Bu Kız Ne Çözemedim?

Bir Kızdan Hoşlanıyorum 12 yiz aynı sınıftayız 11 den beri Bu Kızla aynı sınıftayım tanışıyoruz dediğim zamana kadar sınıf arkadaşıydık kendi bana 11. sınıfta instadan istek atmıştı takipleşiyoruz

NOT:Aramızda yaşanan 2 tuhaf olay var biraz uzun isteyene yazarım.

6-7 ay önce, Ekim-Kasım ayları civarında, derste sürekli bana bakmaya başladı çünkü hemen solumdaki sırada oturuyor çoğu zaman baktığını fark ediyordum bende o bakmalarından bir süre sonra etkilenip hoşlanmaya başladım.

Sonra bu sık bakışlar devam etti son 2-3 aydır daha seyrek yakalasam da son 1 aydır tekrar sıklığı artmaya başladı hala derste bir boşluk oluyor bir kafam o tarafa kayıyor göz gözeyiz.

Bazen ben ona , bazen o bana ufak tefek şakalar yapıyoruz , hala hep sık sık yaptığı bir şey var söylediğim komik olan şeyleri taklit edip gülüyor.

Olumsuz olduğunu düşündüğüm bir durum var.

-konuştuğumuzda hitap ederken değilde cümle sonlarına "Tamam kanki", "Olur kanka" gibi ifadeler ekledi. Bu durumu bu süreç içinde 7-8 kez yaşadım ama her zaman yapmıyor. Bende birinde bir kere yanlışlıkla ona abi dedim.15-20 gündür hiç demedi.

Diğer bazı olanlar

son zamanlarda hep muhabbet açıyorum bazen o açıyor ama öyle somut bir adım yok.

Adım olarak GEÇENLERDE SAĞLAM ÇITLATTIM sınıfın geneline şarj aleti olan koca yürekli biri var mı dedi bende şarj aletim yok ama koca yüreğim var olur mu dedim biliyorum dedi güldü sonra kendide bana takıldı koca yüreğim var derken yani yüreğimi sana verdim gibisinden imalıca sevdiğimi söyledim o ne anladı bilmiyorum.

Sizce burada mevzu ne bilen biri güzelce açıklayabilir mi ne düşünüyor bu kız?

Bu Kız Ne Çözemedim?