sarısın uzun boylu beyaz tenlı bir kızım boyum 1.70 unıversıte mezunuyum ve bankacıyım bır doktorla evlenmek istiyorum nasıl evlenebılırım nerden bulup tanışabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayİnstagramdan mesaj at birkaç tanesine, benim böyle problemlerim var hocam diye hastaymışsın gibi bir şeyler sor belki dönenler olur. Ben bi dönem yaşadığım sağlık sorunuyla ilgili ciddi şekilde mesaj atmıştım birkaç tane doktora. Yüz yüze gittiğim doktor dışında acaba diğer doktorlar ne diyecek doğru bir tedavi sürecinde miyim diye tamamen bilgi almak istemiştim, mesajı yazarken de ciddi bir üslup kullanmıştım. 10 tanesine mesaj attıysam içlerinden en az 3 tanesi bana samimi bir şekilde dönmüştü. O samimiyeti sen anla artık. Numarasını verip yemeğe davet eden bile olmuştu. Hepsi aynı değil tabii ama içlerinde var böyleleri. Bi şansını dene istersen.
14 Yorumla
Soran11 ayhastası olarak gıtsem * ben sevdıgımle evlenmek ıstıyorum onume gelen doktorla degıl
Cevap sahibi11 ayBacım sen de hem doktor istiyosun hem de sevdiğinle evlenmek istiyosun, kriterleri azaltmalısın biraz. İllaki mesleğe takılma derim, belki kendi sektöründe sevdiğin biri karşına çıkacak daha mutlu olacaksın. Doktor olup mutsuz olacağına farklı meslekten olup mutlu olman daha önemli.
Soran11 aynıye bır doktoru sevemezmıyım
Cevap sahibi11 aySeversin tabii ki ama illede doktor olsun diye odaklanmamalısın. Belki farklı sektörden birini tanıyacaksın çok seviceksin kafan uyuşucak, sırf doktor değil diye böyle birini elinin tersiyle iticek misin yani. İllaki mesleğe takılma, önemli olan mutlu olman, seninle hayata aynı pencereden bakabilen biri olması. Bunu demek istedim.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Selam! Öncelikle ne istediğini bilmen ve hedeflerin konusunda net olman çok güzel 🙂 Emin ol, hayatta kendi mutluluğunu ön planda tutmak çok kıymetli. Bir doktorla evlenmek gibi bir hayalin varsa öncelikle bunun nedenini kendi içinde iyice düşünmeni öneririm. Çünkü asıl önemli olan karşındaki insanın mesleğinden ziyade sana nasıl hissettirdiği ve aranızdaki uyumdur 🤗
Doktorlarla daha çok hastanelerde, tıp fakültelerinde yapılan sosyal etkinliklerde, arkadaş çevresiyle veya ortak ilgi alanlarına sahip olunan kulüplerde tanışabilirsin. Samimi ilişkiler kurup önce arkadaş olarak başlayabilir, zamanla birbirinizi daha iyi tanıyabilirsin. İnsanlara yaklaşırken doğal ve açık olman seni daha çekici kılacaktır.
Unutma, önemli olan senin mutlu olman. Hayat yolculuğunda karşına çıkan insanlarla kurduğun bağlar sana en doğru yolu gösterecek. Kendine güven ve sevgi dolu kal, şans hep senin yanında olur 🌷✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
41Cevap
11 ayValla canım hemşire Dr buluyor sen hemşire ol çünkü evlensen bile hemşire ile nobetlerde neler yapıyorlar neler
13 Yorumla
Soran11 ayneler yapıyorlar anlat bıraz
- 11 ay
Neler neler bence hemşire ol ve kap kendine bir cerrah
- 11 ay
Ben çirkinim libidom yüksek benle de yaparlar mı çok isterim
11 ayBen doktorum , benim kriterim seninkine benzer kolaylıkla bulabilirsin eğer huyun bozuk değilse
019 Yorumla
Soran11 ayne krıterın
- 11 ay
Boylu poslu olacak , kilolu olmayacak güzel olacak (hem yüz güzelliği hem fizik güzelliği ) üniversite mezunu (bölüm çok önemli değil) bi de huyu huyuma gitsin çok herşeye itiraz eden biri olmasın bana zorluk çıkarmasın
Soran11 ayAynı ben bu saydıkların
- 11 ay
Ne kadar güzelsin o da önemli :))
Soran11 aySarışınım beyaz tenim felan
- 11 ay
Hmm iyiymiş severim ben beyaz tene sarışın
- 11 ay
Nerde yaşıyorsun. İl olarak?
Soran11 aySiz mesela begendıgınız hasta olunca sosyal medyadan ekleyebılıyor musunuz yoksa etik değil mi
- 11 ay
Etik değil asla öyle bi şey yapmam çok beğensem dahi eklemem numarasına mesaj atmam , sistemde numarası da da var ama bi hastaya bile yapmam , bu şekilde yapan belki vardır ama ben mesleğimi buna karıştırmam
Soran11 aySonra meslegınden olma ıhtımalın var peki nasıl tanıscan
- 11 ay
Arkadaş ortamı sosyal medya ya da sosyal hayattan bi şekilde bi sürü insanla tanışıyorsun zaten
Soran11 ayHastanı çok beğensen bıle olmazmı riskmi meslek acısından
- 11 ay
Bi nevi o da bana bi adım atsa olabilir o da dışarda buluşurum
Soran11 aySeks felan olmaz dıyorsun
- 11 ay
Nasıl yani? Seks aynı bi konu? Hastamla asla muayene odasında yapmam , dışarda da yapmam kendisi istese de yapmam (ama fena fantezi değil )
Soran11 ayNeden yapmazsın hastanla suç mu
- 11 ay
İşte tabi suç , dışarda da risk yani anlaşamazsın seni şikayet eder falan iftira atar uğraşmak güç
Soran11 ayNasıl kanıtlıycam ki
- 11 ay
Bi şey çıkmaz ama mide bulandırır gerek yok o riski almaya
Bir an önce hastalanmalısın. Doktora gidip muayene olmayı bahane edip tanışabilirsin mesela.
11 Yorumla
Soran11 ayHahaha doktor doktor gez dıyorsun
11 ayTüm doktorlara takip at. Biri elbet döner. Ya da paylaşımlarına tepki bırak
12 Yorumla
Soran11 ayama sevdıgım olsun ıstıyorum
- 11 ay
Tanıman lazım.
Niye doktor üniforma takıntısı mi? Bence mesleğe bu kadar takıntı yapma meslek uyar kafa yapısı uymaz
20 YorumlaDoktora gelene kadar başka bir şey isteyemedin mi? 50 yıl önceki kızlarda doktor isterdi ama aradan ciddi zaman geçti..
10 Yorumlaİyi bir adam olsun, bana değer versin ecine ailesine bağlı olsun değil doktor olsun. Güzel düşünce
116 Yorumla
Soran11 aykarakterıne bakıcam tabıkı
- 11 ay
Bu zamanda parasızlıktan evlilikler bitiyor
- 11 ay
@Kalplivceld hmm mesele doktor olması değil parasının olması yani?
Evlilikler parasızlıktan değil anlayışsızlıktan bitiyor. Erkeğe " Para bul, nasıl bulursan bul" derseniz bir gün tak eder canına çeker gider - 11 ay
@Frankenstein16 yok parasızlıktan bitiyor seks karın doyurmaz
- 11 ay
@Kalplivceld eski kız arkadaşım da böyle diyerek " Eski" olmaya hak kazandı. Allah ıslah etsin ne diyelim
- 11 ay
@Frankenstein16 bende sadece seks arayan adamları konuşmadan postaladım
Soran11 ay@Kalplivceld erkeklerın tek amacı seks zaten
- 11 ay
Kızlarında kriteri doktor olsun zengin olsun ne olmuş yani sanki karaktere bakıyorlar aradıkları tek şey ten uyumu seks
Soran11 ay@Kalplivceld zengın ıstese doktora bakmaz gıder galerıcıyle mutehıtle evlenır
- 11 ay
Bir gecede iflas eden müteahhitler bilirim. O zaman ne yapacaksınız?
Sıradaki? mi diyeceksiniz?
Soran11 ay@Frankenstein16 mal varlıkları coktur onların
- 11 ay
@Frankenstein16 bunlar sadece bahane ayrılırlar. Tıpkı güzelliğini kaybeden yaşlanmış eşlerini aldatan genç kızlara bakan erkekler gibi
- 11 ay
@Frankenstein16 güzellikte geçici ama erkekler güzellik arıyor
- 11 ay
Açıkçası ergenlikten çıkmış erkeklerin tek amacı seks değil... Şahsen karşımdaki istese o kadar yükselebikeceğimi düşünmüyorum.
Hergün hergün... - 11 ay
@Kalplivceld guzellik ve para aynı şeyler değil. Kızlar da yakışıklı erkek arıyorlar.
Aynı hesap...
Ancak para bu denli konuşulunca cidden rahatsızlık veriyor. - 11 ay
Sizin gibiler yüzünden görüşmeye gidersem de otobüs ile gidiyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
11 ayÖnce hasta olacan hastaneye gidecen gelecen sürekli o zaman bir tane doktorla tanışın ona göre artık biseyler yapan
00 Yorumla
11 aytekrardan üniversite sınavına gir sağlık sektöründen olursan bulma ihtimalin var ama sen tıp kazan ihtimal yüzde 70 80 lere kadar ulaşır.
00 Yorumla
11 ayYa ondan sonra erkekler niye evlenmek istemiyor. Siz iyisini Kıymet vereni bulun öpün başınıza koyun önce :)
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. Direkt doktor diyip böyle saçma kritere göre evlenilmrz
02 Yorumla
Soran11 ayben bu meslekten ıstıyorum
- 11 ay
Asıl doktorla evlenilir
Gizli Üye(30-35)11 ayKendim hastanede çalışıyorum ama genelde dr ler kendi gibi dr eş bulup evleniyor kendin bence banka müdürü falan bul kendi sektorunden daha garanti
20 YorumlaDoktor birini buldun mesela belki karakterleriniz zıt olcak bilemezsin ki
12 Yorumla- 11 ay
Öyle olsa gene evlenir bunlar
Gizli Üye(25-29)11 aySenin gibi birinin nasıl sosyal çevresi elit çevresi olmaz sanki çirkin ev kızısın
31 Yorumla
Soran11 ayDoktor cevreyı nerden bulayım
11 ayNeden doktor neden seveceğim bir erkek çıkar inşallah demiyirsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayDoktorlar hastanede olur , orada bulabilirsin bende hekimim ama branşım insanlara itici geliyor zaten evliyim
01 Yorumla
Soran11 ayhastasıyla evlenen doktor var mı bırde doktorlar nelere bakarlr
11 ayBence al bir teyzeni falan götür randevuya bakın etrafına
00 Yorumla
11 ayMarangozum bebeğem. Uzun boylu sarışın bir bankacıyla evlenmek istemişimdir 😏
02 Yorumla- 11 ay
Sana bakmaz
- 11 ay
@Kalplivceld meslek değiştirdim, karanlık işler çeviriyorum. Sen bana bakar mısın bebeğem 😏
Gizli Üye(18-24)11 aydoktor olsun diyeceğine delikanlı olsun de
ayrıca sen bi bankacısın, bir doktor sana neden baksın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayen evlenilmeyecek meslek gruplarının başında geliyo
14 Yorumla
Soran11 ayNeden
Cevap sahibi11 aysıkıcılar ve para gözler, işleri güçleri maddiyat
Soran11 ayOralara kolay gelmemişler tabiki maddiyat olacak
- 11 ay
Aldatmada var
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayşimdi sana özelde sorsalar karakteri bilmem neyi önemli dersiniz ama kızların tek derdi para :D
00 Yorumla Bir doktor olarak yazıyorum tek kriter dr olamasu olmamalı ama yine de konuşabiliriz bu mevzuyu
04 Yorumla
Soran11 ayNeye bakıyorsunuz kadınlarda
Soran11 aysonrakı aşamada peki
Gizli Üye(36-45)11 ayAmcam var 62 yaşında hiç evlenmedi Kardiyoloji Uzmanı olur mu
00 Yorumla
11 ayahwhahqhahaha deliriyorum bu KS kizlarina ya
30 Yorumla
11 ayçok asosyal kilolu vb doktor hariç seni almazlar
02 Yorumla
Soran11 ayNiyeee
- 11 ay
doktorun statüsü var yani güzel de olsa almıyolar biraz kültürlü okumuş alıyorlar doktor öğretmen doktor avukat vb çok var bankada statün iyiyse alırlar ama
11 ayhastaneyi sık sık ziyaret et birini gözüne kestir ve konuşmaya başla
10 YorumlaBiz sadece kendi aramızda evleniyoruz
01 Yorumla
Soran11 aynasıl yanı
Aw ne alaka ya doktor ne allah mı
11 Yorumla
11 ayDedem var 60 yaşında olur mu?
00 YorumlaNeden özellikle doktor
00 Yorumla
m 11 ayMizaçlarınız yakın zaten anlaşırsınız. Doğru seçim
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 720 cevap paylaştı. Hastası olman lazım
00 YorumlaUmarım istediğiniz birisini bulursunuz.
00 YorumlaHastanede sanırım
00 Yorumla
11 ayNikah masasına giderek
00 Yorumla
11 aytıp fakultesinde takıl dur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBol. Bol. Hastaneye git
14 Yorumla
Soran11 ayhastasıyla evlenen doktor var mı acaaaaba
Cevap sahibi11 ayVar var olmazmi ben iki hastanede calisiyorum sana bulalim 🤭🤭🤭
Soran11 aydoktorlar cokmu calısyor ama vakıt ayıramazmı
Cevap sahibi11 ayAyirir niye ayirmasin
Gizli Üye(30-35)11 ayİlk önce hasta olman lazım ama
026 Yorumla
Soran11 ayyalandan mı ahha
Cevap sahibi11 ayHahaha valla bilmiyorum o ortama girmek için hasta olman lazım ya da hasta götürmen lazım tabi orada ki doktorlar da ne denli bakarlar bilemem en iyisi çevreden arkadaş ortamından niyeti ciddi olan birini bulmak
Soran11 aydoktorlar aldatır dıyor cevrem hep
Cevap sahibi11 aySana bir şey deyim mi aldatmak karekter ile ilgili bir durum yani bu aldatır bu aldatmaz diyerek insanlara ön yargı ile yaklaşırsak ne kadar doğru olur sence
Soran11 aybence seven ınsan aldatmaz sevmeden evlenırsen aldatırsın
Cevap sahibi11 ayAlakası yok bence insanın özünde olan bir şey bu aldatan sevse de aldatır sevmese de
Cevap sahibi11 ayHer iki cins için de konuşuyorum sevgilisi olup evli olup aldatan kişiler var
Cevap sahibi11 ayAynı şekilde sevgilisi olmayıp ama nasibin de ki kişiyi bekleyen sadece evlenme niyetinde olan kişiler buluşurlar otururlar niyet ciddi
Cevap sahibi11 ayBu tür şeyler var yani o yüzden bence sevme ile alâkalı bir durum yok tabi bu benim şahsi düşüncem
Soran11 aydoktorlar sana vakıt ayıramaz cok calısır dıyorlar
Cevap sahibi11 ayYani onların işi yoğun stresli nöbetleri falan var sıkıntı
Soran11 ayevet
Cevap sahibi11 ayNeden doktor peki 🙂 bende öğretmen diyorum ama çıkmıyor bi türlü 😅
Soran11 ayılgımı cekıyor eskıden berı hep doktorla evlenmek ısterdım
Cevap sahibi11 ayAnladım İnşallah gönlünce olur 🙂
Soran11 ayboyum 170 sarısınım beyaz tenlıyım egıtımlıyım dhaa ne olsun dımı
Cevap sahibi11 ayHahwj valla hiç tipe boya bakmıyor bu işler😅
Cevap sahibi11 ayNeden gizlisin peki
Soran11 ayneye bakıyor bu işler tanıyan cıkan dıye
Cevap sahibi11 ayKader nasibe bakıyor 😄 ne güzeller var evlenemiyor ne çirkinler var doktorlar kolunda 😅
Cevap sahibi11 ayBurdan kim tanıyacak ki profil de resmin var mı ki
Soran11 ayallah cırkın sansı vermelı bence hahaha
Cevap sahibi11 ayJajaja sırf doktor olsun diye mi yani deli ya 😅
Cevap sahibi11 ayBuldun mu doktor kendine
Soran11 ayyok
Cevap sahibi11 ayBeni eklesene
varsa kaderinde çıkar karşına
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayNiye meslek diye tutturdun ki saçmaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aybu kafayla bir şey olcağın kesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHangi branştan olsun?
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayCeyin berrahı olur mu?
Gizli Üye(18-24)11 ayneden doktor mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÖyle bir kuzenim var istiyorsan tanıştırabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHastane hastane dolas..
00 YorumlaUmarım ilik gibisindir
00 Yorumla
11 ayNasil mi dedin
08 Yorumla
Soran11 ayevet
- 11 ay
Bir cobanla bir cöpcüyle bir avukatla evlenir gibi evlenirsin
Soran11 ayne alakası var
- 11 ay
Nedemek bu simdi
Soran11 aycobanla copcuyle neden evleneyım
- 11 ay