AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Evet yapar Tıpta ayıp yoktur Orası bilim yuvası Senin gibi akıllarında çıplaklık cinsellik taşımıyorlar her an Ama bu senin suçun değil Sana öğretilen tabular böyle Zamanında baskılanmışsın Daha çok oku daha çok geliştir kendini Aş kendini
Yo ben de kadın doktora görünmek isterim. Kendini daha iyi hissetmek yobazlık değil
Yobaz olan onun erimiş beyni. Bu hassasiyetiniz için tebrikler.
Yobazlıkla alakası yok bence bu sizin kişisel tercihiniz
Ne alakasi var penisini pansuman ettirmek icin erkek hemşir isteyen yobazmi oluyor varsa en iyisi yoksa birsey olmaz kadini catala koyup ikidebir iki parmak sokup muayene ediyor dogun baslamismi baslamamismi diye
Erkek doktorlar kadin dogumda daha basarilidir genelde.. Normal bir gebelik ve dogumsa ebe de olsa olur. Tercih senin yobaz olmassin..
Benim herhangi bir riskim yok normal dogum yapacam. Iste zaruret olmadikca erkek secmem dinen caiz olmadigi icin ozele gittim. Zaten utaniyorumda rahat edemem Iste o da bana kacinci yuzyildayiz bırak su din ayaklarini ya yobazmisin demisti. O an gecistirdim ama kendimi kotu hissedip burada yazma geregi duydum iste. Neyse gorus icin tskk ederim.
Hicbir erkek kadin dogum uzmani art niyetli davranmaz zaten.. Öyle bir tutum davranis icinde olsa zaten meslegini yapamaz. Kadin doktorlara göre de cok daha kibar ve anlayislidirlar. Dini veya herhangi bir nedenle secim sizin. Ne yobazlik ve de geri kalmislik gorusudur bu. Nasil rahat hissederseniz sizin icin en iyisi.. Güzel bir gebelik ve sonrasi icin saglik bir cocuk ve gelecek. Kendinize iyi bakin..
O senin fikrin bende tam tersi kadin dogum doktorlari daha kibar sen kac tane kadin dogum doktoruna muayene oldun kulakdan dolma laflarla gelmeyin lüften iki cinsede muayene olmus biriyim
Yazilanlar geneli anlatiyor. Özelde farkliliklar olabilir. Yazi dilinde noktalama , büyük harf , - de ayrımi dikkat etseniz.. Çözmek uzun sürdü..
Hayır, nasıl rahat ediyorsan öyle yaparsın ama erkek doktorlar çok daha başarılı.
Bi ameliyat olsam ben bile erkeğe güvenmem bu devirde en doğrusunu yapmışsın
Tercih meselesi ama doktor sonuçta senin hayatını kurtaracak erkek kadın ayrımı çok yapma
Yapmaz kardesim sana yobaz diyenleri aptal yapar sadece boş ver
Bir insanın tercihlerine saygı duyulmaması yobazlık bence
tabikide hayır neden öyle olsun ya , o arkadaşını fazla takma bence
Arkadaşın moderin gözükmekle modern olmayı karıştırmış
Ya bana göre ayrım olmaz ama bu senin isteğine bağlı bir şey çok normal bence
Niye yobaz olasın ya ben de pipimi acacaksam erkek doktor tercih ederdim sanırım utanirdim
Herkes seciminde ozgur arkadasinla arana mesafe koy gitsin
Parasiyla degilmi ister kadin ister erkek istersin kimene la
Ne alaka yobazlikla. Kadin dogumcu varsa tercih etmen cok normal. Bakma sen o arkadasina
Tercih meselesi yobazlık farklı bi kavram.
Bende mesela erkek doktorlara daha iyi ifade edebiliyorum kendimi
Aman erkege muayene olmayayim gunaha girmeyeyim deyip 50 kat para veren kisi yobazdir. muhatabim degildir. Utangaclik duydugu icin rahatsiz olan insana yobaz diyen kisi simariktir, bos tenekedir o da muhatabim degildir.
Evet yobaz yapar. Burada seni onaylayan çok kişi olacaktır çünkü hâlâ Türkiyede bu düşünce yapısı aşılabilmiş değil.
Ancak doktorun cinsiyetinden rahatsız olmak cinsiyetçiliktir ve yobazlıktır. Bu kadar basit.
Ne alaka yobaz demiş? Takma çok saçma bir kelime kullanmis hatta 10 bin verdigini bile kiskanmistir
Yobaz değilsin. Erkek doktor seçenlere laf etmiyorsak seninkinede etmeyiz kişisel tercih
Senin tercihin arkadaşını dikkate alma. Kimi istersen onu seçersin.
İnsanları yargılamak, birini yobazlıkla itham etmek yobazlıkdır💪🏻
Asıl yobaz ve cahil olan o dur. Kıt beyinli bir arkadaşın var
Alakası yok. Hemcinsinle kendini daha rahat hissedebilirsin
Hiç alakası yok parasını vermişsin istediğin de olacak okadar
Özgür düsünce nerde gayet de secebilirsin rahatsiz degil rahat olmalisin
O arkds dedigin özürlüyle irtibati kesmelisin
Vallaha hastaneler bile soruyor kadını doktor mu istersin erkek mi diye bu yobazlık değil tabi
Daha önce bir Dr ile konuştum kendisi kadın doğum uzmanı idi ve söylediği şeylere kulaklarım inanamadı... Bu kadarı bile açıklayıcı olmuştur sanırım ki siz bunu yaparak en doğru kararı verdiniz bence 👌
Ne soyledi bana soylermisin bende sana soyleyecem bildigimi soz
Bazen muayene sırasında vajinaya baktığını ve bazı insanların vajinasının nasıl olduğunu filab anlattı ki sesk konusundanda biraz konuştu hemde o kadınlar hakkında kiii çok soğudum gerçekten böyle kişiler doktor olmamalı iğrenç
Paranla bir de ahaha. Bakma millete ya istediğini yap. Bende tam aksine kadın doktor istemiyorum çoğu bölümde kendim muayenem için
Neden kadin doktor istemiyorsun
Genel anlamda kadın doktor değil ya. Mesela cildiye plastik cerrahi. Bu alanda kadın doktor OLMASIN demiyorum ben muayene isterken tercih etmiyorum sadece. O da karşılaştığım bir muameleden dolayı.
Yani kadın doktor olmasın demedim. Bazı bölümlerde kişisel tercihim değil. Tıpkı kişisel tercih olarak seçenler gibi ben sevmiyorum
Ee doğumu sezeryan yaparsan ameliyathanede erkeklerde olacak biliyorsun değil mi?
Normal dogum
Bu seni yobaz yapmaz sen nasıl rahat ediyorsan öyle olmalı böyle şeyleri takma kafana şu an hamilelik hormonların yüzünden fazla takıyorsun bu durumu okadar
Kim kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle davranır. Demek ki o arkadas erkeklere elletirmeyi seviyormuş. 🙄
bunu diyenin beynine yukardan "doritos peynirli cips sonrası agzımda biriken yoğun peynir kıvamlı sarımtırak" tükürüğümü bırakıyorum
Hayır yapmaz. Senin kendi kararın tercihin.
Arkadaşını hiç ilgilendirmiyor, gereksiz yere yorum yapmış
Yoo baya normal benmde alette sorun var di bayan doktor var şu an boşta dedi yok kalsın dedim hasta kabul deki kadın baktı böyle dik dik
Bana da saçma geliyor kardeşim şeye saygı duymak lazım bana daha iyi bir erkek doktor varken bir düşük kadın doktor istemem en iyisi kimse o baksın
Hayir herkesin seçme hakkı var bunu ben erkek istemem kadin doktor daha ilgiliyse ona baktirirm
Herkes baskasina saygili olacak. Keyif degilmi istedigimi secerrim
Buraya bu soruyu neden soruyorsun ki? Önemli olan senin ne düşündüğün başkalarının değil. İster yobaz desinler ister haklısın desinler. İnsanların düşüncelerini umursama. Arkadaşın da dahil.
İstediği kadar sana laf desinler onlara ne ki. doğum olayı zor bir mesele bayan doktorda rahat ediyorsun diye sana laf etmeye hakları yok. Sebebi ne olursa olsun
hassasiyetin olabilir. sana bunu demek aslında onu yobaz yapmaz mı?
Tercih meselesi, ancak kadınların kadın doktor istemesi tuhaf.
Islâm'ın dönemimi olur? Doğru olanı yapmışsınız. Konu kilit. Ha kadın doktor yoktur mecbur erkek seçersiniz. O zaman caiz zaten.
Aynen 👏
Erkekler niye kadın doktoru oluyor? Kadın erkek doktora muayene olunca ayıp derler erkeğin kadın doktoru olması ayıp değil mi o zaman? Erkek doktoru kadın olsa linç yerdi. Cinsiyet fark etmez hangisi daha iyise onu seç
Kadınlar erkeklere muayene olmasın diyenler erkek doktor nasıl çalışsın o zaman?
Neden yobaz dedirtiyorsun kendine ben bu şekilde rahat ediyorum demelisin. Bunun yobazlıkla bir alakası olamaz. Herkes seçiminde özgür.🌟
Hayır hiç de değil tercih meselesi rahat hissetmeniz önemli takmayın benimde bazı Dr tercihlerim bayan ne alaka
yooo, kişisel tercihin bu. Yobaz ağzına sakız olanlar öyledir. Ota boka yobaz, bilmem ne bişey diyorlar.
Güzel bir düşünce ❤️❤️❤️👍bendensin canım.. Bu benim tek en büyük hayalimden birisi.. Özelim lütfen bana kalsın 😊😙
Cinsel kaygılarla kadın doktor tercih ettiğin için, yobazın yanı sıra bağnaz bir kimsesin.
Herkesin seni becermek istediğini, herkesin potansiyel tecavüzcü olduğunu düşünen düşük zekalı bir paranoyaksın..
Tam kendini anlattın👏👏
Caz yapma ananı erkekler doğurttursun senin lan
evet yani o erkek doktor nice insanı dogum yaptırıyo saglıkta utanmamı olur
Umarım karını erkek bir doktor doğurtturur
@EceStarr beni kadın bi doktor amelıyat etti tıpta utanmazlıkmı olur aptalmısın sen cahilmisin bende müslümanım muhafazakar aileden gelıyorum bu kadar sıg cahilce düsünme
Umarım anneni erkekler doğurtturur
@EceStarr yahu aptal yaşlı baslı kadın hamile kalmaz bu bir senin düsüncen o ama sen öyle dogur kızınıda kadına emanet et tek erkek doktor oldugundada bırak amelıyat etmesin ölsün ozaman ne diyelim
Ananı erkek doktorlar hamile bıraksın inşallah
Sonrada doğurttururlar
@EceStarr edepsizlik yapma cahil
Ne var lan gavvaat sen istemiyonmu erkek doktor
@EceStarr seni ben hamile bırakırım ozaman görürsün * yapma
Erkek doktor isteyen gavvvvat erkeklerin ahlak seviyesi ne mi? İşte bu.
@EceStarr noldu küfür yeyince rahatladınmı ya sen hakaret edince ben edemiycemmi sanıyosun
Kadınlara SAYGISI olmayan gavvat cahil zavallısın
@EceStarr sen oakdar hakaret etcen sonra saygı bekliycen ölemi benim kadınlara saygımda var sevgimde sen hakaret edersen birilerininde karsında susmasını bekleme
Kes sesini ananı doktorlar doğurtsun
Kıllı y**rraklı doktorlar doğurtsun ananı
Konu yobazlık değil, bana göre tercihtir. Kimsenin sizi sorgulama hakkı yok.
O arkadaş beynini yanında taşımıyor sanırım. Çekemiyor senim sen yoluna devam et.
Yobazlık değil bu o arkadaşın alışık sanırım erkeklere göstermeye takılma sen
Arkadaşım deme ona artık sana laf sokmaya yer aramış. Yobazlık değil ki tercih hakkını neden kadından yana kullanmayasın hem daha rahat ediyo insan doğum sonuçta
Valla ona iyi bir laf sokaydın keşke.
Bencede tam laf sokma yeri zamani gelmis ama
Sen olsan ne cevap verirdin 🤔
@Çapkınkurtt ahaha param var ki yararlanıyorum, sende yok diye ben yobazmı oldum derdim😂🤣😂
Akillica ve kibar cevap
Ben orami burami kocamdan baskasina gostermekten zevk almiyorum demek daha buyuk tokat olur
@Çapkınkurtt aklın oraya çalışıyor dimi sadece
Yoooooo
Yobaz dedigi icin gck oldum
senin içinden kanlı sular akarken hiçbir erkek doktorun şehveti kabarmaz emin ol.
Yobazsın işte bide bunu gelip buraya yazacak kadar da kimsesizsin
bu yobazlık degil ya kapali bir kadin misin?
Değilim.
olsun yine de dikkat etmen güzel bir şey