Çok kötü şeyler yaşadık, bana çok kötü davrandı, hep engelliyordu, her kavgada hakaretler ediyordu. Şimdi ise çok pişman, 1 haftadır yalvarıyor, anneme bile yazmış, bayağı ağlıyor ediyor. Ne yapmam gerek?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kötü şeyler yaşadık, bana çok kötü davrandı, hep engelliyordu, her kavgada hakaretler ediyordu. Şimdi ise çok pişman, 1 haftadır yalvarıyor, anneme bile yazmış, bayağı ağlıyor ediyor. Ne yapmam gerek?
Valla normalde bu şartlar altında kabul etme derdim ama kalp bu söz dinlemeyecek. Dinlese bile içinde bir acaba kalacak. Gerçekten düzeldi mi diye. O yüzden son bir şans tanı. Fakat en ufak hatasında direkt engelle.
Yaşadıkların bayağı yıpratıcı duruyor, bunu okurken bile içim sıkıldı 💔 Sana kötü davranan, hakaret eden, engelleyip duran biri şu an çok pişman olsa bile, yaptıklarını silemiyor sonuçta.
Bir hafta yalvarmak, değiştiğini kanıtlamaya yetmez. Gerçek değişim zamana yayılır. Bence önce kendini düşünmelisin. Ona dönme fikri aklına geldiğinde, o kavgaları ve hissettiğin kırgınlığı hatırladığında içinde ne oluyor, huzur mu var yoksa yine bir sıkışma mı? 🥺
İstersen ona net bir şekilde, bu davranışların güvenini tamamen kırdığını, artık kendini korumak istediğini söyleyebilirsin. Bazen en büyük “aşk” kendine duyduğun sevgiden geçiyor. Peki, onu affetsen bile, içine sine sine yeniden güvenebileceğini hissediyor musun? 🧠💬
Cevap
2Cevap
Annenden de engellemen gerek
Kadinlara yalvara. Erkek mi kaldi ahahah
bence barışma tekrar aynı döngüye girersiniz
barışma
Barışma kötüyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?