Kadın doğum doktorum bana mı asılıyor?

Yaklaşık 3 hafta önce kötü akıntım olduğu için kadın doğuma gittim. Kadın doktorlarda randevu bulamadığım için yaşlı bir erkek doktordan randevu alabildim. Jinekolojik muayane sorasında hemşire de vardı ve alttan smear testi için örnek aldı. Muayene sonrası uzuun uzuun hastalık hakkında konuştu. Daha sonra istersen tel numaramı vereym kan sonuçlarn çıktıgnda telefondan anlatrm dedi. Sonuçlar cokdıtgnda aradım. Dün de patolojiden smear testimin sonucu çıktığı için hastaneye gittim. Herşeyin normal olduğunu ama raporda tekrar teste ihtiyac vardır dediği için alttan tekrar smear almam gerekiyor dedi. Tayini İstanbul'da başka hastaneye çıkmış bayramdan sonra ordaki hastaneden alırm dedi. Vedalaşrken de tammı canm kızm bilmem ne dyp sarıldı. Vaktin oldugnda kahve içelm falan dedi. Bende görüşürz hocam dyp çıktım. Sizce normal mi doktorun bu davranışı? Tekrar örnek vermek için gittiğimde hemşire olmazsa diye korktum açıkcası. Sağlığım için muayene olmam şart ama ben mi kuruntu yapıyorum sizce? Adam babamla aynı yaşta ben yanlış anlamış olabilir miyim?
Kadın doğum doktorum bana mı asılıyor?