Şu an dalga gecenlerin surat ifadelerini görmek isterdim... :*
asik oldugumla evlencem
tanıdık bildik her zaman iyidir. . tanımadık biri ne çıkacağı belli olmaz... kavun mu çıkar kelek mi bilinmez... aile çeversine bakın aranız açılsa referas olabilecek birileri çıkar. flörtün garanstisi yok tanışma süresi 1.5 ayı geçmesin olacaksa ilk anda belli eder. evlenmeden önce ilişki vs yapmayın derim inş... çünkü evlilik sonrası sadık olmanızda katkısı olur. gencim güzelim diye kocanı üzme...
tanışmak isterseniz mesaj beklerim. sen tanımadığım biri dersin şimdi. hakkımda olumlu yönde kolay bilgi taplayacağınız düşüncesindeyim. allaha şükür ailemde aşırılık yok... kendi hallerine... fazla yakışıklı biri değilim
Git git. Estetik Cerrahları da bekliyordu zaten. Her göğsünü büyüttükleri orasına burasına ayar verdikleri birilerine aşık olmaya can atıyorlar. Zekalı bilgi dediğin şeyin doktorlukla ne alakası var onu da anlamış değilim.
Tum hastaliklari biliyorlar. Hem hayalim doktor olmakti olamadim. Hukuk okuyorum.
Bilmiyorum olabilir ama cok istiyorum iste.
yani diyorsun ki ben dünya zevkine kapıldım gidiyorum adam zengin olsun doktor olsun mutlu olmasam da olur diyosun bebeğim öyle mi
hay ben senin gibi kızın
sen evliliğini meslek kriterine göre yaparsan bazı şeyleri de kabullenmek zorunda kalırsın unutma
Ya dayimda doktor. Ailesrl bir sorun yok hastanelerdede curumuyor. Ayrica amac zengin olmasi değilokuldan beni seven bir cocuk var cok zzengin ama cok salak. Istemiyorum ben bilgili kulturlu erkekleri seviyorum
lafa da bak hele sanki sadece doktorlaar kültürlü ve zeki
tıp fakültesinde görgü,edep öğretmiyorlar
Ağzının tadında biliyorsun ahh ahh bende dr istiyorm:p
Hukuk bittikten sonra hemsiremi olsam
Kiz nasıl buldun
Bir kizla tanıştım okuldan samimi olduk abisi doktormus. Hastaneye gittik sormus beni falan o kim diye :D oyle tesaduf oldu ama birsey yok ortada daha.
Hayırlısı olsun canım bırak sen buradakilerin sacmaliklarini samimi kizsin dobraca diyorsun heepsi ister dr koca
Hahah aynen. Salak salak konusuyorlar. :)
Sagol canımcim
Ne demek
Ne olduki canım ne yaptı:(
Kafam uyusmadi artik gorusmeyelim dedim. Kibarca tehdit etti
Boşver canım takma başkası olur
Nasıl tehtit etti ya bende diş tedavisi görüyorum bi ara bakışlarla bi yakınlaştık gibi oldum sonra doktor değişti işlemden dolayı bayağıdır göremiyorum
Cevap
46Cevap
Doktorlar hastasıyla evlenmez. Etkilenmez çünkü o gözle bakmaz işi olarak görür. Yani senin göğüslerini falan görse cinsel isteği artmaz çünkü zaten alışık öyle etkileyemezsin. Hem doktorlar tıp okurken nişanlanıyomuş çoğu. Bulamazsın :P
3 sene önce demişti gel evlenelim diye istememistim :( of salakligima yanayim
Kim ? Sevgilin miydi
Evet. Tip okuyordu.2 .sinifti
O zaman evlenseydin işte :D
Ne biliyim kucuktum ya. Hic aklimda evlilik yoktu. 23 yasindaydi hacettepedeydi birde :(
Hayırlısı. Bi insanla mesleği için evlenme karakteri düzgün değilse bilim adamı olsa ne olur
önemli olan kişiliği mesleği falan değil bence ayrıca mesleği ile evlenmiyceksin onunla karakteriyle bir ömür boyu geçireceksin sonuçta bu açıdan bakmalısın
Evet canim haklisin ama asikta olabilirim yani.sevmeden evlenmem tabiki
Güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :D Umarım bir tane doktorla evlenir, hayallerini gerçekleştirirsin :)
Insallah ya :D cok istiyorum
Yeterince istiyorsan olur merak etme, çekim yasası daima işlemde ;)
Insallahh :*
beyin cerrahisine git
bilim hızla ilerliyor takip etmek mümkün değil
ama sen gene bir beyin eklebiliyor musunuz diye git sor
Sen git dene olursa düşünürüz
budur =) +1
:)
şu sorudan aklın olmadığını anladım o yüzden sen baştan kaybedersin gidip de rezil olma veya istersen beyin cerrahına gidebilirsin senin için iyi olur.
Beynindeki on yargilari yiktir sen ilk.
ulan beni ne hemşireler ne avukatlar istedi de gitmedim :) :) erkeğim ama evlenme teklifi eden onlar nabim :) insan olsun yeter diyorum ben sen sadece mesleğine ve parasına bakıyorsun :) senin iş olmaz vaz geç :))
Doktormusun
Hayir
Onlarin zekasi seni buyuluyor da, senin ... neyse :D gonlune gore olsun. Ozel hastanelerde yasli erkek doktorlar var hanimlari var mi yok mu arastir sansin olabilir
Bende sadece bedenim degil biraz vakit gecirsek etkilenir zekamdan.
Haha fark ettim zaten de onu, doktor o yoğunluğunun arasında bununla uğraşamaz işte:D Hem beyni olan hem de boş bir adam lazım buna:D
Haha, bence de, çok makul:D
bende bariş diye doktor arkadaş var tam senlik gel anlaşalım satayım sana :)) sırf kadınlardan dolayı jinekolog olmayı tercih etti onla gül gibi geçinir gidersiniz :))
Ya yok jinekolog istemem
İyi fikirmiş.
Bunu uygulamalıyım.
*Vücudunu bağışla.
Kaç tane doktor senin bedenin görecek tahmin bile edemezsin.
Nayir
doktor ve zeka
doktor=para olmasın
bi züktürgit yaaaaaa
Okulda zaten var zengin cocuklar ama hepsi cok salak. Ergen ergen tipler.sevmiyorum
Doktorlar genelde meslektaş değillerse, marjinal insanları pek tercih etmiyorlar gördüğüm kadarıyla... Tahminimce, güven duygusu önemli. Sonuçta adam hayatının yarısını hastahanede geçiriyor, eşine güveni tam olmalı ;)
Dayimda doktor hayatini yasiyor valla.hicte hastanelerde degil
doktorların ''zekalı bilgisi'' :D bu cümleyi kuran kızı doktor napsın pardon ama :D
Telefon kendi kendine duzeltiyor.
telefonun da senin gibi akıllı desene :D :P
erkeklerin mesleklerine karşı ilginiz neden? O meslekle yatıp kalkmayacaksınız bir ömür boyu işte ben bunu anlamıyorum. Ha zekilik etkliyebilir tabi. Doktor olmayıp mühendis olup da zeki olan insan yok mu? Ha o da güzel meslek mühendis :) Peki zeki bir öğretmen vs yok muuuu hahaha
Zengin olduktan sonra cok meslege sahip insan var ama doktorlar cekici geliyor
Ben de çok zeki biliniyorum çevremde ama hoslandıgım kızı bir türlü etkileyemedim çok utangacız karşılıklı susuyoruz. Tanıyorum da Napcam?
Hayir konusmayan erkek sevmem öyle. Bir konusacak herkes dikkat kesilip onu dinleyecek. Susturacak hazir cevap olacak.
Tamam da her ortam aynı değil ki bir gün kendini öyle ifade edemez erkek öyle biri olsa da ve o öylece kalır. Yani senin gözünde konuşmayan erkek olarak.1-2-3-4 şans fırsat gerek ve o an senin de onu dinliyor olman gerek. Yani olacağı varsa olur doktorsa doktor ile evlenirsin.
:D hahhaha. hayırlısını iste canım hayırlısını. hayırsız bir doktorla evlensen ne olacak. Allahtan hayırlısını iste. Allah gönlüne göre versin
Ya tabiki ama doktor olsa bal seker kaymak olur :)
:))
tam diyecektim ki sen konuş bakalım sonra doktorların ne kadar manyak olduğunu görür kaçarsın diye :) dememe kalmadı güncellemene yazmışsın bile :D
Evet tam manyakti
Neden ne oldu nasıl davrandı ki bende korktum şimdi 🤔
Cok iddealiysan gel doktorun olayim :D beyaz onluk streskop filan ayar cekeriz sende kedi kiz olursun :D
Ben idaaliyimda doktor yok.
Ifksjcn :D
Niye :D
link
Bu benim IQ puanım. Doktor değilim yalnız. Olmaz mı?
Bunlarin dogruluk payi yok
Nasıl yani? Yalan mı söylediğimi düşünüyorsun yoksa IQ testleri ile zekanın ölçülemeyeceğini mi düşünüyorsun?
Hastanede yapılan olcumler tamam ama bunlar degil.bunlara göre bende dahi ciktim .oyle olsam hukuk degil tip okuyor olurdum
Ama hukuk eşit ağırlık, Tıp ise sayısal sonuçta. Bu zeka ile alakalı değil. Tıp kazanabilmen için sayısal birikimin iyi olmalı. Bence zekanı küçük görme. Senin puanın kaç çıkmıştı?
137 falandi heralde 2 sene oldu unuttum
Bu sitenin soruları kolay değil, çok orjinal. Hem zamanla da yarışıyorsun. Eğer senin sonucta bu siteye aitse ben güven derim bu sonuca. Ayrıca hukuk okuyor olman da bu sonucu destekliyor. Hukuk kazanmak öyle kolay değil, birkaç üniversitenin işletme bölümünü saymazsak eşit ağırlıkda en yüksek puanlı bölüm diye biliyorum.
Evet oylede ben tip istiyordum bu site olmasi lazim.
Hukuk için gerekli puanın yanısıra bir de tıp kazanmaya yakın bir sayısal puan aldıysan doktor seni kesmez bence. Sen bir tane Einstein bulmalısın.
Aman matematigim zaten iyi turkce kismida zaten kolay.
Peki fen?
Iyide tip icin cok iyi olmaliydi.
Benim kardeşim yerinde birine hukuk okumasını tavsiye etmiştim. Kazandı, okudu ve şimdi savcı oldu. Doktorun odasına girse doktor ayağa kalkar. Bence Allah sana daha iyisini nasip etmiş. Şükret.
Evet her zaman hayırlısı demiştim
Güncellemeye cevaben:
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş. Bence güncelleme yapmakta acele ettin.
Komik kız.
Ne olur kendini yakın bir yerden atar mısın söz cennete gitmen için çok dua etcem ... Nedir bu arayışş yaa kocada koca kocada doktor seni istiycek mi ?
Ister seneye bende avukat olacağım . Guzelimde.
pehh pehh pehhh
Ndu cnım :) cok emineden kndinden
Manyak çıktı adam ya. Saka gibi görüşmek istemedigimi soyledin yok oylece birakamazsin falan demeye basladi tehdit etti
Acele edersen oyle olur mantık evlilgi ypıyosun sen aklın basına geldimi bare ?
Geldi geldi :) artik asla
Afferin :) ask ı bekle o sana gelsin
Allah bazı şeyleri eşit vermiyor.
güzellik - zeka ;)
Yoo bende hukuk okuyorum. Herkes zeki oldugunu söyle r
çok yakın iki arkadaşim var, hekim olacaklar bu sene. tanıştırayım seni bari.
böyle soru sorana p*zevenkce yaklaşılırken ama değil mi :)
buda oldu sonunda hayırlı olsun ne diyim gönlüne göre versin :D
Sagol canim :D seninde
:D amin hepimizin inşallah :)
Bence sende zeka eksikliği var ve bu yüzden zeki birini bulmak istiyon ama seni parmağında oynatmasın dikkat et :D
Tamam sağol zeki insan
Ne demek güzel insan
Doktorların zekası derken küçük bir kısmını kastediyorsun sanırsam.
2 saçma ilaç yazıp , bilgiden yoksunları değil :)
Benim tanidiklarim bilgi kupuydu ya. Ama o zamanlar kucuktum biraz vok etkilenirdim
Zeki olması elbet önemli ama , doktorluğu şart koşma :)
Yok şart
Doktorlar da zekaya bakar yalnız :)
Ev sarmasigi degilim bende.hukuk okuyorum
ben sana demiştim doktor da doktor dedin illa
Aynen artik tövbe demiyorum
Noldu ki :) doktor naptı
Yapisti resmem 2 gunde kocam gibi davranmalar falan
Evet gıcıkmış kurtul sevdiğinle evlen en iyisi hukukçu :)
tahsilli biri misin önce onu söyle.doktor adam insanın fiziğine fazla önem vermez kendisi gibi kafa dengi,lisanslı birini bulur.
Hukuk okumaktayim...
Ben doktorum da, yalnız en az 10 boynuz yersin. Kabul mü?
Benle birlikte olan erkegin gozu kaymaz baskasina
O kadar iddialısın yani. Doktor olmadığıma üzüldüm şimdi.
Evet öyleyim
Doktor olmak için zeki olmak gerekmiyor. Etrafta dolu zeki erkek var abisi. He, konu para ise işte o zaman haklısın.
Ha ha :)
Cnm ya :) senin beyin nakline ihtiyacın var, göğüsler sonraki iş :) ok by..
Hı bb jsjjd allahin mali.
aahahahaha :D:D:D:D:D kesinlikle bencede beyin nakli yapılıyor mu türkiyede :D +1
hahahaha +1 :D
beş yılı olan bir doktor arkadaşım var eğer istiyorsan evvlenecek senle oturma izni için falan :)
Ama yakisiklida olmasi lazim biraz
yakışıklı ve fiziği çok iyi üstelik lübnanlı çok da iyi bir insan kendisi oda arkadaşım yurttaN
Lubnan mi jdjaKbx istemez
:P isteme aman sanki ben deyince seni isteyecekti ya la:D
Gorse hayir demezdi ama ben istemem onu :D
ne yani çok mu güzel olduğunu sanıyon ki :D atsana bir link nası bişi mişsin görelim
Adriana lima olsam camur atmaya calisan cirkef pembeliler duruyor. Ama emin ol begenirdin.
vay be :) öyle diyosan öyledir yaa :) ama merak etmedim değiş şimdi ya
:) monica bellucci fahriye evcen karisimiyim oyle diyorlar
ohaaaaa :D fahriye de çok güzel monica da çok güzel ve karşımlşarı nasıl bişi olur hayal bile edemiyom naptın ya :)
Ya fahriye evcen diyende oldu monicada benzetiyorum bende kendimi
Ya boyun kaç senin :d doktor şart mı benim de sosyal zekam iyidir:d
169 evet doktor şart
Boyun çok iyiymiş ya:) ya derdin para mı anlamadım ne alaka
Para degil su an pesimde cok zengin bir cocuk var zaten arkadaşlarım aramizi ypmaya calusiyo kacirma diyolr ama ergen resmen ya
İyi bakalım Allah hakkında hayırlı olanı versin ne diyim:))
ee ya o doktor senin buralarda koca aradığını biliyor mu peki :D
Yooo :)
bilmesin de :) şimdi ne güzel buldun birini kaçırma elinde
Ya ne güldüm ben:D
Meslekleri çekici ama ilişkide kaç kaçabildiğin kadar..
Dayimda doktor cok mutlular ama :/
Sen bilirsin.
dedim sana :/
Neden öyle dediniz biraz bahsedermisiniz
Neden öyle dediniz bende düşünüyorum ama hayırlısı
sırf doktor diye zeki demene şaşırdım:) tanıdığım hem doktor hem tıp okuyanlar var zekanın z si bile yok onlarda
Hipokrat yemininden haberin yok senin sanırım;)
Hic hastasini seven yok muyani
Haklisin :(
Tıp ogrencisiyim,senin gibileri cok goruyoruz canim ama once bir duzgun cumle kurmayi ogren bence.
Heyecandan yazamadim
ah yavrum yazarken heyecanlanıyosan sen görünce nasıl konuşacaksın o zaman
Zamanla olur :D
Brazzerstaki kel adam var isten mi? O da bir nevi aşk doktoru :D
Seviyorum o adami yakisikli
Şu an ki modern tıp ile beyin nakli mümkün değil, yani umutsuz bir durum senin için. :(
Sen önce avatarını değiştir, pis sapık :D
bence mantikli iyi edersin en azindan etiketleri var gosterisleri var
Beyni olan biriyle evlensen? Belki takviye yapabilir ne dersin?:)
Ben doktorum Mersinde yasıyorum güzelim hâlâ bulamadıysan al beni kaçır
doktor şartmı:D
Şunun şurasında paralı bir koca arıyorum desen daha kolay anlaşılır:D
Yoo benimle sevgili olmak istiyo zengin birisi ama cok mal
doktordan önce insan mi diye bakicaksin. beyin büyültme operasyonu lazim bence
Ya hem adına sevindim hem üzüldü nası manyak çıktı anlatırmısın bende doktorumla yakınlaştım devamı gelmedi 😏
bende doktorum gel buyur evlenelım genel cerrahı uzmanıyım
Masallah erkek doktor kayniyomus site doktorum diyen 35. Erkeksin.
dogrudur :)
buradayım yalnuz gögüsler küçükse sıkıntı hacı ya. boobs yani önemli
Anladikk
hayır doktor arklarım var hepsi öyle :d
Tagam
tangan ı bana sorma. en son nerde soyunduysan ordadır knka
sen bir beyin cerrahisine git o beyini aldır boşuna hamallık yapmazsın en azından..
Yok jinekolog. Ama sana buluruz.
O öyle düşünmüyor. Buda bana yeter.
:D hahhah
Doktor olmusta adam olamamis serefsiz
verdim şukunu zalım.. :)
Göğüsler küçükse olmaz o iş .
Onun disinda cok güzel ama kalcam falan
Çok tatlısın samimi söylüyorum bunu. :)
Hihihi mucuk
Hasta ayağına yat ellet :D
Kadın dogumamı gıtcrm
Erkek doğum olmdıgına gore
göğüsler küçükse olmaz
dipnot:ben doktorum
tanıştırabileceğim arkadaşlarım var istersen...
memur adam bulsam evlenecem
git bir jinekoloğa göster olur mu de :D
ahahahaha Zekaya bak bee :D
Anlaşılan vazgeçmişsin
Evet ya tobe
doktor he sen ne mezunusun
Hukuk öğrencisi
uuu ciddi misin meslektaşız ama sen bizi satıp doktora mı gidyon
Karizmstigeee
Bende Avukat Kız Arıyorum
Ben hukuk okuyorum
harbiden varmış lan böyle insanlar :)
açılın ben doktorum :D
yerlerdeyim asşafdkslşgkkfgfd
Tamam kalkma
Allah akıl verirken neredeydin bacım
Sen cok akkillisin ya ameleyle evlen
Olur evlenirim bunu sana soracak halim yok ama doktur var kisiliksizdir bunu unutma
göğüslerin küçükdiye gidersen o iş olmaz
Neden ki
Bilmiyorum baska sorunumda yok
sevdiğin aşık olduğun kişi değide doktor vay bee
Etkileniyorum onlardan. Hoslanirim yani
Evet jinekolugum vajinaya bakarkrn etkilendim. Gerci o gencti.
23
Ne
o zaman Doktora alalım :DFD:AF:AFA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar