Ben bununla 5-6 aydır konuşuyordum yaklaşık ciddi ilişkinin bir tık ilerisi şu an vize döneminde bana birdaha yazma diyip engelledi bende instadan istek attım ve mesajı yolladım daha sonra isteğimi sildi gene yolladım mesajıma yanıt verdikten sonra hesabını dondurmuş fakat hergün fotoğrafı değişiyor fake hesaplardanda aradım yok ben bakayımmı diyemi yapıyor psikolojik sorunlarıda var anlam veremiyorum artık?
Bu oldukça karmaşık bir durum gibi görünüyor ve anladığım kadarıyla iki taraf da oldukça stresli ve duygusal bir süreçten geçiyor. İletişim tarzınız, yaşadığınız gerginliği daha da artırarak karşılıklı suçlamalar ve hakaretlere yol açmış gibi. Bu tür bir iletişim sağlıklı bir ilişkiyi sürdürülebilir kılmak yerine daha fazla sorun oluşturabiliyor.
Bir adım geri atıp sakinleşmek ve duygularını kontrol altına almak iyi olabilir. Belki onunla yüz yüze konuşmak ya da ortak bir arkadaş aracılığıyla iletişim kurmak daha sağlıklı olabilir. Bu süreçte, kendisine ve sana biraz zaman ve alan tanımak önemli. Eğer onunla gerçekten ilgileniyorsan ve ilişkisini sürdürmek istiyorsan, empati ve anlayış göstermek işe yarayabilir.
Kendini nasıl hissettiğini ve ne düşündüğünü net bir şekilde ifade etmek, aynı zamanda karşı tarafın da duygularına ve düşüncelerine saygı göstermek doğru bir yol olabilir. İlişkinizdeki sorunları çözme konusunda bir adım atarak daha olgun ve kararlı bir tavırla yaklaşmayı dener misin?
Bu konuşmalardan daha çok sende problem ama sen bilirsin.))
1
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Kız bana erkek kız karışık arkadaşlarıyla balık ekmek yediğini ayrıca onların alkol alıp eğlendiğini söylüyor ben yapmadım içmedim diyo bu da saçmamı acaba?
Kıza ben çok inandım bana onca sözler verdi ilk buraya geldiğinde bulaşacaktık hastalanmıştım manyak gibi hasta halimle gitmedim kaçırmamak için gitti başka birini buldu büyük ihtimalle bana vizelerden sonra buluşalım bahanesi yapıyor
Ben arıyordum bütün gün geçen hafta kaldığı yurda gittim 2 saat denkleşiriz belki diye bekledim çiçek bile yolladım telafi için bana sapık mısın gibisinden şeyler söyledi ulan dedim bana teşekkür edeceğine sapık olduk gibisinden uzattın beni sevseydin vizelerin bitmesini beklerdin diyo ulan 1 saat kahve içicez nolcak
onu ekmissin gibisinden düşünüyor bence şu saatten sonra sedece birisini bulana kadar bir diyaloğa girer onun dışında başka bir şey bekleme nasıl anlatsam seni mimlemiş))
Araşıyoruz mesela birisiyle yazışıyormuş gibi hissettiğimde bak diyorum hayatında birisimi var diyince off ya diyip yüzüme kapatıyor geçenlerde birisiyle konuşuyorum diyip şaka yaptım demişti hiç inandırıcı gelmedi
degistiyse yol verirsin biter. saygin bittigi zaman iliski bitmistir. agzini bozmak boyle konusmak falan nedir abicim? sinirini onu iyi bi unutarak çıkar
Sevdiğim kızın başkalarıyla birlikte olması kadar üzücü bir şey yok oda bana küfürlü argo konuşuyordu tuttum tuttum en sonunda patladım ben yedek kulübesi değilim
baskalariyla birlikte olucak kadar ksr bi kizi daha doğrusu seni sevmeyen bir kizin pesinden kosucak kadar nasi aptal olabiliyon brom? ya da sevebiliyon anlamıyorum. beni istemeyen kiza karsi duygularim da bitiyo. davranislarin cok sacma gelito ondan
Evet kıza güvendim açıkçası aşık oldum onca söz verdi bana videolu konuşmalar sesli araşmalar eksik olmadı annesinin üstüne yeminler etti bari olmayacak beni istemiyorsun neden yüzüme söylemiyorsun açık sözlülüğü her zaman severim
Takmıyordur zaten o çiçeği bile hafızasından silinmesin beni hatırlasın diye yolladım çöpe atmıştır bile bi çiçek kadar değerimiz yokmuş haketmiyor telafi olarak yollamıştım
Sevdiğim kızın başkalarıyla birlikte olması kadar üzücü bir şey yok oda bana küfürlü argo konuşuyordu tuttum tuttum en sonunda patladım ben yedek kulübesi değilim
o çiçeğide hafızasından silinmesin diye yolladım çoktan çöpe atmıştırda o çiçeği bile mumla arar benim gibi birisini bulamaz 2 saat yurt kapısında bekledim...
Bol bol allaha dua ediyorum sürekli hergün birgün başına kötü bir iş gelince aklı başına gelir ailesi bile ne bok çevirdiğinden haberi yok babası aradı 1 ay önce açmadım wp fotosundan tanıdım aramadım şimdilik
bulur nıye bulamasın ama sizden olmaz sana sunu söyliyebilirim kendini değiştir. eksiklerini tamamla sonra doğru insanı ara böyle daha mutlu olacagına inanıyolrum
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça karmaşık bir durum gibi görünüyor ve anladığım kadarıyla iki taraf da oldukça stresli ve duygusal bir süreçten geçiyor. İletişim tarzınız, yaşadığınız gerginliği daha da artırarak karşılıklı suçlamalar ve hakaretlere yol açmış gibi. Bu tür bir iletişim sağlıklı bir ilişkiyi sürdürülebilir kılmak yerine daha fazla sorun oluşturabiliyor.
Bir adım geri atıp sakinleşmek ve duygularını kontrol altına almak iyi olabilir. Belki onunla yüz yüze konuşmak ya da ortak bir arkadaş aracılığıyla iletişim kurmak daha sağlıklı olabilir. Bu süreçte, kendisine ve sana biraz zaman ve alan tanımak önemli. Eğer onunla gerçekten ilgileniyorsan ve ilişkisini sürdürmek istiyorsan, empati ve anlayış göstermek işe yarayabilir.
Kendini nasıl hissettiğini ve ne düşündüğünü net bir şekilde ifade etmek, aynı zamanda karşı tarafın da duygularına ve düşüncelerine saygı göstermek doğru bir yol olabilir. İlişkinizdeki sorunları çözme konusunda bir adım atarak daha olgun ve kararlı bir tavırla yaklaşmayı dener misin?