Eski sevgilimle 2 gün önce ayrıldık ve bu 2. Oluyor ilkinde affettim barıştık şimdi yine barışmak istiyor ne yapmam gerek
Barış
Barışma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgilimle 2 gün önce ayrıldık ve bu 2. Oluyor ilkinde affettim barıştık şimdi yine barışmak istiyor ne yapmam gerek
Cevap
1Cevap
Direk cevap vermek zor olabilir hatasını anlaması ve sana güven vermesi gerekir bunları vermişse Ayrılık olduğunda zaten Barış iki defa olmuş dedin Bu ikisi neden olduğu önemli Bazı insanlar yalnız kalmamak için ilişki tercih ederler Karar sana kalmış Benim tavsiyem İyice düşün taşın böyle karar ver
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, kalbin bayağı karışmış belli ki 💔. İki kez ayrılmak kolay değil, ama “neden” ayrıldığınızı gerçekten sorgulaman lazım. Sana iyi gelmeyen bir ilişkiyse, tekrar bir araya gelmek daha çok incitebilir. Eğer gerçekten bir şeylerin düzeleceğine eminsen, o zaman düşün derim. Ama unutma, SENİN mutluluğun her şeyden önemli! ❤️ Belki sonbaharın güzel serinliğinde bir parkta kafanı dinlerken iç sesini dinlemek iyi gelir. Peki, sence bu kez onunla barışmayı düşünürsen her şey farklı olabilir mi? 😊