+1 yılAçıkçası birkaç yıl önceki düşüncelerim olsa ben de derdim ne bu bağnazlık falan diye ama kendim de bir öğretmen olarak eğitimin bile eğitemediği insanlar gördüm duydum. Doktor olup reşit bile olmayan bi kızla evlenmek için reşit olmasını bekleyen (kız imam hatipliymiş namusluymuş diye...) tıp okuyup akıl almaz pisliklerde parmağı olan birini tanıdım, aile hekimi olan ama sırf doğulu diye kürt diye hastalarına eşit davranmayan doktor tanıdım... Yani tıpta ayıp olmaz evet ama birine de sırf doktor diye üstün ahlaklı insan gözüyle bakılmaz, zihniyet önemli. Bu kadar şeye şahit olduktan sonra ben de erkek doktor tercih etmedim hamileyim ve doktorum kadın. Kimsenin de bu konuda yorum hakkı olamaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim tebrik ediyorum seni. Gelde bunu anlat burdakilere.. yok cinsiyet ayrımı yapıyorsun yok cahilsin medeni degilsin yok egitimsizsin bilmem ne. Boyle demem tabiki erkek doktorlardan nefret ediyorum anlamına gelmiyor. Konu boyle bel alti olunca secimim kadından oluyor obur turlu erkek kadin farketmiyor yani. Hem dinen zaruret olmadıkca dogum gibi ozel bir seyde erkek secmem caiz bile degilmis. Cok guzel ifade etmissin.👍
- +1 yıl
Yani ben de göz doktorum illa kadın olsun aman acilde bana kadın doktor baksın falan demiyorum zaten ki anladığım üzere siz de böyle düşünmüyorsunuz ancak böyle "özel" ve önemli bir konuda doktor kararı iyice araştırılarak eşle beraber alınır. Ben kadın doktor varken erkek tercih etmem bu konuda. Dini boyutu kişisel bir şey ona bir yorum yapamam ama devir öyle bi devir ki kimsenin niyetini bilemiyorsun, ortalık elinde diploması olan ama kadın görünce ağzından salyalar akan, kariyer yaparak arsızlığını çapkınlık olarak yumuşatmaya çalışan insanlarla dolu.
Soran+1 yılAynen öyle. Tesekkurler 👍
En İyi Cevaplar
Neden yobaz yapsın. Eğer seçme şansım varsa neden bu şansımı kadından yana kullanmayayim ki. Tabiki gerekirse erkek doktorları da seçebiliriz. Ben işi biraz daha abartip ameliyatla gerçekleştirdiğim dogumlarimda bütün ekip in kadın olduğu bir hastane tercih etmiştim. Neden önüne gelen herkes beni o şekilde görsün ki. Bu bir tercih meselesi ve kimseye yorum hakkı vermez.
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte ben bunu anlatıyorum BAna tipta ayip olmaz yok soylesin yok boylesin bilmem ne.
Soran+1 yılAynen benimle hemfikir olman mutlu etti. Tesekkur ederim.👍
Soran+1 yılRica ederim.
+1 yılMerhaba, kadın ya da erkek doktor seçmek mahremiyet düşüncesi açısından olabilecek şeylerden biri. İmkân varsa degerlendirmek doğru olan tabiki. Bu seni yobaz yaomaz. Ancak bunun için ekstra bir para odenmez. Hani öyle bir yazmışsın ki, sanki kadın doktor seçtiğin için bu parayı ödüyor gibi olmuş. Ayrıca bizim ülkemizde doğuma ister devlet olsun ister özel, erkek personel (temizlik personeli dahil) girmiyor. Normal doğumda bir problem söz konusu değilse, doktorlar doğuma girmez devlet hastanesinde, ebeler doğumu yaptırır.
12 Yorumla
Soran+1 yılValla ablamın bu 3. Dogumu kadın doktor cok az secse bile o gun doktorun bir isi ciksa erkek giriyor kadin olsada erkek hemsireler giriyor. Ablam diyordu tepemde kendi aralrinda espri bile yapiyor havadan sudan konusmuslar. Hatta orada ameliyat olmus alakasi olmayan doktorlar bakip cikiyorlarmis. Bilmiyorum yani ben imkanim vardi onlemimi yaptim.
- +1 yıl
Normal doğum farklı bir şey, sezaryen farklı bir şey, ameliyahanede olan sezaryende kimsenin erkek ya da kadın hemşire olsun demek gibi bir lüksü yok, normal doğumda ise ebeler girer sadece
Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yobaz yapmaz.
Özellikle normal doğumun başarısı için anne adayının mahremiyetinim yeterince sağlanması, psikolojik olarak ona daha rahat hissettirir ve doğum kanali bu psikolojik etkiye bağlı olarak çok daha rahat açılıp doğumun kolay gerçekleşmesine destek olur.
Bunlar bilimsel gerçeklerdir. Doğum kanalı, tıpkı anüs ağzı gibi psikolojik durumlardan mutlak etkilenen uzuvlardir.52 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim tebrik ediyorum seni. Gelde bunu anlat burdakilere.. yok cinsiyet ayrımı yapıyorsun yok cahilsin medeni degilsin yok egitimsizsin bilmem ne. Boyle demem tabiki erkek doktorlardan nefret ediyorum anlamına gelmiyor. Konu boyle bel alti olunca secimim kadından oluyor obur turlu erkek kadin farketmiyor yani. Hem dinen zaruret olmadıkca dogum gibi ozel bir seyde erkek secmem caiz bile degilmis.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir tercihtir Kim senin tercihine bu konuda laf söylenemez yani kadın doktor tercih etmeyi İstemek kadar doğal bir durum yok istemeyen de istemez yani veya fark etmez diye düşünülebilir ama insanın bir tercih etme imkanı varsa ve bunu canı istediği gibi kullanıyorsa ona yobaz diyen geri kafalı yobazdır Çünkü insanın tercih hakkına saygı göstermiyor dur
20 Yorumla
+1 yılAslında insanların kararlarına düşüncelerine isteklerine zevklerine karışanlar yobazlar ve farkında değiller bende mahremiyet ve utanmadan dolayı kesinlikle bir kadin doğum uzmani olan erkek doktor tercih etmem tercih etmememin konusu kişisel ama bu demek değil erkekler o mesleği yapamaz diye bir kanun yok ki hatta kadin doğum uzmanı erkek doktorlar kadından doktorlardan çok daha merhametli ama nice şerefli nice şerefsiz insanlar var bu dünyada zorunlu bir durum söz konusu olmasa tercih etmem bende ...
20 YorumlaSağlık konusunda 964 cevap paylaştı. Yobaz kelimesinin yaklaşımı başka
Kendilerini modern diye tanıtıp türbanlılara bulasan çıplak gezen ama modernizmin giyim değil başka şeyler olduğunu fark etmeyen kalabalık bunlar
Kadın erkek doktor ayrımı tabiki yapabilirsin
Buda seni normal bir insan yapar
Tıpta ayıp olmaz kısmında acil durumlarda olmaz
Mümkünse oda
Tabi herkesin kendi görüşü kendine
Rahatsızlık duyuyorsan böyle yapmaya devam et kimse umurunda olmasın
Bu zamanda gelecek zamanda geçmiş zamanda tebrikler sana10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz erkekler ne bayan ürolog tercih ediyoruz ne de bayan kuaför. Zaten sayısı da çok az. Öte yandan kadınlar illa erkek jinekolog, kuaför diye deliriyor! Kadın yoksa, mecbur kaldıysan sağlık konusunda ona bir şey denemez, fakat hasta hakların varken kadın doktor istememek, falanca bey daha iyi diye diretmek nedir anlayamıyorum! Bazı şeyler aşırı derecede normalleştiriliyor. Kadınlar kendilerine karışılmasını istemiyor ama erkekler kadın ürolog tercih edince de kıskançlık krizlerine giriyorlar. Aa! benim kocam gidemez vallaha ya da sevgilim diyorlar. E sen gidiyorsun! Erkek için özellikle çok rahatsız edici bir durum bu bunu sindirmek. Doktor da olsa gidilen, özellikle jinekoloji de rahatsız edici.
Bence yobaz değilsin kardeşim. Doğrusu senin yaptığın. Bizim toplumumuz fazla modern sadece! Keşke senin gibi düşünen kadınların sayısı çoğalsa da bu kadar normalleşmese bu durum. Belki o zaman kadın jinekelog doktor sayısı da artar.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe Allah herkese senin gibi düşünen, bunu kocasına dedirtmeden kendi düşünen eş nasip etsin.
Aslında utanmaman gerekiyor sonuçta onlar bunun eğitimini görmüşler. Ve ayrıca senin organınla asla ilgilenmiyorlar emin ol ben de bir ebe olarak Söylemeliyim ki çalışırken günde 100 tane aynı organı görüyorum hepsini ayrı ayrı inceleyip hepsi hakkında dedikodu yapmaya kalksam Ömrüm tükenir yani o yüzden umursamıyoruz emin ol
51 Yorumla- +1 yıl
Siz isinizi yapiyorsunuz hakli olarak hasta secme hakkiniz yok ben igne yaptirirken bile erkek ararim yoksa sıkılırım kalcamdan igne yapaaksa bu karsimdaki bayana verdigin deger kultur ve saygidir
Benim arkadasimda saglikci cok genc yasli erkege sunta takiyorum ama imkan olsa hep kadina takmak isterim der
Şahsen benim gonlum yeterince kadin doktor olsun kadina kadin erkege erkek baksin ama imkan yoksa yapacak birsey yok
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın doktor istemeniz sizi özgür ve haklarını bilen bir birey yapar.
Kendisi size yobaz diyerek aslında kapitalist sistemin ne denli kölesi olduğunu göstermiş.
Tedaviyi istediğiniz hekime yaptırmakta ve istediğiniz zaman sonlandırmakta özgürsünüz.
Bence doktor seçiminden ziyade arkadaş seçimi hakkında soru sormalıydınız.
Ben neden böyle saygısız arkadaşlar seçiyorum diye sorabilirdiniz mesela...40 Yorumla Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Benim Dr erkek, kadın Dr lar bu konuda hemcinslerine pek iyi davranmıyor.
Ben tavsiye üzerine gitmiştim iyi ki gitmişim 12yıl oldu.
Bu durum seni yobaz yapmaz tabiki herkesin inancı hayata bakışı farklı.
Hepimiz aynı olsak hayat çekilmezdi.20 Yorumla
+1 yılYobaz yapar diyen ger*zekalılar.
Yobaz ne demek angutlar.
Asla ama asla yobaz yapmaz.
Gayette güzel düşünmüşsün Kadın varken neden erkek orama burama baksın.
Hiç gereği yok,
Laiklik ve yobaz kavramını ahlaksızlaştırmanız midemi bulandırıyor artık.20 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Bu düşünceniz ve seçiminiz sizi yobaz yapmaz. Bunu size söyleyen arkadaşınız ayıp etmiş gerçekten. Özellikle doğum gibi hassas konuda hasta kendisini nasıl rahat hissedecekse bu doğrultuda seçim yapması oldukça doğru tercih şeklidir. Şimdiden Allah sizlere bağışlasın 🙏🏻
Sağlıklı günler dilerim20 Yorumla
+1 yılBurada önemli olan insan sağlığı doktorun kadın/erkek olması fark etmemeli ama devlet doktor seçme hakkını insanlara vermiş zaten
Kadın/erkek doktor ayırmak yobazlık değildir belirli kesim utandığı için seçim yapıyor yeri geliyor bende bazen kadin doktor yerine erkek doktor tercih ediyorum insan utanıyor sağlıkta utanma olmaz ama yapı itibariyle olabiliyor kadın doktorun olmadığı yerde de erkek doktor istemiyorum diye de diretmek saçma olur10 YorumlaSenin tercihin bu. İnsanların tercihlerine laf, söz edemeyiz. Eğer mecbur kalırsan ve yine de erkek doktora gitmemekte diretirsen o zaman yobaz damgası yersin yani. Bu denli cinsiyet ayrımına düşmek bana da tuhaf geliyor. Sağlığın bu senin sonuçta. Seçim yapma şansın olmamalı...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır...
Yobazıkla alakası yok bence...
Bir erkek doktora belki karakter olarak çekingen davranabilirsin herhangi bir şikayetin olur belki çekinip söyleyemeyebilirsin veya söylemekte çekingenlik gösterirsin...
Bu süreç senin için önemli bir süreç ve sen kendini nasıl rahat hissedeceksen onu tercih etmelisin herkesin kendi tercihi...
Arkadaşın da bence biraz saçmalamış belki kendisi rahat hissedebilir çekinmeyebilir kişiden kişiye göre değişir bu durumlar...10 Yorumla
+1 yıl9 ay boyunca tüm kontrollerim üstüne doğumum dahil her şeyi hastanede bulunan tek kadin doktor ile tamamladim. Erkekler ile rahat konusulmuyor çok soru soramiyosun ya da ben öyleydim. ama bir kadin özellikle kadinsal mevzularda gayet rahat konuşabiliyor seninle. Bunun yobazlikla alakasi yok ben doğumumda bile kadina bir ton soru sormuştum 😅 kimin ne dedigne takilma. İnsan kendini rahat ve huzurlu hissetmesi lazim özellikle söz konusu hamilelik ve doğum ise...
10 YorumlaSağlık konusunda 465 cevap paylaştı. Arkadaşın ypbaz bana kalsa. Senin tercihine saygı duyması gerekir sıradan bir hastalık sebebiyle doktora gitmek değil ki bu. Sonuçta hamilelik doğum kadınsal durumlar insan kendini rahat hissedeceği doktoru seçmesi en doğal hakkı. Buna laf eden kendini kontrol etsin
10 Yorumla10 bin tl para vermişsin paran karşılığı hizmet alıyorsun devlet hastanesi olsa hangi doktor boştaysa kadın erkek farketmeksizin girmek zorundasın ama paran karşılığı özel hastanede olduğun için tercih hakkın elbette var aynı zaman da bu seni yobaz yapmaz tercih meselesi bu kendini kadın doktor da rahat hissetmişsin onu tercih etmişsin sonuç olarak sen yobaz değilsin bazı erkekler de kadın üroloğa gitmek istemez rahat hissetmez kendini mesela o da mı yobazlık
10 Yorumla
+1 yılNasıl rahat ediyorsan öyle olur kimsede sana karışamaz. Sana öyle dediğinde öyle bir cevap vermeliydin ki bir daha sana o şekilde bakarak konuşamamalıydı.
13 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne demeliydim?
- +1 yıl
Kişisel fikrin olduğunu ve kimsenin de karışmaya hakkı olmadığını net bir şekilde belirterek söylemeliydin o da yüzsüz değilse mesajı alır bir daha sana o şekilde hitap edemezdi.
Soran+1 yılHaklısın
Yobazlık değil de gereksiz bir seçim olmuş. Uzman olanı seçmek daha mantıklı olabilirdi. Kadın erkek farketmez benim için.
21 Yorumla
Soran+1 yılKadin uzman zaten. Hem en iyi hem kadın hem rahat olucam. Neden gereksiz olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası vaar. Vermişsin parayı zaten ister kadını seçersin, istersen hangi kadın sağlıkçı daha tecrubeliyse ben buna tedavi olmak istiyorum dersin. Ki bunu devlet hastanelerinde de yapıyoruz bizden o kadar vergi alıyorlar nette araştırıyorum hangisine daha olumlu yorumlar geldiyse onun bakmasını istiyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta keşke çalışma alanlarında sadece kadınların olduğu fabrikalar gibi diğer kuruluşlarda da kadınlar olsa. Türbanlı değilim ama rahat edemiyorum. Kişisel Ofisleri düşün 5 erkek tek kadın. Tacizden Allah korusun. Böyle bir şey olmasa bile insan tedirgin oluyor. Bazı firmalar kadın, erkek diye ayırsa daha rahat oturur kalkarız, kıyafetimize sürekli dikkat etmemiz gerekmez, ailemizin aklı bizde kalmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsiyetinden çok hangi doktor daha iyi, daha tecrübeli gibi şeyler daha önemli.
Eğer ki erkek doktor kadın doktora göre bariz daha iyi olsaydı ama sen buna rağmen kadını seçseydin bence yobazlık olurdu. Doktorlar hemen hemen eşit seviyedese kanının kaynaştığı, daha rahat hissettiğin doktoru seçmen doğal olur.
Hangi şeyleri kıssas olarak seçtiğine bağlı.10 Yorumla
+1 yılHayır yapmaz. ben ankra GATA da askerlik yaptım benim duyduklarını bilseniz erkek doktor a asla gitmezsiniz
14 Yorumla
Soran+1 yılNe duydun?
- +1 yıl
Birbirlerine hastaların mahrem yerlerini nasıl muayene ettiklerini kahkaha atarak anlatıyorlar.
Soran+1 yılİşte herkes adam olamıyor.
- +1 yıl
Tıpta ayıp mahrem olmaz derler hepsi yalan
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence normal, hani cok mecbur kalmadigim surece bende kadin istemem ozellikle de boyle ozel bir konuysa ne bilim ozel bolgemle ilgili sorunlar vs. Sen bide para odemissin ee birakta paranin karsiligini alalim degil mi, ne diye oduyoz o zaman, gideriz devlete o zaman yani...
10 Yorumla
+1 yılDoğuma zaten kadınlar girmiyor muydu
Erkek yok diye biliyorum21 Yorumla
Soran+1 yılVar ablam oyle anlattiki kendi dogumunu temizlikciden tut doktoruna kadar cogu erkek utancimdan bebegi ters dondu. Bende oyle olmasin diye ozel hastanye kadin hemsire kadin doktor tuttum imkan varken bunu yapmam beni neden yobaz yapiyor onu anlamis degilim. Erkek doktorlara karsi bir seyim yok. Boyle konularda tercih etmiyorum sadece.
+1 yılInancindan dolayi da tercih edebilir, utandigi icin de, gerekli gormedigi icin de, daha anlayisli olacagini dusundugu icin de hemcinsini secebilir.
Bunun yobazlikla alakasi yok, boyle dusunen kisi kendini sorgulasin bi zahmet.20 Yorumla
+1 yılSen o parayı verdiğin halde sana yobaz demesi sana büyük hakaret. Haddini bildir. Esas yobaz kendisi. Sen %100 haklısın. Senin arkadaşın falan değil o.
O açsın a.. mını herkese göstersin modern olsun.10 Yorumla
+1 yılYobaz değil, ama biraz geri kafalı yapar... Tıp biliminin insanlığa adanmış bir yemini vardır. Her doktor bu andı içer. Sen oraya şifa bulmaya gitmişsin ve karşındaki hekim seni bir kadın-erkek olarak değil, bir insan olarak görür. Erkek doktor istememek bir zihin-fikir yapısının ürünü olmakla beraber, bu fikir yapısı baskınlaşırsa, çok değil bir jenerasyon sonra kadın doktor bulamazsınız...
10 Yorumla
+1 yılHamileysem eğer doktorun cinsiyetinden önce doktorun uzman olması, canımı yakmaması, çocuğuma zarar vermeden doğurtması önceliğimdir. Doktorum erkek de olabilir kadın da olabilir. Ben çoğunlukla erkek kadın doğumcular görüyorum. Uzmansa benim kaygılarımı giderebilecekse rahatlatacaksa erkek doktora giderim senin bunları düşünmek yerine doktorun cinsiyetine odaklanman evet seni yobaz yapar.
10 Yorumla
+1 yılYa yapmaz ne alakasi var. Sanki boyle acil hastasinda aa erkek doktor var diye muayeneden vazgecip eve geciyosun. Kadin varkwn niye kendini erkege dogurtasinki bi kere insan rahat etmez. Ayrica halini en uyi kadin anlar. Bence o arkadasinda sorun
10 Yorumla
+1 yılBence pek de anormal bir şey değil. Normal zamanda bile bazı konularda bazı şeyleri erkeklerden gizleme ve söylememe ihtiyacı duyuyoruz çünkü diğer türlü kötü hissedebiliriz (bunun cinsiyetçilik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum)...
10 Yorumla
+1 yılYapmaz tabiki normalde doktorlarım erkek olur ancak mesele doğum ya da alttan muayne olursa kadın tercihim olur
40 Yorumla
+1 yılYapar. İsalamda doktora ve görevli memura namahrem yoktur. Bu saçma argümanı yıllarca feministler kullandı bize karşı iş hayatına girmek için. Erkek polis kadına çıplak arama yapar, erkek doktor kadını çıplak muayene eder. Tam tersi kadın da erkeğe. Bir yobaz türbanlı doktor karı vardı. Erkek çocuğunu muayene etmemişti.
01 Yorumla- +1 yıl
Çıplak arama yapmak insan haklarına aykırı bir şey. Kimse çıplak aranamaz. Arayan kadın da olsa arayamaz erkek de olsa arayamaz. Bunun için cihazlar var. Xray var onlara geçersin üstünde ne var ne yok görünür.
Hayırlı Cumalar
En İyisini Yapmışsın.
İslamiyette Bunlara Çok Dikkat Edilir .
Elbette Kadın Kadın Doğum Doktoruna Gidecek30 Yorumla
+1 yılTercih meselesi. Erkek doktor seçince nasıl modern olmuyorsan, kadın doktor seçtiğin için de yobaz olmazsın. Saçma bir kıstas.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu Sana Kim söylediyse Bakma O mala Erkek doktor olmaz doğumda Tövbe Tövbe Allah korusun Tecavüz etse ne olacak Tamam belki etmez öyle pislik değildir ama insanların içini de bilemiyoruz ki Kadına git en doğrusu bu
318 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü Beğenmeyen Kız Ne oldu doğruyu Söylemek Zoruna mi Gitti Tamam Her erkek pislik değil ama Pislik olanlarda var yok mu da Kızın kadının cinsel organı başka erkeğin görmesi haram ayrıca bunu kafana yaz
- +1 yıl
Sen kendinle kıyaslama doktoru. Hangi doktor vajinadan kafası çıkmak üzere olan karnı burnunda bir kadına tecavüz etmeye kalkar? O kadar muhafazakarlaştınız ki sapkınlaşıp kendi öz kızınıza, torununuza tecavüz edip hamile bırakıp torunlarınızı bile öldürür oldunuz. Bu haberlerin hiçbirinin faili doktor değildi.
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle Beni Tecavüzcü Sapıklarla Bir tutma Yoksa Ağzımı Bozmak zorunda Kalirim Ben Her doktor yapar mı Diyorum hayır Ama Erkek bu Cinsel mahrem yeri görünce ne olacağı belli olmaz üstelik emin ol ben kimsenin karısına kızına dokunmam dokunmadım da Haddini Bil Lafını Bilde konuş tecavüz edeni savunmam asla
- +1 yıl
Jinekoloji doktorunun işi vajinayla zaten. Git araştır bakalım kaç tane jinekoloji doktoru (gerçek jinekoloji doktoru sahte diploma değil) adı tecavüze karışmış?
Cevap sahibi+1 yılDevlet de Edep Ahlak Olsa Erkeği Böyle doktor yapmaz kadın doğum doktoru vajinal doktoru yani Ulan Ahlâksizligin bu kadarı fazla be Bi gün sk sizi aklınız başınıza gelsin zaten tecavüze uğrarsanız beyniniz geliyor yerine Tecavüze Karşıyım evet masumlar Asla ugrayamaz ama hakeden Karismam Yok git doktor diye aç göster tövbe tövbe ya kadın doktora gidin erkek olmaz he sanane mi iyi git ebenin gününü gör
- +1 yıl
Ulan beni s1kecekse jinekolog s1ks1n deli gibi zevk alayım. A-m—-k çomarına bak. Hastanede mi tecavüz vakası daha çok yaşanıyor yoksa tarikat yurtlarında mı? Kuran kurslarında mı git araştır bak.
Cevap sahibi+1 yılSen Nasıl Bir Ahlaksız Pisliksin be Lan Başka şey söyle ama islama dine asla laf söyleme eğer islama hakaret ederseb kız dinlemem dümdüz girerim sana tecavüz Heryerde yaşanıyor maalesef ben tecavüzü savunmuyorum anlarsan eğer Diyorum ki Cinsel organı görmek erkeği Tahrik eder Diyorum kafan alıyor mu senin beyinsiz
Cevap sahibi+1 yılSk mi istiyorsun gel beni düzeyim seni bu kadar istiyorsan
- +1 yıl
Sen beni düzmesini bilemezsin cahil herifin tekisin. Jinekologu tercih ederim. Ahlaksız olan sensin senin düşünce tipindeki insanlar. Doktorları kendinde bir tutma onlar günde her yaştan her kilodan her türlü 100-150 kadının vajinasını görüyorlar. Senin gibi abaza değiller.
Cevap sahibi+1 yılHaha Bilemez Miyim Sen Goster Nasıl Biliyorum Hemde İçini doldururum ohhh💦
- +1 yıl
Sen bu cahillikle göbek deliğini zorlarsın en fazla
Cevap sahibi+1 yılBak Beni Tanımıyorsun Bilmeden Konuşma Derim Sen Benim Kobrayi görsen böyle der misin acaba
Cevap sahibi+1 yılBen 31 Çekerken Kendimden Geçiyorum Oluk oluk Geliyor Bu kadar zorlanırken seks de Fena Zevk veririm
- +1 yıl
İyi oluk oluk akıyorsa al birazını jöle diye başına sür.
Cevap sahibi+1 yılYok Sana akıtacam
Cevap sahibi+1 yılSeni istiyorum
- +1 yıl
S1kt1r Allahın sapığı. -4m-k tecavüzcüsü. Gelmiş bir de doktorlara tecavüz eder diyor
Cevap sahibi+1 yılGel kız madem beceremiyorum göstereyim beceriyor muyum beceremiyor muyum şu an tas gibi kalktı bak kalın sert
Kusura bakma ama arkadaşın ne biçim arkadaşmış söylediği şeye bak herkes istediği doktoru seçmekte özgür şahsen ben de kadın doktor tercih ediyorum hep yobazlıkla alakası yok saçma sapan konuşmuş
10 Yorumlaben de sağlık içinde biri olarak bence de kadın erkek doktor ayrımı olmaz ama. kadın doktor istemen de seni yobaz yapmaz. böyle seçeneğin varsa neden kullanmayasın
10 Yorumla
+1 yılYapmaz tabi ki ne alakası var seçim hakkım varsa her zaman kadın doktor tercih ederim bu benim tercihimdir yani kimseye de laf düşmez benim bu kararıma
10 Yorumla
+1 yılyobazlıkla ne alakası var rahat etme meselesi bende zamanında regl için kaç kere kadın doğuma gittim ve hepsinde kadın doktor seçtim çünkü erkek doktordan utanırdım yani biliyorum
10 YorumlaSağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seçme ihtimalin varken elbette bayanı seçeceksin ve kimlere arkadaşım dediğini de bi gözden geçirmeni tavsiye ederim
20 Yorumla
+1 yılBence yapmaz. Sonuçta orası senin mahrem bölgen ve istediğin insana açmaman senin tercihin. Bence her iki isteğe de saygı duymayı öğrenmeliyiz.
20 Yorumla
+1 yılNe alakası var istedigini secmekte özgürsün kadın doktor secmek yobazlıktır diye düsünerek herkes erkek doktor secsin o zaman 😂 sacmalık ya boş ver takma kendisi utansın
10 Yorumla
+1 yılArkadaşının böyle eleştirmesi bence yobaz bir davranış. Seçme şansın varken istediğini seçebilirsin. Ona sadece saygı duymak düşer.
20 YorumlaYobaz faan degilsin gayet de haklisin arkadasin batiya ozenirken hic bir asli kalmamis
30 Yorumla
+1 yılİnsanların tercihlerine saygı duymayı tahminen ne zaman ögrenirler acaba
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum için kadın doktor istemek yobazlik değil bence. Sen o an zaten zorlanacaksın. Kendini en rahat nasıl hissedeceksen onu istemek hakkın. Başka konularda mesela nöroloji gibi kadın diye tutturan belki haklı olabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılHayır tercih meselesi... öyle bir seçenek varsa isteme özgürlüğüne sahipsin ama öyle bir seçenek yoksa mecbur...
10 Yorumla
+1 yılHayır seni tabiki yobaz yapmaz , bu rahat ve çekingen olmakla alakalı , eğer ki kadınlar okuyup doktor olmasın diyorsan o zaman yobaz olursun
10 Yorumla- Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılÇok elzem bi durumdayken kadın doktor diye tutturursan bu seni yobaz yapar ama şu söylediğin tercih meselesi
10 Yorumla
+1 yılHayır. Rahatsız olacaksan neden erkek doktor isteyesin ki? Herkesin hekim seçme hakkı var. Yobaz falan değilsin.
10 Yorumla
+1 yılBunun yobazlıkla bir ilgisi yok. Sonuçta bu bir doğum ve insan rahat edeceği şekilde bunu yapmalı. Kadın varken neden erkeği tercih edesinki🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki sen sadece seçim hakkını kullanmışsın.. onlar senin hakkını eleştirip saygı duyamıyorsa bu onları yobaz yapar.
10 Yorumla
+1 yılyapmaz. gidip acilde doktorları sırf bu yüzden zor durumda bırakmamışsın sonuçta. bu tamamen senin tercihin.
10 YorumlaSağlık konusunda 663 cevap paylaştı. İmkan varken istedigin doktoru seçebilirsin bu senin özgürlüğün ama doktor cinsiyeti için sınırları zorlamak yobazliga girer o ayri
10 Yorumla
+1 yılBu senin kendi dusuncen kendi kararın. Acil müdahale değil, planlı bir durumda istediğin kişiyi tercih etme hakkına sahipsin.
10 YorumlaBenim eşimin doğum doktoru erkek olamaz hemşiresi de öyle. Ben onların yobaz olarak gördükleri kavramdan kendimi tenzih ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal Doğum mu? Sezeryan olursan erkeklerde girer mecbur
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal ama sezeryan olunca neden erkek girer mecbur?
Cevap sahibi+1 yılAmeliyathane çalışanları farklı ya
+1 yılSenin en doğal hakkın doğum da kadın doktor seçmen sana yobaz diyenlerin beyni örümcek ayına dolanmış
10 YorumlaHayır. Ben de doğum yapacak olsam kadın doktor seçerim. Bana böyle bir hak tanınmışsa neden erkek seçeyim ki?
10 Yorumla
+1 yılBöyle konularda erkek doktordan utanman tabi ki normal. Cildiye olsa neyse de bu bölümde ben de kadın dr isterdim.
10 Yorumla
+1 yılYobazlıkla ilgisi yok. Senin seçimin saygı duyarım, ama bazı hastalar bu işi hayat memat meselesi olarak görüyor, şiddet vb. yollara başvuruyor..
10 YorumlaBende kadın doktora gidiyorum rahatsız olmak istemem herkesin tercihi kimse karışamaz
20 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat