Eski sevgilim ile barıştım?

Arkadaşlar kimsenin umrunda değil ama biraz günlükvari bir şekilde buraya soru attığım için anı kalsın yazmak istedim. Bugün beni aradı tekrar ben artık dayanamadım. açtım efendim vs dedi geliyorum bulusalım tamam gel dedim nolcak ki bende özledim yalan yok 1hafta bile ayrı kalmayı beceremedik. Seviyoruz. Bir şeyleri değiştirmek için adım attık ikimizde hatalarımızı birbirimize söyledik konuştuk anlaştık ve bir şans daha verdik. Ara verip tekrarı olmaz ilişkinin bir daha eskisi gibi olmaz diyorlar da bizim 1haftalık bir ara bile değildi ahhahaha normal buluşma günümüz uzamış gibiydi çok sinirliydik çok mutsuzduk buluştuk en sonunda bana dediki ben dün maça çıktım ve herkes beni tebrik etti destekledi bi sen yoktun yanımda dedi seni o yüzden aradım dedi. Futbolcu manita problemleriiii yani anlayacağınız. Onun o maça cıkmasını hep düşünürdüm hep yanındaydım o da bunu yok saymadı gidip başka kızlarla takılmadı sadece 6 gün boyunca ayrı kalıp aslında ayrı kalmanın bizim için çok özlem verici olduğunu farkettik. Tek sıkıntı tüm arkadaşlarıma ayrıldığımızı anlattım. Onlar barışmamı absürt bulacak ama beni mutlu eden şey kimseyi memnun etmek zorunda değil.
Eski sevgilim ile barıştım?