Eski sevgilimle tekrar barıştım ama o beni?

17 yaşındayken tanışmıştık onunla 1 yıl birlikte olduk sonra bırakmıştım onu benden sonra başka bir kızla tanıştı birlikte olmuşlar 8 yıl boyunca hatta nişanlanmışlar sonra ben onu unutamayınca yeniden barışmak için aradım mesaj attım başta kabul etmedi sonra 1 ay boyunca ısrarla görüşmek istediğimi söyledim oda sadece senden kurtulmak için görüşcem bunu bil dedi neyse kabul ettim nasılsa yeniden elde ederim ben seni diye sonra gittim görüşmeye pişman olduğumu falan söyledim bana dediki 8 yıldır hayatımda bir başkası var çok mutluyuz nişanlandım onunla evlenicem bidaha karşıma çıkma dedi bir şekilde o gün kendimi eve bıraktırdım ve isimli kolyemi arabaya attım o kız bulsun diye. Tamda istediğim oldu kız kolyeyi buldu eski sevgilim anladı durumu görüşmek istedi bende kıza faceden ulaştım şu anda nişanlın hala benim yanımda sen kendini avut diye neyse bunlar kavga etti ayrıldı ve yeniden barışmaya ikna ettim onu istemedi 5 ay boyunca zorladım en sonunda kabul ettirdim barıştık ama 3 ayı doldurmadık yeniden benden o kız için ayrıldı barıştıklarını öğrendim kıza mesaj attım tekrar defalarca hiç birine cevap vermedi beni engellemiş. Nasıl yeniden elde ederim eski sevgilimi yardım edin o kızdan nasıl ayırırım
Eski sevgilimle tekrar barıştım ama o beni?