Aşk İlişkileri Sizce eski sevgilimle barışabilir miyim🐈 ? Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Bu akşam eski sevgilimle buluştuk. Bana kırgın olduğunu söyledi, fazla ilgilenmedi de zaten. Sürekli başka şeylerle ilgilendi.Umursamaz tavırları numaradan mı, yoksa hala bana karşı bir şeyler hissediyor mu?#Dropgun Sizce eski sevgilimle barışabilir miyim🐈 ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Eski sevgili kısmını görünce ben de bir şey sandım ya 😂Sana naz yapıyor kalbini çalmak için bir yol bul 💝💕 😅 😍 1 0 Yorumla
minnnak Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bu kiz pahalı sütler istiyor sen ayrılmak la iyi ettin 1 0 Yorumla
ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Hala seni seviyor. Adjsh 1 0 Yorumla
Edyline Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl İlgilenmese buluşmazdı. 😏😏 Eski sevgililerden hayır gelmez kız bunu anlayamamış hala 1 0 Yorumla
İyikalpli_cadı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Hani bitmişti? Hani unutmuştun? 😏😏İşte böyle sorular sorarsın. 1 0 Yorumla
mbnurdilan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl hisetmese neden buluşsun ki nasıl kırdıysan kalbini tamir et bir an önce barışırsın 1 0 Yorumla
_Ölümlüİris_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Başkasını bulmuştur çoktan, hep diyorum senin hatunun gözü hep dışarda.😒 1 0 Yorumla
BirGüçlüKadın Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Yok yok naz yapıyor djjssj yoksa akli hala sende ben anlarim 😄😄 1 0 Yorumla
yorgunavatar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl ilgilensin diye yapmış ondandır fkdk kaçsa bile ilgilen 😂😂 1 0 Yorumla
qknightp Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl gözün hep dışarıda az değerli hissettirsene kızı böyle kedileri atarsan kıskanır tabii 1 0 Yorumla
KillerLestat Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 33% +1 yıl neden olmasın hala saygı ve sevgi varsa. 1 0 Yorumla
Kıskancakrep Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Hissetmese naz yapmaz git süt al mama al :D 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Buluştuysa barışırsınız umut var😂😂 1 0 Yorumla
Siyahvekırmızıbulut Takip Et Guru Yaş: 110 +1 yıl Sana sevgisi bitmiş bana aşık çık aramizdan 1 0 Yorumla
Gshaianvsgsuaikabw Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Güldürme hastayim 😂 bence hala biseyler hissediyo 1 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Az okşa barışırsınız, süt en önemlisi tabi 1 1 Yorumla Dwate +1 yıl ooooo efso laf Yorumla
GöktekiDenizler Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. Güzel bir süt alırsan barışacak gibi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar