2,5 senelik bir ilişkim var. Araya 6 ay kadar bir ayrılık girsede şimdi tekrardan beraberiz. Artık yaşımız yavaş yavaş geliyor. Ailem baskı yapmaya başladı. Onun aileside istiyor biliyorum. Bizim aramızdada üstü kapalı muhabbetleri geçiyor genel olarak ama bizimle ilgili bişey konuşmuyoruz henüz doğru düZgün. Bende artık ailem ve sevgilim arasında kalmaktan sıkıldım. İkimizinde işi var gücü var. Biliyorum o da düşünüyor ama nereye kadar düşünecek daha. Ona direk söyleyip evlilikten soğutmakta istemiyorum ama napıcağımıda bilmiyorum.. Siz olsanız napardınız?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Tatlı, ballı muhabbetler yaparken o tatlılığın arasına evlilik ile şeyler sıkıştır.
Bununla beraber ailenle aranda geçen sorunları ifade et.
Bununla beraber mücadele oranını takip et, sende mücadele et, bak bende ediyorum sende et de.
E önünüzde evlilik gibi bir hedef var, çaba gerekiyor. Elinden geleni yapsın, fazlasını da geç, sadece yapsın o da yeter, muhakkak sonuça yaklaşırsınız. Fakat evlenmek teklifini etmesi büyük laftır, icraate geçmesi lazım çünkü sonrasında.
cut.03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yapıyorum zaten elimden geldiğince ama çok fazlada ben artık bişeyler söylemek iatemiyorum evlilikle ilgili. Sonra soğuyup kaçmasından korkuyorum.
- +1 yıl
Bu tür konuları baskı yapmadan normal şekilde konuşmak doğal zaten, sıkıldığı yerde konu kapanır, akışına bırakılır. Ama bunlar sıkılacak edilecek diye konuşulmayınca ne olacak?
- Soran+1 yıl
Kesinlikle çok doğru, çok haklısınız. Uygun bir dille bir defa söylemekten bir zarar gelmez.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hocam bu işler hadi bana artık ne zaman evlenme teklifi edeceksin tarzında olmaz.Senden şunu yapmanı isterim.Erkek arkadaşının belki düşündüğü birşeyler vardır.Sonuç olarak evlilik bir erkek için çocuk oyuncağı falan değildir.Yani doğru zamanı kolluyor olabilir.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesinlikle haklısınız ama doğru zaman ne zaman? Nasıl anlayabilirim? Arada kalan ben olucam çünkü o doğru zaman gelene kadar...
Biz bunun bir yolunu bulsaydık ilk kendimizde uykulardık canım ya, yani bu kel olan birinin saç çıkartıcı ürün satması gibi olur ne yalan söyleyeyim
10 Yorumla
- +1 yıl
Evlenmek istiyorsa söyler bnce merakli gibi söyleme sakin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
sevgilim bana söyleyip duruyor ne zaman evlenme teklif etcen diye. sinir oluyorum kaçacam sanki. sen sen ol söyleme, beni aşırı derecede soğutuyor bu evlilik teklifi muhabbetleri.
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende bunun başıma gelmesini istemediğim için bişey demiyorum işte :(
- Cevap sahibi+1 yıl
geleceğinize dair illa planlarınız vardır. zamanı gelince edecektir evlenme teklifini. diye düşünüyorum. şimdiden mutluluklar. çocuğunuzun ismini gizli kullanıcı koyun ama :)
sakın zorlama sıkılmasın biraz kıskandır bence ama abartma işe yarayabilir
00 YorumlaEvlenmek istiyorum artık deee. Ailem sürekli evlen diye baskı yapıyor de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Bence çocuk hazır olmayabilir? Sonucta maddi durumda söz konusu ayrıca kolay değil yani :)
00 Yorumladolaşırken kuyumcuların önünde dur yüzüklere bak ne güzelmiş falan de. eşşek değilse anlar.
00 Yorumla- +1 yıl
Yüzük parmağını uzak IH IH IHIIII IIIH diye gözüne gözüne sok :/
00 Yorumla hamile kal ya da hamileyim de tamamdır :D
10 Yorumla- +1 yıl
evlenmek istiyosa gelip söyler o
00 Yorumla direk konuş biz evlenmeyi düşünmüyormuyuz diye
00 Yorumlasenden hamileyim de
20 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sabrettttt :D
20 Yorumla - +1 yıl
Düğüne götür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. akışına bırak