İhanete uğradım! Sevgilim kendisini affettirmeye çalışıyor, ne yapacağım?

aramız çok iyi olan 3 aylık bir sevgilim vardı ama facebook şifresini bana vermemişti arkadaşlarımla rahat konuşamıyorum diye.fakat ikimizinde en yakın arkadaşı onun şifresini biliyordu birgün o arkadaşım bizim eve geldi ve birlikte onun hesabına girdik benim en yakın kız arkadaşımla konuşuyordu tam zamanında girmişiz. ikiside birbirini ilk gördüklerinde çok hoşlandığını söylüyorlar.ve benim sevgilim ondan fotoğraf atmasını istiyor istediği tür YARI ÇIPLAK arkadaşım niyetleniyor bizde izliyoruz konuşmaları sevgilim ona benden ayrılacağını onu sevdiğini çıkarlarsa kimsenin bilmeyeceğini falan söylüyor.tam o sırada bizim onun facesine girdiğimizi anlayıp şifresini değiştiriyor.bende bunları görünce ondan ayrıldım haklı olduğumu söyledi.kız arkadaşıma gelincede fotoğraf atmadığını ve devamında onu terslediğini söyledi bende affettim ama eski sevgilimde arkadaşlarıma fotoğrafı bana attı diyor ne yapmalıyım bana yardım ederseniz çok sevinirim.ve sevgilimde benim gönlümü alıp kendisini affettirmeye çalışıyor en azından arkadaş olalım diyor ne yapacağım?
İhanete uğradım! Sevgilim kendisini affettirmeye çalışıyor, ne yapacağım?