Kızlar eşim beni dövdü doktorluk oldum ne yapmayalım?

Kızlar bebeğimizin parka götürdük orda hep ben ilgilendim bebeğime aşırı yaramaz sonra kucağına aldı bir ayakkabımı montumu giycem almam tekrar çocuğa bir vurdu suratına ta sesi geldi uzaktan bende sinirlendim allah senin belanı versin küçücük çocuğa tokat mi atılır parka getirdin bir değerimi kaldı yemektede ben ilgilendim aşırı ağladı sen yemeğini yedin hala almadın bile ben yemeğe gene çalıştım bir mont giyicem sabredemedin çocuğa vurdun falan dedim baya konuştum oda bana bagariyo sonra arkadaşımıza gidecektik ben dedim ben gitmiyorum eve donucem sonra o bnmde bebeğim ona bende vurururum sen tekmi yaptın diye bana vurdu bende ağladım gene vurdu bende ben şimdi ne yapımda sen bana vurdun ki falan dedim sen hakkettin bana laf söyledin sen çok fazla oldun sizi ben çok simarttim dedi hadi bakalım seni annenin evine götürüyorum dedi git babanın evine gör bakıyım dedi bende ben ne yapımda sen böle dion dedim kendimi kaybettm ona vurmaya başladım koluna falan hem bana vurdun hem suçlusun bide babanın evine goturucem diosn ddm sonra bu bana bir vurdu ben hastanelik oldum birlikte hastane gittik doktor anladı vurduğunu ztn şimdi eve döndük hiç konusmadm kendi geldi tel oynadı bana ters davrandı ve uyudu şimdi burda kim suçlu ne yapmam gerekir?
Kızlar eşim beni dövdü doktorluk oldum ne yapmayalım?