Arkadaşlar durumumu açıklıyayım öncelikle. İstanbul'da yaşıyorum. Kız arkadaşım sivasta son sınıfta üniversite okuyor. 5 senedir beraberiz. Günübirlik olarak sivasa gidebilirim ancak. Nasıl birşeyler yapabilirim lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bir dizi de gördüm çok hoşuma gitti. Sinemaya başlamadan önce reklamlar arasında fotograflarını slayt geçiyor falan Evli ve öfkeli 22. bölüm son 15 dk dan sonrasını bir izle
03 Yorumla- +1 yıl
Peki neler yapıyorsunuz görüştüğünüzde nerelere gidiyorsunuz ona göre bir şeyler düşüneyim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Söyleme Sivas a gidecegini ve onu bir şekilde carsiya çıkmasını sağla arkasından sessiz ce gel saril ve aranızda konfety felan paylatsinlar ve evlenme teklifini et
03 Yorumla- +1 yıl
Çok sevinir bence bence evet yap
İnternette bir dünya örnekleri var dostum. buradan pek olumlu yanıt alacağını sanmıyorum
01 Yorumla
Yanlızken teklif et başkalarını bulaştırınca işler karışıyor.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Söyleme Sivas a gidecegini ve onu bir şekilde carsiya çıkmasını sağla arkasından sessiz ce gel saril ve aranızda konfety felan paylatsinlar ve evlenme teklifini et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Son 4 sene sen İstanbul o Sivasta mı geçti?
02 YorumlaHelikopter indir okulun bahçesine sonraa süprizzz
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar