Ne yapmam lazım bu kız aklımdan çıkmıyor Aşağıda anlattığım durum biraz uzun ama okursanız sevinirim?

Geçtiğimiz Mayıs ayında ayrıdığım bi kız arkadaşım vardı 1 ay birlikte olduk ve her şey çok hızlı gelişti ailesine bahsetti işler ciddi bi yola girmişti daha önce ocak ayında konuşmaya başladığımzda 4 yıldan beri tanıdığı orada askerlik yapan tayini çıktığı son hafta bir arkadaşıyla bi hafta boyunca gece görüşmesini kabullenemeyip bitirmiştim üstünden 2 ay sonra yeniden konuşma fırsatımız oldu bana o konuyla ilgili çok büyük yemin etti ölmüş dayısının üzerine babasının üzerine yemin etti eli elime değmedi diye ben bi fırsat verip devam etmek istedim bana karşı çok iyiydi ben öyle hemen güvenen biri değilim ne zaman arasam açtı telefonlarımı en yoğun olduğunda bile çoğu kez kırıcı oldum hep alttan aldı en son telefonuna bakmak istedim birlikte bakalım dedi ama şifresini söylemedi ben buna baya bozuldum eve gidince baya bi ağır şeyler söyleyip ayrıldım sonra barışmak isteyip çözüm yolu aramak istesemde açmadı hiç telefonları çok kırılmıştı çünkü öyle böyle değil birlikte harf tarih atmıştık sosyal medya hesaplarımıza onları kaldırdım ailesinede mahcup oldu. Bi süre sonra beni engelledi heryerden 3 hafta önce whatsaptan engeli kaldırdı sonra ben buna yazdım anlattım kendimi benden sonra kimseyle görüşmediğini söyledi barışma aşamasına geldik ben buna gece işten çıkınca haber vermesini rica ettim mutlu oldu güldü flan tamam dedi gece aradım ben bunu açmadı sonra sevkiyat var diye mesaj attı ben yazmadım bişey sonra 1 saat sonra uyudun mu diye mesaj attı attığını gördüm msjı açmadım ertesi gün yine konuştuk bende 1 gün sonra burnumdan ufak bir ameliyat olcam o da bunu biliyor gece işten çıknca haber vermedi aradım açmadı uyumş ameliyata gireceğmi bildiği halde bende iyice sinir oldum benden sonra kimseyle görüşmediğıne inanmıyorum dedim senin karakterin ta en başından belliydi gece 1 hafta boyunca arkadaşıyla baş başa kalacak karakterde biri benden önce benden sonra neler yaptığını tahmin bile edemiyorum dedim ameliyat olcam onu bile merak edip aramyorsun dedim yine engelledi
Ne yapmam lazım bu kız aklımdan çıkmıyor Aşağıda anlattığım durum biraz uzun ama okursanız sevinirim?