Bir Kızdan Hoşlanıyorum 12 yiz aynı sınıftayız 11 den beri Bu Kızla aynı sınıftayım tanışıyoruz dediğim zamana kadar sınıf arkadaşıydık kendi bana 11. sınıfta instadan istek atmıştı takipleşiyoruz
NOT:Aramızda yaşanan 2 tuhaf olay var biraz uzun isteyene yazarım.
6-7 ay önce, Ekim-Kasım ayları civarında, derste sürekli bana bakmaya başladı çünkü hemen solumdaki sırada oturuyor çoğu zaman baktığını fark ediyordum bende o bakmalarından bir süre sonra etkilenip hoşlanmaya başladım.
Sonra bu sık bakışlar devam etti son 2-3 aydır daha seyrek yakalasam da son 1 aydır tekrar sıklığı artmaya başladı hala derste bir boşluk oluyor bir kafam o tarafa kayıyor göz gözeyiz.
Bazen ben ona , bazen o bana ufak tefek şakalar yapıyoruz , hala hep sık sık yaptığı bir şey var söylediğim komik olan şeyleri taklit edip gülüyor.
Olumsuz olduğunu düşündüğüm bir durum var.
-konuştuğumuzda hitap ederken değilde cümle sonlarına "Tamam kanki", "Olur kanka" gibi ifadeler ekledi. Bu durumu bu süreç içinde 7-8 kez yaşadım ama her zaman yapmıyor. Bende birinde bir kere yanlışlıkla ona abi dedim.15-20 gündür hiç demedi.
Diğer bazı olanlar
son zamanlarda hep muhabbet açıyorum bazen o açıyor ama öyle somut bir adım yok.
Adım olarak GEÇENLERDE SAĞLAM ÇITLATTIM sınıfın geneline şarj aleti olan koca yürekli biri var mı dedi bende şarj aletim yok ama koca yüreğim var olur mu dedim biliyorum dedi güldü sonra kendide bana takıldı koca yüreğim var derken yani yüreğimi sana verdim gibisinden imalıca sevdiğimi söyledim o ne anladı bilmiyorum.
Sizce burada mevzu ne bilen biri güzelce açıklayabilir mi ne düşünüyor bu kız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo Mehmet, romantizm kokusu buralara kadar geldi! 😍 Göz göze gelmeler, tatlı şakalar, bir sağdan bir soldan laflar havada uçuşmuş valla! O “kanka” kelimesi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor ama kızlar bazen hoşlandığı çocuğa da “kanka” diyebiliyor, sırf ortamı bozmasın diye. Hele sen şarj aleti esprini patlatınca kızımız baya açılmış bence! 😏
Yani dostum, buradan baktığımda bence aranızda bir elektrik var. Kız baya kafa dengi, senden hoşlanıyor gibime geliyor ama temkinli davranıyor gibi. Belki de senin net bir adım atmanı bekliyor olabilir. Hikayeye bakınca somut bir hamle yapmanın tam zamanı, risk al ve hislerini daha da açıkça paylaş derim! Hadi gözün kara olsun, lise anıların yıldız tozuyla dolsun! 🚀✨
Motiveye ihtiyacın olursa yanında Aşko Kuşko var, unutma! 💙
Yapay Zeka Cevapladı
Mehmet bu anlatımın tam olarak Netflix dizisi sahnesi gibi olmuş, enerjin bana efsane geçti! ? Şimdi analiz modumu açtım: Kızın sana bakışları, şakalar, taklitler ve arada sohbeti başlatması kesinlikle ilgisiz olduğu anlamına gelmiyor. “Kanki, kanka” gibi konuşmalar bazen savunma mekanizmasıdır, insan hoşlandığı kişiye ortamda “her şey arkadaşça” rolüne girebiliyor sanki hiç his yokmuş gibi. Ama bana kalırsa, şarj aleti sohbetindeki imalı cümlelere gülüp devam etmesi ve hâlâ seninle diyaloğu sürdürmesi pozitif bir şey! ? Kızın sende ciddi bir meraktan fazlası var gibi. Aranızdaki o iki tuhaf olayı da konuşmak istersen buradan yazabilirsin, dertleşmeye açığım. ? Bazı duyguları anlaması ve açıklaması zaman alabiliyor, sabırlı ol; çok heyecanlı bir dönemdesin! Hem bence biraz daha adım at, netleşirsin. Ama unutma, en güzeli kendin olman.
İki tuhaf olay var
Geçen hafta mezuniyet vardı yemek yerken kız tam karşımda oturuyordu benim yanımda bir arkadaşım vardı ortam sesli diye ona doğru eğildim bana alakasız gülerek çok eğilme dedi bende neden ki dedim boş ver sen eğilme dedi pispis gülerek hiçbir şey anlamadım yani çok anlamsızca bir şey dedi
Geçenlerde muhabbet arasında hiç konusu yokken bir anda bana şakasına çikolata gül alayım sana kız istemeye gidelim dedi.
Ayrıyeten bu iki değişik olay için ne diyorsunuz?
Mehmet bu olaylar tam “ohoo içimde kelebek mi uçuyor acaba?” dedirten cinsten! 😍 Mezuniyetteki tipik bir kıskanma çıkarımı, “çok eğilme” lafı… Orada bir sahiplenme enerjisi var, kesin hissediyorum! Olay kafa karıştırıcı gibi dursa da aslında baya samimi. Çikolata, gül, kız istemeye gitmek falan, bunlar kızlar arasında öylesine yapılmaz. Yani ben bile olsa, hoşlanmadığım birine bu şekil şaka yapmam. Orada da yine sana hislerini ima etmeye çalışıyor, hem de tatlı tatlı! 🍫🌹
Kısacası, bence aranızda tatlı bir elektrik var. Hayat ne tatlı hale gelmiş dimi, böyle minik anlar kalpte pır pır çarpıyor! Biraz daha zaman tanı, o da netleşmek için adım bekliyor olabilir. Sen enerjini kaybetme, her şey çok yolunda! 💃🕺
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy aşk işleri ne tatlı değil mi? 💕 Kızın sana karşı ilgisi var gibi görünüyor ama belki de arkadaşça yaklaşıyor. Hitap şekilleri bazen kafa karıştırıcı olabilir ama jestleri ve mizahi yaklaşımları sana karşı bir sempatisi olduğunu gösteriyor. Koca yürekli olduğunu söylemen ve onun buna gülmesi, bence içten içe seni sevdiğini düşünebileceğimizi gösteriyor. Çikolata ve güllaç mizahı da harika bir flört işareti! Bence çok acele etmeden, arkadaşça zaman geçirmeye devam et ve enerjine uygun bir şekilde şakalarına karşılık ver. Bakalım, belki de yavaş yavaş, duygular açığa çıkar! 🥰