Sevgilinize nasıl evlilik teklifi edersiniz? Ya da o size nasıl teklif etsin isterdiniz?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
1. Teklif ederken tam adımı kullanması
2. Etraflarında mümkünse benim görmediğim ama bu anı ölümsüzleştiren arkadaş grubu vesaire olması, ki daha sonra da beraber kutlama yaparız bunun için
3. Tırnaklarımın bakımlı olması, bazı günler ojeden biraz hava alsın diye uzak durduğum doğrudur o günlere de denk getirmesin yani
4. Bana teklif etmeden önce gidip babamın annemin rızasını almış olması
5. Diz çökmesi
Bunlar yeterli benim için.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evlilik teklifi etsin istemezdim cunku evlenmeyi dusunmuyorum :D
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben söylemeyi düşünmüyorum şimdi yarın bir gün birisi ile evlenmeye kalkarım birileride bu dediğimi yapar sosyal medyada patlama yapar o evleneceğim insanda bunu görür aa ne kadar sıradan buradan gördün diye birde fırça yeriz hiç gerek yok :D
02 Yorumla- +1 yıl
;) hay Allah'ım söle söle merak ettim
- +1 yıl
Bilmiyorum öyle sürprizler yapar mıyım?
Aklımda bir kaç bişey var..
Ama hepsinin sonunda diyeceğim tek cümlen var:
"Sen benim duâmsın, kabul olur musun?"
#Vesselam00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Herkesin klasik hale getirdiği bir evlilik teklifini sevmiyorum, yani şatafatlı bir gösteri bilmem ne yapılıyor. Gözlerine bakıp dudaklarını öpüp seni çok seviyorum karıcım derim ve benimle bir ömür ölene dek varmısın? diye sorarım...
00 Yorumla - +1 yıl
ben lokantada yemekleri yedikten sonra tatlı faslında etmiştim :) yüzüğü de tabakta garson getirmişti maytaplar filan :)
00 Yorumla - +1 yıl
düşünecek bir sevglm olmadı :)
çok klasik ama yoldan geçenlere bazı sözcükler söletirim sonrada birleştrip verebilriim yda ona şarkı yazarım ve gitarın ucuna yüzük takarım olabilir yani :D çok basit ama bunlar geldi00 Yorumla Ben etmem o etsin devir değişti artık oğlanlar gelin oluyor
00 Yorumla''anam anan olsun mu la'' böyle teklif etmeyi düşünüyorum
10 Yorumla- +1 yıl
sinemada ederdim heralde. Filmin tam ortasında Çekildiğimiz tüm fotolar, tüm anılar perdeye yansıyacak. Ama salonda full olcak. Sonra teklif işte :)
00 Yorumla - +1 yıl
Çok uğraşmasına gerek yok, tekliften önce söyleyeceği içten sözleri beni mest eder zaten.
00 Yorumla - +1 yıl
ben ne edeceğim o etsin bulmuş benim gibi pırlanta adamı :D
00 Yorumla - +1 yıl
Galatasaray maçına götürecem bu maçı kazanırsak evlenelim kazanamazsak yine evlenelim diyecem oğlumuz olursada adını Muslera koyarız derim dsfsd :D
00 Yorumla - +1 yıl
vururum masaya yüzüğü evleneceksen evlen evlenmiceksen uğraştırma beni derim.
00 Yorumla o kadar umutsuzum ki onu bile düşünmedim :D
11 YorumlaÖnce bir sevgili bularak :D
00 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenme teklifi almayı düşünüyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Inş alırsın
- +1 yıl
Al şu yüzüğü yarın gel başla.
00 Yorumla - +1 yıl
Diz çöküp yüzüğü sunması kâfi...
00 Yorumla - +1 yıl
özel ve daha önce yapılmamış bir teklif :D