Evli bir doktora asik oldum ne yapmaliyim?

Arkadaslar oncelikle sunu belirtmeliyim ki adamla bir iliskim yok. Evli oldugunu anladigim anda aramiza bir sinir koydum. Neyse olayi anlatayim en bastan. Yaklasik 5 aydir beni tedavi eden her ay kontrole gittigim doktorum kendisi. Onceleri hic birsey yoktu bu bana meslegimle ilgili takiliyordu saka yapiyordu. Bir yerden sonra biz muaynede 15 dakikada birsuru sey konusur olduk. Kardesleri zevkleri tuttugumuz takim vs. Neyse bu boyle surdu gitti. Alyansi olmadigi icin ben evli oldugunu tabi ko bilmiyordum. En son gittigimde kahve icmeye davet ettim olur dedi allem etti bir sasirdi. Olur ama seni yaniltmak istemem ama ben Şu an kagit ustunde d e olsa evliyim dedi. O zaman olmaz ben esinize de sizede saygisizlik etmek istwmem dedim. Ama artik o konularda karismiyoruz birbirimize sadece o burda gorev yaptigi icin bu durum suruyor dedi. Bende kahve icme tekliim hala gecerli ama medeni durumunuz daha uygun oldugunda belki olabilir dedim. Ciktim. Gexen yine kontrolum vardim gittim hic o konulara girmedik ama seninle. sohbet etmek cok keyifli dedi. Bende tesekkur ettim ciktim. Simdi ne yapmaliyim bilmiyorum. Kendimi geri cekiyorum ama cok da hoslaniyorum. Oldukca zor bir durumdayim. Onun da ilgisi var belli ama bosanmadan gorusmeye devam etmem yanlis olur degil mi?
Evli bir doktora asik oldum ne yapmaliyim?