Sevgilimle ciddi düşünüyoruz 2,5 senedir beraberiz ama ben bir gün büyü bozulacak da benden ayrılacak gibi hissediyorum. Bunun için evlenme teklifi almak istiyorum. Benim yaşım 21 o 28belki de benim biraz daha büyümemi bekliyo olabilir ama onun arkadaşlarından bile olgunum. Mesela bir mağazaya gidiyoruz evlenirsek şuraya şöyle şuraya şöyledir yaparız felan. Sürekli evlendiğimizde şu şöyle olur şunu şöyle yaparız tarzında konuşuyor ama teklif etmiyor Sizce nasıl ona evlenme teklifi ettirebilirim
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Annen biliyor mu adamı?
Bilmiyorum ise deki annem seni öğrendi benimle niyetini falan sordu ciddi mi yoksa gönül eğlendirmek falan mı istiyor dedi diye şöyle ciddi ise hani yüzük hani evlilik teklifi gibi şeyler söyledi de oda ona göre bir şeyler düşünür
Annen biliyor ise aynı yalandan devam et annem diyor ki bu işin sonu ne olacak falan diye gir başla evlencez diyecektir kesin ama ne zaman falan de girsin konuya
ya da direk kimseyi yazmadan kendin söylersin senden bu kadar evlilik sözü duyuyorum ama bu iş nasıl ilerleyecek falan diye girebilirsin
Okul falan varsa ondan da bekliyor olabilir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tavsiyem hiç üstüne gitme alttan alttan mesaj ver konuyu evliliğe genel de o getirsin sen değil.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Zaten sürekli umut dolu sözlerle konuşuyor
Aşk İlişkileri konusunda 25b cevap paylaştı. Madem evlenmek isteyen sensin, teklifi de sen yapacaksın.. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.. Hem evlenmeyi isteyip, hem adamdan teklif beklersen, daha çok beklersin.. Birde olgunum demiş.. Olgun insan senin yaptığın çocukluğu yapmaz, sadece kendini kandırıyorsun..
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben hayatımda hiçbir erkeğe teklif etmem onlar bana eder. Prensip meselesi
- Soran+1 yıl
Sen kendini ne sanıyorsun bilge felan mı
- +1 yıl
profil resmindeki sensen
leonardo di caprio bile teklif eder sana
senin çocukta problem var bence.06 Yorumla- Soran+1 yıl
Değil mi ya :)
- +1 yıl
oha bir dakka cidden sen misin ben ünlü biri sandıydım
- Soran+1 yıl
😂😂 benim
- +1 yıl
hey maşallah,
bence her yere koyma resim falan böyle nazar değer mazallah hanım gızım. - Soran+1 yıl
Teşekkürler :))
- +1 yıl
iltifat değil lan ciddiyim birinin nazarı değer yüzüne kızgın yağ sıçrar sonra görürsün ebeyinkini xD ahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
once aynen öyle konuşsun evlilkten bahs etsin yarım saat sonra patla deki yeter ya ya ewlenme teklifi et ya da senin evlenme teklifini bekleyene kadar yaşlı ağaç olcam de kesin teklif eder
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Mantıklı ama yapamam kesin
- +1 yıl
niye ki bence mantıklı
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. 21 yaş bence hem evlenmek için çok erken, hem de evlenmek senden ayrılmaması anlamında bir hayat garantisi değil yani pekala yine ayrılabilir. Zaten 28 yaşındaki bir erkek 21 yaşındaki kendisinden 7 yaş küçük bir kız ile ciddi düşünmez sadece takılır
00 Yorumla- +1 yıl
Üstüne gitme. Gidersen soğukluk girer. Amma evlilik meraklısı diyebilir.
10 Yorumla boyle hatuna evlenme teklifini birak evi arabayi ne varsa ustune yaparim anasini satiyim :D
10 Yorumlabelki yarın edecek nerden biliyon hem evliliktende bahsediyor işte
herkez sadece gönül eğlendirme peşindeyken kaçırma bu adamı00 Yorumla- +1 yıl
Kız evlenme teklifimi eder bee. Biraz geri dur kaçan kovalanır artık monoton bir iliski istemiyorum boşa geçirecek zamanım yok de o ya ayrılır ya evlenme teklifi eder.
00 Yorumla ettirme çok istiyorsan sen et nasıl olsa eşit demokratik bir ülkedeyiz 😂
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Evlilik dışı 2.5 sene ilişki olmaz
Olursa da bir yerden patlar.
Bundan bir cacık çıkmaz, diyeyim sana..07 Yorumla- Soran+1 yıl
İlk sevgili zamanlarımızda yaşım küçüktü belki yaşımın ilerlemesini bekliyodur
- Cevap sahibi+1 yıl
21 olmuşsun daha ne
35 olmayı mi bekliyormus...
Tadını kaçırmadan karar verin devam mı tamam mı diye... - +1 yıl
Bence ayrılırlar 🤔
- Cevap sahibi+1 yıl
@MehmetEfe06 ben de öyle düşünüyorum
- Soran+1 yıl
Hayır yani ilk çıktığımız zaman 18 imdeydim bu aralar iki lafından biri de evlenirsek. çok umut veriyo ama hala teklif etmedin
- Cevap sahibi+1 yıl
Biraz geri çekil bence
- +1 yıl
Ayrılacaksınız dedi ve gitti Halil Sezai 👋
- +1 yıl
lütfen bırak adam içinden ne zaman geliyosa o zaman etsin belki kendini hazır hissetmiyo şuanda
00 Yorumla - +1 yıl
siz neden uğraşıyorsunuz hanımefendi niyeti ciddi ise o eder
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evlenmek istiyorum sürekli umut dolu sözlerle konuşuyor
- +1 yıl
ayrıca evlenmek için daha çook gençsiniz
- Soran+1 yıl
Evet de çok beklersek ayrılırız diye korkuyorum
- +1 yıl
zamana bırakın hanımefendi sonuçta güzel bir bayansınız önünüzde uzun yıllar var
- +1 yıl
Beni istemeye geliyolar babam da vericek galiba de bence 😅
00 Yorumla bırak adam edeceği zaman etsin niye zorluyosun adamı
00 Yorumla- +1 yıl
bebek yüzük resimleri at
00 Yorumla - +1 yıl
Sen et çok istiyorsan
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İma et :)) yaa o da mi evlenmis falan de
00 Yorumla - +1 yıl
Etmez
00 Yorumla Hamileyim de