Eşim benle doktor olduğum için evlenmiş, doktor olduğum için ayrıldı. Ne yapacağım ben şimdi?

Evet arkadaşlar hepinize merhabalar öncelikle ben 25 yaşında çiçeği burnunda bir pratisyen hekimim.Konya Selçuk Tıp mezunuyum.Bizde mezun olunca mecburi devlet hizmeti var.Kura çekimi ile atanıyoruz. Şuan bende doğuda bir ilçede devlet hastanesindeyim.Eşim inşaat mühendisiydi.Ve anlamadığım konu kendilerine ait sadece bir ihalede bile 5-6 milyon TL kazanan bir alt yapı inşaat şirketleri olmasına rağmen benim maaşıma mesleğime takmış olması gözünü para hırsı bürümesiydi.O benden 3 yaş büyük.Çok kuvvetli bir aşkla evlenmiştim ben onunla.Mesleğim gereği ben bu ilçede kalıyorum o ise Ankara'da kendi şirketlerinde çalışıyordu.Ben maaşımı yazıyım buraya sorun değil tuttuğum nöbet ücretleri performans primleri döner sermaye hepsi dahil 2.700-2.900 arası değişiyor maaşım.O ise bunu evlendikten sonra duyduğunda çok şaşırmıştı.Ama o nöbetler vs. toplam haftada 130 saat filan yapıyor çalışma saatim çok yorucu yani.Eşimse hep sen para gizliyorsun TV'lerde internette hep 5-6.000 TL yazıyor derdi.Bugün baktım gerçekten 8.000 yazan bile var.Bugün ayrıldı benden ne dedi biliyormusunuz? 'Seninle doktor olduğun için evlenmiştim doktor olduğun için ayrılıyorum.' Cümle aynen bu.Peki yazık değil mi bana? Ben ne hayallerle evlenmiştim oysa ki.daha 3 aylık evliydik.Ne yapıcam ben şimdi? Nasıl toparlanıcam? Genç yaşta hayatımı kararttı.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinizin o çok değerli yorumlarını okudum gerçekten çok güzel gerçekten çok teşekkür ederim benim derdime kederime ortak olup çözüm aradınız çok sağolun bana değer verdiğiniz .Bazı yorumlar bana çok faydalı oldu.O arkadaşların dediğini yapıcam.Hepinize artı 1 veriyorum kusura bakmayın tek tek yorum yapacak takatim yok.Bende kendime gelmeye çalışıcam şimdi.Hatta eylül'de yapılacak olan TUS sınavına giricem kazanamam hiç çalışmadım ama olsun yinede giricem.Hepiniz sağlıcakla kalın.
Eşim benle doktor olduğum için evlenmiş, doktor olduğum için ayrıldı. Ne yapacağım ben şimdi?