 yıl
Tabi ki orijinal 😎😎 Bence öyle kendini ifade et ve anlat ona hislerini umarım düzelir. Eğer düzelmezse ve sana karşı hisleri cidden varsa ondan hep yara olarak kalırsın. Bak bana 3 yıl oldu ama hala aklıma gelince içim inceden acıyor.
Arada hormonlar coşa geliyor tavan yapıyor ablamız oyun oynamak ilgi çekmek istiyor ee çevresinde de sen varsın ona ilgi gösteren. Hormonlar yavas yavas azalıp mantık devreye girince de kızım kendine gel oyun oynama çocukla mesafeli dur diyor. İşte bunlar hep hormon
13 Yorumla
+1 yılOylemi boyle mi diye kendini yiyecegine al karşına konuş. Bizim senle durumumuz tam olarak ne diye sor. Bazı davranışların sana karşı farklı hissetmeme sebep oluyor falan de. Aman ya sen halledersin işte.
24 Yorumla- +1 yıl
Kafayı yer adam
- +1 yıl
Soyle kurtul bırak birazda o kafayı yesin
+1 yılarkadaş olarak görüyor öyle bir duygu yok bence yani çünkü tavra baksana seven bir kız bir yerde elbette belli eder bu olsa da olur olmasa da havasında bence anlamak istiyorsan hiç yazma arada naber nasılsın
12 Yorumla- +1 yıl
en iyisini yaparsın üzülmemen için
+1 yılsenin samimiyetine inanmıyo veyasında inanıyomus gibi yapyo ben bundan bunu cıkarttm herlese ona davrandgn gibi davrandıgnıda dusunuyo olabilir ben bile hemcinslerimi anlamyorumm sen nasıl anliycaksınki
14 Yorumla- +1 yıl
normal bisey guven vermeni tavsiye ederim ona😊😊
- +1 yıl
neyse ben karsmyorum ikili iliskilere😊😊
+1 yılHiçbir zaman kişinin içinde ne düşünüp hissettiğini bilemeyiz %100. Bence erkek de kadın da yeterince açık olmadığı için vakit kaybediyor çoğunlukla. Gidip dürüstçe, mütevazi bir şekilde (Ego kastım demişsin ya bir kez) her şeyi olduğu gibi anlat.
131 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş, hep arkadaş. Onun da duygularının boyutunu bilemezsin ki.
- +1 yıl
İlk olarak bu arkadaş dediğin kişi çok mu samimi arkadaşın?
- +1 yıl
O zaman kızla yine de konuş en azından kızın aklında soru işareti varsa içi rahat etsin. Yine çıkmıyorsanız çıkmazsınız.(çıkmak kelimesi kadar tuhaf şey yok) Ama bir şeyleri netleştirmek için konuşmak şart.
- +1 yıl
Öyle. Çocuğun duygularını kafanda tart.
- +1 yıl
Seviyor ama çıkmıyorsa sonunda biter gibi geliyor bana. O kız mutlaka bir gün biriyle çıkar ya da evlenir. Ya o zaman ne yapacak?
- +1 yıl
Bunu ona anlatmalısın. Hatta kızı seviyorsan bunu da uygun bir dille anlatmalısın.
- +1 yıl
Koymuyorsa o zaman sen kızla ilerletirsen sana bir şey demeye de hakkı olmaz.
- +1 yıl
Burada sadece "Dostluk mu aşk mı?" durumu yok. Senin olayında duygular belirsiz. Sen kızı gerçekten seviyor musun, arkadaşın onu gerçekten seviyor mu bunlar önemli. Bunları bilirsen ona göre rahat hareket edersin.
- +1 yıl
İşte dedim ya demin arkadaşının hislerini bilemeyiz hoşlantıdır ama aşk sanıyordur belki ya da tam tersi çok aşıktır hatta saplantı bile olabilir.
- +1 yıl
Bu önemli işte. Kararlı olmak. Ama bazen de dostu için çeker gider insan. Dostluğunu bir tart gözünde derim.
- +1 yıl
Kesinlikle çok doğru söyledin. Son sözün gerçekten güzel. Arkadaşına aynen böyle söyle. Sen onun için kızdan uzak durmuşsun, eğer gerçekse dostluğunuz onun sana şans tanıması lazım.
- +1 yıl
Rica ederim, dert değil. Onu deme zaten bana verdiğin cevap açısından demiştim zaten. Ona ben bunu yaptım sen de bunu yap demek dostluğa göre de değil insanlığa göre de. Başa kakınç oluyor.
- +1 yıl
Buna bakarak vazgeçtiysen bence zaten sevmiyorsun. Hislerini bir kontrol et derim.
- +1 yıl
Sevmek birçok şeyin önüne geçer. Ayık olmayan kafayla yaptığı bir şeyden onu sorumlu tutman doğru mu?
- +1 yıl
Öyle diyorsan baştan bitmesi daha iyi senin için.
- +1 yıl
Rica ederim.
bence kiz senden birseyler bekliyor. seninde git gellerin onu rahatsiz ediyor. emin olamiyor senden. ama kiz cokta fifi olursa olur olmazsa olmaz seviyesinde gibi geldi cokta onemli degilsin onun icin gibi
11 Yorumla
+1 yılarkadasin seviyormus yaptigin hos bir sey degil tabi arkadasinla yakinlik derecenede bagli biraz kiza gelince dengesiz ama galiba o da senden emin degil o yuzden kendini sana kaptirmamak veya hislerini belli etmemek istemiyor olabilir
111 Yorumla- +1 yıl
cocuk sana kizi anlatiyor ve sen ona akil veriyorsun ama ayni zamanda kizi sende seviyorsun ilk o yakin arkadasina demen gerek bunu kiza acilmadan once onunla konusman gerek
- +1 yıl
sen bu kizi unutabilirim diyorsan onunla olmasam da olur diyosan hicbir sey yapma ama yok artik ben bir seyler olsun istiyorum diyosan ilk cocuga sonra git kiza soyle kizin tepkisine gore kendine yon verirsin ki kizinda sana kesin bir tepki vermesi gerek ama anlattigina gore kizin ne yaptigi belli degil o yuzden kestiremiyorum pek ne tepki vericegini
- +1 yıl
diger cocuga yazik
- +1 yıl
aman git acil kurtul
- +1 yıl
kizla cocugun sansi yok mu
bence senin ilgin hoşuna gidiyor ama aynı zamanda sen tepki koyunca hemen dalgacı tavırlar sergiliyor bana kalırsa senle olabilir gibisinden konuş ama kendini seni seviyorum benle ol gibisinden aşık çocuk tavırlarından uzak tut
17 Yorumla
+1 yılHoşlanıyor seninle ilgili her şeyin farkında, hani derse gelmiyorsun diyor, seni sinir ediyor falan ya. Bence hoşlandığını belirt ama cool takıl yani samimi ol hoşlandığını göster adım at ama söyleme tadını çıkarın
11 Yorumlayani uzun bide karışık anlatmissin... biraz kendini geri çek derim her zaman kaçan kovalanır. bence oda farkında da kafası karışık o yüzden bu gelgitler yaşanıyor.. biraz geri çek kendini ooo rengini belli etsin biraz..
11 YorumlaValla oylama yapamadım çünkü kızın düşünce yapısı garip bir şeyler içinde soru işareti aklına biri mi geliyor senin hakkında şüpheleri mi var bilemiyorum ama kız biraz kendini bilmez gibi ne istediğini bilmiyor öyleleri salmalısın bence
15 Yorumla
+1 yılokurken bazı yerleri kaçırdım sanırım o yüzden tam anlayabilmiş değilim sen bu kızdan hoşlanıyo musun yoksa hoşlanmıyo musun eğer hoşlanıyosan gidip konuş kız muhtemelen senin açılmanı bekliyo öyle değilse bile en azından nerde durduğunu görürsün
13 Yorumla- +1 yıl
rica ederim umarım mutlu olursunuz ☺
Bence o da senin ne yaptığını anlamamış böyle birşey yaşamıştım bende kızın yerindeydim üstelik trip atma eskiden nasılsan öyle devam et yoksa çok iyi anlaşsanız bile aranız açılıyor ve eskisi gibi olamıyorsunuz
113 Yorumla- +1 yıl
Öyle değil oda senin yaptığın gibi ciddi davranmaya başladı böyle espiri falan yapmıyordu şakalaşmıyorduk buda soğukluğa sebep olmuştu ve öylede kaldı ben soğudum nedenini bilmediğim anda benden soğudu çünkü birden ciddi davranması beni düşündürmüştü arkadaş gibide değiliz artık
Kusura bakma da daha başlamadan tripleşiyorsunuz, kızı da anlamadım seni de anlamadım seviyorsan seviyorum de kız da seni seviyorsa sevgili olun ne diyelim ama ne yazıkki trip trip trip bundan başka bişey göremedim..
13 YorumlaGurur yapmış olabilir açıklama yapmadan konuşmayı kesmen ya takıntı yaptırır sana karşı soğutur bu konuyu enine boyuna açıkladığın zaman seni anlıycaktır diye düşünüyorum
13 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle senin kararsız olman karşı tarafıda kararsız hale getiriyo. Kendimden örnek verecek olursam ben karşımda tamamıyla bir insan isterim hani bir gün iyi bir gün soğuk bir insan istemem çünkü güven önemli be. Bence kesinlikle bundandır. Karşısında daha kendinden emin ve kararlı durmaya çalış. Senden güven duygusu vermeni bekliyo olabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
Senin sorundan uzun olmasın biz de idare ediyoruz :D. Rica ederim
- +1 yıl
Anladım 😀👌
+1 yılarkadşaım sende ortalık şeyi gibi net ol biraz ya kızların en nefret ettiği şey yazmadım bir gğn soğuk yaptım bir gün sıcak gidin olgunlaşın gelin ya bu ne bide soruyo once kendine sor
11 Yorumlahiç biri değil kız çok yelloz ve seninle eğleniyor mavi boncuk dagıtıp ya bundadir ya şundaaa diyor hahaha o kızdan uzaklaş ve ego kas sende ona ters davran koşanın peşinden koştururlaaaar
16 YorumlaKızın bence Kafası karışmış senden hoşlandığı Apaçık hiç bir kız hoşlanmadığı erkekle böyle durumlara girmez bende bir an önce açıl başkalarına kaptırmadan hadi Hayırlısı koç
11 Yorumla
+1 yılbayağı uzunmuş :D kafası karışık biraz da arkadaşı olarak görüyor egosunun okşanması hoşuna gidiyor fazla takılma s.. et başka hatunlar var kardeşim :D :D :)
11 Yorumla
+1 yılEgosunu tatmin etme ihtimali de var. yeterince belli etmişsin. bence biraz da ondan bir şeyler görmeyi bekle. acele etme. kimsenin de seni bir kenarda bekletmesine izin verme.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
yazına gore cokta umrunda degılsın kızın ısı düşer,, canı sıkılırsa yazar sana bence kızın duygularından emın olmadan yaklasımda bulunma sonra sen üzülürsün
11 Yorumla
+1 yılbir sen kasiyorsun bir o kasiyor kasmadan yaklasmayi dene bir sure normal konus her zaman ki gibi tepkilerine bak anlarsin zaten kafasi karisiyor kizinda beliki
12 Yorumla- +1 yıl
o zaman bencede bosver
+1 yılbeynim yandı :D Kız hoşlanıyor ama naz yapıyor gibi. trip atıp naz mı yapsam yoksa normal bir şekilde sıcak mı davransam der gibi bir hali var, ben de anlamadım 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Ricalar :D
+1 yılGitgellerinden sen bile bıkmışsın kız nasıl bıkmasın etkileyici bir ilanı aşk et kıza sonra tut elinden sustur herkesi kızı da hakkın olarak sahiplen.. bence..
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de ne demek dizinde uyumak ondan sana hayır gelmez mesafe koymak en iyisi
+1 yılSenin ilgin kesinlikle hoşuna gidiyor. Sen olunca eğleniyor fakat sen olmayınca da bence bir eksiklik hissediyor. Ne kadar doğru bir tavsiyedir bilemem ancak gidip açık açık konuşman en mantıklısı sanırım. Sonuç olarak bu şekilde kalırsa eğer bir öyle bir böyle devam eden bir ilişki var aranızda en azından adı belli olur her şey netleşir olmazsa da kafan rahat eder düşünüp durmazsın 😏
16 Yorumla- +1 yıl
E o arkadaşın da bir adım atmıyor anladığım kadarıyla 🙄 ne zamana kadar kim kimi bekleyecek ve kısmet işi birazda bu olacağı varsa zaten olur yoksa da sen yoluna bakarsın
- +1 yıl
Bana sorarsan kimsenin keyfini bekleme.. Hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Hala bir şeyler için zamanın varken git açıkça arkadaşınla konuş sonrasında da kıza her şeyi anlat
- +1 yıl
Rica ederim şimdiden iyi şanslar 😊
+1 yılŞimdi o kadar garip bir durum ki. Yani ne söylesem bilemedim. Ama biraz hoşlanıyor gibi. Eğer arkadaş olarak görse bu kadar umursamazdı. Ne bu tripler diyerek seninle uğraşmazdı. Yapmaya çalıştığı ya hoşlandığını gizlemeye çalışıyor ya da seni bekliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılÇELİŞKİ meselesi vardır hayatta , bazen çevremiz de olan insanlarla yaşarız bu durumu hele hele kız arkadaşla diyorsun artık sakince ve zamanla mesafe koy bence bazenleri hayatı akışına bırakmak lazım
13 Yorumla- +1 yıl
işte karşılıklı olarak diyalog kopukluğu var bazen en yakınlarımızla bile olur bence biraz sohbetinize ara ver derim
Bence hiçbiri 😂 seviyo senin de bişeyler hissettiğini anlıyo ve sana bulaşmak senle konuşmak hoşuna gidiyo. Peşinden koşmuyosun diye hırs da yapıyo olabilir 😂
19 Yorumla
+1 yılAyyh şiştim valla bu nasıl bir durum ya akışına bırak arkadaşından kopma ama kızı da boş bırakma eğer adam gibi açılırsın kızın kimi seçeceği belli olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yap
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılNapmaya çalıştığını bende anlamadım sen boşver kızı arkadaşım seviyormuş hem arkadaşlıklar daha önemli anlattığına göre olsada olur olamasada olur aenin için sanırım arkadaşlık önemli
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman ihtimalleri zorla kızla konuş gelip geçici bişeyse hiç kalkışma bu işe derim kızdan umudun olurdaysa arkadaşınla konuş sor bir durum Allah kolaylık versin
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılKızın tavrı ile ilgili yorum yapamayacağım fakat bana kalırsa mesafeli veya arkadaşça davranmanda yarar var. Eğer kafası karışıksa kendi kendiyle kalıp bir karara varabilir diye düşünüyorum.
11 YorumlaBen şahsen böyle karışık durumlardan hiç hoşlanmıyorum nasıl bu kadar süre böyle zaman geçirebiliyorsunuz anlamıyorum. 😄 Açıl bence kıza ve duruma açıklık getir ya evet ya da hayır.
11 YorumlaMuhabbetini seviyor, seninle bu şekilde takılmayı seviyor sadece derim. :) flört etmeye çalış biraz daha belli et derim niyetini asnlamak icin :) Bol şans.
11 Yorumla- Devamını Gör (238)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar